Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jericho o DWTS i powrocie, Ratingi, El Gitano nie zyje, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Trump+Vodka+Launch+Party+Arrivals+tPPdWs_K_j_l.jpg

:arrow: W wywiadzie udzielonym wwe.com, Chris Jericho omówił troszkę kwestię czemu nie ma go w WWE:

Głównym powodem jest mój występ w Dancing With The Stars! Musisz być psychicznie i fizycznie nastawionym do jednego lub drugiego. Dwóch na raz nie da się robić. Jestem pewny, że wrócę.

:arrow: Rating WWE Smackdown wyniósl 1.9.

:arrow: Rating TNA Impact wyniósł 1.25.

:arrow: Rating WWE Superstars wyniósł 0.5, a powtórka 0.17.

:arrow: Fabian El Gitano, gwiazda CMLL został zamordowany! Znaleziono go przedwczoraj w jego mieszkaniu. W mieszkaniu były widoczne liczne butelki po piwie, a napastnik uderzył go tępym narzędziem. Miał 41 lat, a w 2004 roku był na niego zamach. [*]

:arrow: Goldust na Twitter’ze napsiał, że będzie można ujrzeć go podczas Wrestlemania AXXESS.

:arrow: The Rock potwierdził, że będzie obecny na Raw 28 Marca. Jest to ostatnia gala czerwonego brandu przed Wrestlemanią.

:arrow: Jak wiadomo w walce Trish Stratus, Snooki & John Morrison vs Dolph Ziggler & LayCool przy ringu będzie obecna Vickie Guerrero. Mowi się, że przy ringu lecz w narożniku drużyny JoMo ma stanąć Kelly Kelly!

:arrow: “That What I Am” to nazwa filmu w którym wystapic Randy Orton.

:arrow: Tak tylko dla przypomnienia, walka Undertaker vs HHH na Wrestlemanii nadal oficjalnie nie jest walką typu Streak vs Carrer. Czyżby ewentualna porażka HHH nie kończyła jego kariery?!

snooki-picture_293x473.jpg

:arrow: Oczekuje się że Snooki otrzyma ogromną wypłate od WWE za jej match na WM'ce biorąc pod uwagę że otrzymuje 30000 za samo przebywanie w nocnych klubach.

:arrow: The Rock gościnnie wystąpi w tegorocznym sezonie Tough Enough.

:arrow: 8 sierpnia 2011 Monday Night Raw zawita do San Jose w Kalifornii.

:arrow: Jeremy Borash doznał wstrząsu mózgu po ataku Bully Raya na niego na Impact’cie.

:arrow: Poniżej kolejny filmik wysłany do sieci przez Zacka Rydera:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Tlgdtcl6LKo

Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lgdtcl6LKo

:arrow: I na koniec film z Johnem Ceną na imprezie pewnej fundacji:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JnSjkoCin5M

Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... nSjkoCin5M

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Proszę również o komentowanie:

PWG Winning 2011 - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=321&p=226236#p226236

TNA Lockdown 2011 - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=320&p=225873#p225873

WWE Wrestlemania XXVII - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=319&p=224119#p224119

Zastępca Big Showa, czy raczej jobber jak Henry? - viewtopic.php?p=226256#p226256

Pod wieczór dodam jeszcze jeden link do dyskusji mojego autorstwa :)

P.S. 1 - Filmiki z YT coś się je*ią, wiem o tym dlatego daje linki poniżej filmiku, który czasem się wyświetla.

P.S. 2 - Sory za takie skromne newsy, ale po imprezie jaką miałem w domu strasznie mnie leb boli i więcej nie mam sily pisać :) Tyle, dobranoc i komentujcie!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• fanfanfan

1

• Housse

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

No trzeba coś skomentować. Po jaką cholerę Y2J pcha się do tego Tańca z Gwiazdami? Nie rozkminiam tego, jedyne sensowne wytłumaczenie to kasa, choć nie sądzę, aby mu jej brakowało, jeszcze się nabawi jakiej kontuzji i będzie dłuższa przerwa od WWE, z drugiej strony niech szybko odpadnie i wraca do wrestlingu. No może ratingi Smackdown w końcu osiągną to ponad 2.0, bo coś ostatnio kiepsko, RAW cały czas wysoko ok. 4, a SD nie może osiągnąć być może przełomowego 2.0, jednak Sin Cara powinien trafić do niebieskiego brandu, dla podniesienia tych ratingów. Impact raczej na normalnym poziomie, Superstars nadal cieniutko, dobrze, że zrezygnowali z SS. Ehh co to się dzieję na tym świecie, szkoda luchadora, na pewno duża strata dla CMLL. Jeszcze życia przed nim trochę było. Fajnie, że coraz więcej osób potwierdza udział we WM AXXESS. No nie mogę się doczekać tego RAW, każda wizyta Rocka na gali jest mile widziana. Hmm... Kelly Kelly wraz z JoMo ? Coś grubszego się szykuje? Zobaczymy co z tego wyniknie. Ja jednak myślę, iż dodanie stypulacji jest tylko formalnością i nastąpi lada moment i będzie ona taka jak zakładano, czyli Streak vs. Carrer, choć może WWE zrobi jakąś niespodziankę? Hoo Snookie ostro kasy trzepie 30 kawałków a kluby nocne? Ciekawe ile dostanie za WM'ke. Dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

Tak tylko dla przypomnienia, walka Undertaker vs HHH na Wrestlemanii nadal oficjalnie nie jest walką typu Streak vs Carrer. Czyżby ewentualna porażka HHH nie kończyła jego kariery?!

Nie ma to w sumie najmniejszego sensu. Rok temu, kiedy doszło do walki HBK'a z Takerem była inna sytuacja. Ten chciał walki z nim, przeszkodził mu w obronie pasa, więc ten zgodził się, ale... 'pod jednym warunkiem - [...] jeżeli ja Cię pokonam, Twoja kariera dobiegnie końca'. Teraz Taker ma już walkę z HHH, więc po co trajpel miałby ryzykować kariere?

The Rock potwierdził, że będzie obecny na Raw 28 Marca. Jest to ostatnia gala czerwonego brandu przed Wrestlemanią.

No i gitarka, będzie jazda przed WrestleManią, z pewnością doczekamy się 'face to face' z Cenatorem.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Tęsknie już za Chrisem Jericho i chce żeby wrócił jak najszybciej, WWE nie jest takie samo bez niego. Równiez nie moge sie doczekać Mistico ale mam nadzieje mimo słabszych ratingów SmackDown że tam nie trafi, bo brakuje meksykańskiej krwi na Raw, pozatym sam on podobno twierdzi że chciałby walczy z goścmi z czerwonego brandu. Co do AJ Styles i Bully Raya ten power bomb był niemożliwy, pozdro dzieki

Edytowane przez Gość

Mi również strasznie brakuje Chrisa w WWE. W końcu jest moim ulubionym zawodnikiem, więc oczekuję z niecierpliwością jego powrotu. Spoczywaj w pokoju El Gitano [*]. Wydaje mi się niestety, że to kolejne porachunki mafijne, albo coś w tym stylu. Szkoda człowieka :(. No to w takim razie zapowiada nam się wspaniałe Raw przed Wrestlemanią. Zapewne będzie się działo, oj będzie. Jak co roku tydzień przed jest największy kocioł, więc czekam z niecierpliwością. O ile się nie mylę, to po Wrestlemanii Rock znów zagości na Raw, więc powinno się dziać. Życzę Borashowi szybkiego powrotu do zdrowia.

Co do AJ Styles i Bully Raya ten power bomb był niemożliwy, AJ szybkiego powrotu pozdro dzieki

Nikt w newsach nie wspomniał o Stylesie tylko o Borashu, ale ten powerbomb był ustawiony. AJ'owi nic nie jest ;).

Dzięki za newsy :).

No już Jericho mógłby z tego tańca odpaść i wracać do WWE bo go brakuje. Ale myślę, że może on zrobić sobie porządną przerwę, spodziewałbym się go najszybciej w okolicach SummerSlam. No Rock mógłby się pojawić na tym Raw bo rzeczywiście słabo i trochę nie powaznie wygląda ta sytuacja feudu via satelite. No tak Kelly na WM'ce nie mogło zabraknąc ale myśle że to idealna dla niej fucha. Walczyć nie musi bo jej to nie wychodzi a stanie przy ringu i bycie piekną to własnie to co powinna robić. No nie mówi się na razie że ma to być streak vs carrer chociaż niektóre zdania wypowiadane przez zawodników mogłyby na to wskazywać. Ja tam wolałbym żeby tak nie było bo nie chciałbym żeby Triplak już kończył chociaż z drugiej strony napewno dodałoby to tej walce masę emocji. Snooki...

• Styl:  Jasny

Rzeczywiście za wiele tyh newsów nie ma, ale coś się skomentuje.

Jericho w DWTS ?? Mi tam nie przeszkadza. Nie ukrywam, że brakuje mi go w WWE, no ale skoro wybrał "Taniec z gwiazdami" to tylko i wyłącznie jego wybór. No i jak wspominał, ma wrócić, więc życzę mu by odpadł jak najszybciej i powrócił znowu do "nas" :D Ratingi to mi latają mówiąc szczerze. Szkoda tego zawodnika CMLL. Lucha nie oglądam, no ale kolejna strata dla wrestlingu. The Rock na RAW 28ego marca - give me FUCK YEAH!!!!! jak pisał Sebu, mam nadzieję, że dojdzie do jego starcia z Johnem. W sumie walka między Taker'am a Triple'm nie ma żadnej podbudowy, więc póki co nie ma sensu robić z niego Streak vs Career match'u. Obaj pewnie dostaną trochę wolnego po tej walce i potem może kontynuacja feudu z finałem na WM28, co jednak nie miało by wogóle sensu, bo byłaby to czysta powtórka z rozrywki. Na temat Snooki to aż słów brakuje - wydawać taką kapuche na jakąś szmirę?? :8 Przecież na nią patrzeć się nie da, już nie mówiąc o jej "umiejętnościach" - totalny błąd WWE z tą postacią. Wstrząśnenie mózgu to nic takiego strasznego znowu - Jeremy wykuruje się w dwa dni i wszystko będzie tip-top. A te filmiki to nawet nie oglądałem, bo szkoda oczu i uszu :)

bezsen napisał(a):Co do AJ Styles i Bully Raya ten power bomb był niemożliwy, AJ szybkiego powrotu pozdro dzieki

Nikt w newsach nie wspomniał o Stylesie tylko o Borashu, ale ten powerbomb był ustawiony. AJ'owi nic nie jest ;).

Dokładnie, skąd ty wziąłeś takie wieści ? =)) Obejrzyj sobie stare WWF - tam Bubba robił mnóstwo takich bomb'ów, również z kobietami (również z Mea Young jak miała 80 lat!!), więc się nie stresuj :D

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

No tak brak Jericho jest chyba trochę odczuwalny. Bynajmniej dla mnie. Rating Smackdown niski ale nic więcej nie można się spodziewać bo uważam że było słabo. Rating Impactu jak na tą tygodniówkę jest przyzwoity. Co do Superstars to aż szkoda tego komentować. Mimo że jestem fanem lucha to jakoś niezbyt interesowałem się postacią Gitano. No ale mimo wszystko szkoda że został zamordowany. No i nareszcie The Rock na Raw. Może będzie face to face z Cena. Liczę na to. A może będzie nawet walka z udziałem Rocka. No i widzę że Orton idzie w ślady innych. Oby tylko nie podzielił losu Batisty. Nie widzę sensu w tym żeby na WM walka Taker vs HHH była streak vs carrer. Moim zdaniem walka rozpocznie heel turn Triple H ale nie zakończy on kariery. No to by było tyle na temat newsów. Dzięki :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Oczekuje się że Snooki otrzyma ogromną wypłate od WWE za jej match na WM'ce biorąc pod uwagę że otrzymuje 30000 za samo przebywanie w nocnych klubach.

Jak dla mnie to powinna dostać przysłowiowego dolara. Pasztet tylko, że posmarowany samoopalaczem. Bleeeee. Ale o gustach się nie dyskutuje podobno ;)

Szkoda, że nie będzie streak vs carrer to od razu spoileruje wynik walki. Tak byłaby jakaś nadzieja jeszcze. :)

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...