Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Koniec z WWE Superstars!, Twitter Rossa, Spoilery i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe-superstars-logo-2009.jpg

:arrow: WGN America podała, że kończy emisję WWE Superstars! 7 kwietnia ma się odbyć ostatni odcinek tego programu, WWE jeszcze nic oficjalnie nie potwierdziło.

:arrow: 1 kwietnia w Atlancie podczas weekendu Wrestlemanii, Sean Waltman i Kevin Nash organizują imprezę. Jak ktoś chce to dzwonić do Nasha, bo ma jeszcze wejściówki VIP (Droops tam się bez wejsciowki wbije :) )

:arrow: Zmiana w Main Event’cie dzisiejszego Smackdown!!

Pierwotnie rywalami Heatha Slatera i Justina Gabriela mieli być Edge i Christian, ale ich miejsce zajęli Big Show i Kane

:arrow: I kolejny spoiler ze Smackdown tym razem całkowicie dotyczący Big Showa:

Show doznał kontuzji podczas walki i nie wystąpił w Dark Main Event’cie

:arrow: Rating ostatniego Raw – 3.7 co daje 5.651.000 widzów.

:arrow: Jim Ross doznał kontuzji podczas segment z jego udziałem na Raw. Ross ma kontuzjowaną kostkę oraz kolano.

:arrow: Na okładce nowego WWE Magazine znalazł się The Rock!

:arrow: Rozprawa Jeffa Hardy’ego, która ciągnie się już od 2009 roku została po raz kolejny przełożona.

:arrow: Spoiler z Impactu:

Pojawił się na nim Christopher Daniels! O dziwo ma on kontrakt z RoH, a w TNA, mógł występować tylko w masce Homicide’a.

:arrow: O to co Jim Ross napisał o sprawie Jeffa Hardy:

Nie śledzę dokładnie TNA, ale jeżeli coś sprawia problemy to trzeba się go pozbyć!

:arrow: Ross na portal społecznościowym podał jeszcze, że ciekawe jest to, że dużo ludzi zna jego role na WM, gdyż on sam jej jeszcze nie zna. Dodał tylko, że będzie obecny na Wrestlemania AXXESS.

Rima-Fakih.jpg

:arrow: Rima Fakih, miss USA napisała na twitter’ze, że dla niej to już koniec nagrywania program Tough Enough co może zwiastować, że nie wygra tego programu.

:arrow: WWE wydało nowe T-shirt’y Diesela i Bookera T.

:arrow: Luke Robinson jest uważany według wielu źródeł za faworytu show WWE Tough Enough!

:arrow: Na okładce Super Luchas znajduje się Rey Mysterio z cytatem w którym oczekuje Sin Cary.

:arrow: Ponoć WWE podpisało kontrakt rozwojowy z Matt’em Justice (Matthew Hannan).

:arrow: Vickie Guerrero potwierdziła, że będzie obecna na Wrestlemanii w narozniku Dolpha Zigglera I LayCool w pojedynku ze Snooki, Trish Stratus i John’em Morrisonem.

:arrow: Wczoraj urodziny obchodzili: Brett DiBiase (23), Henry Godwinn (47), Kane Doane (25)

:arrow: Jak się okazało zwycięzca sezonu 5 NXT wystąpi w szóstej edycji, ale również może wybrać swojego Pro! Musi to być zawodowiec obecny w piątym sezonie tego show!

:arrow: HBK napisał na Twitter’ze, że był obecny podczas wtorkowego nagrywania Smackdown.

_________

Prosiłbym o wypowiadanie się na temat trzeciej odsłony naszej forumowej gry viewtopic.php?f=72&t=30838 //Peri

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Hacjend

1

• swiroos1674325948

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

W sumie to, że kończą Superstarsy to mi zwisa. Ale jeżeli z tego powdu będą zwolnienia to już trochę lipnie, bo jak zwolnią Khalego to git, ale jak pójdzie Barreta czy ktoś utalentowany to źle :-/. Najlepiej by było zrobić 3 roster ( coś a la ECW). Rating Raw dobry zresztą jak zawsze.Jesteś ileż można przekładać tę rozprawę. Zrobiliby ją, byłoby z głowy. Że zwycięzca NXT może wybrać mentora nie zmienia to mojego zdania, że to i tak jest dno ja nie wiem :t_down: . Najlepszego solenizantom.

Dzięki za newsy Fan :t_up:

Ciekawe newsy więc zacznę od początku Superstars powinni już dawno powinni to zlikwidować nawet nie powinni założyć tego

no ale niech nie zwalniają zawodników bo szkoda znaczy Khaliego to nie ale reszty to tak.

Rating Raw dobry ale czekam na tą chwilę kiedy osiągnie 4.0

nie rozumiem co oni robią z tym NXT nie mają już pomysłów na to po co ktoś ma wygrywać NXT po to aby był jeszcze raz w NXT 6

nie ogarniam

tyle ode mnie dzięki za newsy :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Styl:  Jasny

Koniec Superstars ??? O Matko!! O Boże no nie jak można było to zakończyć =))=)) Wreszcie jakaś porzadna decyzja. Przecież SS nic nam nie dawało dobrego. Żadnych feudów, żadnych ciekawych walk (no może raptem pare). A tak pozatym niech to zamkną w cholerę, bo wydaje mi się że tą tygodniówką, WWE tylko dokładało do biznesu. X-Pac i Nash imprezują?? z pewnością będzie grubo :D Spoilery zarówno Smackdown'a jak i Impact'a nie zaskoczyły mnie - chyba wiadomo dlaczego :D Rating RAW troszkę w dół, ale i tak wysoko. Może RAW po WMce przekroczy magiczne 4.0. O kontuzji Ross'a była już wzmianka w poprzednch newsach. Rozprawa Jeff'a to poprostu już totalna parodia. Niech albo wypuszczą albo zamkną do k**wy nędzy!! W sumie tyle do skomentowania z mojej strony, ponieważ reszta news'ów taka bez rewelacji :)

Mimo wszystko dzięki za nie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

I historia z Superstarsem powoli kończy się. Czy się cieszę? Szczerze mówiąc to trudno mi powiedzieć. Superstars nie był brandem, więc nie można czepiać się, iż nie było tam segmentów. Od dłuższego czasu miałem nadzieję, że WWE skończy szopkę nazywającą się NXT i wtedy Superstars stanie się trzecim brandem, coś na wzór ECW. No cóż, walki niektóre były tam fajne i da się je oglądać. Trochę napewno będzie tego szkoda bo koniec Superstarsa może się równać z końcem niektórych zawodników. Nie oszukujmy się, jobberzy "żyli" tylko dzięki Superstarsowi, więc teraz może być różnie. Obawiam się, że WWE jeszcze przed Wrestlemanią będzie w stanie zwolnić kilku zapaśników. Jeszcze w tym roku nie było jako takiej czystki, więc różnie może być. Tak, tak ja u Nasha i Waltmana mam znajomości więc miejsce VIP'owskie mam już zapewnione :D. Mam nadzieje, że Jim szybko się wyleczy i już niedługo powróci do pełnej sprawności fizycznej. No i właśnie, JR dobrze wszystko podsumował, jeśli jest jakiś problem, to trzeba się go pozbyć. Według mnie byłoby to słuszne. No proszę, WWE zaczęło wydawać koszulki Diesela. Czyżby to miało coś zapowiadać? Nie wiadomo, ale jest to możliwe. To, że Vickie pojawi się w Six Person Tag Team Matchu na Wrestlemanii było jak dla mnie pewne. Możliwe, że nawet odegra tam jakąś rolę.

Dzięki za newsy :).

No i bardzo dobrze że kończy się SS bo jego obecna forma nie ma żadnego sensu. Sama idea tego programu była fajna, mogły się ze sobą mierzyć zawodnicy którzy na zwykłych tygodniówkach nie mają ku temu okazji, miały to być rózne walki, dobre walki jednak przerodziła się to w zbiorowisko jobberów i na dodatek co tydzień te same walki jak np Masters vs Reks którzy od ponad miesiąca walczą dosłownie co tydzień, maks z jedną przerwą. Najlepiej żeby zdjęli SS i NXT i zrobili jedną solidną tygodniówke, coś jak ECW tylko lepsze. Albo z rosterem hiflyerów albo najlepiej (marzenia) wyjętą spod PG :P Kontuzja Big Show'a była zauważalna i w sumie bardzo dziwne. Na bank musiało się to stać jak puleciał na stolik którey się... nie rozpadł. Mega to było dziwne do stolik się rozpada pod każdym a pod tym największym wytrzymał. Hmm zastanawiające jest to że Ross ma kontuzję kostki... Czyżby Cole'a poniosło? W końcu nie ma doświadczenia więc mogło mu się zdarzyć nie dobrac odpowiednio siły. Heh no to chyba misska się przekonała że do bycia diva nie wystarczy uroda. No dziwne by było gdyby Vickie się nie pojawiła na WM'ce. A obecnośc tak Snooki jest jednym wielkim zartem i nieporozumieniem i strasznie mnie to drażni. Tym bardziej że to takiego czegoś marnowani są Morrison i Ziggler czyli dwójka najlepszych w WWE. Nie jestem pewien ale z tego co zrozumiełem to zwycięsca NXT może sobie dobrać pro niekoniecznie z NXT5. I to by było sensowne bo napewno wybrałby sobie jakąs większą gwiazdę co by podniosło rangę NXT. Pamiętamy że w pierwszej edycji pro byli Jericho, CM Punk czy Miz, w dwójce już było gorzej a potem już tylko jobberzy.

Edit. fanx3 - Brem właśnie o to chodziło, że zwycięzca NXT może wybrać sobie Pro tylko z tego sezonu ... ;)

No nie wiem :P Jakoś Ci nie jestem w stanie w 100% uwierzyć w tym względzie :P

NXT jest już tak zakręcone i pogmatwane, że aż nie chce się tego oglądać, moim zdaniem ten program to porażka federacji. SuperStars na początku też zapowiadało się interesująco, ale też było takim piątym kołem u wozu i to było widać oglądając ten program. Dziwi mnie trochę pozycja JoMo facet był w sumie cały rok pushowany - rozwałka Rudego, świetny show na RR. Dochodzi do największej gali roku i co jest "dodatkiem" do Snooki czy jak jej tam. WWE jakoś nie może zająć jednoznacznego stanowiska w stosunku do Johna za słaby na jobbera, ale jednak wciąż brakuje dla niego miejsca w ME.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

No więc jak gdy zobaczyłem nagłówek koniec WWE Superstars, na początku się ucieszyłem. Te marne ratingi, i poziom walk. No nie było to potrzebne. Tylko że jeśli usuną Superstars to konieczny będzie trzeci brand. I to nie byłoby takie głupie posunięcie. Osobiście mi fajnie oglądało się ECW. Więc czemu nie stworzyć znów czegoś w stylu ECW i umieścić tam niedoceniane gwiazdy. Każdy miałby swoje miejsce. Co do ratingu to cały czas bliskie jest to 4.0. Jestem pewien że Raw na którym pojawi się Sin Cara, osiągnie taki rating. Co do rozprawy to zgodze się że to już jest żałosne. Bedą przekładać w nieskończoność. No ciekawe newsy, wielkie dzięki :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Nareszcie koniec z Superstasrs. Już od dawno pisze że te Show mi przeszkadzało. Było miernikiem wartości, tylko niedoceniani walczyli na Superstars. Szkoda że NXT weszło za ECW, a nie za Superstars, ale trudno. Fajnie byłoby wpaść na party do Ixa i Diesela :D Może ze 20 lat będzie mnie stać ;d Upragnione 4.0 zbliża się. Ratingi rosną coraz bardzie, myśle że niedgługo granica zostanie osiągnięta. Nudzi mnie juz ta sprawa Jeffa, nie czaje po co przekładać tą rozprawe,ale w sumie mi to wisi. Wszystkiego najlepszego dla Godwinna, Doane'a i młodszego DiBiasiego :) Moim zdaniem ta edycja NXT jest baeznadziejna i zupełnie zbędna. Szkoada że HBK nie został nagrany na SD! :) Dzisiaj to tyle ode mnie

Po Superstars raczej nie będę płakał wręcz przeciwnie, ciesze się że wreszcie się to zakończy.

Szkoda Main Eventu SD. Liczyłem że jednak będzie E&C.

Może rating wreszcie wskoczy na to upragnione 4.0 :D

A sprawa Hardygo dalej się ciągnie .... żenada

Szkoda ze nie nagrywali nic z HBK

alexisy.png

jesli chodzi o superstars to dobrze ze to zlikwidowali tylko mam nadzieje ze z tego powodu nie bedzie zwolnien , jesli chodzi np o zrobienie zamiast tego 3 brandu to hmm nie jestem przekonany czy byl by to dobry pomysl gdyz musieli by miedzy raw smackdownem a nowym brandem rozlozyc jakos pasy a nowy brand sam by sie nie wypromowal bez jakis uznanych postaci bo badz co badz taki yoshi tatsu khali czy zack ryder sa rozpoznawalnymi postaciami i dosc charyzmatycznymi ale to sa tylko jobberzy i ciezko bylo by cos z tego skleic . Co do jeffa to pozostawie to bez komentarza bo cala rozprawa ciagnie sie jak "sraczka" :P

Chyba to dobrze ,że już nie będzie Superstars. Show trwał 45 minut, a połowa czasu to były proma i skróty z RAW. Występowali tam jobberzy, dla których

nie było czasu na dwóch głównych show. Dodatkowo nie były tam prowadzone żadne feudy. Same walki bez żadnej otoczki.

Swagger i Cole chyba trochę przesadzili z tym ankle lockami i uszkodzili biednego JR-a. :(

Ciekawe długo jeszcze będą przekładać te rozprawy Jeffa.

Vickie na walce na WM-ce może wywinąć jakiś numer i dzięki niej Ziggler i Laycool zwyciężą kantem. :lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...