Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Real Talk Show #8 - Ted DiBiase, Matt Hardy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

c524545e85.png

Witam państwa w już kolejnym Real Talk Show naszymi dzisiejszymi gośćmi będą świeżo upieczony TV Champion, oraz powracający do WCE... MAATT HAAARDYY! Ale czas na gwiazdą spod znaku ShowTime!

Josh Mathews: Cześć Ted! Witam Cię w WCE Real Tak Show!

Ted Dibiase: Witam, cię. Wreszcie w Real Talk Show pojawia się osoba godna uwagi.

Josh Mathews: Tak wchodzę na coraz wyższy poziom, ale o kim mówisz, że godna uwagi? Ta pani w pierwszym rzędzie? Świetna. Jak czuje się television champion?

Ted Dibiase: Dobry żart, chodziło oczywiście o mnie. Jako mistrz czuję się świetnie, bo nie każdy może tego dostąpić. Jednak na TV title nie zamierzam skończyć moje osiągnięcia w WCE.

Josh Mathews: A jakie masz wyższe cele?

Ted Dibiase: Wiadomo są jeszcze inne pasy, ale może i to nie jest najważniejsze bo chce za jakiś czas być główną postacią nie tylko Showtime, ale i całego WCE.

Josh Mathews: Obecnie nie masz żadnych szans ze Skippem. Dręczy mnie jedno czemu zmieniłeś pas na TV Championship, a nie na Milion Dolar?

Ted Dibiase: Jakoś TV bardziej mi pasowało nazwą, a do tego chce bym mnie zapamiętano jako kogoś ważnego i po co podbierać nazwy od WWE?

Josh Mathews: No, tak. A po co od TNA?

Ted Dibiase: TNA? Co to takiego? To ta federacja, gdzie biegają naćpani zawodnicy?

Josh Mathews: Rozumiem, Ted. Dlaczego akurat WCE?

Ted Dibiase: Odpowiedź jest prosta. Przybyłem tu, ponieważ podoba mi się jak WCE się rozwinęło, a do tego moja dawna federacja nie dawała mi szans by się rozwinąć.

Josh Mathews: A, uważasz, że jesteś lepszym mistrzem niż Alberto?

Ted Dibiase: Oczywiście że tak...

Josh Mathews: Jakieś argumenty?

Ted Dibiase: Można wymieniać w nieskończoność. Jednak wymienie tylko jeden w mojej rodzinie są wielkie tradycje, ale to może nie wszystko bo mam nie bagatelne umiejętność, a ktoś taki jak Alberto powinien walczyć w federacjach Lucha i biegać w tych śmiesznych maskach

Josh Mathews: Hogan też biegał w masce...

Ted Dibiase: Hogan to co innego, on biegał w masce z inicjałami USA. Jednak też jakoś nie uwielbiałem tego faceta. Mój ojciec bił go na głowę.

Josh Mathews: Twój ojciec?

Ted Dibiase: No, a kto? Przecież Ted DiBiase Sr. był dwukrotnym posiadaczem pas Millona Dolarów do tego wygrał jeszcze King of the Ring. Chcesz więcej argumentów?

Josh Mathews: Wygrać własny pas bezcenne Twój Ojciec był pozerem.

Ted Dibiase: Ty marny dziennikarzyno masz czelność obrażać mojego ojca, lepiej to wypluj.

Josh Mathews: Nie mam takiego zamiaru, Twój ojciec bowiem był jednym z gorszych wrestlerów w historii i wiele osób mnie to potwierdzi.

Ted Dibiase: Co ty wiesz o wrestlingu? Oglądasz sobie wszystko z boku i ocenisz. Może spróbuj się w ringu to dopiero zobaczysz, co to znaczy kilka lat ciężkich treningów.

Josh Mathews: Z takim brzuchem jak Twój ojciec? Jakie treningi?

Ted Dibiase: On może se mówić co chcesz, a może taki Big Show nie ma brzucha? Może sam na jednej z gali WCE pokażesz na co cię stać?

Josh Mathews: Nie, nie mam zamiaru Was zawstydzać. Co możesz powiedzieć o swoich rywalach w WCE do pasa?

Ted Dibiase: Nie wiem kto będzie próbował zdobyć mój pas, ale kto by to nie był to mojego pasa nie dostanie bez walki, a że walce większość nie ma ze mną szans to ten pas zostanie na długi czas w moich rękach

Josh Mathews: Zdajesz sobie sprawę, że według wielu nie zasługujesz na pas?

Ted Dibiase: Śmieszne... Po prostu przez wielu przemawia pycha, bo nie dość że mam dużo kasy to jeszcze posiadam coś co wielu nie może mieć czyli pas mistrzowski w WCE.

Josh Mathews: Jednak to Alberto jest lepszym wrestlerem...

Ted Dibiase: Mów sobie co chcesz, a na No Rules to ja wygrałem, więc sam sobie zaprzeczasz.

Josh Mathews: Moim zdaniem szczęśliwie, ale mniejsza... Kto według Ciebie jest najgorszym wrestlerem w WCE?

Ted Dibiase: Najgorszym... Nie ważnego, nie liczy się kto jest najsłabszym bo jest kilku zawodników, którzy nie powinni mieć miejsca w WCE, liczy się to że ja jestem jednym z najlepszych, a za jakiś czas nie będę miał sobie równych.

Josh Mathews: Ciekawa teoria... A najgorszy mistrz?

Ted Dibiase: Jak ktoś jest mistrzem to znaczy że jest co najmniej dobry, bo pas nie wygrywa się od tak.

Josh Mathews: Ty wygrałeś, więc zaprzeczasz regule..

Ted Dibiase: A ty znów swoje. Słuchaj dziennikarzyno uważaj na słowa, bo zaraz krew się poleje i twoim przeznaczeniem będzie łózko szpitalne.

Josh Mathews: Wiesz, że tak nie będzie, więc nie bluźnij.

Ted Dibiase: Nie będę ci robił krzywdy na oczach tych ludzi bo jeszcze przez to ci oglądalność w następnych programach wzrośnie. Słuchaj mnie uważnie bo nie będę powtarzał. Jestem Ted DiBiase i to ja jestem pierwszym Televison Championem.

Josh Mathews: Pierwszym, chciałeś mieć jakieś osiągnięcie zmieniając nazwę pasa tak szybko?

Ted Dibiase: Nie chodziło oto, pas Hardcore nie pasował do obecnych zawodników bo nawet ja nie jestem kimś pokroju Foley'a i ten pas po prostu samom nazwą nie pasował.

Josh Mathews: Pierwszy raz się z Tobą zgodzę, a kto według Ciebie jest obecnie najlepszym zawodnikiem w WCE?

Ted Dibiase: Obecnie może nie jestem najlepszym zawodnikiem, bo takową osobą jest mój przyjaciel z Revolution Skip Sheffield. Jednak ja jestem nie gorszy od niego i jeszcze to pokaże w swoim czasie.

Josh Mathews: Kuku człowieku, CrashDay!

Ted Dibiase: Co? W tej chwili Showtime bije na głowę CrashDay i może kiedyś było inaczej, jednak od kiedy ja przybyłem na ST to Showtime jest tym dominującym rosterem.

Josh Mathews: Zobaczymy na wojnie brandów... Chyba, że znów kupisz sędziego...

Ted Dibiase: O to się nie bój... A niby kiedy kupiłem sędziego tak, a propo?

Josh Mathews: Długo by wymieniać, a to nie temat przewodni. Twój ojciec pojawił się na Final Showdown czyja to była inicjatywa?

Ted Dibiase: Włodarze WCE go na to namawiali i on po długich negocjacjach się zgodził. Za jakiś czas ja przybyłem to tej federacji, dzięki jego namową.

Josh Mathews: Czyli znów zawdzięczasz wszystko ojcu...

Ted Dibiase: Nie po prostu to on mnie przekonał do propozycji ze strony władz WCE.

Josh Mathews: Dziękuję, Ted to tyle!

Ted Dibiase: No to dobrze że dziękujesz bo twoje Show może będzie miało większą oglądalność. Oglądajcie mnie na Showtime już w środę...

Naszym drugim gościem będzie jak już mówiłem Matt Hardy, ale wywiad był przeprowadzany u niego w domu tydzień temu, zobaczcie materiał...

Josh Mathews: Witaj Matt! To Ciebie będziemy gościć w WCE Real Talk Show!

Matt Hardy: Witajcie, tak dobrze widzicie, to ja, Matt Hardy

Josh Mathews: Matt to jest niesamowite! Wróciłeś nagle, a co na to władze... TNA... ?

Matt Hardy: Cóż, kończył mi się kontrakt w TNA, a dostałem niepowtarzalną ofertę od WCE. Nie mogłem zmarnować takiej szansy, tym bardziej że mam do udowodnienia coś fanom, których zawiodłem będąc tutaj wcześniej.

Josh Mathews: Rozumiem, że Twój cel to pas Continental?

Matt Hardy: Obecnie, tak. Oglądając ostatnie gale z udziałem Daniela Bryana jako mistrz Continental, stwierdziłem że tak nie może być i będę się starał z całych sił aby mu ten pas odebrać

Josh Mathews: No to życzę powodzenia. Uważasz, że ten pas ma jakieś większe znaczenie niż jego imiennik w WWE?

Matt Hardy: Zdecydowanie tak, w WWE pas Intercontinental i US straciły swój prestiż, tutaj jest inaczej, aż chce się walczyć o tytuły.

Josh Mathews: No to widać, a czemu nie główny pas? Kiedyś to to był Twój cel...

Matt Hardy: W WCE każdy jest skupiony i w pełni formy, będąc w TNA nie było aż takiego wielkiego zaangażowania. Gdybym na No Rules dostał walkę o pas WCE, nie dał bym rady innym wrestlerom, dlatego zdecydowałem się na pas Continental, ale to nie był jedyny powód, drugim powodem jest jego posiadacz

Josh Mathews: Nie lubisz się z Danielem?

Matt Hardy: Możliwe że jak bym się z nim bardziej zapoznał to coś by między nami było, ale nie sądzę, że do tego dojdzie. Daniel jest zapatrzony w siebie, nie widzi nikogo poza sobą. Nie cierpię ludzi którzy za bardzo przechwalają się swoimi osiągnięciami. No i zdenerwował mnie swoją wypowiedzią po No Rules. Ale jak widać za dużo o mnie nie wie...

Josh Mathews: Możesz coś powiedzieć o swoich hejterach?

Matt Hardy: Cóż, nie zostałem tutaj miło powitany, szczególnie przez Wade'a Barret'a i Daniela Bryana. Sczerze? Mam w dupie to co o mnie mówią że jestem gruby i takie tam. Jak wszyscy widzieli na No Rules, jestem w formie, a mogę być jeszcze lepszy. Jeśli zarząd da mi walkę na CrashDay z Bryanem to go rozniosę w drobny mak

Josh Mathews: Dokładnie, a z kim chciałbyś z obecnej ekipy stanąć w ringu?

Matt Hardy: Cóż, trudno mi teraz powiedzieć, ale sądzę że z Christianem. Człowiek ma potencjał i wielkie umiejętności, to on powinien być główną postacią w WCE

Josh Mathews: A nie jest? Nie dawno stracił główny pas?.

Matt Hardy: No właśnie, stracił pas, ale uważam że to jednak Christian powinien być nadal jego posiadaczem

Josh Mathews: Mówisz prawdę? Batista ostatnio dużo bardziej pracował na pas niż Christian.

Matt Hardy: Tak, wiem. Batista to również bardzo utalentowany zawodnik, może i należy mu się pas, ale Christian nie był w optymalnej formie

Josh Mathews: Muszę uwierzyć na słowo, a Twój brat?

Matt Hardy: Cóż Jeff według mnie powinien walczyć o najwyższe cele, całym sercem jestem za nim i zawsze pomogę mu w potrzebie, ale musi się wziąć za siebie chłopak

Josh Mathews: No tak te całe zamieszanie z narkotykami to nie robi dobrze karierze wrestler'a, Hardy Boyz jeszcze raz? Pierwszy raz w WCE?

Matt Hardy: Nie róbmy z tego afery, Jeff nie jest taki, nie bierze narkotyków, a tym bardziej nie rozprowadza. Czy Hardy Boyz zawitają pierwszy raz w WCE? Jeśli nadarzy się taka okazja, to z miłą chęcią

Josh Mathews: No to Ty dopiero jesteś rozeznany WCE vs TNA vs WWE?

Matt Hardy: W tej chwili WCE góruje nad TNA i WWE, w WCE jest obecnie najwięcej gwiazd znanych na całym świecie

Josh Mathews: No tak, ale mało gwiazd z TNA decyduję się na WCE, wiesz dlaczego?

Matt Hardy: To za sprawą Dixie Carter, kiedy ktoś z TNA dostaje ofertę od WCE, Dixie przebija ją, bo wie że jak straci swoich wrestlerów to TNA zniknie ze świata wrestlingu

Josh Mathews: Hmm, no tak, a rywalizacja WWE vs TNA to jest chore...

Matt Hardy: W tej chwili nawet bardzo, tak czy siak, już nie dorównają WCE, chyba że to w WCE coś się złego stanie

Josh Mathews: Mam nadzieję, że NIE stanie. Myślisz, że dywizja TT stoi w WCE słabo?

Matt Hardy: Mogło by być lepiej, ale wiadomo, każdy wrestler marzy o karierze indywidualnej. Gdybym dostał propozycję na walkę o pasy TT musiałbym się zastanowić czy wybrać TT czy solo

Josh Mathews: No tak. To jest zawsze ciężki orzech do zgryzienia. Showtime czy CrashDay?

Matt Hardy: Jestem na CrashDay, tak więc CrashDay

Josh Mathews: No to teraz trudne pytanie WCE teraz czy WCE kiedyś?

Matt Hardy: WCE się rozrasta, to co było kiedyś to był początek tego co jest teraz :D

Josh Mathews: Bardzo ciekawa odpowiedź, a co powiesz o tym zdjęciu, które krąży po internecie http://psd-dreams.de/render.php?image_id=32028... ?

Matt Hardy: Bez przesady, aż tak gruby nie jestem. Dużo osób się tego czepia, ale popracowałem nad techniką i efekty można było zobaczyć na No Rules gdzie to ja byłem główną gwiazdą

Josh Mathews: Dokładnie sam nie rozumiem tych ludzi bo jestem Twoim fanem. Matt brakowało Ci przez ten czas WCE?

Matt Hardy: Walcząc w TNA, cały czas myślałem co się dzieje w WCE. Ba, oglądałem każdą galę, ale jakoś nie ciągnęło mnie do powrotu z własnej inicjatywy, a już później zarząd mi zaproponował powrót i tak oto jestem.

Josh Mathews: Ok, kiedy zdobędziesz pas wszyscy na to czekają aż ktoś zdetronizuje Daniel'a, a Ty, Ty masz szansę i argumenty...

Matt Hardy: W tej chwili jestem skupiony tylko na pasie Continental i jego posiadaczu, Srajanie ups.. znaczy Bryanie. Mam nadzieję że to tylko kwestia czasu, kiedy zarząd wyznaczy walkę pomiędzy mną a nim o pas Continental, a wtedy cały świat zobaczy jakim mizernym mistrzem był Bryan

Josh Mathews: No bo wiesz, że na najbliższym PPV nie ma szans na taką walkę, ale wszystkiego można się spodziewać... Matt masz swojego idola?

Matt Hardy: Nie, nie lubię patrzeć się na kogoś i być taki jak on, ja preferuje swój styl i dobrze mi z tym

Josh Mathews: Już ktoś taki tu był, ale kto hm... Jak myślisz kto? Gdzie? Na drafcie?

Matt Hardy: Nie mam zielonego pojęcia

Josh Mathews: Szkoda, a nawet żadnych podejrzeń?

Matt Hardy: może Christian? Może Shelton Benjamin? Naprawdę nie wiem

Josh Mathews: No właśnie, Christian, Edge, Matt, Jeff. Wiesz, co mam na myśli?

Matt Hardy: Hah, wiedziałem że ktoś do tego wróci. Jak już mówiłem jeśli nadarzy się okazja na reaktywację Hardy Boyz to jestem za, natomiast nie wiem czy takie same poglądy ma Edge lub Christian, nie ukrywam że chciałbym ich zobaczyć kiedyś jeszcze raz w akcji. Walki pomiędzy nami zapisały się w kartach wrestlingu na bardzo długo

Josh Mathews: Znowu... Chyba każdy marzy aby zobaczyć to jeszcze raz, a co myślisz o lucha?

Matt Hardy: Za bardzo o lucha się nie wypowiem, bo nie interesuje mnie to zbytnio, chociaż w WCE mamy paru luchadorów, na przykład Mistico

Josh Mathews: Tak, chciałbyś kiedyś z którymś z nich stanąć w ringu?

Matt Hardy: Czy chciałbym? Nie wiem, będę walczył z tym z kim zarząd będzie chciał abym się zmierzył

Josh Mathews: Wiesz, że obecnie masz wielu rywali do pasa o którego się starasz będzie trudno?

Matt Hardy: Nic nie szkodzi, mogę wyeliminować każdego kto mi stanie na drodze, a na sam koniec zostanie Daniel Bryan

Josh Mathews: Mocno. Masz jakiś przyjaciól w WCE?

Matt Hardy: Jak na razie nie rozmawiałem z wieloma osobami kiedy tutaj wróciłem, ale sądzę że Jeff mi pomorze w potrzebie, tak jak ja jestem gotowy pomóc jemu

Josh Mathews: Jednak jesteście braćmi to normalne. Legendy w WCE kto się może takową nazwać?

Matt Hardy: Cóż, na pewno takimi osobami są Mick Foley no i Mr. Kennedy, jak na razie tylko oni według mnie zasługują na miano legendy

Josh Mathews: Foley? Nie wiem, nie wiem, a Destination?

Matt Hardy: Jak już powiedziałem, tylko Mr. Kennedy, reszta nie błyszczała tutaj tak jak on

Josh Mathews: No, ale chodzi mi o całokształt tej stajni każdy dodawał swoją cegiełke...

Matt Hardy: W sumie, można powiedzieć że byli nieźli, panowali w WCE, ale powstrzymam się i nie nazwę ich legendarną stajnią

Josh Mathews: No byli nieźli, a najgorszy champion w WCE? Tylko się nie migaj.

Matt Hardy: W chwili obecnej, Daniel Bryan, a dlaczego tak sądzę możecie się dowiedzieć z mojej wypowiedzi na backstage

Josh Mathews: Rozumiem, a najlepszy?

Matt Hardy: Najlepszy? Myślę że był to Mr. Kennedy, z którym miałem okazję walczyć o głowny pas federacji, niestety to mi się nie udało

Josh Mathews: Tak pamiętam cóż szkoda, ale pewnie jeszcze będziesz miał szansę.

Matt Hardy: Mam taką nadzieję, ale to w przyszłości, teraz trzeba się skupić tylko na jednym

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

1

• Brem

1

• fanfanfan

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Fajny Talk Show mi się podobał. Oddaje charakter i ogólnie fajnie się czytało. Moim zdaniem można by zrobić troszeczkę dłuższe wypowiedzi. Tzn nie w sensie pytanie-odpowiedz itd. Tylko zeby nawiązała się dłuższa dyskusja. Chodzi mi o to żeby odpowiedź na pytanie była trochę dłuższa. Kilku zdaniowa. Myślę że lepiej by to wyglądało. Ale to tylko moje skromne zdanie. Wiem że jest to dla ciebie motywacją dlatego mówię szczerz Nie jest idealnie ale jest dobrze. Czekam mimo wszystko na kolejne. Może kiedyś z moim udziałem :D

Ale odpowiedzi gości nie zależą ode mnie. // Xeb

Właśnie wiem ale może jednak da się ich nakłonić do troszeczkę bardziej złożonych wypowiedzi :D

Edytowane przez Gość

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

NO i kolejny Real Talk Show za nami. Jak zwykle Kseb się postarał i wyszlo bardzo fajnie. Nowy mistrz Television i powracający Hardy napewno mieli o czym gadać i było to można tu zaobserwować. Bardzo podobał mi sie fragment z tym zdjeciem z psd-dreams :) Nie widziałem go jescze, widziałem Matta z ciałem Umagi, ale z ciałem Big Daddy V jeszcze nie :P Co do Teda to brawo za to, że mimo, ze Kseb często ci wmawiał coś, ze wygrales szczesliwie itp, a ty nie dales sie wyprowadzic z rownowagi jak Gonzlito. Czekam juz na kolejny Ril Tok Szol!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Dobra to i ja tu coś krótko skomentuje bo wydaję mi się że potrzebujesz konstruktywnej krytyki :P Otóż zupełnie nie podoba mi się sposób w jaki prowadzisz wywiady. Zadaniem dziennikarza jest zadawanie pytań i wyciąganie na nie odpowiedzi. Żaden dziennikarz nie obraża swoich rozmówców, nie prowokuje ich, nie podważa ich autorytetu, nie mówi że są mistrzami z przypadku, nie obraża ich rodzin. Dziennikarz nie jest od wygłaszania swoich poglądów tylko od zbierania poglądów innych. I przede wszystkim żaden dziennikarz a na pewno nie Josh Mathews nie robi z siebie kozaka, który nie boi się nikogo i niczego i uważa się za nietykalnego. Pomijając fakt, ze jest to nierealne bo gdyby Mathews czy ktokolwiek inny tak cisnął bez przerwy zawodników dawno zostałaby z niego mokra plama. No i za mało skupiasz się na wydarzeniach i rzeczach dotyczących danej osoby i tego co się z nią dzieje w WCE, zadajesz jakieś taki ogólne pytania które nic nie wnoszą do rozmowy. A no i nie wiem na jakiej podstawie decydujesz kogo ciśniesz a kogo nie? Od czego to zależy? Od usera który da daną postacią czy od tego że chcesz być facowy więc ciśniesz heel'e? Jeśli tak to chciałbym tylko zauważyć że Revolution to facowa stajnia. Ok to by chyba było na tyle konstruktynwej krytyki :P Nie wiem czy inni się ze mną zgadzają czy ale to jest moje zdanie i po fragmencie na temat ojca DiBiasego nie mogłem się powstrzymac żeby się nim nie podzielić. Postaraj się trochę bardziej wczuć w profesjonalnego dziennikarza przeprowadzającego poważne wywiady i ograniczaj teksty tego typu:

Josh Mathews: Kuku człowieku, CrashDay!