Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza LXXXIX

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ukazuje nam się dżungla, wszędzie zarośla drzewa na z drzewa ześlizguje się wąż.Gdzieś z krzaków słychać bardzo podejrzany szmer. Nagle(Suprise Nigga :twisted: ) ukazuje nam się wielka czarna pantera która wskakuje na pień drzewa i wydaje donośny ryk, cała dżungla nagle się ucisza po czym pantera odskakuje w jakieś krzaki a puszcza wraca do normalności. Nagle kamerzysta ukazuje nam widok z oczu pantery która dostrzega jakiegoś egzotycznego zająca(magia telewizji nie ma co :P ). Bezszelestnie zaczęła się skradać aż w końcu skoczyła i przyszpiliła zajączka do ziemi. Po czym zaczęła brutalnie wgryzać się mu w kark.Nagle błysk i ukazuje nam się The Panter trzymający Mexicano w Panter Claw. Znowu zmiana i ukazuje nam się pantera cała z krwi, zając leży martwy u jej stóp.Pantera wydała z siebie kolejny głośny ryk i pantera zaczęła wolnym krokiem odchodzić. Kolejna zmiana i widzimy już tapującego Mexicano i jego twarz pełną bólu,cierpienia i strachu. Nagle ekran zaczyna śnieżyć aż całkowicie ciemnieje i widnieje tylko napis jakby z krwi ...:::Nothing Else Matters:::... znowu ciemność i znowu napis ...:::Only Pain:::... mrok i znów pojawiają się napisy ...:::Only Suffering:::... i znów ciemność i pojawienie się napisów ...:::Only Fear:::...

Nagle ciemność zaczyna się rozjaśniać widać tunel a na jej końcu odwróconą plecami postać która nagle rozciąga ręce (Raven style) po czym odwraca się i widać Pantera. Ubrany w jakieś podarte dżinsy, czarne nike, koszulkę Motorhead i skórzaną kurtkę. Na jego twarzy widać skutki uderzenia kastetem. Moja krucjata już się rozpoczęła. Pierwsza ofiara już poczuła ogień oświecenia. Poczuła palącą prawdę. Poczuła własną słabość. Poczuła ból :!: Mimo że było to łatwe, nawet za łatwe Mexicano mogłeś się przecież bronić lecz ty wolałeś prawdę - mądra decyzja. I jeśli spotkamy się ponownie możliwe że już na najbliższej gali co przecież jest całkiem możliwe o ile fortuna nas nie opuści. To będzie już to na równych warunkach. Myślałeś że to był ból taaak to był ból ale nie taki jakim go naprawdę chciałem nie ja musiałem uważać na Knifera. Co do ciebie Oscar to gratuluje zwycięstwa (Panter gładzi się po miejscu uderzenia). A tak właściwie to gratuluje sprytu. I tak naprawdę nie chodzi mi o zwycięstwa one są tylko miłym dodatkiem do głównego dania. Dobrze wiesz że nie wytrzymałeś fizycznych tortur którym cię poddałem. I gdyby nie twój przyjaciel jak mu tam leciało Offten? Jako pasek służył by mi EWF Evolution Title. Mimo to jestem zadowolony a nawet bardzo, ponieważ zobaczyłem to co chciałem zobaczyć a mianowicie ...:::Ból:::... ...:::Cierpienie:::... i ...:::Strach:::... tak jestem więcej niż zadowolony jestem wręcz w ekstazie widząc owoc mojej pracy. Teraz tylko bogowie wiedzą co mnie spotka. Kto będzie moim przeciwnikiem? Czy Rottwailer będzie sędziował mój pojedynek? Nie wiem ale wiem że ten mały piesek nie przeszkodzi mi w tym co tygryski lubią najbardziej. Apollo, Starrcade, Mexicano, Black Ice, Oscar Knifer, Psycho, Tool, Backstabber, Jupiter, Vaclav, Bubba, Kraven, Scyther i Rottweiler. Szykujcie się gdyż nigdy nie wiecie kto na was poluje, kto patrzy na was z cienia, kto jest gotowy do skoku, kto jest gotowy zaatakować. EWF to dżungla która rządzi się własnymi prawami niczym 4 RP :twisted: jednak jest jedna prosta zasada przetrwa tylko najsilniejszy i najsprytniejszy. Także i ja muszę uważać na moje plecy, muszę uważać na zemstę, ciosy w plecy i na łowcę. Chwila nieostrożności i już ziemia sunie ci na powitanie. (Panter siada na ziemi, wpatruje się w kamerę obojętnym wzrokiem) Jedynym sposobem by to zakończyć jest samemu stać się łowcą. Tak jak i ja nim się stałem. Stałem się nim ponieważ wiedziałem że ktoś tylko czeka na okazje. Niestety nikt nie miał mnie jak obronić. Nie miałem w nikim oparcia, zawiodła mnie rodzina,przyjaciele a nawet dziewczyna. Czyż nie jest to ironiczne? Że teraz tyle lat później czujemy już tylko nienawiść. Tak ból to ma krucjata, moja droga do odkupienia, moja droga do nieba. Sława, pieniądze? To już mam ale co mi z tego? Co z tym zrobię po śmierci? Dlatego wykonuje moją świętą misje bez chwili wahania. Pewien mądry człowiek kiedyś rzekł do mnie te oto słowa. Ludzie patrzą na ciebie tak jak ty im pokażesz. Ludzie mogą mnie nie zrozumieć i mnie to zwisa niczym psu jajca. Nie przekonacie mnie do zmiany moich ideałów, możecie mnie bić, torturować nic mi to nie zrobi. Przeszedłem przez piekło które jest o wiele gorsze od zwykłego fizycznego cierpienia. Piekielne ognie lizały moje uczucia nie pozostawiając miejsca na miłość, przyjaźń czy braterstwo. Nieważne na kogo trafie, nieważne z kim będe walczył, on i tak przejdzie przez swoje najgorsze koszmary. Pokaże mu piekło przez które ja musiałem przejść. Nie uciekniecie. Dorwę was wszystkich. Możecie uciekać ale nie możecie się schować. Ja jestem grą to ja jestem łowcą to ja jestem Panterą :!:

Oczywiście czekam na komentarze i surową ocenę jury.

8363302634890420816486.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• damiandziki

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie