Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #20

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Showtime

6.jpg

:arrow: Mówi się że Randy Orton odniósł kontuzję nosa jednak nie jest ona na tyle poważna by zawiesił on swoje występy w ringu.

:arrow: Zarząd podobno planuje push dla nowych zawodników, jednak nie chcą wyjawić dla kogo konkretnie...

:arrow: Booker T po tym jak przegrał z HBK miał odejść jednak zawodnik brandu CrashDay "The Rock" przypomniał mu że jest w stanie jeszcze wiele osiągnąć i dzięki temu będziemy mogli cieszyć się obecnością Booker'a na ShowTime.

:arrow: Stephanie McMahon ma niespodziankę dla zawodnikó ShowTime i podobno ogłosi ją zaraz po "pierwszym gwizdku"

Skip-Sheffield-wwes-the-nexus-16722484-340-390.jpg

:arrow: Nowym World Heavyweight Championem po Pay-Per-View został Skip Sheffield. Gratulacje.

ted-dibiase-jr-million-dollar_display_image.jpg?1285623220

:arrow: Pas Hardcore zmienił nazwę na Television po tym jak wygrał go Ted DiBiase, któremu zarząd również gratuluje.

:arrow: Powoli zaczyna się mówić o drafcie jednak nie wiadomo kto miałby odejść z ShowTime na rzecz CrashDay i odwrotnie.

:arrow: John Cena po zwycięstwie na No Rules został No.1 Contender do pasa World Heavyweight, jednak na ShowTime czeka go trudniejsze zadanie, mianowicie zmierzy się o No.1 Contender z Chrisem Jericho.

:arrow: ShowTime już w tą środę zarząd liczy na wysoki rating gali.

:arrow: Członkom zarządu podoba sie aktywność zawodników na backstage.

CrashDay

Wade-Barrett.png

:arrow: Na ostatnim CrashDay Wade Barrett pokonał Daniela Bryana i został po raz pierwszy w swojej karierze Continental Championem. Czy Wade podoła zadaniu i będzie godnie reprezentował się z pasem? Przekonamy się już niedługo. Jak narazie wszyscy są zachwyceni formą Barretta.

Christian-Cage.jpg

:arrow: Jeśli mowa o Continental Championship - z początku mówiło się o tym, że na gali PVV High Stakes Daniel Bryan ma walczyć z Wadem Barrettem w Extreme Rules Match, jednak teraz jest bardzo prawdopodobne, że do walki zostanie dodany również Christian. Jeśli rzeczywiście będzie to triple threat match to zapewne walka nie otrzyma stypulacji.

:arrow: Znamy już trzech uczestników Ladder Matchu na High Stakes, są nimi - Matt Hardy, Volador oraz Edge. Ostatniego uczestnika poznamy na następnym CrashDay.

:arrow: Zarząd jest jak narazie bardzo zadowolony z feudu na linii Steve Austin vs The Rock. Obydwaj panowie spisują się dobrze, ale cóż...zawsze może być lepiej. Wszyscy liczą na świetną walkę obydwu panów na High Stakes.

danielbryan12.png

:arrow: Coraz częściej mówi się o tym, że jeśli Daniel Bryan nie wygra Continental Championship na najbliższym PPV to prawdopodobnie zostanie przesunięty do main eventu. Niektórzy członkowie zarządu są bardzo zadowoleni z postawy Bryana, który od wielu miesięcy utrzymuje wysoki poziom zarówno w ringu jak i w wypowiedziach na backstage.

:arrow: Na najbliższe CrashDay została zapowiedziana jak dotąd tylko jedna walka, którą podajemy w spoilerze. Jest to dość zaskakujący pojedynek, poza tym do sieci wyciekły informacje mówiące, że to prawdopodobnie nie ostatnie starcie tych panów (czyżby za jakiś czas rozpoczął się kolejny feud?!)

Walka zapowiedziana na najbliższe CrashDay - Edge vs Christian

:arrow: Coraz częściej mówi się o powrocie byłej gwiazdy Wrestle Championship Entertaiment do federacji. Po kilku miesięcznej przerwie ten zawodnik zechciał powrócić i ponownie namieszać wśród najlepszych. O kim mowa? Jak narazie możemy się tylko domyślać, jednak ma on powrócić już na najbliższym CrashDay.

hart_nov15_tvcover.jpg

:arrow: Kolejna atrakcja zapowiedziana na następne CrashDay - po kilku tygodniach przerwy ma powrócić general manager CrashDay - Bret Hart! W związku z tym co stanie się z Mr. Kennedym? Czyżby ponownie został oficjalnym konsultantem z GM'em...?

MattHardy%282%29.jpg

:arrow: Zarząd jest bardzo zadowolony z powrotu Matta Hardy'ego do federacji. Po krótkiej przygodzie z konkurencyjną federacją Matt postanowił powrócić do Wrestle Championship Entertaiment. Jak narazie Hardy zakwalifikował się do Ladder Matchu na High Stakes, co będzie dalej? Przekonamy się już niedługo. Wszyscy liczą na częste pojawianie się Hardy'ego na backstage.

:arrow: Tacy zawodnicy jak The Miz, Mark Henry, Dr. Wagner Jr, Johhny Nitro, Joey Mercury są proszeni o częstszcze udzielanie się na backstage. Zarząd przypomina, że ci zawodnicy nadal są ważną częscią rosteru.

:arrow:

Najbliższa gala PPV

:arrow: Najbliższa gala PPV odbędzie się dnia 3.4.2011 i będzie nosiła nazwę High Stakes. Główną atrakcją tego wieczoru ma być main event gali - wielki Ladder Match, w którym będzie uczestniczyło czterech zawodników z brandu CrashDay i czterech z Showtime. Poza tym na galę zostały zapowiedziane walki o następujące pasy (oczywiście wszystko może jeszcze ulec zmianie). Poza pojedynkami o pasy mają się odbyć również dwie inne walki.

1. World Heavyweight Championship

2. Continental Championship

3. Television Championship (?)

:arrow: Jak dotąd main event High Stakes był nazywany po prostu Ladder Matchem, jednak teraz ta walka dostała swoją nazwę, która brzmi tak samo jak nazwa całej gali PPV.

:arrow: Nagrodą za zwycięstwo w High Stakes będzie możliwość wykorzystania kontraktu na jeden z dwóch głównych pasów mistrzowskich (WCE Championship lub World Heavyweight Championship). Jak narazie niewiadomo czy zwycięzca zostanie pretendentem do pasa czy po prostu będzie mógł wykorzystać kontrakt na posiadaczu pasa w dowolnym miejscu i czasie.

:arrow: High Stakes odbędzie się w Seattle.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

• Kazek

1

• Turej

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

Newsy jak zawsze bardzo ciekawe. Na Showtime widać dominacje Revolution. W końcu Ted ma pas TV i Skip pas WHC. Dobrze że Booker nie odszedł choć zmieniła się osoba prowadząca postać, teraz będzie jeszcze lepiej. Draft się zbliża i na pewno będzie ciekawe, bo bookerzy są nie przewidywalni i nikt nie może być pewien tego że zostanie w swoim rosterze. Barrett mistrzem, na pewno zasługiwał i pewnie szybko pasa nie odda. Feud na lini Edge vs Christian? Super jakby się to udało. Wiadomo PPV ponownie szykuje się świetnie i tylko czekać na dalszy przebieg feudów. Dzięki za newsy.

Czekaliśmy, czekaliśmy i się w końcu doczekaliśmy. Po bardzo długiejjjj przerwie mamy w końcu Newsy WCE! Więc wypada je skomentować. Zdecydowanie CrashDay przeważyło Showtime w tych newsach. Więcej newsów jest ze świata CD, lecz zawodnicy brandu ST też nie mogą narzekać. W końcu została nam ukazana nazwa i pierwsze myśli co do gali. Skip posiadaczem WHC, Ted posiadaczem "nowego" pasu Television. Dobrze że nazwa została zmieniona, bo prawdziwego Hardcore niestety nie posiadamy w szeregach WCE, ale lepszego wyjścia z tej federacji nie było, spisaliście się mistrzowsko :D Widzę tutaj że się tworzą jakieś myśli o Draft'cie. Ciekawe ile będziemy musieli czekać, choć jak wiecie później federacja i cały BS potrzebuje czasu aby się odnaleźć. To chyba na tyle z mojej strony, ale tak nie ładnie wypierać WWE i jej największą galę federacji Wrestlemanie!! Ale i tak WCE High Stakes będzie miała większy rating bo mamy Matt'a Hardego :8 Dzięki za newsy i czekamy na gale!

Bardzo fajne newsy. Widać że CrashDay miało w newsach troszeczkę więcej do powiedzenia ale to o niczym nie świadczy. Newsy rozjaśniły sytuację aktualnie panującą no i kto wie. Czytając newsy można spodziewać się kilku fajnych i ciekawych feudów. Ciekawe co z Andersonem. Może zacznie walczyć ? Nie chociaż to mało możliwe. Sporo o nadchodzącym PPV które mnie bardzo interesuję bo wystapię w ME. Myślałem że w newsach będzie chociaż mała wzmianka o tym kto może dostać kolejne miejsca w ME na PPV ale jest to tajemnicą. Wypada czekać na Show Time i CrashDay. Dzięki za newsy :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Tak, są newsy. Nie przypuszczałem, że dzisiaj będą, ale jestem zadowolony. Nowy World Heavyweight Championem Skip. Oj będzie trudno takiego "konia" pokonać :) No i nowy TV Champion. O wiele bardziej ta nazwa pasa pasuje do Ted'a, niż Hardcore. Nie ukrywajmy tego przecież Ted nie jest hardcore'm :)

John Cena po zwycięstwie na No Rules został No.1 Contender do pasa World Heavyweight, jednak na ShowTime czeka go trudniejsze zadanie, mianowicie zmierzy się o No.1 Contender z Chrisem Jericho.

Ta wiadomość jest już znana pare dni, więc zbytnio nie byłem zaskoczony, ale wtedy czułem się jak kretyn. Była walka na No Rules o No.1 wygrałem ją i znowu walka o No.1.... Nie mówię, że nie, ale byłem niezadowolony. Ale teraz trzeba tylko walczyć i znowu wygrać walkę na ST. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie :)

Gatuluję tym zawodnikom, którzy zdobyli pas. :t_up:

• Urządzenie:  iPhone

Doczekaliśmy się już 20 newsów. No i muszę je skomentować. Zaczniemy od tego, że chciałbym pogratulować nowym mistrzom. Następna sprawa to moja walka z Jasiem. Mam nadzieję, że ją wygram, bo jak nie to odchodzę. A co do CrashDay to znamy już 3 uczestników walki na PPV. Jestem ciekaw kim będą natępni. Daniel wskakuje do ME. Bardzo dobra wiadomość, bo mu się należało. Udziela się często na BS, a Chrsitian teraz walczyć będzie o Continental. Będzie ciekawie. Co do następnego PPV to strasznie cieszę się z tego, ze będzie można wygrać ladder match i będzie można zawalczyć o jakikolwiek pas. Dzięki za newsy :t_up:

37184451712723064921.png

Po przeczytaniu ST, niektorzy juz moga wiedziec, kto jest pushowany...

Zmiana nazwy pasa Hardcore na Television bylo dobra decyzja, pasuje do obecnego posiadacza a poza tym jak juz wczesniej bylo mowione, nie ma hardcore'owca na ST...

Skip, gratuluje wygrania pasa :8 ...

Niespodzianke pani McMahon juz znamy, nawet sie z tego ciesze... I trzech innych graczy ST tez :).

Odnosnie spoilera - feudzik moze byc interesujacy. Ciekawy pomysl, ciekawy...

Kolejny powrot? Ciekawe kto tym razem...

Wade zaslugiwal na pas za swoje starania. Ciekawe jak dlugo bedzie go okupowal...

:arrow: Tacy zawodnicy jak The Miz, Mark Henry, Dr. Wagner Jr, Johhny Nitro, Joey Mercury są proszeni o częstszcze udzielanie się na backstage. Zarząd przypomina, że ci zawodnicy nadal są ważną częscią rosteru.

:arrow:

Ciekawi mnie ten drugi news :thinking: ...

Pomacaj monitor i odczytasz tego niusa. ;) // Xeb

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Dobrze , że Booka " została " :lol może coś ciekawego z tego wyniknie bo prowadzący o wiele lepszy niż poprzednik choć i tak nie lepszy ode mnie. Wygrana Skipa trochę mnie zszokowała niestety , ale Shelton powinien nadal być mistrzem jego starania o ten pas były naprawdę długie jeszcze nawet podczas feud ze mną no i teraz tak szybko stracił pas nie mając go nawet mc , ale nie , że Skip nie zasługiwał , jednakże każdy zasługuje na dłuższą chwile chwały 8) . Dobrze , że po tak długim czasie w końcu nastąpiła zmiana pasa na TV , Hardcore nie pasował już wogóle do WCE. Draft się zbliża , ale nigdy nic nie wiadomo kto gdzie przejdzie , ale patrząc na OD kolejnej gali PPV to już 1 draft mamy napewno na Showtime. Wade zasługiwał na pas , ale Turek również znakomicie sprawował się w roli mistrza. Christian w walce o pas Continental ? Może być ciekawie. Co do Ladder Matchu na PPV to raczej wygra go ktoś z Crashday , takie mam przeczucie , jednak nikogo nie można przekreślać. Turek w ME ? Batista będzie musiał zapewne uznać wyższość Super Dragona Playboy'a :lol . Jak wiadomo Hart powrócił , czyli Kennedy znowu jako jego doradca choć zawsze miesza na Crashday. Matt po powrocie pewnie zaatakuje pas WCE przez co możliwe by było starcie Batista vs Matt Hardy vs Daniel Bryan na następnym PPV ( ah ta moja wyobraźnia :roll: ). Co do walki o kontrakt na pas WCE lub WHC to jestem zdecydowanie na nie jeśli chodzi o wykorzystanie go w dowolnym czasie i miejscu , już na SSE było coś takiego gdzie mistrz po zdobyciu pasa w taki oto sposób nie napisał nic do kolejnego PPV i stracił pas , ogólnie uważam , że kontrakt powinien być wykorzystany jako dołączenie do walki o pas mistrzowski na dowolnej gali , a nie zdobycie go w 5 sekund.

To tyle ode mnie dzięki za newsy :t_up:

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png