Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sin Cara - wielka przyszłość?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

a1969cc743.png

W tej dyskusji chciałem poruszyć temat jednej z największysch gwiazd meksykańskiego wrestlingu, a mianowicie - Mistico. Jest to wrestler niezwykle utytuowany. W swojej dotychczasowej karierze zdobył chyba wszystko, co może zdobyć wrestler CMLL(federacja, w której poprzednio występował). Rok temu mial swój tryout w WWE, spodobał się wszystkim, jednak w ostateczności nie podpisano z nim kontraktu. Pod koniec lutego tego roku, WWE ogłosiło, że podpisano kontrakt z Mistico, który od teraz będzie znany jako Sin Cara(bez twarzy). Na nastepnych tygodniówkach WWE, zaczęto puszczać różne proma dotyczące jego postaci. Zaczęło się od pokazywania wycinków z gazet, skrótów z konferencji prasowej, teraz pokazują krótkie filmiki ukazujące umiejętności tego właśnie zapaśnika.

No i właśnie, teraz trzeba zadać sobie pytanie - będzie on wielką gwiazdą WWE, czy jednak nie będzie? Mi osobiście ta cała sytuacja bardzo przypomina sytuacje z Alberto Del Rio, tylko że o zwycięzcy Royal Rumble matchu nie było aż tak głośno, jak jest właśnie teraz. Moim zdaniem nie po to pokazują te wszystkie filmiki, chwalą się że podpisali z nim kontrakt, by po kilku występach z niego zrezygnować. Wszyscy wiemy jak popularne w Meksyku jest WWE(o czym świadczą masakrycznie wielkie ratingi, o jakich na terenie USA mogą pomarzyć), więc na tej całej sytuacji federacja Vinca może tylko i wyłącznie skorzystać. W takim razie, ma szanse by zostać twarzą federacji? IMO - wielką. Wszyscy widzimy jaki obecnie jest Rey Mysterio, jak wszystkim się już przejadł. Wymiana zamaskowanego wrestlera byłaby w tym momencie jak najbardziej wskazana, o zyski McMahon martwić wcale się nie musi. Najtrudniej będzie dzieciom przyzwyczaić się do niego, ale wystarczy że trochę poskacze, udowodni że jest lepszy i już wiele zyska w oczach marków.Więc zadajmy sobie pytanie, z kim miałby feudować? Moim zdaniem i pewnie nie tylko moim, wskazany byłby program między nim i Reyem Mysterio, który to doprowadziłby od końca ery Reya, a rozpoczęcia ery 'człowieka bez twarzy'. W tym właśnie momencie Mysteriusz przekazałby mu pałeczkę i Sin Cara mógłby spokojnie zarabiać jako jedna z głównych twarzy World Wrestling Entertainment. Oczywiście trzeba też zastanowić się, do jakiego przydzielą go brandu, bo jeżeli wybiorą RAW(a w maju jest zabookowany na house show właśnie tego brandu) marzenia o feudzie z Mysterio pójdą się...a odnaleść się przy tylu gwiazdach będzie mu ciężko.

A jak jest z Wami? Ucieszyliście się na wiesć o podpisaniu kontraktu z Sin Carą? Widzicie go z głównym pasem federacji?

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI!

Co prawda pisałem tą dyskusje na inne forum, ale chciałbym zobaczyć też, co i tutaj o tym sądzicie. Chyba nikt mnie za to nie zbije ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

2

• fanfanfan

2

• Hunico

1

• Greco

1

Top użytkownicy w tym temacie

Na debiut Sin Cary wszyscy czekają z niecierpliwością. Każdy chyba widział co najmniej kilka jego walk w CMLL, ja osobiście nie oglądam za bardzo Lucha Libre, ale znalem Mistico i znam jego styl walki. Umiał stworzyć swietne widowisko z takimi postaciami, jak powiedzmy Ultimo Guerrero, zresztą szczerze mówiać nie znam za dużo tych meksykańskich Luchadorów. Ucieszyłem się, że ktoś taki jak Mistico zawita do WWE, bo potrzeba dobrych Hight- Flyerów. Jego kariera, która będzie póki co barwna, bo nie wierzę żeby po takiej reklamie stał się jobberem, mogłaby iść w parze z karierą np. Evana Bourne'a. Mam nadzieję że do federacji Vinca zawita więcej Luchadorów i Japończyków. Wracając do tematu, Mistico cyz tam Sin Cara sam powiedział, że w WWE chce walczyć z takimi Wrestlerami jak Randy Orton czy CM Punk. I myślę że w tym kierunku pójdą Bookerzy WWE. Prawdopodobny staje się draft Mysterio na Raw, bo wątpie żeby zrezygnowano z programu między Mysteriem a Sinem. Kiedy już by się to stało, Sin Cara mógłby pofeudować z CM Punkiem i wykręcić sporo niezłych walk, przy czym stać się Baby-Facem, a następnie jak mówiłem Randy Orton albo Jan Wspaniały. Myslę, że gdyby stanął w ringu z ikonami WWE, a nie z tymi pseudo Luchadorkami jak Mysterio czy Del Rio stworzyłby większe wudowisko. Ode mnie to tyle :)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Na początku zacznę od tego że nie cieszy mnie przejście Mistico do WWE,jednak to normalne dla fana lucha.Mimo to uważam że Mistico jest wręcz idealną osobą która będzie mogła się odnaleźć w WWE.Mistico ma duże umiejętności i trzeba na wstępie zaznaczyć że nie jest on typowym lotnikiem jak wielu uważa,nie jest on jak Mascara Dorada czy Aerostar którzy byli by na pewno lepsi na "zastępce" Mysterio.Oczywiście Mistico wykonuje wiele akrobacji i widać w nim styl lucha libre jednak jest on nieco inny od pozostałych luchadorów.To co wyróżnia Mistico to na pewno perfekcje arm dragi które są jego wizytówką,faną WWE powinno się to podobać.Przejście Mistico do federacji Vinca to na pewno dobry ruch ze strony WWE która coraz częściej stawia na "lżejszych" wrestlerów.Osobiście uważam że Mistico powinien trafić do RAW,jestem tego prawie że pewien.Po pierwsze jego proma są wyświetlane głównie na RAW,po drugie ten House Show,po trzecie Sin Cara sam mówił dla Superluchas że nie chce walczyć z Mysterio ani Rio lecz z Jasiem i Ortonem.Ten wywiad może znaczyć że kontrakt Mistico zawiera w sobie jakąś gwarancje na Main Eventera,gdyż nie wieże że bez tego Mistico by opuścił WWE.Uważam że WWE będzie bardzo szybko promować go i nie jestem do końca pewny czy to mu wyjdzie na dobre bo wiemy jak takie sytuacje się kończą(Pozdro Sheamus :waving: ).Ostatnio podczas oglądania BJW z Hayabusą poruszyliśmy ten temat i doszliśmy do wniosku że nie głupimy pomysłem było by połączenie Cary z Evanem w tag team.Jak wiemy federacja stara się ożywić dywizje TT a Evan jak narazie nie może się wybić i jest gwiazdką Superstars.Tak więc przydał by się nowy,prawdziwy tag team który mógłby ożywić dywizje,gdyż ta ma słabszy moment ale niema co ją od razu skreślać.No i wtedy ta walka na House Showle miała by sens.Evan i Cara mogli by mieć feud z właśnie Nexus które pod upada.Osobiście lepiej jakby był w Nexus Gabriel wtedy pojedynek Cara vs Gabriel na pewno by cieszył.Co do feudu Rio-Cara bym nie liczył gdyż było by to odrobine bez sensu,już nie będę mówił o głupocie typu Mysterio-Cara,dlaczego??Bo jaki miało by to sens,jedyne co obecnie ich łączy to maska i tyle.Kiedy Cara zadebiutuje??Wydaje mi się że właśnie dziś na RAW dlatego oglądam je live.Dlaczego dziś??Ponieważ Cara jest od dłużeszego czasu zapowiadany,ma bodajże 3/4 proma czyli tyle co prawie każdy debiutant i jeżeli chce powalczyć o WM'ke(w co wątpię) powinien zacząć już jakiś feud.Piętą Achillesa Mistico oczywiście jest charyzma którą nigdy nie grzeszył,na dodatek nie zna angielskiego,podobno się uczy ale od razu perfect nie będzie znał.Jak wiemy bez charyzmy nic się zdziałać nie da,nawet jak ma się mistrzowskie umiejętności(Pozdro Bryan :waving: ).Tak więc zobaczymy co Creative Team zrobi z tą postać.Mistico ma duże umiejętności teraz czas je wykorzystać.Dzięki za temat :applause:

#SmartFanZone

Na początek muszę powiedzieć, że dyskutowało się to tu, to tam o tym zawodniku, więc moja wypowiedź nie będzie rozwinięta. będzie krótka, ale mam nadzieję że treściwa.

Oglądając odcinki Raw i nie tylko, widzimy krótkie reklamy, które promują debiut Sin Cary w WWE. Kogo WWE zawsze promuje przed debiutem? Tylko zawodników, które potem stają się wielkimi gwiazdami tej organizacji. Ostatnio taką sytuację mieliśmy z Alberto Del Rio. Mówi się, że Alberto będzie wielką gwiazdą WWE i ja w to wierzę. Przecież już widać jak jest mocno pushowany i uważam, że Cara może być gwiazdą pokroju Rey'a, Johna czy innego Ortona. Co więcej, Cara na to zasługuje ponieważ potrafi więcej niż Ci wyżej wymienieni razem wzięci. Tylko Sebu, jak On może być twarzą federacji jeśli jest On bez twarzy. Nie no, żarcik... Mam nadzieję, że zastąpi On Mysterio i będzie równie dobrym facem jak Ryjek. Dzieci może od razu Go nie polubią, ale z czasem się do niego przekonają. Mam cichą nadzieję, że Cara wygryzie Rey'a z WWE, zobaczymy. Mówiono już, że miałby feudować jako heel właśnie z Rey'em. Ja szczerze mówiąc wolałbym walkę face vs face, ale feud z samym Mysterio już by Go strasznie wypromował w USA. Według mnie, dobrze byłoby wepchnąć Go do czerwonego brandu. W Meksyku Smackdown zbiera większy rating ze względu na obecność właśnie w tym brandzie dwóch Meksykanów. Mistico jest jedną z największych gwiazd lucha libre, więc On przyciągnie przed telewizory miliony. Tak, wtedy feud z Mysterio jest niemożliwy, ale pamiętajmy, że już wkrótce będziemy mieć draft, więc może Rey przejdzie do czerwonych? Różnie może być... Poza tym w okolicach draftu często zawodnicy pojawiają się w nieswoim brandzie więc większego problemu z wykręceniem feudu nie powinno być.

dyskusjef.png

High hopes, high hopes...

Czyli na polski wysokie nadzieje. Fani wrestlingowi mają w zwyczaju bardzo mocno jarac się gdy tylko ktoś z sceny niezależnej przeskakuje do WWE i od razu widzą go w main eventach Wrestlemanii o najważniejsze pasy.

Kogo WWE zawsze promuje przed debiutem? Tylko zawodników, które potem stają się wielkimi gwiazdami tej organizacji.

Kofi Kingston, R-Truth. :roll: To tylko dwa przykłady by obalić twoje teorie Droops. Wszystkie znaki na ziemi wskazują, że Sin Cara będzie grał w WWE dużą rolę, on już dostaje sporo uwagi federacji, jest mocno promowany a także szukany jest tak zwany "zastępca" Reya Mysterio. Tylko czy to będzie właśnie on? Można wnioskować, że Sin Cara nie będzie mówił, w końcu jest on "bez twarzy", poza tym słyszałem, że ma problemy z angielskim. Myślę, że jeśli miałbym go do kogoś przyrównac to byłby to Evan Bourne. Na początku będzie nim się każdy jarał a z czasem będzie on kolejnym podkładającym się Sheamusowi. Hej, może być inaczej, ale mało kto z Indy wznosi się wysoko w WWE. Wyjątkami są oczywiście CM Punk czy nawet Daniel Bryan, ale pamiętajmy jak skończył Scotty Goldman, Kaval i wielu innych (ciekawe czy doczekamy się debiutu Tylera Blacka w WWE?).

Czy ucieszyłem się z faktu, że ktoś taki jak Sin Cara podpisuje kontrakt z WWE? Na początku było mi to dość obojętne, ale obejrzałem kilka jego walk na YT i innych takich i stwierdzam, że ktoś taki przyda się. Oczywiście jego moveset zostanie zredukowany do 10% tego co teraz robi należy o tym pamiętać.

Podsumowując tak w skrócie. Uważam, że Sin Cara może grac w WWE jakąś rolę, niemniej jednak na 100% nigdy nie będzie WHC/WWE Championem, nie będzie nawet w połowie tak promowany jak Rey Mysterio i jeśli mu się poszczęści to posiedzi w WWE więcej niż 3 lata. Dlaczego tak twierdze? Po prostu, przestałem WWE ufać jeśli idzie o promowanie młodych gwiazd. Potrafią promować bez skutku kogoś przez 2 lata (John Morrison) do main eventów, a potrafią zrobić to w pół roku po debiucie (Alberto Del Rio). Pożyjemy, zobaczymy.

jrthqr.jpg

No i przyszedł czas na mój komentarz. Ja w prawdzie Lucha się wogóle nie interesuję i Mistico znałem raczej tylko z "nazwy". Kiedy podpisał kontrakt z WWE zainteresował mnie i m.in. te proma od WWE na Raw były świetne, bo Mistico jest naprawde bardzo wygimnastykowany, wysportowany i warto go oglądać. Kilka walk ze starych czasow i już widać, że z niego będzie z pewnością wielki pożytek. Wracając do tematu to po małym poznaniu Mistico ja oceniam, że w CMLL miał małe możliwości, tam osiągnął juz bardzo wiele, wszyscy go znali i postąpił bardzo słusznie, że wyjechał do USA, szczególnie, że tu pokładane sa w nim duże nadzieje. WWE obdarza go dużym zaufaniem tak go promując, puszczając juz kolejne filmy z jego promo na Raw! mam nadzieję, że będzie on taką postacią jak Alberto Del Rio, czyli, że wedrze się blyskawicznie do ME i walki o główny pas. Główny face federacji też wchodzi w grę, bo jakby zakończył karierę Mysterio, jednak potem się z nim pogodziłto publika już sika. To bardzo prawdopodobne. Inny feud jakoś nie wchodzi w grę według mnie niż pierwszy feud z Mysterio, bądź Ortonem lub Punkiem! Mi bardzo pasowałby on na najwiekszego face'a federacji, bo wtedy mógłby zdobyc główny pas, a Cena miałby okazję przejsć ten heel turn, o którym się tak głosno mowi, skoro byłby inny pupilek publiki w WWE. No to moje zdanie na jego temat, wiecej nic nie mam do napsiania ;)

Zapraszam do dyskusji o Superstarsach, Brodusie Clayu i Jeff'ie Hardy oraz Mr. Anderson'ie.

Dop.Mistico nigdy ale to nigdy nie był w AAA//Yao :waving:

No to innym CMLL czy jeszcze jakim gownienku :P

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Sin Cara jest pushowany już przed pojawieniem się w federacji, od momentu podpisania kontraktu WWE samo cały czas strasznie się tym faktem chwali. To tylko niektóre przesłanki zapowiadającą wysoką pozycję zawodnika w przyszłości. Jak wiemy oglądalnośc WWE w meksyku jest ogromna, Alberto przyciągnął setki tysięcy ludzi przed telewizory na SD, Vicne idzie za ciosem i zatrudnia jedną z największych albo i największą gwiazde lucha. Bez wątpienie ratiingi w meksyku podskoczą jeszcze bardziej. No i wydaje mi się, że skoro Alberto jest na SD to Sin Cara trafi na Raw. Wtedy WWE zapewni sobie wysokie ratingi obu tygodniówek. Z tego co wiem na jakimś Raw ma on walczyć w teamie z Bournem przeciw New Nexus. To świadczyłoby że jednak nie dostanie jak Del Rio od razu pushu do ME bo zarówno Evan jak i Nexus to raczej midcarderowe postacie. Zresztą nie wiadomo czy w ogóle dojdzie do tej walki, do tego czasu jeszcse się mogą plany pozmieniać, zwłaszcza że Nexus wygląda jakby się skończyło. No mniejsza o to. Zgadzam się, że najlepszy byłby pożądny program z Rey'em z zakończeniem powiedzmy na SummerSlam mask vs. mask albo mask vs. carrer, no albo nawet title vs mask zresztą to by na jedno wyszło wszystko czyli Rey papa.

Oczywiście trzeba też zastanowić się, do jakiego przydzielą go brandu, bo jeżeli wybiorą RAW(a w maju jest zabookowany na house show właśnie tego brandu) marzenia o feudzie z Mysterio pójdą się...a odnaleść się przy tylu gwiazdach będzie mu ciężko.

Nie no, nie koniecznie, przecież wielkimi krokami zbliża się DRAFT. Wystarczy że Mysterio przerzucą na Raw co zresztą byłoby dobrym posunięciem bo skończyłoby się to ciągłe nażekanie co mały Ryjek ciągle robi przy pasie wagi ciężkiej. Do tego z jakies dwie większe gwiazdy z Raw na SD i spokojnie Sin Cara się wypromuje do ME Raw na feudzie z Mytsterio. No i jeszcze jedna kwestia czyli micskille byego Mistico. Bez tego gwiazdąw WWE nie będzie nawet gdyby unosił się nad ringiem. Jeśli nie ma charyzmy Mysterio nie ma mowy o byciu jego zastępcą, w takim wypadku będzie zamaskowanym midcarderem, jak Bourne.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Co wy z tym feudem z Mysterio??Nie rozumiem waszych poglądów na ten temat,jedyne co łączy ich to to że posiadają maski,jednak nie są to podobni wrestlerzy,Mysterio chcą nie chcą nie przypomina w 1/4 Mistico i to nie dla tego że Mistico jest jakiś najlepszy na świecie(chociaż to prawda) lecz jak mówiłem już Mistico ma dosyć dziwny a zarazem interesujący styl o czym się zapewne przekonacie sami podczas jego pobytu w WWE.Jednak wracając do tego genialnego feudu Mysterio-Mistico to już nawet nie chodzi o to że Mysterio jest na SD a Cara prawdopodobnie na RAW lecz chodzi o to że który z nich miał by zostać heelem??No proszę bardzo może ktoś mi to powie gdyż ja nie znam odpowiedzi na to pytanie.Sin Cara na pewno nie będzie heelem gdyż fedka chce go wypromować na faca.Mysterio nie oszukujmy się przynosi zysk a poza tym nie nadawał by się na heela nie oszukujmy się.Już prędzej widział bym feud z Evanem który mógłby przejść heel turn i przy okazji razem z Mistico się wypromować.Dlaczego Mistico miałby walczyć z takim mało znaczącym wrestlerm jak Evan??Może po to że w takich feudach nie potrzebne są zbytnio speache lecz walki które obaj potrafią świetnie wykonywać.Przez ten czas Mistico mógłby podtrenować angielski.Co do walki Mysterio z Mistico to chciałbym zobaczyć i jest ona bardzo realna.Mamy przecież w ciągu roku kilka gal na których SD może zawalczyć z RAW.Najbliższy jest Draft i tam możemy zobaczyć walkę o pick w drafcie pomiędzy Mistico vs Sin Cara,obaj byli by facami i nikt by na tym nie stracił.Kolejna gala to Bragging Rights tam też mamy taką możliwość,a więc walka pomiędzy nimi na pewno się odbędzie ale na feud bym nie liczył.Wogóle te wasze marzenia na walkę mask vs mask na Summerslam są trochę bez sensu i nawet nie będę tego komentował.

Jeśli nie ma charyzmy Mysterio nie ma mowy o byciu jego zastępcą, w takim wypadku będzie zamaskowanym midcarderem, jak Bourne.

Przepraszam bardzo ale jaką charyzmę ma Rey Mysterio??Przy mikrofonie strasznie kuleje i nigdy prawie nie mówi dobrego speacha.Wogóle rzadko go widujemy przy mikrofonie a jak już to nic specjalnego.Mysterio poza tym miał większy czas na zaklimatowanie się w USA gdyż jego początki to WCW i tam nie stawiano tak na speache lecz na walki i Mysterio mógł spokojnie uczyć się Angielskiego a zarazem walczyć.Tak więc nie wywyższałbym tak Mysterio gdyż charyzmę mam on napewno mniejszą od Bryana a kimś w federacji jest ;).

Wracając do tematu to po małym poznaniu Mistico ja oceniam, że w CMLL miał małe możliwości

Małe możliwości??Jedna z największch gwiazd w CMLL obok takich gwiazd jak Ultimo Guerrero,ciągle był w Main Eventach.Zawsze odpowiednio pushowany i lubiany przez publikę.Wiem że nie oglądasz lucha libre i nie mam ci tego za złe,lecz po co piszesz jakieś rzeczy o których nie masz pojęcia.Uważam że Mistico mógłby wiele osiągnąć jeszcze w CMLL.Gdyż wiele tam jak na razie nie zdobył lecz gdyby został na pewno nie jeden tytuł by jeszcze posiadał.Jednak uważam że przejście od WWE nie było złe i na prawde jest w stanie tam się rozwinąć szczególnie przy takiej promocji.Mam nadzieje że WWE popracuje nad jego charyzmą bo jak zawsze mówiłem jest to jego pięta Achilesa i trzeba koniecznie nad nią popracować.

#SmartFanZone

Dobra to czas na moje zdanie. Zacznijmy od tego że byłem bardziej skłonny pomyśleć że Mistico przejdzie z CMLL do AAA. Dowiedziałem się o tym że WWE zwerbowało go do siebie chyba w nocy kiedy było Royal Rumble, a początek myślałem że to wielki żart i przez parę dni nie mogłem w to uwierzyć, jednak gdy to zostało potwierdzone to dalej nie mogłem sobie wyobrazić kogoś takiego jak Mistico w WWE. Powiem wprost on ma za dużo umiejętności ringowe by walczyć w WWE, a niestety będzie mu trochę brakować mic skillów, a to w WWE jest najważniejsze. Trzeba się modlić by WWE nie zmarnowało jego talentu tak jak to stało się z Kaval'em bo wtedy zwątpię w głoszoną przez wielu rzecz jakoby WWE promowało młode talenty. Sin Cara? No robi się obecnie wokół niego dość duży szum. Wiadomo te różne filmiki na RAW i każdy czeka tylko na jego debiut. Jednak ja z jednej strony cieszę się, a z drugiej boję się o to że jest dla WWE po prostu za dobry. Pewnie zaraz mnie zjadą inni, ale to moje zdanie. Opcję są takie że wpada i od razu dostaje poważny feud mówi się dużo o Del Rio, ale to wtedy nie pasowało by to że daje się go na RAW. Może Ryjek? Mysterio zostaje prze draftowany na RAW i może by Cara na tym zyskał bo stałby się nowym ulubieńcem publiki. Ostatnio jednak czytałem że Sin Cara miałby stworzyć TT z Evan'em Bourne'm i razem mają zdobyć pasy dla Teamów, jednak czy ja wiem czy to takie fajny pomysł. Na pewno dałby promocję Carze i Evan'owi, ale czy nie lepiej ich solowe kariery zaplanować? Tyle pytań, a odpowiedzi na razie nie da się udzielić.

Wracając do tematu to po małym poznaniu Mistico ja oceniam, że w CMLL miał małe możliwości

Małe możliwości??Jedna z największch gwiazd w CMLL obok takich gwiazd jak Ultimo Guerrero,ciągle był w Main Eventach.Zawsze odpowiednio pushowany i lubiany przez publikę.Wiem że nie oglądasz lucha libre i nie mam ci tego za złe,lecz po co piszesz jakieś rzeczy o których nie masz pojęcia.Uważam że Mistico mógłby wiele osiągnąć jeszcze w CMLL.Gdyż wiele tam jak na razie nie zdobył lecz gdyby został na pewno nie jeden tytuł by jeszcze posiadał.Jednak uważam że przejście od WWE nie było złe i na prawde jest w stanie tam się rozwinąć szczególnie przy takiej promocji.Mam nadzieje że WWE popracuje nad jego charyzmą bo jak zawsze mówiłem jest to jego pięta Achilesa i trzeba koniecznie nad nią popracować.

Otóż Żo, nie chce byś mnie źle zrozumiał, dlatego napiszę, co miałem na mysli kiedy pisałem, że ma "małe mozliwości w CMLL". Tak się składa, że według mnie Mistico tam w Lucha chyba robił najlepsze walki w historii, miał pewnie kilka tytułów na koncie i może powalczył by tam 2 lata jeszcze i właściwie mógłby kończyć karierę, bo w LL osiągnąlby już wszystko co można było, stał się największą gwiazda i był najlepszy. Nie wiem, może mi sie tak tylko zdaje bo nie oglądałem go w akcji na bierząco w najważniejszych walkach, ale skoro był obecnie największą gwiazdą, jego transfer miał taki rozgłos więc myślę, że musiał tam być wazny, ale co z tego?! CMLL nie jest największą federacją i dlatego tak napisałem, bo jeżeli jest się już najlepszym na danym szczeblu trzeba wskoczyć szczebel wyżej i zobaczyc jak będzie, próbowac się rozwijać. Chodziło mi, że ma małe/mniejsze niż w WWE możliwości rozijania się ;) NIe no nie wiem Yao, może się mylę, dlatego jeżeli masz inne zdanie to prosze wytlumacz mi je, bo ja sądze, że może i Mistico się troszeczkę pośpieszył, ale poprostu nie chciał siedzieć w miejscu i zrobił ten krok do przodu, bo to tylko nadało polotu jego karierze. Oczywiście mozesz miec inne zdanie i po to dyskusje, zeby je tlumaczyc co ja uczynilem ;)

No mam nadzieje, ze nikt nie uzna tego, za zbędna odpowiedź bo jest ona na temat i ciągnie dyskusję ;) To tyle ode mnie, nie wykluczone, że jeszcze może coś/kogoś przycytuję :D

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

hihq.png

Napisze krótko ale chciałeś :) Nie oglądałem nic oprócz WWE i TNA więc walke Sin Cary widzałem chyba tylko raz na YT, ale domyślać się moge np. po Yao że jest dobry utalentowany.Więc nowa ciekawa postać w masce w WWE to dla mnie uciecha.Jeszcze dlatego że może wybić Mysterio więc same plusy w nim mamy.Czekać tylko aż się pojawi w WWE.Mam nadzieje że wymyślą z nim coś ciekawego i taka gwiazda się nie zmarnuje.Przydałby się na Wm'ce ale to praktycznie nie możliwe chyba była by jakaś sytułacja że np. na Smack Down, Cody skopie pożądnie Rey'a i nie będzie mógł wystąpić na Wm i wbije na Wm'ke tylko powiedzieć że ma zastępce :) Wątpie w takie rzeczy ale powymyślać zawsze można.Mam nadzieje że wybije się z prędkością Alberto Del Rio.Tylko nie odrazu do głównego pasa, ale czemu nie jakiś wygrany turniej i walka o Intrecontinetal czu US.Niemam pojęcia co z nim wymyślą i kiedy ale z niecierpilowścią czekam aż się wkońcu pojawi w WWE mam nadzieje że będzie to jak najszybciej i bez zwlekania.Wątpie że WWE zmarnuje taką wielką okazje jaką jest Sin Cara.Niewiem do jakiego rosteru trafi ale dla mnie bardziej pasuje do Smack Down.Czekam na dobrego Flayera w tej federacji po za Morrisonem bo Rey już jest nudy.

Jak mogłem ominąć taki temat. Więc napisze jak ja odczuwałem wieść podpisania kontraktu WWE z Mistico. Pierwsze pytanie które sobie zadawałem dlaczego ? Po co ? Przecież mówił całkiem co innego? No tak. Początkowo byłem w pewnym sensie zły na Mistico i nie rozumiałem jego decyzji. W CMLL był największa gwiazdą, czego mu brakowało. Ale potem mijały dni i moje zdanie na ten temat się zmieniało. Mistico tak naprawdę osiągnął wszystko co tylko mógł w CMLL. Był i jest niesamowicie popularny w Meksyku. Ale dla większości ze świata był kimś kto w ogóle nie istnieje. Pieniądze? Nie. To nie był motyw. Chodziło głównie o popularność. Moim zdaniem na chwilę obecną, bo obejrzeniu jego debiutu w WWE w walce z Primo stwierdzić mogę jedno: Brawo Sin Cara. Najlepsze posunięcie. Zniknęły moje obawy co do obcięcia mu całego move-setu i zrobienia z niego drugiego Mysterio. Wyróżnia się i teraz kariera stoi przed nim otworem. Zdobędzie światową popularność, moim zdaniem trafi szybko do Main Eventu i będzie jednym z najlepszych zawodników WWE. Tak więc z biegiem czasu zrozumiałem motywy jakimi kierował się Mistico i na chwile aktualną popieram go w 100%. Powodzenia Mistico :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• 4 tygodnie później...

Nie rozumiem czemu każdy najeżdża na Mysterio?? Ale nie odbiegając od tematu dodam tylko tyle że obejrzyjcie sobie starsze walki, szczególnie w tag team z Eddie Guerrero, jak macie dojście.

Ja oglądałem wtrącenie się Sin Cary do walki z Szajbusem. I robi klimat i wrażenie wrestlingowe - oczywiście. Jakoby on nie ma charyzmy??

Nie zgadzam się. Po pierwsze żadna gwiazda nie rwała się nigdy od razu do mikrofonu. Na starym WF zapoczątkował to Rock. A teraz mamy Miza jako WWE Champion...

Sin Cara z czasem też coś powie fanom WWE. Więc nie podniecajcie się tak. A to że Miz pi...oli do mikrofonu głupoty, to on zawsze był pyszałkowaty.

Sin Cara - czekam co dalej będzie...

Odnośnie tag team z Bournem? Jak najbardziej. Bo z legendarnym "lucha libre" Mysterio, trochę wydaje mi się to stereotypowe. Tyle.

Zdecydowanie jest to przyszłość WWE ! jest młody , szybki ! , silny i skoczny . Jest utalentowany i mam nadzieje że będzie pushowany.Widział bym go w TT z innym Meksykańskim wresttlerem takim jak : Alberto Del Rio , Rey Mysterio , Chavo Guerrero . Zdecydowanie przyszłość WWE ! :)

Nie miałem czasu się wypowiedzieć więc piszę teraz :)

Tak Mistico wielka gwiazda CMLL. Było mi smutno gdy dowiedziałem się że podpisze kontrakt z WWE o z obawy o to że karzą ściągnąć mu maske i że obetną move set lecz z drugiej strony cieszyłem się no bo WWE to największa federacje wrestlingowa. Kolejnymi obawami o Mistico było to czy będą umieć pisać pod niego walki i w ogóle. Czy się zaaklimatyzuje w WWE no i czy będzie taką samą gwiazdą jak był w meksyku.

Aktualnie jest na SD. Super bo uwielbiam SD no i tu może się tam wybić. Jednak jeszcze w wwe nie pokazuje wwszystkiego co w meksyku. Dalej mam obawy że jednak nigdy nie nauczą się pisać pod niego walki.

alexisy.png