Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kontuzja Ross'a, Wrestlemania, Brak Fatal-4-Way?, Cena

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Christian.jpg

:arrow: Krążą plotki o tym że do walki na WM'ke o pas Wagi Ciężkiej miałby być dodany Christian. Lecz nie są to jeszcze potwierdzone informację, jednak walka by na pewno na tym zyskała.

:arrow: Przed WM'ką atmosfera robi się coraz bardziej gorąca, a sami zawodnicy podgrzewają ją. Ostatnio John Cena udzielił wywiadu w którym pokreślił że rola Rock'a na największej ze scen nie ograniczy się tylko do prowadzenia Show.

:arrow: Cena również na swoim Twitter'ze oświadczył że po ostatnim ataku Del Rio i Miz'a poznał lekkiego wstrząśnienia mózgu, jednak to raczej nie przeszkodzi mu w wystąpieniu na dzisiejszym RAW.

:arrow: Goldust oświadczył że weźmie udział w Wrestlemania Revenge Tour, jednak również może uda się mu pojawić na WrestleMania Axxess w Atlancie.

:arrow: Na SD 24 maja zapowiedziana jest walka Edge & Rey Mysterio vs Cody Rhodes & Alberto del Rio.

:arrow: WWE wspiera ofiary katastrofy w Japonii.

:arrow: Rating Superstars z 17 marca wyniósł 0.52 i zgromadził 541 000 widzów.

:arrow: Najprawdopodobniej zostanie nazwa jednego z PPV WWE, a mianowicie Fatal-4-Way PPV. Zmieniona nazwa to WWE Capitol Punishment PPV. Na razie nie wiadomo czy będzie jakaś specjalna stypulacja do tej gali.

http://www.youtube.com/watch?v=sJyPM65WFFk&feature=player_embedded

:arrow: Promo Filmu z Batistą.

:arrow: Podczas ostatniego RAW pojawił się JR. Do tym jak Swagger i Cole zapięli mu Ankle Lock'a to JR skarży się na ból w kolanie i od razu oświadczył że to nie jest udawana kontuzja.

:arrow: Tara na swoim twitterze pisała że jest bardzo podekscytowana tym co miałby się wydarzyć na WM'ce, a mianowicie starciem John Morisson/Trish Stratus/Snooki vs Dolph Ziggler/Layla/Michelle McCool. Dodała że jest wielką fanką Jersey Snooki, a Trish to jej przyjaciółka.

:arrow: Vickie Guerrero ostatnio na twitterze pokazała że liczy się dla niej tylko WWE. Na pytanie od fana, który ją zapytał czy przeszła by do TNA gdyby była taka oferta, Vickie odpowiedziała że z całym szacunkiem dla konkurencji dla WWE do dla niej drugi dom.

:arrow: Lilian Garcia wystawiła na portalu e-bay kilka swoich kostiumów z czasów pracy w WWE.

956b74329b506e4f78adf27f2622ad85.jpg

:arrow: Mówi sie, że Mickie James doznała lekkiej kontuzji barku po niedokońca udanej akcji Madison Rayne. Mickie jednak nie będzie potrzebowała przerwy.

:arrow: Jim Ross napisał na swoim Twitterze, że WWE zainteresowane jest pozyskaniem do federacji syna Vadera - Jesse White`a.

:arrow: W ostatni czwartek na FCW powrócił Husky Harris. Pokonał on Monty Lynch`a.

:arrow: W piątek swoje 28 urodziny obchodziła gwiazda WWE Evan Bourne, ale również swoje 24 urodziny obchodziła obecna Divas Championka i uczestniczka NXT, AJ Lee! Wszystkiego Najlepszego.

:arrow: A wczoraj urodziny za to obchodził obecny mistrz wagi ciężkiej TNA Sting. To już 52 lata na karku.

_________________________________________________________________________________________________________

Zapraszamy również do komentowania:

PWG Winning 2011 - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=321&p=226236#p226236

TNA Lockdown 2011 - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=320&p=225873#p225873

WWE Wrestlemania XXVII - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=319&p=224119#p224119

Zastępca Big Showa, czy raczej jobber jak Henry? - viewtopic.php?p=226256#p226256

Sin Cara - wielka przyszłość? - viewtopic.php?p=226376#p226376

Where's my freakin' rematch? Dostanie go w końcu czy nie? - viewtopic.php?p=226366#p226366

Koniec WWE Superstars - Co z gwiazdami/jobberami? - viewtopic.php?f=73&t=30926

SotW 36 - viewtopic.php?f=171&t=30755

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Droopi

1

• BrotherLove

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeżeli Christian rzeczywiście dołączy do walki o pas Heavywiehgt, to sytuacja staje się megaciekawa. Po pierwsze, walka o ten pas staje się bardziej "ikoniczna" oraz przyciągnie więcej widzów, ale także spełni się życzenie Edge'a o walce z Christianem na Wm-ce. Oprócz tego ten Rock, uffff jestem strasznie ciekaw co on zrobi na tej Wrestlemanii. "Jego rola nie ograniczy się tylko do prowadzenia show"- kurcze, jakby zawalczył to dopiero byłaby jazda. Oby Cena szybko się otrząsnął, bo Wrestlemanii zbliża się wieeelkimi krokami. Na SD! zapowiedziana elegancka walka, bo to już chyba ostatnie przed Wrestlemanią. Capital Punishment- na pewno dużo lepiej niż po prsotu Fatal 4-Way :) Ciekawe czy Husky pojawi się w main rosterze, mama ndzieje ze jeszcze pooglądamy tego czołga w WWE. 100 lat dla wszystkich jubileató. Na dzisiaj to tyle ode mnie

Christian i walka o pas WHC na WM? Jak najbradziej TAAAK!!! Taki zawodnik jak on na 100% doda tej walce animuszu i większej popularności. Tylko nie jestem pewny czy to miałoby sens wypalić na WM. Bo to, że będzie walczył o pas wagi ciężkiej to jestem spokojny, ale nie wiem czy warto od razu walczyć na najwyższym poziomie, chodzi mi o tą jego kontuzję. No ale tam lekarze wiedzą tak i co, ta konutzja pewnie już jest wyleczona na amen więc :D To, że Rock ma zrobić jakieś show na WM to też było pewne. Przecież taka gwiazda jak on musi wykonać swoje ruchy. :) Filmik, który ma wspierać ludzi w Japonii to już widziałem na oficalnej stronie WWE. No ale fajnie, że takie wielkie organizacje próbują pomagać i zachęcać innych. A ten film z Batistą to będzie chyba nie wypał, znaczy się filmy z wrestlerami, to może być jeden z najgorszych, ale okaże się dopiero jak się go zobaczy.. AA oczywiście Sto Latt tym wszystkim, którzy obchodzą urodzinki :)

-------------------------------------------

Oficjalne Dyskusje czekają!! ;)

Wprowadzenie Christiana do walki o pas wagi ciężkiej na Wrestlemanii byłby według mnie bardzo dobrym krokiem ze strony WWE. Jestem pewien, że walka zyskałaby na wartości i robiłbym sobie wielkie nadzieje w stosunku do tego pojedynku (choć i tak w sumie liczę na to, że Edge i Alberto pokażą coś fajnego). Poza tym wygrana Alberto nie byłaby już tak pewna (bo teraz obstawiam właśnie zwycięstwo Meksykanina). Treść wywiadu Ceny nie dziwi mnie ponieważ podejrzewałem, iż Rock nie ograniczy się właśnie jedynie do prowadzenia gali. Mam nadzieję, że Rock wypali nam niezłe show. Na Raw John napewno wystąpi, tylko pozostaje jedynie pytanie czy będzie uczestniczył w którejś z walk. Dobrze, że WWE pomaga Japonii w trudnej sytuacji, to naprawdę bardzo szlachetne z ich strony. Wszystkiego najlepszego dla Stinga i Evana oraz AJ Lee!

Dzięki za newsy :).

Chyba walka Triple Treath Match Christian/Edge/Del Rio będzie ciekawsza niż normalny Singiel Match. Gdyby tak się stało to nie widzę innej opcji na początek

jak dwójka faceów rzuci się z wściekłością na Albercika. Jego szansa na zwycięstwo w przypadku trójki wrestlerów zmniejszy się.

Wcześniej pojawiały się informacje jakoby walka Del Rio/Edge miałaby mieć stypulację Subbmision Match.

Rock pewnie w jakiś sposób zainterweniuje w walce Miz/Cena. Ciekawe po czyjej stronie stanie i komu z tej dwójki w jakiś sposób pomoże? :thinking:

No ta nazwa PPV lepiej by pasowała , bo generalnie jestem zdania ,że PPV nie powinno mieć nazwy od stypulacji walki. :D

Swagger i Cole trochę przesadzili na ostatnim RAW i lekko uszkodzili biednego JR-a. :(

O kurcze nie wiedziałem, że Sting ma już tyle lat.

:waving:

Co do Christiana w walce o pas to chyba jest to bardzo dobry pomysł. No jego obecność wniosła by sporo do walki. Oglądając ostatni Main Event mogę stwierdzić że jest w formie a co za tym idzie? Szykowałby się nam świetny pojedynek na miarę Wrestlemanii i pasa WHC. Co do roli Rocka to chyba było pewne, bynajmniej ja tak myślałem że namiesza. I nie tylko Show ale też czynny udział. Weźmie udział w jakiejś walce moim zdaniem i kto wie może nie jednej. No Cena akurat mnie nie obchodzi. I jak dla mnie byłoby to na rękę gdyby Cena był nieobecny. No i bardzo fajny gest ze strony WWE. Rating Superstars jest porażką. Znowu zmiana nazwy PPV ? Nie wiem czy to wychodzi na dobre. Wcześniejsze nazwy, jeszcze te starsze same się reklamowały. Każdy słysząc nazwe PPV kojarzył ją sobie. A teraz taka nazwa nic nikomu nie mówi. Kontuzja JR bardzo szkoda. Ale pewnie nie zepsuje mu to planów związanych z Wrestlemania. No i na koniec Najlepszego solenizantom. Dzięki za newsy :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Styl:  Jasny

Mam wielką ndzieję, że te plotki na temat Christiana będą prawdziwe i zobaczymy ga na najważniejszej gali roku w walce o WHC. Pewnie i tak nie wygra, ale napewno doda więcej emocji match'owi. No wydaje mi się, że John trochę za bardzo się rozgadał. Pamiętamy jak Big Show zdradził ze match o WHC będzie Trpile Threat matchem, za co Show nieźle beknął. Chyba jednak John'owi to nie grozi i z pewnoscia wygra WWE Title. Natomiast co do jego urazu, to już było wiadome i pojawi się na RAW. No niech zmienią nazwę tego F4W, bo tojuż była totalna porażka nadając nazwę takiemu PPV. Nowa nazwa jest całkiem spoko. O kontuzji JR'a było już wiadomo wcześniej. Wszystkiego najlepszego dla wszystkich jubilatów. Tyle ode mnie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Fajnie by było gdyby walczył jeszcze Christian :) Urozmaiciło by to walkę :) I kolejna Kontuzja Jaśka (już chyba 10000000.......).

Szkoda nazwy Fatal 4 Way bo bardzo mi się podobała :D No i stypulacje o pas też były fajnie :P

Oczywiście Najlepszego dla Bourna, AJ i Stinga :P

alexisy.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...