Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Showtime #16 (Main Event)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lilian Garcia: Rozpoczynamy ME dzisiejszej gali! Będzie to Last Man Standing Match o pretendenta do walki o pas Wagi Ciężkiej! Pierwszym zawodnikiem jest pochodzący z Manhasset w Nowym Jorku, ważący 226 funtów – Chris Jericho!

http://www.youtube.com/watch?v=NN-iTguR2cc

Lilian Garcia: jego przeciwnikiem będzie pochodzący z West Newbury w Massachutsetts, ważący 250 funtów – John Cena!

Zawodnicy wchodzą w zwarcie, Jericho przyciska rywala do narożnika, a następnie seria kopnięć na brzuch rywala. Y2J nie przestaje, aż Cena przechodzi mu pod ręką i fisherman suplex! Obaj szybko wstają, ale tym razem John inkasuje clothesline! Chris naskakuje na liny, próbuje lionsault’u, ale nadziewa się na kolana rywala! John szybko wstaje, corner irish whip, po czym odbija się od lin, ale inkasuje big boot! Jericho łapie rywala za nogi, ale nie może przekręcić rywala, który natomiast zaciąga nogami rywala w narożnik, aż Chris wylatuje za ring! John wychodzi za nim, jednak rywal wbija go w schody, po czym spod ringu wyjmuje krzesło i potężny chair shot w głowę przeciwnika! Y2J kładzie krzesło na rywalu i double foot stomp na krzesło. Chris wtacza rywala do ringu, po czym wchodzi do niego jeszcze wraz z krzesłem i stołem! Stół stawia przy narożniku, ale za długo się zbiera, John zdołał już wstać i zarzuca rywala na barki! Podchodzi przed stół, ale Jericho łapie się liny, po czym Cena puszcza go! Jericho zarzuca przeciwnika na bark i wbija go w stół!! Y2J wstaje zostawiając rywala na połamanym stole, a sędzia już rozpoczął odliczanie – 1, 2, 3, 4, 5 … Cena już na nogach, ale momentalnie dobiega do niego rywal. Jericho wbija barkiem rywala w przeciwległy od połamanego stołu narożnik i zarzuca przeciwnika na narożnik i wchodzi za nim na niego. Obaj na narożniku, a Jericho wyprowadza headbutt, cios zablokowany przez Cenę i cała seria na narożniku! John wynosi rywala na barki na narożniku! AA, ale Jericho złapał się lin, po czym jednak spadł za ring! Mocno zwijał się z bólu mimo, że wcześniej złapał się lin, ale Cena tego nie widział. John staje na narożniku i skacze na rywala, ale ten wstaje i Codebreaker! Cos niesamowitego! Cena pada na matę i leży bez ruchu! Sędzia już nie czeka i zaczyna wyliczać „The Champa” – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 … John już przy pomocy schodów na nogach, a Chris zaczyna go kopać w brzuch! Chwyta jego głowę i próbuje uderzyć nią o schody, ale John blokuje cios i sam ją wykonuje, a następnie jeszcze back suplex na schody! Chris zszedł z drugiej strony schodów, rywal poszedł za nim, a Jericho zainkasował od niego irish whip w barierki i zostawił rywala na wyliczenie – 1, 2, 3, 4 … Szybko przerwana próba, bo Y2J już na nogach! John rusza na rywala, ale ten robi unik, a następnie atomic drop! Jericho następnie wbija rywala w schody i szuka czegoś pod ringiem, długo mu to zajmuje. John dochodzi do rywala i przeciąga go za nogę spod ringu, ale Y2J spryskał mu twarz gaśnicą! OMG! Cena nic nie widzi i pada na ziemię, a Jericho nie kończy ataków i przechodzi do Walls of Jericho! John trzyma się barierek i podciągnął się na ich szczyt i Chris musiał puścić uchwyt, jednak wykonywał kolejne kopnięcia w kręgosłup przeciwnika. Jericho chciał wynieść rywala pod back suplex, jednak John zablokował się, a następnie zaczał wyprowadzać kolejne ciosy w głowę rywala i uderzy jego głową o stół komentatorski, a następnie uderzył monitorem ustawiony w stole komentatorskim, głowę rywala. Potem John kładzie rywala na stole komentatorskim i spod ringu wyjmuje krzesło oraz stół który stawia przed ringiem. W tym czasie Jericho już wstał ze stolu, jednak otrzymał kolejną serię chair shotów na głowę, aż Y2J padł na stół komentatorski. Cena stanął nad rywalem i You Can’t See Me?! John bierze rozbieg, ale nie trafia z Five Knuckle Shuffle, Jericho wstaje i podcina przeciwnika, chwyta jego nogi pod Walls of Jericho, ale przeciwnik ucieka mu ze stołu komentatorskiego i wpada do ringu. Y2J podąża za nim, ale nadziewa się na kopnięcie w brzuch, John na linach i swinging neckbreaker! John wychodzi z ringu po krzesło i wraca z nim!

Jim Ross: O John już z krzesłem w ringu! Szykuje się coś poważnego!

Paul Heyman: Wcześniej to raczej Jericho przeważał, ale szala może się błyskawicznie odwrócić.

Cena w ringu i chair shot w plecy rywala, a następnie John próbuje wynieść przeciwnika na barki, ale nie może oderwać go od ziemi, aż to Y2J wyniósł rywala na ręce i wykonał piledriver na krzesło, które John upuścił! Jericho zostawił rywala, aby został wyliczony – 1, 2, 3, 4, 5, 6 i … Cena już na nogach, wstaje przy narożniku, ale rywal już na niego biegnie. Cena robi unik i podcina Chrisa twarzą na narożnik, następnie za nogę ściąga go na środek ringu i zapina STF! STF! Jericho odklepuje, ale John nie puszcza uchwytu, nadal dusi rywala, aż ten kompletnie nie daje oznak życia, wtedy dopiero John puszcza uchwyt! 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 … Tak Jericho na nogach! Chris wstał , ale Cena już w natarciu, wykonuje corner irish whip, Chris mocno uderza o narożnik i „The Champ” dokłada jeszcze one handed bulldog! Y2J ustawiony na środku ringu i to może oznaczać tylko jedno You Can’t See Me? I Five Knuckle Shuffle! John czeka już na rywala aż ten wstanie, ale Chris ucieka z ringu, a John tylko rozłożył ręce. Cena jednak wychodzi za rywalem i wrzuca go na barierki, jednak Jericho naskakuje na nie i dropkick! John przeleciał bardzo długi dystans i stał przy krawędzi ringu, Chris biegnie na rywala i back body drop na schody! Y2J stoi przy barierkach, a John jeszcze wykonuje mu clothesline i wyrzuca go za barierki! Następnie wychodzi za nim, ale Chris zepchnął widza z krzesła, wziął je, a następnie wszedł barkiem w rywala i wepchnął go w barierki, następnie chwycił krzesło i wykonał mu kilka chair shotów w brzuch rywala. Potem cała seria ciosów wśród publiczności i irish whip w drzwi wejścia na halę! Cena padł jak porażony ale Jerico chwycił tylko jego nogi i założył Walls of Jericho! Coś niesamowitego! Chris puszcza uchwyt, a następnie John nie może utrzymać równowagi! 1, 2, 3 … Cena wstaje przy pomocy klamki, ale pada wprost w ręce rywala, a ten dokłada mu powerslam! Następnie Jericho wchodzi po schodach i staje na barierce tyłem! OMG! Szykuje Moonsault, ale nie trafia, spada z dużej wysokości na podłogę! Cena już wstaje przy barierkach trybun i wbija w nie rywala, a następnie seria ciosów! Przemieszczają się w stronę titantronu i wychodzą zza publiczności! Tu mamy kontener, Cena wbija głowę rywala w niego, ale potem kładzie przeciwnika właśnie na tym kontenerze i chce go wepchnąć w podest, ale Chris zeskakuje z kontenera! Staje przed nim, a John nie trafia z wejściem plecami i ląduje na kontenerze! Jericho nachodzi na podest i zdejmuje rywala z kontenera, a następnie zmierza z nim w stronę ringu i rzuca go o barierki po drodze. Jericho wrzucił rywala do ringu a następnie spod niego wyjął stół! Ustawił go przy narożniku, a potem wrócił do ringu. Troche mu to zajęło i John już doszedł do siebie, zablokował cios i cała seria w narożniku, następnie irish whip w stronę stołu, lecz ten wskoczył za niego. John przebiegł przed stół lecz tam zainkasował cios i uderzenie głową o stół, a jeszcze potem Chris naskoczył na narożnik, kiedy leciał John złapał go na barki i Attitude Adjustment na stół! OMG! Ależ skontrowana akcja! Sędzia już rozpoczął odliczanie – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 … Jericho już na kolanach i wtedy John dobiega do niego z serią ciosów, następnie bierze rozbieg, ale nie trafia z corner clotheslinem bo nadziewa się na łokieć rywala! Chris odbija się od lin i potężny Codebreaker!!! Cena pada jak porażony, jednak fortunnie dla niego spadł na pierwszą linę i przy odliczaniu łatwo mu było wstać. 1, 2, 3, 4, 5 … I John już przy pomocy lin na nogach, Y2J biegnie na niego, ale „The Champ” obniża liny i wyrzuca przeciwnika za ring!

Jim Ross: Cóż za walka! Zawodnicy mimo upływu minut nadal trzymają się świetnie!

Paul Heyman: Cena otrzymał Codebreaker, a mimo to zdołał posprzątać w ringu! Tym pokazał, że potrafi walczyć!

Cena wychodzi za ring, a następnie wyjmuje spod ringu drabinę, którą wrzuca do ringu a po za nim wykonał rywalowi fisherman suplex i wtoczył się razem z rywalem do ringu. W nim John oparł o narożnik drabinę, a następnie wykonał rywalowi irish whip na nią. Następnie John wyniósł rywala na bark, ale ten zsunął się z niego i wbił go na drabinę! Rozbieg i splash dla Ceny! Jericho następnie zrzucił rywala na matę, a drabinę ustawił przy narożniku i zaczął się po niej wspinać do góry, najwidoczniej szykował jakiś wysoki lot! John jednak doszedł do siebie i podążył za rywalem na drabinę i kiedy wszedł pod niego złapał go na barki! Jericho jednak oswobodził się ciosami łokciem i potem za nogi ściągnął przeciwnika na matę przechodząc do Walls of Jericho! Cena jednak zamiast dochodzić do lin to zaczął się przekręcać, aż przerolował rywala i wykonał mu kopnięcie w klatkę, a następnie wbił go pomiędzy szczeble drabiny. John wszedł w środek rozstawionej drabiny i zaczął kopać w klatkę przeciwnika, aż ten raz zrobił unik, Cenie utkwiła noga w szczeblu od drabiny i przez to zainkasował dynamiczny Codebreaker od rywala! John miał nogę na drabinie, więc udało mu się nie upaść. Cena oswobodził się od drabiny i zainkasował masę ciosów na korpus od rywala w narożniku, a potem jeszcze seria kopnięć i Y2J zarzuca rywala na narożnik. Wchodzi za nim i świetny superplex! OMG! Cena bardzo to odczuł, ale doczołgał się do drabiny. Chris widzący to już zaczął kopać rywala, po czym podniósł go i wykonał corner irish whip, a następnie double underhook backbreaker! Chris naskakuje na liny i lionsault! Jericho czeka na wyliczenie rywala, ale w tym czasie wychodzi za ring i wraca do niego z drabiną, kiedy John już powoli podnosi się – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 … John przy pomocy lin wstaje, a Jericho wykonuje mu dropkick, a potem ustawia drabinę przed linami, lecz za długo czeka i kiedy odwraca się do rywala ten wynosi go na barki pod AA, Y2J uwalnia się ciosami łokciem i back suplex na drabinę!!! Chris odbija się od lin i próbuje wykonać kopnięcie w głowę rywala, John robi unik kładąc się na drabinie i zaciąga nogę rywala, mamy STF! STF! STF! Jericho odklepuje ale to nie zmienia faktu, że Cena nie wygrywa walki. John kiedy puścił uchwyt podniósł drabinę i ustawił ją przed narożnikiem! Y2J w tym czasie wyturlał się z ringu, rywal poszedł za nim, ale „The Champ” zainkasował kilka kopnięć, a następnie został wbity w schody. Jericho spod ringu wyjmuje stół i rozstawia go przed schodami, ale wtedy pod nim Cena uderza przeciwnika w krocze! Chris nie zdążył upaść, bo przechwycił go przeciwnik, złapał go od tylu pod jakiś rzut, ale Y2J wszedł w bzruch rywala kolanem, wszedł za niego i GERMAN SUPLEX NA STÓŁ! OMG! OMG! Obaj leżą, a sędzia już ich wylicza – 1, 2, 3, 4, 5 … Y2J na nogach i już wyjmuje spod ringu kolejny stół, wrzucając go do ringu. … 6, 7, 8, 9 !!! – John na nogach! Co trzeba zrobić, żeby skończyć tę walkę?! Cena wytrzymuje wszystko! Y2J wychodzi po rywala i uderza jego głową o schody, następnie próbuje wykonać irish whip w barierki, ale zostaje skontrowany i sam na nie trafia! John nie traci czasu i spod ringu wyjmuje krzesło, a następnie potężny chair shot w głowę rywala! John wrzuca przeciwnika do ringu i tam rozstawia stół przed drabiną! Szykuję się coś wielkiego, kładzie przeciwnika na stole, a sam podąża na drabinę! Cena wchodzi do góry, ale nie widzi, że jego przeciwnik zszedł ze stołu! Jericho w narożniku, naskakuje na stół i próba Codebreaker’a, ale John łapie przeciwnika na ręce, a następnie zarzuca go na barki! OMG! Attitude Adjustment z drabiny na stół! Jericho nie inkasował za dużo w tej walce, ale to już chyba jego koniec, sędzia wylicza go – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 … OMG! Jericho już na kolanach, ale Cena dokłada flying leg drop! To już musi być koniec, Chris nie daje oznak życia – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10! 10! 10! OMG! Cena pretendentem do pasa Wagi Ciężkiej!

Lilian Garcia: Zwycięzcą tej walki i nadal pretendentem do pasa Wagi Ciężkiej zostaje John Cena!

Jim Ross: Niesamowite! Niesamowite! John w świetnym stylu wygrywa i zmierzy się z jego przyjacielem na PPV! Jak to rozwiążą!

Paul Heyman: Dowiemy się za pewne "na dniach", ale.. Cóż za walka! Cena dużo razy był bliski porażki, ale końcówkę dopracował perfekcyjnie!

Jim Ross: Chris był dziś bardzo mocny, ale AA z drabiny na stół, a potem jeszcze flying leg drop musiały przesądzić sprawę! Niesamowite! Jednak nie ma co składać broni bo na PPV ma szanse w walce High Stakes!

Paul Heyman: Racja, ale teraz żegnają się z państwem Paul Heyman i..

Jim Ross: Jim Ross! Dobranoc!

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

2

• patryniu

1

• Mr. Underson

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Skoro Showtime jest to trzeba coś o nim napisać :) Czekaliśmy jeden dzień dłużej, ale chyba było warto. Długie walki, ciekawe wywiady i fajne BS. Ogólnie całe ST mi się podobało. Doskonała robota chłopaki :t_up: Zaczynając od pierwszej walki to trochę mnie zaskoczyła. Nie spodziewałem się walki Jeff & Carlito. To jest chyba taka niespodzianka tego ST... Walka była na poziomie i zwycięzcy dobrani godnie w 100%. Kolejna walka i kolejny sprawiedliwy zwycięzca. Shelton po stracie pasa musi zacząć ponownie myśleć, że może coś zrobić jeszcze i na razie to mu wychodzi. Następna walka była THE BEST tego ST!! Podzielona na takie krótkie części ale była emocjonująca do samego końca :) Wbiega Revoution i Alberto ucieka. DOMINACJA panowie. Show Teda. Hmm.. Obrazek na pewno robi wrażenie bo "wbija się w oko" no i cały jego przebieg też jest interesujący. Czas na Main Event. Czekałem na tą walkę, ale nie spodziewałem się, że będzie to główna walka wieczoru. John Cena wygrał. Ależ ja jestem zadowolony, kolejna i ostatnia wygrana z Chrisem a tego feudu i myślę, że więcej nie będzie bo kNp piszę świetne posty i naprawdę jest trudno go pokonać :)Zajebista była walka wieczuro więc właśnie głosuję na nią ;)

Edytowane przez Gość

Panowie, naprawde sie postaraliście, gala świetna, walki dobre ale co najważniejsze dużo się działo, dużo zwrotów akcji i ogólnie back na mega wysokim poziomie. No to po kolei. Otwarcie Stephani bardzo fajne, zapowiedź tego co będzie potem, pokazała że ona tu ma władzę, wszystko na swoim meisjcu. Dalej walka TT, zwycięztwo w pełni zasłużone. Slaters coś ostatnio nie widać w ogóle, a no i FIZ zmienił postać więc ta stajnia się skończyło jak sądze. Troche tylko nie wiem po co było łączenie Jeff z Carlito na jedną walkę no ale w sumie późniejsze akcje też storylinowo to wyjaśniły. Potem trochę nie uzasadniony atak Booker'a na Jeff'a. No i segment z Punkiem Sheltonem i Skip'em. Tu tylko chciałbym zauważyć że trochę rzucacie kłody pod nogi Edziowi bo od miesiąca zapiera się na back'u że Stephani nic mu nie załatwia i nie ułatwia a teraz na gali Shelton otwarciesię sobie zaprzecza :P No cóż, nie omieszkam tego wykorzystać :P Postawa Skip'a bardzo fajna, widać kto tu rządzi :D Dalej oczywiste zwycięstwo Sheltona, bez niespodzianek. Pozbycie się Ortona chyba pokrzyżowało plany na Evolution no ale zobaczymy. Walka Skip'a z Albertem bardzo dobra, najwazniejsze że Skip pozostał niepokonany. Steph wyznacza zwodników do ME ppv, wszyscy w pełni zasługują by się tam znaleśc więc wszystko ok. Segment z Carlito jak dla mnie zupełnie nie potrzebny, dostał bęcki, zaraz ma wystąpic u Ted'a a w międzyczasie sobie na siłowni ćwiczy, trochę bez sensu. Po programię Ted'a spodziewałem się czgos więcej ale nie było źle. Fajnie że Kazek dostał konkretny feud bo ostatnio nie miał z kim pisac za bardzo a Carlito też sobie radzi na backu bardzo dobrze więc bardzo dobre posunięcie. ME, kolejna świetna walkai kolejny w pełni zasłużony zwycięsca. Na ppv walka między Revolution, mam tylko wielką nadzieje że nie będziecie chcieli nas rozbić bo ta stajnia świetnie do siebie pasuję, brakuje tylko jakiegoś dodatkowego pasa który by mógł John zdobyć :P Tak więc kala super, coś tam do doczepienia się mozna znaleśc ale ogólnie na wielki plus :)

UUaa Showtime naprawde udane. Każda walka świetnie napisana, Bookerzy sie postarali. Opener Carlito i Jeff vs Slayers - nie chwaląc się wynik był oczywisty. Dużo segmentów i ciekawych zwrotów akcji. Troche za dużo zamieszania z Ortonem i Bookerem T, ale i tak jest świetnie. A Main Event rozwala :) John Cena zdecydowanie zasłużył na zwycięstwo. Dużo ciekawych rozwiązań, no i oczywiscie walki na wyokim poziome.

Podobał mi się sposób dobrania zawodników do Ladder Matchu. Długo czekałem na te Showtime, ale warto było :)

Walki byly dobrze napisane, a najlepsza z nich to niepodwazalnie Main Event i choc mozna go nazwac wydarzeniem gali, to niestety nie oddalem na niego glosu. W oim odczuciu nie byl on najwazniejszym wydarzeniem gali. Owa gala miala krecic sie wokol ladder match'u na High Stakes i sie krecila. That moment stole the show :P ...

Backstage + segmenty w ringu bardzo dobre, a w szczegolnosci podobal mi sie pomysl z tym Million Dollar Breakdown. Takie bardzo pasujace do Ted'a..Carlito w walce z nim jest ciekawym wyborem, dostal szanse, choc szczerze nie powiem czy zasluzenie bo nie czytalem jeszcze jego postow. Kolejna weryfikacje zrobie za kilka dni i wtedy sie dowiecie co o nim mysle....

Zwyciezcy walki nie byli zaskoczeniem. Ja wygralem bo Punk nic sie nie odzywa, Skip wygral ale taki sposob by porazka Del Rio nie byla zwyklym jobbnieciem, Jeff z Carlito bo wiem, ze Jeff ma potencjal, a jak wczesniej wspomnialem, nie wiem jak Colon :P, Cena, bo mozna powiedziec, ze sie stara...

Co do "mojego" segmentu to powiem ci Brem, ze w swoich wypowiedziach to ja bardziej podkreslam, iz uzywam pomocy ze strony Stefci, a w tym segmencie poprostu "powiedzialem", ze ona mi chroni tyly na wypadek jakiegos niespodziewanego wydarzenia. Poza tym to byl argument godny heel'a, wiec przyniesie on dwie korzysci: uwiarygodnienie mojej postaci oraz danie tobie okazji do posiadania kolejnego argumentu w swojej wypowiedzi. A jesli myslisz, ze to dla mnie kloda pod nogi, to powiem ci, ze mnie to tam nie przeszkadza, bookerzy moga utrudniac mi zycie, ja bede robil tylko swoje i wyciskal jak najwiecej z sytuacji, z ktorej mozliwoscia jest brak czegokolwiek do wycisniecia :P .

Odzywki komentatorow byly takie, jakie zawsze chcialem czyli odrobine z jajem i nie tak sztywniacko :) .

Ogolnie powiem, ze tego oczekuje od tygodniowki czyli duzo gadania, ciekawyc koncowek walk, ktore obejmuja niespodziewane wydarzenia oraz niekonwencjonalne decyzje zawodnikow no i mojego wystepu :5 . No i zapomnialem o najwazniejszym, czyli czystego budowania feudow. Po przeczytaniu chce wiedziec co dalej i po owym ShowTime juz wiem...I teraz chcialbym przekazac pewna informacje do bookerow (tych z CD i ST), ktora jest zwiazana z moim dalszym losem...Umieszczam ja w spoilerze, wiec jesli ktos sledzi poczynania mojej postaci i jest ciekaw co sie ze mna moze stac po PPV ale chce sobie zrobic niespodzianke i do tego nie chce znac pewnego szczegolu na temat walki High Stakes Ladder Match'u niech nie czyta tego :8 :

Wbrew temu co powiedzialem wczesniej na temat moich planow czyli zdobycia wszystkiego tu, na ST :roll: , nic sie nie stanie jesli mnie przedraftujecie na CD. Plany nie zajac, nie uciekna, mam na to duzo czasu a checi na tyle, ze moge grac jeszcze dluuugo ;) . Draft zawsze jest ciekawy wiec kazdy ruch z waszej strony bede szanowal :)

Ogolnie chcialem powiedziec, jesli faktem stana sie moje przenosiny na CD, badz poprostu po mojej pewnej porazce na PPV i mojego dalszego bycia na ST, chcialbym miec juz cos gotowego, jakis feud, nawet cos na wzor tego, w jaki bylem wplatany po powrocie. Nie koniecznie o pas ale grunt, bym mogl dalej sie bawic :P .Dziekuje :).

ps. Wiem, ze przegram, bo swoje 5 minut mialem, sa inni w kolejce ;) Ale zeby nie bylo, to nie znaczy, ze odpuszcze sobie starania. Bede sie starac, jak zawsze, z reszta :D ...

Brawa z ST, swietne show, oby tak dalej...

ps. The Essence of Excellence :roll:

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Świetna gala, znakomite pojedynki. No wszystko dosłownie wyszło bardzo dobrze. Kilka niedociągnięć było ale i tak poziom światowy. Ciekawe rozwiązania no o ogólnie fajnie się to wszystko czytało. No spodziewałem się trudnych przeciwników na High Stakes ale nie aż taka. Były mistrz, i inni bardzo dobrzy zawodnicy no będzie ciężko ale i ciekawie. No cóż po takiej gali czekam z niecierpliwością na jutrzejszy CrashDay oraz na zbliżającą się wielkimi krokami galę PPV. Będzie się działo i to w sumie byłoby tyle. Mój głos poleciał na walkę Del Rio vs Skip. Moim zdaniem walka wieczoru. Tyle odemnie :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Urządzenie:  iPhone

Kolejna świetna gala. Muszę to przyznać. Wszystko jest ogarnięte bardzo ładnie. Stylistycznie ładnie, walki nie nudzą i zwycięzcy też są zasłużenii. Ale od początku. Pierwszy segment była bardzo dobry i te wcięcia Hardy'ego były też bardzo dobre. Potem pojedynek Tag Team. Co do samej walki to nie nudziła, ale też nie zaskoczyła, ale pożniejszy segment był zaj... Dobra potem były kolejny fajny segment. Po nim przyszła pora na walka. O tej walce nie chce mi się pisać, ale co mogę powiedzieć to była dobra. Booker powraca no nawet fajny segment. I następnie walka która mnie trochę zawiodła. Myślałem, że będzie ciekawa i była ciekawa. A teraz nadszedł czas na ME. To była czysta poezja. Wspaniała walka i wygrana Ceny zasłużona. Dzięki za ShowTime :t_up:

37184451712723064921.png

• 1 miesiąc temu...

MOMENTEM GALI ZOSTAŁ MAIN EVENT, ZDOBYWAJĄC 50% GŁOSÓW!