Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wywiady, Jeff Hardy, Twitter Cole'a, Styles jedzie po WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

roadwarriors.jpg

:arrow: PWInsider.com podaje, że prawdopodobnie następnymi nominacjami do tegorocznego Hall of Fame są Hawk i Animal, The Road Warriors. Możliwe, że zobaczymy taką informację na następnym RAW.

:arrow: PWInsider.com donosi także, że wstępnie WWE Elimination Chamber zaliczyło 200.000 wykupień, co jest spadkiem w porównaniu z zeszłorocznym EC gdyż wtedy liczba ta wynosiła w granicy 285.000 wykupień.

:arrow: Arda Ocal i Jimmy Korderas rozmawiali z WWE Hall of Famerem Rowdy Roddy Piperem na temat nadchodzącej Wrestlemanii a także historii Wreslemanii. Piper mówił między innymi o swoim najgorszym meczu na WM, dlaczego nie jego matchu z Hulkiem Hoganem 1 vs 1 na Wrestlemanii 1 a także o tym, że WWE powinno bardziej używac celebrytów takich jak Rock, którzy mają sporą historię z WWE niż sięgac po takich ludzi jak Snooki. Cały wywiad na:

http://radio.thescore.com/episodes/rodd ... ar-21-2011

:arrow: The Rock będzie w czerwcu zaczynał prace nad nowym filmem noszącym nazwę "Snitch". Więcej informacji na:

http://www.hollywoodreporter.com/news/d ... ler-170114

styles.jpg

:arrow: Joey Styles dokonał wczoraj ciekawego wpisu na swoim tweeterze:

"10 years ago today WWF bought WCW...tried a WCW vs. WWF story without Flair, Sting, Nash, Goldberg, etc...BOMB! Then tried WWECW...BIG BOMB!"

Tłumacząc: 10 lat temu WWE wykupiło WCW... próbowało story WCW vs WWF bez Flaira, Stinga, Nasha, Goldberga, etc... BOMBA! Potem próbowało WWECW... DUŻA BOMBA!

Wieje sarkazmem.

:arrow: Na ostatnim tapingu WWE SmackDown została nagrana walka na najbliższe WWE Superstars

Tyler Reks vs Chris Masters;

:arrow: Oto walki, które odbędą się na najbliższym SmackDownie (bez wyników)

-CM Punk vs. Rey Mysterio in a "WrestleMania Rewind" match

-Edge vs. Drew McIntyre in a non-title match

-Michelle McCool and Layla vs. Kelly Kelly and Rosa Mendes

-Kofi Kingston vs. Wade Barrett for the Intercontinental Title

-Jack Swagger vs. R-Truth

-Alberto Del Rio vs. Christian

Zwycięzcy do powyższych meczy

Rey Mysterio via DQ

Edge

Lay-Cool

Wade Barret (nowy IC Champ)

Jack Swagger

Christian

:arrow: Ostanie Monday Night RAW otrzymało rating 3.3, co jest spadkiem w porównaniu z poprzednim tygodniem z 3.6.

michael-cole.jpg

:arrow: Michael Cole poinformował na ostatnim RAW, że założy konto na Twitterze. Sam stwierdził, że zostało mu to narzucone i osobiście ma gdzieś takiego rodzaju blogi internetowe.

AlbertoDelRio415x266.jpg

:arrow: Alberto Del Rio udzielił ostatnio wywiadu dla Latino.Foxnews.com w który między innymi mówi o nadchodzącej walko o pas World Heavyweight Tile z Edgem, zachwycie nad nadchodzącym debiucie Sina Cary, porzuceniu maski a także swojej przygodzie w WWE. Cały wywiad na

http://latino.foxnews.com/latino/sports ... r-villain/

jeffhardy_wwe.jpg

:arrow: Jeff Hardy został usunięty z rozpiski na nadchodzące Pay-Per-View TNA Lockdown. TNA nie ma w planach wykorzystywać Jeffa do momentu końca jest sprawy w sądzie.

:arrow: Abdullah the Butcher udzielił wywiadu dla Slam Wrestling w którym mówi o swoim uczestnictwu w tegorocznym Hall of Fame. Więcej na

http://slam.canoe.ca/Slam/Wrestling/Wre ... 69161.html

Indy i resztę zostawiam dla Yao :)

jrthqr.jpg
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Mirai

1

• bezsen

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Sporo newsów. No to zacznę. Mam nadzieję że prace Rocka nad nowym filmem nie ograniczą go w występowaniu w WWE. Zawsze fajnie słucha się jego speechy a zwłaszcza na Cene. Kolejna walka na SS. Ja tylko zapytam czemu na SS a nie na SmackDown chociaż. Już lepiej by było. No chyba ze panowie nie potrafią zrobić dobrej walki. Co do Ratingu Raw to moim zdaniem chyba spowodowane jest to krótkimi walkami. Moim zdaniem zbyt krótkimi. Ale miejmy nadzieję że to wszystko przez Road to Wrestlemania. Co do Cola to ja jestem tego samego zdania. No po co te twittery każdemu. Moim zdaniem jest to tylko gadżet i nie powinien to być obowiązek ludzi z WWE. Co do Jeffa i TNA to jeśli jest to prawdą to jestem niezmiernie zadowolony. Może nareszcie sprawa Jeffa dojdzie w ogóle do skutku i zakonczy się. To wszystko jest już żałosne i przeciąganie tego w nieskończoność to byłaby porażka. No ale jak widać potrzeba było kompromitacji na PPV żeby TNA otworzyło oczy i dostrzegło problem zawodnika. No i to by było tyle. Dzięki za newsy :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Wielki spadek ratingu Raw. Raw była takie sobie, ale tydzień przez WM będzie o wiele ciekawiej :) W końcu TNA zmądrzało. Jeff jeśli nie umiesz się powtrzymać przed braniem narkotyków to spadaj z wrestlengu. Ogólnie to newsy ciekawe, szkoda, że takie krótkie, ale wiem jak trudno jest coś znaleźć. Rock będzie grał w nowym filmie, hmm.. Zapewne będzie taki jak wszystkie z jego udziałem. SUPER :D Dzięki na newsy :t_up:

Dobrze że odsunięto Jeffa od kolejnego PPV, może w końcu zrozumie i przestanie latac po galach na haju tym bardziej w machach o TNA WHC. Nowy film z Rockiem to bedzie git a po "Faster" czekam z niecierpliwością. Masters vs. Reks nie wiem po co znowu skoro już jest bodajże 3-0 w tym zwarciu ale niech bedzie i tak chętnie to zobacze. Pozdroooo

• Styl:  Jasny

Road Warriors w HoF ?? W sumie mówiąc szczerze lata mi to całkowicie. Ważne że znajdzie się tam Shawn :) Z Pierem zgadzam się całkowicie. Zamiast zaprosić jakąś legendę naWMkę to dają jakiegoś paszteta z TV (Snooki jest naprawdę okropna)!! Wypowiedź Styles'a rzeczywiście jakaś dziwna :) Smackdown znany dla mnie od środy rano :D Rating RAW znowu w dół, oj coś nie za bardzo wygląda. Ale wydaje mi się, że przyszły odcinek będzie miał rating w granicach 4ech punktów. Cole dobrze mówi - tego typu pierdoly i blogi powinni w***bać w piździec na ryj. O Jeff'ie to nawet mi się pisać nie chce - mam go narazie totalnie dość. Dzięki za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

No Hawk i Animal w HOF? Było by milo należy im sie . Czyli praca Rocka jako dajmy GM Raw odpada, a szkoda , bo mógłby zacząć fajny feud prowadzący do walki z Cena na wm28 ;) . Bardzo fajne walki, duże zdziwienie z wyniku walki Kingstona z Barretem no ale...

Kingston nie mógł być wiecznie championem ;/

Coś mi tu nie pasuje :D że Del Rio podoba sie wejscie Sin Cary do WWE . Sądze, że Del Rio straci szybko push a zyska go Sin Cara .

Dzięki na newsy!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...