Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Moment of truth!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po EWF Wrestlepalooza LXXXVIII

Mariusz Max Kolanko – Witam jest ze mną debiutant EWF Black Ice!

(Zza Mariusza pojawia się postać Black Ice)

Mariusz Max Kolanko – Witaj Black Ice. Co sądzisz o swoim meczu?

Black Ice – All Camera’s On Me!! Teraz mówie tutaj ja! Posłuchaj mnie Mariusz! Wkurwi*em się tak mocno z tego powodu. Słuchajcie meksykanie za dyche i Apollo Black! Nie podoba mi się to że pokonaliście mnie! Będę miał szansę się zrewanżować to zobaczycie! Pożałujecie tego że zadarliście ze mną! To był wasz błąd! A za błędy płaci się straszliwą cenę!

Mariusz Max Kolanko – No a co sądzisz o następnej gali??

Black Ice – Ja sądzę że to dobry pomysł. Teraz sam Black Ice będzie miał szansę walki o wysokie cele! Może FTW Title? A może Evolution Title? Nie ma co pasy są dwa a Black Ice tylko jeden!

Mariusz Max Kolanko – Ludzie bardzo dziwnie zareagowali jak wchodziłeś. Może powiesz nam coś o sobie żebyśmy mogli pogłębić wiedzę o tobie

Black Ice – Zamknij się Max! Nie dowiesz się o mnie nic! Nikt nic o mnie nie wie i tak zostanie! Może kiedyś ktoś wkońcu zdradzi moją przeszłość ale to by było ciężkie!

Mariusz Max Kolanko – Jakieś ostatnie słowa do kogoś??

Black Ice – No nareszcie się spytałeś! Szybki to ty nie jesteś! Dawaj mikrofon!!!

(Zabiera mikrofon)

No to jak już mogliście zobaczyć Black Ice przybył do EWF! No może debiut mi się nie udał ale to dopiero początek!! Black Ice wam pokaże co to jest moc i siła! No byłem za delikatny dla moich przeciwników i zapłaciłę wysoką cene! Porażka!! Teraz gdy szykuje się „Wielka Loteria Szakala” To może się zacząć ostra jazda! Jeżeli dostane walkę o pas jakikolwiek albo walkę z kimkolwiek to niech ta osoba pamięta. Że Ja Black Ice nie będę miał dla niego litości! I Broke You!! I Kill you! I Destroy You!! I do whit you everything I want! Bo ja jestem Black Ice i ja moge wszystko!! Nie chaciałem się czepiać ludzi ale jak można przyjechać samochodem i od razu chlać! No albo robić z siebie kretyna na trybunach! To jest federacja wrestlingowa czy plac zabaw?? Zastanawiałbym się! Teraz spadam stąd! Do zobaczenia pi*dy!

(rzuca mikrofon na ziemie)

Szybko się przebieram i wychodze z budynku. Obracam się puszczam mele na parkingu i wsiadam do samochodu. Po czym udaje się do Baru „Pod Starą Rybą”. Wchodze i rozglądam się. Widzę bandę pijaków, kilka panienek i z dwóch kelnerów. Podchodzie do lady i wyskakuje mi nagle sprzedawca.

Sprzedawca – Co podać??

Black Ice – A co możesz polecić??

Sprzedawca – Łyknij sobie piwa albo flaszkę jak wolisz!

Black Ice – Daj mi piwo! Ale jakieś dobre!!

Sprzedawca – Proszę.

Podaje mi piwo. Podnoszę je i od razu przechylam do gardła. Ale gdy poczułem smak to niedobrze mi się zrobiło. Wziąłem butelkę i rzuciłem w ziemię.

Black Ice – Co to za ścierwo??!!

Sprzedawca – Najlepsze piwo w Polsce!

Black Ice – To ja Ci mówię że jest chujo*e.

Osoba#1 – To ty jesteś tym debiutantem

Osoba#2 – Skopali ci dupsko nieźle!!

Black Ice – A może wy chcecie się ze mną zmierzyć?? Ja jestem Black Ice!!

Osoba#1 – No pokaż to na ringu a nie z nami chcesz się lać!!

Osoba#2 – Mówiąc prawdę wierzyłem w ciebie!

Black Ice – Kozaki myślą że jak się nachleją to są nie wiadomo kim!!

(powoli podchodzi do drzwi)

Fu*k You All!!

Wyszedłem nareszcie z tego pomieszczenia! Nie podoba mi się to miasto! Niemość że mój debiut, to jeszcze porażka no i niedobre piwo!! Ja nie mogę co za kraj!! Wsiadam znowu do samochodu i jade przed siebie! Nie ma sensu dłużej tutaj czekać! Trzeba się przygotować do następnych walk. Teraz nie będzie już przelewek! Teraz Black Ice zacznie walczyć w EWF i zacznie robić coś w kierunku świetlności! Jakiej?? Może się dowiemy na następnej gali! Nie boje się nikogo! Mogą mi ssać! Pokonam ich mimo wszystko! Żeby wyrównać moje statystyki! 0-1! Kurw* jak to brzmi!! Wracam do domu! Tam już zobaczymy jak będzie.

Gdzieś na Świecie

Nareszcie w domu. Teraz trzeba się przygotować do następnej gali EWF! Kto mi tym razem stanie na drodze?? Niewiem wszystko przez tą loterie Szakala! Ale mam szansę walki z kimś naprawde dobrym! No i nareszcie Solo! Teraz mój przeciwnik nie będzie miał łatwego życia!! Niech już się boi!! Oj już się cieszę z tego spotkania! Co do mojego przeciwnika YOU CAN’T STOP ME!! NO ONE CAN!! Ja będę zwycięzcą na tej gali jeżeli nie wierzysz to idź do wróżki a Ona Ci powie prawde!! Teraz wypad !

F*CK YOUR ALL!!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Sickman

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie