Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zginal Waldemar Milewicz

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

niewatpliwie wielka szkoda zamknal sie pewnien rozdzial w polskim dziennikarstwie Szczere kondolencje :( :(
  • Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

3

• BeeRek

3

• FH

2

• Wee Man

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

R.I.P jak zrycie jeden z najlepszych polskich dziennikarzy :( (jak nie najlepszy, a juz go nie ma :( )

tymbardziej Hartfan ze Milewicz juz by w Iraku kiedy wojna wybuchla potem wrocil do Polski, teraz to on pojechal na wlasne zyczenie aby zdobyc materiala do swojego programu. Szkoda czlowieka, ale coz ryzyko jest wpisane w ten zawod.
szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Coz moge powiedziec.. wielka szkoda :(

R.I.P. :(

4302049614329261d90190.jpg

http://fakty.interia.pl/news?inf=499488

dobrze qrwa że resztki przyzwoitości zachowali i galerii ze zdjęciami ciała nie dodali - sqrwysyny jebane... szacunku trochę...

Czy mi się zdaje czy ten rok jakiś "urodzajny" w śmierci znanych osób... damn co krok to ktoś umiera... co za jakieś "żniwo" :(

http://english.aljazeera.net/NR/exeres/5669EF87-C698-4527-B2A3-19232BC4336F.htm

nie skomentuję tego po prostu... (ale czego wymagać po arabach - nie wchodzić jak ktoś widoku zwłok nie lubi, chuje zdjęcie zamieściły)

Wałęsa!!! Dawaj moje Twenty Kwacha!!!

15533278844b52edf8fda5.jpg

Naprwdze wielka szkoda ,spoko gosciu byl R.I.P :(

masz racje BenefitA z tym zdjeciem to kurwa przegiecie

576009130413fce83f1b12.jpg

Ehhh, a ja skomentuje - brak szacunku i tyle, az mi sie niedobrze robi, powaznie :/ Skurwiele :(

...co do tego zdjecia...to jak qrwa araba zobacze to na boota chooja ..nie znaja sqrwiele litosci i odrobiny chociash wspolczucia...hmm...tak sobie mysle..ze naprawde niepotshebnie polacy jechali na te wojne...zginie prawdopodobnie nie jeden jeshcze polak(wypluc to w pizdu)...a jak jeshcze dojdzie do zamachoow..lepiej nie moowic...tym bardziej ze te sqrwiale mendy prawdopodnobnie wiedzialy kto jedzie tym samochodem i ten zamach byl planowany...

[EVERYTHING ARROUNDS US CAN BE REPRESENTED AND UNDERSTOOD TROUGHT THE NUMBERS]

Roman The Barbarian Giertych toosh po urodzeniu karmiony byl ambrozja i mlekiem od wsieklych kroof a po glowie bity patykiem

27355234741037e1a50926.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Wiesz BeeRek... wydaje mi się, ze gdyby Polaków tam nie było to sam Milewicz i tak by tam był. On to po prostu lubił, może nawet kochał... znajomi mowią, że nie potrafił usiedzieć w miejscu kiedy gdzieś na świecie się coś działo. Tyle tylko, że może nie staloby się to co się stalo, bo jeśli faktycznie zamach był planowany to był on typowo skierowany w stronę Polaka, a to z winy polityki prowadzonej przez Polskę, która obok USA jest chyba największym obecnie wrogiem Iraku (bynajmniej w świadomości Irakijczyków). Więc gdyby nasz kraj się w to wszystko nie włączył historia mogłaby (choć nie musiałaby) wyglądać zupełnie inaczej. Mnie osobiście podobnie jak wszystkim tutaj szkoda Milewicza... szkoda mi go jako Polaka, jako świetnego dziennikarza i jako człowieka... człowieka, który zginął przez własną pasję, której poświęcił się calkowicie.

A co do zdjęcia to nasuwa mi się tylko jedno... KURWA! Niech pokazują swoje brzydkie mordy, a nie kurwa tragedie... mają w Iraku wielu idiotów, którzy dla tego ich kurwa Allaha się wysadzaja... czemu ich się kurwa nie pokazuje? A no, bo to normalka... bo to zaszczyt się wysadzić by iść do Allaha i to w gruncie rzeczy nikogo tam nie podnieca. No ale zabić Polaka czy Amerykanina to jest kurwa powód do dumy... jak nienawidzę Amerykanów to autentycznie byłem zly kiedy widziałem w telewizji jak Irakijczycy znęcają sie nad cialami zmarlych żołnierzy amerykańskich. Oni nie znają współczucia i dlatego nie powinniśmy się tak wpierdalać... oni są jak zwierzęta, to tak jakby ktoś wszedl do klatki z Gorylem, którego bogiem jest banan i oczekiwał po nim sensownego zachowania. Nie ma... on dla banana zrobi wszystko tak jak Irakijczyk zrobi wszystko dla Allaha... kurwa... KURWA!!!

1005187806541accfacb3d6.jpg

Ehhh dokladnie, nie zasluguja nawet na miano ludzi :( Niech ich kurwa wszystkich szlag trafi.

I to prawda ze nawet jesli by polacy nie mieszali sie w to gowno, Milewicz i tak by tam byl, facet to kurwa kochal, nikomu krzywdy nie robil, i tak to sie dla niego skonczylo. Sorry SixKiller - jednak nie zgodze sie z toba, oni sa gorsi niz zwierzeta, i nawet na to miano nie zasluguja.

Widze ladnie na mnie najechaliscie wszyscy. Dziekuje :)

Tak czy siak, czy tego chcecie czy nie to Kwach podejmuje decyzje czy zolnierze jada czy nie. Tak wiec ma w tym swoj udzial.

A jezeli chodzi o Milewicza. Dlugo w Polskiej Tv nie bedzie takiej indywidualnosci. Jego smierc jest dla mnie rownie bolesna jak smierc dwoch dziennikarzy, ktorzy prowadzili program "Sonda". Wielu z Was pewnie nie wie co to takiego... A szkoda.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

A jezeli chodzi o Milewicza. Dlugo w Polskiej Tv nie bedzie takiej indywidualnosci. Jego smierc jest dla mnie rownie bolesna jak smierc dwoch dziennikarzy, ktorzy prowadzili program "Sonda". Wielu z Was pewnie nie wie co to takiego... A szkoda.

Niektórzy wiedzą i zgadzają się . Bywają jednak ludzie NIEZASTĄPIENI.

jeszcze wracajac do tego zdjecia,to to jest nic w porownaniu do tego co mozna zobaczyc w dzisiajeszym Super Expressie,to dopiero jest naprawde chamskie,i wedlug mnie totalny brak szacunku ,gdyz na pierwszej stornie jest zdjecie martwego Milewicza lezacego w samochodzie, a w wewmatrz gazety w artykule o nim sa kolejne foty,to dopiero jest przegiecie

576009130413fce83f1b12.jpg

Również dołączam się do WAS... szkoda tego człowieka. Wykonywał swoją pracę w miejscu bardzo niebezpiecznym. Był jednym z najlepszych polskich dziennikarzy.

[`] R.I.P [`]

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 598 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
    • Jeffrey Nero
      1. John Cena (c) vs. Randy Orton - Singles match for the Undisputed WWE Championship 2. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch - Singles match for the WWE Women's Intercontinental Championship 3. Pat McAfee vs. Gunther - Singles match 4. Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre - Fatal four-way match for the WWE United States Championship 5. Dominik Mysterio (c) vs. Penta - Singles match for the WWE Intercontinental Championship
    • MattDevitto
      ROH za free na yt
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Resurgence 2025 Data: 09.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Pay Per View Lokalizacja: Ontario, California, USA Arena: Toyota Arena Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Komentarz: Veda Scott & Walker Stewart Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1342 Data: 09.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Dayton, Ohio, USA Arena: Nutter Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...