Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pomysły - Audycje BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tutaj proszę pisać jakiekolwiek pomysły które mogą być związane z audycjami BGZ. Mogą się one odnosić do propozycji zmian oraz wszelkich uwag. Zapraszam!

Edit. Dla osób z poza ekipy którzy nie wiedzą o czym dyskutowano w ukrytym temacie dla ekipy to parę użytkowników wpadło na parę pomysłów, otóż:

:arrow: "Jaka to melodia" na audycji - Chodzi o to że będę puszczał jakiś theme wrestlera lub gali, a gość/ goście będą musieli zgadnąć co to za theme i od kogo lub z jakiej gali.

:arrow: "1 z 5" - coś na zasadach programu "1 z 10" Chyba nie muszę wyjaśniać.

:arrow: "Singing Contest" - Wysyłamy na gg lub skype tekst jakiegoś theme i gośĆ musi zaśpiewać. Pozostali oceniają i git (pozostaje to do uzgodnienia zasad etc.)

Zapraszam do komentowania!

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

3

• CezarMVP

2

• Luba

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli miał bym wybierać, to najlepszy jest pomysł Tuptsia, ale przejdźmy do rzeczy:

"Jaka to melodia" według mnie jest słabym pomysłem, już mamy wrestling quiz. Nie jest on jakiś taki świetny, a theme'owy quiz raczej nie jest nam potrzebny.

"1 z 5" to jest właśnie to. Takie coś jest po prostu dobrym pomysłem, konkurs themowy na audycji, w którym bierze udział więcej userów i do tego może to być o wiele ciekawsze, niż taka "Jaka to medlodia". W 100% procentach jestem za tym pomysłem i chętnie bym w czymś takim wystąpił. :)

"Singing Contest" tym razem to jest cios poniżej pasa. Pomysł trochę głupi, bo na audycji tylko śmiechu by to przysworzyło, no może i dobrze, ale jak by się wtedy czuł śpiewający. :P Według mnie pomysł nie trafiony i raczej mało osób miało by chęć coś zaśpiewać.

ahfo.png

luba_049.png

Według mnie można wykonać każdy z tych trzech pomysłów. Pierwszy byłby od samych theme songów. Na zasadzie "Jakiej to Melodii". Na pewno znalazłyby się osoby chcące w to zagrać.

"Jeden z pięciu". Moim zdaniem ten konkurs powinien być na temat wrestlingu. Zasady powinny pozostać jak w oryginale programu, ewentualnie dodać jeszcze jedną szansę dla każdego. Chciałbym być sędzią tego programu.

Śpiewanie na audycji. Jestem za. Co więcej, mógłbym wziąć w tym udział. Musiałbym jednak dobrze rozplanować czas i mieć wolną chatę. Tyle.

"Jaka to melodia" na audycji - Moim zdaniem pomysł jeśli chodzi o audycje to raczej słaby i nie pasujący. Nie wiem czy będzie to dobre urozmaicenie czy ciekawe. Jeśli chodzi o ten pomysł to jestem na NIE.

"1 z 5" - Natomiast jeśli o ten pomysł chodzi to jak najbardziej. Goście byli by sprawdzeni z wiedzy o wrestlingu. I ciekawie by się tego słuchało ale co najważniejszy każdy słuchający też by pogłębiał swoją wiedzę. Pomysł bardzo dobry i jeśli o mnie chodzi jestem na TAK.

"Singing Contest" - Jeśli o to chodzi to moim zdaniem pomysł jest zły. No może i to by było śmieszne ale czemu by to miało służyć. Tak naprawdę niczemu. Mało kto zapewne umiał by coś zaśpiewać więc moim zdaniem bezsensu. Jestem na NIE.

Podsumowując najlepszy pomysł jest to 1 z 5. Urozmaicił by audycje które i tak są ciekawe. Tyle odemnie :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Dobra ale czemu na audycjach?! Tak jak mówiłem zronbić odzielne show, które prowadziłbym Ja i Pietrek (z tego co powiedział mi na gg wnioskuje że by mi pomógł). Stary masz już wrestling quiz na audycji i jeszcze chcesz dorzucać i niedługo zrobi się z tego śmietnik. Tak jak mówiłem odzielne show....Nie wiem przemyślcie sobie to...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Racja. Oddzielne show dla naszego teleturnieju. To w zasadzie tyle. No i nie pojawiałby się on tak często jak audycje.

Aha :) Osobne Show... Będzie konkurencja :( Ale to tylko zwiększy poziom forum i jestem za. Ale to już sobie musicie wy wybrać co chcecie jaki pomysł etc. No bo na audycję to wystarczająco ten Quiz i tak już zabiera to wystarczająco dużo czasu... Ale kurde, jak teraz tak sobie myślę to nie wiem czy do końca to aż tak świetny pomysł. Wiecie że trzeba mieć włączony Miks Stereo, skype ustawiony żeby korzystał z Miks Stereo i ustawiony tak dźwięk aby było słychać jednocześnie was i kolesi ze Skype? Najlepiej jakby był do tego wykorzystywany Windows Vista lub 7, bo ma on większe funkcje i bardziej nadaje się na takie operacje. Oczywiście jak będziecie potrzebowali to służę pomocą :) Ale coś na naszych audycjach też trzeba zmienić bo pytań zaczyna brakować do Quizu a szukać nowych i ponownie ciągnąć to według mnie jest bez sensu.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Jestem za osobnym show na zasadzie teleturnieju. Myślę, że 3 graczy to maks jeżeli chcecie zrobić przynajmniej kilka odcinków.

16476371734edf391100c30.jpg

Pomysły fajne ale wydaje mi się że to przyćmi samą audycje :D

Ja np proponowałbym Inferno Match i np zeby ktoś został "spalony" :P

alexisy.png

Ja też jestem za osobnym show. Na audycji jest już quiz, a po za tym teleturniej przyćmiłby trochę audycję. Co do tego jaki miałby to być teleturniej to najbardziej jestem za "1 z 5", bo to byłoby chyba najlepsze chociaż reszta pomysłów też niezła. Gdyby powstało osobne show można by było robić na zmianę, raz "1 z 5", a raz "Jaka to melodia ?" :)

ksgj.png

A teraz ja odniosę się do tego wszystkiego, co napisaliście. Ja z Turkiem chcieliśmy 1 z 5 i resztę pomysłów realizować kiedy wrestling quiz się "przeje". W każdym razie ja jestem twórcą źle przyjętego pomysłu czyli "Singing Contest". Ktoś tu się pytał czemu by to miało służyć i co by to wniosło. Otóż wniosłoby to napewno dużo zabawy i uśmiechu na twarzy. Poza tym śpiewałby ten, kto by chciał. Nikogo byśmy przecież nie przymuszali. W wrestling quizie na audycjach też nikogo nie zmuszamy i nie ciągniemy na siłę do uczestnictwa w kłizie. Wszystkie tutaj wymienione zabawy/konkursy miałyby posłużyć jedynie rozrywce i zabawie, a nie wyśmiewaniu się z kogoś. Jeśli ktoś zna się na żartach i ma dystans do siebie, to coś zaśpiewa. Nie będzie to idealne, ale poniekąd o to chodzi. W każdym razie przemyślcie to jeszcze raz, uwzględniając moją wypowiedź. Na koniec chciałbym napisać, że jak dla mnie zrobienie drugiego programu jest dobrym pomysłem. Mielibyśmy na forum audycje oraz powiedzmy taki kącik humoru czyli te konkursy oraz zabawy. Audycje długo nam się ciągną, a kłiz dodatkowo przedłuża, więc ja jestem za pomysłem stworzenia oddzielnych "audycji". Tak więc, można by robić tam przeróżne konkursy/zabawy. Gdyby ten pomysł wypalił, to użytkownicy mogliby proponować swoje pomysły co do nowych zabaw. Sam chętnie wystąpiłbym w czymś takim :P.

Jeżeli jesteście nadal chętni (Pietrek i Tuptuś) to zróbcie coś takiego i po prostu czasem możemy coś połączyć, "promować się" wzajemnie. Ale jak już pisałem wcześnie, coś trzeba wy myśleć za jakiś czas za Kłiza na audycji bo on się w końcu przeżre. Ten wasz program jak już wejdzie w życie może być także, takim informatorem co z audycjami, o czym kolejna, jacy goście i takie tam, jeżeli oczywiście będziecie chcieli. No proszę jak nam się pomysły poprzekształcały :)

• 5 tygodni później...

Pierwszy pomysł został już wykorzystany przez pablo modjo, za dużo już tego by było. Natomiast 1-5 jest świetny, strzał w dziesiątkę! I ostatni pomysł również mi się podoba, było by śmiesznie :P sam bym chciał w czymś takim wziąć udział :P

1.jpg

Iluzja.....