Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nadzwyczajne okoliczności wymagają nadzwyczajnych środków

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Promo

Czarnobiałe urywki z Anarchii III i 88 Paloozy zestawione z mocnym tembrem głosu lektora…

„Sandman pokazuje coś tam publiczności, która go ignoruje... próbuje wykonać słynny Clothesline spod Konstantynopola!! (Bhutańczykom włączył się cheer) Ale nie trafia, Tool odskakuje i morderczy cios nie udaje się!! Odbija się o liny i wykonuje Tool Effect [Evenflow DDT]!! Sandman zabity....pin.................1........................2................................................ ktoś ściągnął Bryndzę z ringu!! Tool odwraca się i w tym momencie zostaje powalony przez..... Kravena!! Tool pada.... Rosjanin pochyla się nad nim i momentalnie zakłada mu znany i lubiany Kraven Crossface!!! Tool oczywiście długo nie wytrzymuje i traci przytomność.” ..Nazywali ich Triumwiratem … Widać wychodzących z limuzyny Game’a, Kravena i Sandmana, każdy z World title na ramieniu… …Święta Trójcą, ustalającą zasady pod które sama nie podlega… Ujęcia Kravena któremu przyznawany jest pas decyzją Game’a oraz Yamato Konoe podnoszący FTW Championship po spinowaniu Bubby… Teraz jest ich czterech … Pozostaje jednak pytanie … Głos – Musimy porozmawiać. Prezes Grupy EWF spogląda na bok i zauważa.... Johna Hangmana! Game – Ahhh... to ty. No cóż. Chyba mam trochę czasu.” …jaki ma w tym interes ten piąty?

Transmisja w lokalnej TV promująca szczecińską Paloozę, komentuje nieśmiertelny Jan Kowalski

Szczecin 20 kwietnia 2007 roku

Czerwone światła pobudzają nieco ospałą publiczność… Słychać Hymn ZSRR, co od razu łączy się z charakterystycznym buczeniem… Natychmiast wyłania się seria transparentów powiązanych z Kravenem, zwracając uwagę fikuśnymi literami i interesującą treścią („Znowu jakaś stajnia” , „Zwolnić cholernych niewalczących figurantów”, „Ruski ma klauzulę z creative control w kontrakcie” oraz bardzo nietypowe signy takie jak „EWF EWF EWF”). Po kilkunastu sekundach spod FeliXtronu wyłania się Kraven, złowrogo uśmiechając się… Hunter zatrzymuje się obserwując reakcję publiczności, pieczołowicie poprawia ułożenie błyszczacego World title na lewym ramieniu, po czym dziarskim krokiem zaczyna podążać w stronę ringu… Kravinoff od razu wchodzi na narożnik, unosząc oburącz pas mistrzowski… Po serii taunt’ów Kraven zeskakuje na matę pokazując technikom, że potrzebuje mikrofonu…

- Priwiet….

Tradycyjne już ostre buczenie, przebija się przez nie na razie słabo słyszalny chant „Nie jesteś mistrzem”…

- Minęło naprawdę kupę czasu odkąd delektowałem się waszą zawiścią, moi polscy prijaciele… Tak.. Kupę czasu.. Długie miesiące zawieszenia Extreme Wrestling Federation… Wszystko przeplatane przez krótką aktywność federacji z literą A w nazwie.. Federacji, która została zaszokowana ingerencją ze strony trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling.. Stanowiłem nową jakość dla tej Innej … Gorszej Federacji… W ciągu tych kilku gal wszelakimi siłami próbowano odciągnąć mnie od najcenniejszego trofeum tamtejszego cyrku.. i kiedy w końcu przyszła chwila na zebranie obfitego plonu w postaci najważniejszego tytułu mistrzowskiego.. czynniki odśrodkowe zadziałały, me zwycięskie PPV zostało odwołane, mój królewski pochód został przerwany zaraz przed ostatnim krokiem prowadzącym na szczyt podium… Ale to nie jest coś co stanowiłoby wielkie zmartwienie dla Łowcy… No cóż, przyznaję, nieco smutny jest fakt, iż taka cholerna miernota jak ten gość od surfingu.. który w końcu ostatecznie został wystawiony do walki z trzykrotnym mistrzem Russian Pro Wrestling.. uniknął upokorzenia i miażdżącego ukazania mej wyższości… ale być może jeszcze będzie okazja… Teraz wszyscy.. mamy inny problem. Teraz stoimy przed nowym wyzwaniem… Extreme Wrestling Federation powróciło.. a my wszyscy musimy ukonstytuować historycznie wymagany wysoki poziom Federacji! …

Kraven pauzuje chyba oczekując czegoś na kształt aplauzu… Zamiast tego zgodnie z EWFową tradycją głośno słychać chóralne „Wypierdalaj! Wypierdalaj!”

- Moja troska jest w pełni uzasadniona… Bowiem EWF to tradycja … to symbol jakości. To certyfikat najwyższego, światowego poziomu. EWF to ludzie tacy jak trzykrotny mistrz Russian ro Wrestling, ludzie tacy jak Game… Sandman… Komisarz Szakal… czy od niedawna Konoe.. To jest właśnie prawdziwe EWF. Tu nie powinno być miejsca dla Bubby, Toola czy innych koniunkturalnych , wypromowanych na siłę pędraków nie zasługujących na błysk fleszy jakich przyjęło się ich obdarzać. To co miało jeszcze niedawno miejsce w polskim światku wrestlingowym to niestety objawy degrengolady… to oznaka zmiany czasów … zmiany epoki, objaw wrestlingowej zgnilizny... Na szczęscie.. dzięki Bogu.. jednak istnieje czynnik który zapewni czystość i dawną potęgę Extreme Wrestling Federation … Tym ponadczasowym aspektem jest chwała i ponadczasowość tego tytułu… E….W…F… WORLD TITLE!!

Kraven unosi w prawej ręce tytuł, napinając muskulaturę i złowieszczo reagując na heel heat widowni… Po raz kolejny słychać – już głośniejsze - „Nie jesteś mistrzem!”… Rozzłoszczony Kraven umieszcza pas na lewym ramieniu i po chwili kontynuuje…

- To jest MÓJ tytuł.. tytuł w pełni zasłużenie spoczywający na ramieniu człowieka, który jest chodzącą ikoną EWF… ba…to ja jestem kwintesencją tego czym jest EWF! rzeknę wręcz więcej .. TO JA JESTEM E W F!

„Nie jesteś mistrzem" jest już bardzo głośne, Rosjanin przerywa zostawiając pas na ziemi, wskakuje na narożnik i złorzecząc wykonuje kilka gestów Kozakiewicza… Po chwili wraca na matę i ponownie przystawia mikrofon do ust…

- Ta Federacja to dom Łowcy … Moje terytorium.. i tutaj ja gram na moich zasadach, nie do zatrzymania przez nikogo…

J.K- Taa. Na dokładkę wspierany przez właściciela…

- A wyrazem tego to … (podnosi EWF Word title do góry) … moja osobista własność … wraz mojej dominacji … wyraz mojej wielkości … Rzeczywiście, przyznaję... Pas zdobyty po raz trzeci..bez żadnych gierek, bez długiego i mozolnego oczekiwania na szansę uczciwej walki o tytuł… tutaj w EWF .. to ja ustalam reguły.. Biorąc co do mnie należy.. Tak tak... Witamy „nowych” w Extreme Wrestling Federation... Domenie Kravena Łowcy, trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling, najlepszego technicznego wrestlera w historii!!!

J.K – No i prawdopodobnie największego egomaniaka i hipokrytę w historii tego biznesu…

- Widać oznaki złej sytuacji, tej degrengolady o której wspomniałem przed chwilą, także tutaj, w naszym wspólnym domu… Trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling patrzy na to ze smutkiem i zażenowaniem … Słaby roster, upadek.. a właściwie całkowity zanik znaczenia pasów Tag Team … Ten zaś, najważniejszy pas (pokazując World title) został kilkakrotnie pohańbiony… Czuć jeszcze ślady smrodu Tanatosa .. Bubby.. i co najgorsze ..i najświeższe.. zauważalna jest woń Toola.. Jednakże trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling rozpocznie proces sanacji… Oczyszczę ten tytuł w pocie i krwi godnych mnie przeciwników.. Sprawię, że ten pas odzyska dawny blask .. odzyska dawną chwałę!! Zacząłem to uniemożliwiając utrzymanie tytułu w nieusprawiedliwionym posiadaniu przez Toola… Teraz wszystko się już zmieni i potoczy właściwym torem… Łowca powrócił… podniosę tę Federację na jej dawną pozycję… zapobiegnę jej upadkowi… powrócą ratingi, powróci dawna wielkość … a polscy autochtoni będą mogli ponownie obserwować w akcji najlepszego wrestlera który kiedykolwiek stąpał po polskim ringu … Zadbam o naszą małą ojczyznę … niczym dobry ojciec będę karał umniejszającym rangę naszego domu… niczym sumienny właściciel ogrodu osobiście zadbam o eksterminację zbędnych chwastów.. Dawne EWF powróci, a powiadam to ja… wasz koszmar, wasze marzenie, wasz niedościgniony ideał… Czas uwolnić EWF z ucisku … Czas rozgrzać w naszych skołatanych sercach ducha wszechogarniającej rewolucji … Rewolucji pod auspicjami naszego komercyjnego Imperatora… Rewolucji jakościowej, rewolucji oczyszczania EWF z pierwiastka reakcyjnego! ..No dobrze, może teraz nieco poniosło trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling…

J.K- Na pewno nie po raz pierwszy tego wieczora.

- Pragnę wystąpić z apelem w stronę tych, których razi złoto na mym ramieniu… Tym, którzy uważają ze są w stanie mi dorównać , zapraszam …Zapraszam .. Mimo lat.. w dalszym ciągu Polaczki .. nie możecie się ze mną równać! … Komisarz Szakal powróci do swej dawnej roli wraz z zabawą w postaci loterii… z przyjemnością zmierzę się z każdym… z każdym cholernym uczestnikiem tej gry… Z przyjemnością pokażę wylosowanemu pechowcowi czym jest potęga starej szkoły… Z przyjemnością zaprezentuje, ile lat pracy należy włożyć aby choć zbliżyć się do poziomu reprezentowanego przez EWF World Champa…Przede wszystkim jednak… z przyjemnością wsłucham się w rozpaczliwe błagania o wypuszczenie z mego słynnego Kraven Crossface! Wy wszyscy .. biorący udział w loterii.. Módlcie się do swego uwielbianego papieża by trafić na kogokolwiek innego.. Kogoś innego niż trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling!

House Show

Szczecin 21 kwietnia 2007 roku

Nagrywane dla ewf.w.pl

Widzimy obraz kamery podążającej za ubranym w czerwone portki i dresowy ortalion Kravenem… Widać, że wrestler się śpieszy, o czym świadczy niechlujnie trzymany w lewej ręce EWF World Championship… Obraz zatrzymuje się na drzwiach przed którymi zatrzymuje się Łowca … Widać na nim wygrawerowany złotymi literami napis „Imperator Game- nieuprawnionym wstęp surowo wzbroniony”. Rosjanin z lekkim zawachaniem unosząc lewą brew przygląda się napisowi, po czym dość gwałtownie wchodzi do środka…

W pokoju rzuca się w oczy przepych, cały pierwszy plan obrazu zasłania ogromne mahoniowe biurko zza którego wyłania się postura przeglądającej jakiejś papiery Naoko.

Kraven- Gdzie Game?

Naoko- ...

- Powoli wycofuje się z afirmowania Twych barbarzyńskich obyczajów. Gdzie pukanie? Gdzie grzecznościowe powitanie? Takie maniery nie są godne głównego produkty flagowego EW Federation, którym w swej istocie jesteś, Kravenie.

Imperator stojąc w rogu spoglądał z okna pokoju na panoramę Szczecina. Odwróciwszy się w stronę Rosjanina ze smutnym spojrzeniem wskazał World Championowi szlachetnie zdobiony fotel dla gości ulokowany naprzeciwko swego biurka.

Kraven- Mam walkę za 25 minut, więc lepiej żebyśmy się streszczali.

Game- Mamy trochę problemów. Świat się zmienił, zmieniły się realia rynku, myślę także, że zmieniliśmy się także my jako ludzie, Łowco.

Kraven- Że niby co?

Game- Siergiei, EW Federation ma co do ciebie wielkie plany. Uważam, że nadszedł czas na zmianę image’u. Koniec już z małpowaniem w stroju dzikiego tygrysa… i koniec tych cholernych czerwonych spodni.

Kraven- Szto!?

Game- Jako EWF World Champion i wrestler z najdłuższym stażem zostaniesz reprezentantem Federacji na zewnątrz. Wymagany strój- w pełni oficjalny, zaangażujemy w to jednego z tych śmiesznych projektantów, by upewnić się, iż garnitur będzie odpowiedni…

Kraven- Tawarisz, ale szto eta…

Game- Dodatkowo zmienimy ci auto, twoja Wołga zostanie zlicytowana w ramach fanowskiej aukcji…Albo nie, w trosce o public relations będzie to licytacja na cele charytatywne… Będziesz miał własną limuzynę. Dodatkowo cotygodniowe spotkanie z fanami, raz na dwa tygodnie udział w konferencji prasowej. Musze zadbać o nasze interesy zanim wyjadę do Japonii i pozostawię EWF Martinez i Szakalowi. Myślę, że czas radykalniej wejść na rynek z merchandise’em. Chyba lubisz czerwony, prawda?

Game kładzie na stoliku czerwonego t-shirta z białym napisem „Czerwona Armia Kravena” * (pozdro dla kumatych ) Kraven skonfundowany marszczy czoło …

Game- To chyba na tyle. Będziesz musiał sprawować pieczę nad sytuacją pod moją nieobecność… Moralna sanacja i idea sprawiedliwości musi iść w parze z odpowiednią aparycją tych, którzy ją głoszą... Jesteś dla nas ważny... mam nadzieję, że nie jesteś nadzyczajnie zły o tą próbę ucywilizowania Twego wizerunku?

Wrestlepalooza LXXXIX

Kilkadziesiąt minut do gali

Przez drzwi hali przechodzi Kraven ubrany w bardzo elegancki, szary garnitur … Rosjanin przygląda się kilku trzymanym w prawej ręce czerwonym koszulkom.. w lewej ręce trzymając swe ukochane EWF World title. Wrestler nie wygląda na szczęśliwego… Do Huntera podbiega Mariusz Max Kolanko…

Kolanko- Kraven, już za chwilę kolejna Wrestlepalooza w Twojej karierze…

Kraven- (z grymasem niezadowolenia majstrując przy kołnierzu koszuli) Trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling najpierw musi się chyba napić…

Kolanko- Wielu fanów ma za złe sposób, w jaki ostatnio zmieniali się mistrzowie w EWF…

Kraven- Polaku, co jak co, ale Wy przez te wszystkie lata powinniście się już od nas nauczyć, że nadzwyczajne okoliczności wymagają nadzwyczajnych środków…

Kolanko- A komunikat o kontuzji i wystawienie Sand…..

Kraven- Trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling jest w pełni sił, informacja o kontuzji była uzgodnioną pułapką.

Kolanko- Jaki udział w całym zamieszaniu ostatnich dni będzie miał John Hangman? Friend or foe? (z akcentem)

Kraven- Łowcy nic nie jest wiadome na ten temat…

Kolanko- Czy nie obawia się Pan dużego udziału Rottweilera w dzisiejszej gali? Wrestler ten wykazał ostatnio… duży stopień skuteczności swych działań. A przynajmniej można było odnieść takie wrażenie obserwując pół rosteru uciekającego z ringu…

Kraven- Nawet cztery Rottweilery w jednym ringu nie byłyby w stanie zasiać ziarnka niepokoju w sercu trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling… Siermiężne korzystanie z warunków fizycznych jest niewystarczające … Pan „wielkie i grrrrroźne wejście” Rottweiler będzie mógł się jeszcze o tym przekonać.. i to już dziś. Wszystko zależy od jego ewentualnego nieszczęścia które wyniknęłoby z wejścia w drogę mistrzowi świata EWF.. A teraz przepraszam Polaku… Jop twoja mać, cholerne przebranie, chyba naprawdę muszę się napić…

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

2

• Kraven

2

• Robespierre

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

„Czerwona Armia Kravena”

:lol: niechętnie aczkolwiek pozdrawiam , towarzyszu sergiej . :D

Kraven- (z grymasem niezadowolenia majstrując przy kołnierzu koszuli) Trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling najpierw musi się chyba napić…

i to wygrywa . :lol:

Pan „wielkie i grrrrroźne wejście” Rottweiler będzie mógł się jeszcze o tym przekonać.. i to już dziś. Wszystko zależy od jego ewentualnego nieszczęścia które wyniknęłoby z wejścia w drogę mistrzowi świata EWF.. A teraz przepraszam Polaku… Jop twoja mać, cholerne przebranie, chyba naprawdę muszę się napić…

a to już wogle . :D podziwiam . i traktuj to jak duże wyróżnienie .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

eRPy swoje pisac, a nie podniecac sie cudzymi :P

5624562044dc465af79c51.jpg

wrzuć na luz . będzie niedługo . 8)
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

„Czerwona Armia Kravena”

:lol: niechętnie aczkolwiek pozdrawiam , towarzyszu sergiej . :D

Tak myslalem ze mó wyczuje tutaj delikatna aluzje ;)