Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #37 by Luba

Temat pracy: Bands

Termin oddania: 27 marzec (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać zespół muzyczny.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

drowningpool.jpg

Praca #2

744f33e4862494c5.png

Praca #3

94087949.png

Praca #4

sotw37hu.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] -  -
[Praca 3] -  -
[Praca 4] -  -

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• TadziuU

1

• Ulicznik Xeb

1

• Bajo

1

Top użytkownicy w tym temacie

Czemu nie komentujecie? :t_down:

[Praca 1] - 3 - Byłoby fajnie, ale ten na dole paseczek kompletnie się klimatu pracy nie trzyma, napis nawet, nawet i pasuję no i kapela fajna ;D

[Praca 2] - 4 - Praca wygląda na prackę Luby :P Szczególnie fajnie wygląda prawa strona pracy, reszta jakaś taka jakby od niechcenia, albo na szybko robiona.

[Praca 3] - 2+ - Słabizna. Postacie z tymi konturami wyglądają tragicznie napisu z tyłu nie widać... To rozświetlenie od tylu to też duży błąd.

[Praca 4] - 4+ - Lepsza od 2 jest, ale minimalnie. Ogólnie w prostym stylu niszczy poprzedniczki. Napis gdyby był bardziej wyrazisty dostała by wyższą ocenę. ;)

[Praca 1] - 3+ - Fajna praca podoba mi się tylko jedynym minusem chyba jest to coś na dole nie wiem co to jakiś pasek albo coś.No a napis taki sobie.Ale ogółem fajna pracka :) .

[Praca 2] - 4 - Ta praca też jest fajna.Napis taki jak dla mnie zwykły.Fajne tło.A tak to nic dodać nic ująć :P .

[Praca 3] - 3 - Najsłabsza praca na tym SotW ze wszystkich ale też nie jest jakaś masakryczna.Napis z tyłu wogule nie widać.No i to rozświetlenie z tyłu nie potrzebne wogule.

[Praca 4] - 4+ - Najlepsza chyba praca na tym SotW jak dla mnie jest najlepsza minimalnie od 2 :P .Bardzo fajna praca dla oka.tylko troszkę nie podoba mi się ten napis bo za bardzo go nie widać ale i tak najlepsza praca.

[Praca 1] - 2+ - Praca, w ogóle mi się nie podoba, prawdopodobnie wzięta z tutka, bo widziałem na gimpuj, tylko ,że tego nie ma co z tutkiem porównywać. Efekty mogły być zrobione inaczej, kompletnie nie podobają mi się te farfocle na dole, psują efekt. Napis, średniawy, choć nie pasuje do tej kompozycji.

[Praca 2] - 3+ - No praca, trzyma mały poziom, dużo fajnych efektów, choć wydaje mi się że postacie są zbyt zlewające się z tłem. Napis, może być, mógł by być bardziej wyostrzony.

[Praca 3] - 4 - Nie rozumiem, poprzedników, ponieważ mi ta praca, przypadła do gustu, fajnie widoczne postacie, ciekawe efekty. Przyznam tylko, że te napisy, wśród bohaterów, nie podobają mi się, i słabo widać napis w tle.

[Praca 4] - 4 - Prosta praca, choć okazała, nawet wyszedł ładny efekt, prace jedynie popsuł niewidoczny napis, gdyby był on lepszy, ocena także by była lepsza.

964893.jpeg

Rock to nie tylko muzyka, to także stan ducha.

[Praca 1] - 2-Praca mi się całkiem nie podoba. To coś na dole jest dodane, i tak przeciętnie to wygląda. Oprócz tego napis ssie moim zdaniem. Słaba praca.

[Praca 2] - -4- Czwóreczka z minusem bo widać tu fajne dopasowanie kolorków, napis nie jest zły. Praca idealna nie jest ale podoba mi się.

[Praca 3] - 3- No jeśli chodzi o tą pracę to widze na niej jedynie napisy i smugi dookoła postaci i to by było na tyle. Przeciętnie.

[Praca 4] - 4- Chyba najlepsza praca. Podoba mi się kolorystyka, napis nie najgorszy. Ogólnie bardzo fajnie to wyszło i myślę że najlepsza praca ze wszystkich.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

[Praca nr.1] - 2 - Praca lipna. Nie podoba mi się. Niepotrzebna ta teksturka na dole. Daje 2 za starania.

[Praca nr.2] - 4- - Fajna praca. Kolorowa, żywa, dobre wykonanie. Napis całkie, całkiem.

[Praca nr.3] - 4 - Praca dobra, trzyma poziom. Postacie dobrze oświetlone. Dobre tło tylko że mało czytelny napis z tyłu ale jest ok.

[Praca nr.4] - 4+ - Fajny klimat w pracy. Praca prosta ale dobrze wykonana. Przydałby się bardziej wyrazisty napis. Najlepsza praca z tego SotW.

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

Praca 1 - Średnia Głosów: 2,60

Praca 2 - Średnia Głosów: 3,90

Praca 3 - Średnia Głosów: DQ - praca znajduje się na innym sotw.

Praca 4 - Średnia Głosów: 4,25

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #37: Protek i jego praca z Hollywood Undead!

sotw37hu.jpg

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...