Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

470d308a02.png
petardyk.jpg

ASW INVASION #1

JBL: Tak to już Dziś !!! To Właśnie Dziś, zatwierdzamy otwarcie pierwszej gali All Stars Wrestling, Ja nazwyam się JBL i to ja dla was będe komentował te wszystkie gale i razem ze mną są:

Schiavone:Witam Schiavone, ale to dziś razem z nami będzie komentowała jeszcze jedna osoba:

Booker T: Witam Was

--------------------

Layla: Panie i Panowie Poznajmy Prezesa All Stars Wrestling: FIZZZZ !!!!!!

Na Ring Wchodzi FIZ

FIZ: Witam Państwa, tak to ja Prezes Federacji All Stars Wrestling, wiem że nikt mnie z was nie zna ale nie będe zbytnio o sobie dużo opowiadał bo niema o czym.Najważniejsze jest to że powstała ta wspaniała federacja.Napewno odrazu będziemy najlepsi ale mam nadzieje że wspólnie zrobimy z AllStarsWrestling Najlepszą Federcje Wrestlingową !! Teraz przedstawie mam coś po co właściwie wszystkie gwiazdy ASW przyszli tutaj, czyli pasy mistrzowskie.Najważniejszy pas Federacji ASW Championship jestem bardzo ciekawy kto będzie pierwszym mistrzem.....

Steve Austin: Wybacz FIZ że przerywam, a właściwie mam to w dupie że przerywam ale nudzi mnie już ta twoja gadanina i chyba was też, więc przestań pierdzielić i przyznaj że wiesz kto będzie pierwszym mistrzem to tej federacji, oczywiście...STONE COLD STEVE AUSTIN

FIZ: Jesteś bardzo pewny siebie Austin......

Stone Cold kopie Fiz'a w brzuch i wykonuje mu Stunnera !!! Podnosi pas ASW Championship i wykonuje tautn't w rogu przy buczeniu publiczności

----BACKSTAGE-----

Eve Torress: Panie i Panowie Zapraszam na pierwszy mój wywiad w ASW, moim gościem będzie dziś Drew McIntyre

Drew McIntyre: Witaj Eve

Eve Torres: Drew, dziś w Main Evencie spotkasz się z Batistą w dosyć ostrej stypulacji Extreme...

Drew McIntyre: Tak Eve dziś pokonam Batiste w Extreme Rules Matchu i tą wygraną pokaże wam wszystkim kto w tej federacji jest przyszłym mistrzem.

Eve Torres: Batista to bardzo dobry rywal nie obawiasz się go ??

Drew McIntyre: Eve, mało mnie znasz nie boje się nikogo a szczególnie takiego frejera który jest tylko duży....tylko

Eve Torres: Rozumiem czyli niema innej opcji jak twoje zwycięstwo ?

Drew McIntyre: Oczywiście

Eve Torres: Dziękuje za Wywiad

Do Drew'a podchodzi Batista z groźną miną, McIntyre uśmiecha się i odchodzi....

Eve: Batista.....

Batista: Nie Teraz Eve....

----RING----

Layla: Panie i Panowie Czas na Pierwszą walke Wieczoru........

[

i]1.Match

Singles Match

Justin Gabriel vs JTG[/i]

Layla: Jako Pierwszy Na Ring Wchodzi Justin Gabriel

Layla: Jego Rywalem będzie JTG

Booker T: Obaj już na ringu *GONG* Walka rozpocząta od tradycyjnego klinczu, po chwili przepychanki Justin atakuje szybko kolanem w brzuch rywala, JTG natychmiast upada na jedno kolano.Justin biegnie i odbija się od lin i mocne wejśćie Dropkickiem.Pierwsze przypięcie w walce 1...2...Kick Out.JTG powoli stacza się z ringu, Gabriel schodzi za nim i atakuje kilkoma punch'ami.

JBL: JTG jest w tarapatach, Justin chwyta rywala choć ten konktruje i uderze łokciem w brzuch rywala a następnie bierze głowe Justina i uderza nim o stół komentatorski i wrzuca go spowrotem na ring.Pin 1..2..Kick Out !! Obaj się podnoszą, Justin próba uderzenia jednak JTG się schyle i wykonuje Necbraker !

Shiavone: JTG już gotowy w rogu na atak.Gabriel już na nogach.JTG rusza i Running Somersault Shoulder Block, powtarza akcje i Dropkick pin 1..2..Kick Out.JTG podnosi rywala choć Justin szybko roll up pin 1..Kick Out, natychmiastowo wstają i Enzuigiri od Gabriela, JTG ląduje na kolanach więc Justin dokłada Low Kick'a w plecy.Następnie wchodzi na róg.Jest gotowy do skoku, jednak JTG szybko wstaje wchodzi w jego róg i szybki Sulpex z rogu !! Obaj nie potrafią się podnieść.JTG wstaje szybciej i jeszcze raz wchodzi na róg i Frog Splash !! dla rywala pin 1...2..Kick Out.

JBL: Mało brakowało do zwycięstwa.Walka dalej trwa, JTG wskakuje na liny i Lionsault, jednak Justin się odsuwa i szybko przypina rywala 1..2..Kick out !! Gabriel siada na rywalu i zaczyna serie punch'ow.Następnie odbija się od lin i Leg Drop.Justin podnosi swojego rywala i SuperKick !! Pin 1..2..Kick Out !!

Booker T: Bardzo Dobra Walka, zobaczymy co będzie dalej.Justin zaczyna wykręcać ręke rywalowi, po chwili robi to coraz mocniej jednak JTG wytrzymuje ten ból.Wrestler z Nowego Yorku zaczyna się wolno podnościć aż konktruje i teraz on wykręca ręke rywali, jednak Justin owiele szybciej się z tego uwalnia i mamy ponowny klincz.Lepiej z niego wychodzi JTG sprowadza rywala do rogu i częstuje kilkoma uderzeniami w brzuch.Jednak sędzia karze przestać, JTG odsuwa się od rogu ale gdy sędzia już odchodzi JTG znowu rusza na Gabriela i Corner Clothesline.Odchodzą od rogu i sulpex pin 1...2..Kick Out !!

JBL: JTG chyba nie myśli że tak łatwo uda mu się pokonać Justina Gabriela.Justin już na nogach choć się troche chwieje, JTG próba Clothesline'u jednak Justin się schyla. JTG odbija się od lin i mamy Bicycle Kick od Gabriela. Pin 1...2..Kick Out !! Justin szybko wstaje i zaczyna kłócić się z sędzią w tym czasie JTG wolno schodzi z ringu, Gabriel odraca się i wyskakuje z lin jednak JTG się odsuwa i Gabrel ląduje z chukiem na ziemi.JTG wtacza sie na ring i karze sędziemu zacząć odliczanie. 1..2..3...4..Justin nadal jest bez ruchu..6..7..jednak przez bandy przechodzi Michael Tarver podnosi Justina i wrzuca go na ring.Publiczność zaczyna buczeć a JTG schodzi z ringu i zaczyna się kłócić z Tarverem ten jednak z uśmiechem ucieka na Backstage.W tym czasie Gabriel już wstaje JTG wbiega na ring i odrazu dostaje mocnego Spin Kick'a.Gabriel wchodzi do rogu i wyszcy wiedzą co chce wykonać. 450 SPLASH !! jednak JTG się odsuwa i Justin ląduje na brzuchu jednak z bólem odrazu się podnosi i Shout Out od JTG !!! Pin 1..2...3 JTG WINS !!!!

Jednak odrazu na ring wbiegają Michael Tarver,Heath Slater i Michael McGilicuty odrazu rzucają się na JTG z serią kopnięć w leżącego, Justin się podnosi i cała czwórka atakuje JTG, po chwili Justin karze i przestać wchodzi w róg i 450 Splash !! Tarver wyrzuca JTG z ringu, a Gabriel bierze Mikrofon

Justin Gabriel: Tak, to prawda co widzicie to jest The Nexus grupa która zdominuje całe All Stars Wrestling.Przedstawiam wam naszego lidera .........

NIKT !!!!! The Nexus niema lidera nie potrzebujemy nikogo w naszej grupie poradzimy sobie sami.

,,Jesteście z Nexusem albo przeciwnko niemu''

--REKLAMY---

---Backstage----

Do Austina podchodzi Jeff Jarrett

Jeff Jarrett: Słyszałem już od twojej histori z FIZ'em wiesz...

Stone Cold uśmiecha się i po chwili wykonuje mu Stunnera !! I odchodzi.

---RING---

JBL: Steve Austin już na pierwszej gali chce sobie narobić wrogów ?

Booker T: Jego decyzja....

William Regal: Witam Wszystkich, Nazywam się William Regal ale zapewne mnie znacie, Jestem nową twarzą tej federacji i mam zamiar pierwszy zdobyć pas All Stars Championship i tak się właśnie stanie czy wam to się podoba czy nie.Pokonam każdego przeciwnika jaki zostanie mi przydzielony do walki....

2.Match

Singles Match

William Regal vs Great Khali

JBL: Czas na kolejną walke *GONG* Khali wolnym krokiem zbliższa się do swojego rywala, jednak William Regal szybko opuszcza ring *publiczność buczy* Sędzia zaczyna odliczać a Khali zaprasza regala na ring..1...2...3...William Regal szybko wchodzi na ring jednak próbuje dalej uciekać ale Great Khali łapie swojego rywala i popycha z całej siły do rogu, podchodzi i Forehand Chop.

Booker T: To było mocne, Regal odrazu upada, Khali szybko sprowadza rywala na środek ringu i wykonuje Body Slam pin 1....Kick Out !! The Great Khali podnosi się jednak Regal robi to szybciej i wykonuje szybkiego DropKicka, Khali jeszcze nie upada więc Regal odbija się od lin i Clothesline.Pin 1..2..Kick Out !!! Regal nie daje wstać rywalowi i cały czas okłada go kopami.Regal próbuje wykręcać ręke rywalowi, jednak Khaliemu udaje się wydostać odwraca się, Regal próbuje się uwolnić jednak Khali przytrzymuje rywala i Brain chop.Regal zaczyna turlać żeby ucieć z ringu jednak Khali łapie go za noge i przyciąga na środek ringu i podnosi, Regal się uwalnia i zaczyna

serie punch'ów ale po chwili Khali szybko wykonuje Headbutt'a, Brytyjczyk dalej na nogach.Big Boot od Khali'ego Pin 1...2...Kick Out !! Khali zaczyna mieć pretensje do sędziego i Regal'owi udaje się ucieć z ringu.

Khali także opuszcza ring.Podchodzi do rywala ale Regal atakiem wykonuje European uppercut, Khali jest lekko ogłuszony, więc Regal atakuje go serią Punch'ów aż Khali upada.Regal przyciska nogą głowe Khali'ego do bandy.Jeszcze dokłada mocnego Big Boota i wchodzi na ring.Sędzia zaczyna odliczanie 1...2...3...4....5...Great Khali zaczyna się wolno podnościć..6..7...8...9..Khali w ostaniej chwili wtacza się na ring.William Regal odrazu rzuca się na Khaliego i znowu rozpoczyna serie punch'ów pin 1..2..Kick Out !! Regal podchodzi do rogu i czeka na finshera, Khali już na nogach, Regal zaczyna biegnać jednak Khali kontruje Clothesline'm, podnosi rywala, Vise Grip !! Jednak Khali po chwili puszcza rywala i łapie na Khali Bomb jednak William Regal z ledwością się uwalnia i wykonuje DropKicka w kolno rywala, odbija się od lin i Knee Trembler !!! ale Khali nie upada nadal jest ogłuszony, Regal łapie się za kolano choć widać że chce powtorzyć akcje.Biegnie ale Khali kontra i Khali Bomb !!! Pin 1..2...3 GREAT KHALI WINS

Shiavone: To jednak Khali, a Brytyjczyk tak był blisko

JBL: Byłem pewny że Kahli wygra przecież to było pewne...

The Great Khali i Diesel wymieniają się spojerzeniami, Khali odsuwa się i opuszcza ring.William Regal zaczyna się podnośić jednak otrzymuje Big Boota od Diesela.

Booker T: Wow Diesel w All Stars Wrestling niesamowite co on chce od Khaliego ?

JBL: Albo raczej od Regala.Booker czas na ciebie.

Layla: Panie i Panowie Booker T

Booker T: Witam Państwa, dlatego że Gm FIZ teraz nie może pojawić się na Ringu sami wiecie dlaczego, poproszono mnie żebym podał jeszcze kilka informacji.W następnym tygodniu zobaczymy walke o pasy ASW Tag Team Championship zmierzą się The Uso Brothers z Heath'em Slater'em i Michael'em McGilicuty.Oraz za tydzień zobaczymy pierwszy turniej King of The Ring w ASW.Dziękuje

---Backstage---

Eve: Panie i Panowie kolejnym moim gościem dziś jest William Regal...Za tydzień odbędzie się turniej King of The Ring

Regal: Tak, nie pytaj bo wiesz że i tak ja go wygram dziś przegrana z Khalim to był przypadek

Eve: Będziesz miał przecież dobrą konkurencje

Regal: Co ? Dobrą konkurencje moge mieć wszędzie oprócz w turnieju King of The Ring ponieważ to ja jestem Królem Ringu....

Regal zdenerwowany odchodzi...

Kamera pokazuje Grupe Nexus która okłada JTG kopnięciami i uderzeniami nagle przybiegają bracia Uso i rzucają się na członków Nexus, jednak to na nic ponieważ Nexus dają sobie rade, Gabrierl i Slater okładają Uso a Tarver i McGilicuty JTG. Po chwiliowych atakach Grupa Nexus odchodzi a lekarze podbiegają do Uso i JTG.

--RING--

Layla: Panie i Panowie Czas na Main Event

3.Match

Extreme Rules

Batista vs Drew McIntyre

Jako Pierwszy Na RIng Wchodzi Drew McIntyre

Layla: Jego Rywalem będzie ,,Animal'' Batista

JBL: Słychać *Gong* więc Main Event gali rozpoczęty.Widzimy Drew'a z groźną miną jednak Dave Batista z uśmiechem zbliża się do swojego rywala.McIntyre zaczyna oddalać się od Batisty, ale już stoi przy rogu i niema wyjącia.Zwierzak podchodzi do swojego rywala szybko atakuje jednak Drew się schyla i znowu ucieka do rogu naprzeciwko.Batista ponownie się uśmiecha i znowu rusza na Drew'a który znowu próbuje ucieć jednak Dave tym razem złapał rywala i sprowadził do rogu, Backhand Chop od zwierzaka.Irish-Whip do rogu na przeciwko.Dave biegnie i Corner Clothesline.Batista odrazu odchodzi z Szkotem na środek ringu i Sulpex.

Booker: Animal bez problemów radzi sobie z McIntyre'em.Batista nawet narazie nie korzysta z pin'u.Podnosi rywala i Short-arm Clothesline.Pin 1..2...Kick out !! Batista opuszcza ring i spod niego bierze krzesło oraz kosz i wchodzi na ring.McIntyre się podnosi i dostaje potężnego Chair-Shoot'a.Batista powtarza akcja na leżącego Szkota.Pin1..2..Kick Out !!. Dave bierze pokrywe od kosza i idzie w strone Drew'a który ogłuszony łapie do ręki krzesło jednak Batista tego nie widzi, podnosi rywala Drew szybko się odwraca i Chair-Shot, Batista wypada z ringu przez drugą line.McIntyre nadal lekko ogłuszony schodzi za nim.Irish-Whip na schody dla Batisty !!! Natępnie kładzie głowe Dave'a na schodach i przyciska o schody.

Shiavone: Teraz McIntyre wyrzywa się na swoim przeciwniku,kolejny irish-whip na bandy !! Szkot wyciąga z pod ringu stół i wrzuca na ring.Podnosi Batiste jednak ten go odpycha i Double Clothesline.Po chwili obaj zaczynają wstawać, Drew rzuca się na Batiste jednak kontra i Spinebuster !! Po chwili obaj już na ringu.Animal rozkłada strój, podnosi rywala i próba finshera jednak Drew uwalania się i Big Boot od McIntyre'a.Pin 1..2..Kick Out !! Przyciąga Batiste do rogu i kładzie na nim kosz.Bierze rozbieg i DropKick wbijając kosz w Batiste !! odsuwa go od rogu i kolejne przypięcie 1...2...Kick Out !! Drew podnosi rywala i próba Snap Sulpex'a jednak kontra i mamy Sitout Inverted Suplex Slam na stół !!!

JBL: Świetna akcja pierwszy stół a ASW połamany !! Obaj leżą po tej akcji.Po chwili Batista już na nogach.Próba Batista Boomb, trzyma już McIntyre'a w powietrzu jednak ten atakuje serią Punch'y i udaje mu się uwolnić i kompie rywala w brzuch i Snap double underhook DDT !!!

Booker T: To będzie koniec pin1...2...Kick Out !! Drew McIntyre nie może uwieżyć podchodzi do sędziego i zaczyna się z nim kłócić.Podnosi krzesło, Animal się podnosi Drew biegnie z krzesłem jednak Spear !! od Animala.

NA RING WCHODZI FIZ

FIZ: Moment Moment, Dodaje pewnien ważny bonus do tej walki, od teraz jest to walka o pas ASW Championhip !!!! Powodzenia.

JBL: O My God !! Walka o pas ASW !! Obaj już na nogach..*GONG* Obaj ruszają na siebie i wyamiana pięści, Batista Irish-Whip do rogu.Biegnie jednak Drew odkopuje i Dropkick.Pin 1..2...Kick Out !! Drew z pod ringu bierze drugi stół i daje go do rogu.Podnosi rywala Irsh-Whip na stół jednak kontra, Drew ląduje na stole jednak się nie łamie.Batista biegnie ze Spearem jednak Szkot się odsuwa i Batista wbija się w stół !! Drew bierze znowu krzesło, Dave już się podnosi i otrzymuje potężnego Chair Shot'a jednak nie przewraca się więc Drew chce jeszcze raz jednak Dave kopie rywala i Batista Boomb !!! Batista chce przypiąć jednak Drew'owi udało się stoczyć z ringu.Po długim czasie udaje się Batisie wrzuć na ring Drew'a i kolejne Batista Boomb !!! Pin 1...Jednak na Ring wbiega Steve Austin przerywa Pin, batista wstaje i Stunner od Stone Colda !!! Austin kładzie ręke Drew'a na Batiscie pin 1...2...3 ZWYCIĘSCA DREW MCINTYRE

Layla: HERE YOU WINNER AND NEW ASW CHAMPION DREW MCINTYRE !!!!

Booker T: McIintyre pierwszym w histori ASW Championem !!!

JBL: Stone Cold wyrobił sobie kolejną złą opinie.Jednak na dziś to jest tyle, Spotykamy się za dwa tygodnie na kolejnym Invasion Dobranoc.

Gala cienka ale ocenianie pozostawiam wam, jednak teraz mam spory kryzys w szkole więc prosze o wyrozumiałość postaram się z gali na gale pisać lepiej, prosze o komenatrze...

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Koksik

1

• FIZ

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

No więc pierwsze co mi się rzuciło w oczy to to, że komentatorzy opisują walkę, ale jest to zrobione z bardzo małą estetyką. No niestety, ale jak wytłuszczasz walke to JBL powinno byc niewytłuszczone, bo to ardzo słabo wygląda. Wszystko powinno byc wyśrodkowane, a nie, że jedno dopowiedzenie po lewo, a titantron na środku. Co do estetyki to bardzo słabo, co do walk to mogły by być dłuższe, a poza ME, ktory chyba byl najlepszy nie tr zymaly też super akcji. BS przeciętny, bo był, jednak dość krótki tak jak na

początku. Fiz przedstawia federacje, potem po zdaniu, Stunner i koniec. Rozumiem, że chciałeś podbudować SCSA jako najwiekszego buntownika i osobe która może wpie***lić w każdym momencie, ale na tym ucierpiał BS. Show można oceniać tak jaqk BS bo nie było jakiegoś właśnie Show jak Cutting Edge, a przy gwiazdach w rosterze typu SCSA, Batista i m.in. Jarrett można było coś stworzyć, chociaż jakiś większy speech po za tym FIZ'a, który jest praktycznie w każdej fedce to słabo. Ocena gorsza niż ta za BS, bo mogłeś sie bardziej do show przyłożyć. Walki krótkie, ale rozumiem, że było mało czasu więc ocena trochę wyższa. Powodzenia w następnych galach!

BS - 3/6

Show - 2+/6

Walki 3+/6

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ciężko będzie ocenić to w 100% obiektywnie, wiadomo dlaczego, ale spróbujmy. Słabe te wszystkie segmenty z udziałem Stone Colda, czy to na backstage czy w ringu. Rozumiem, że ma to być twarz federacji, ma to być jej największy heel(wnioskuje po tych dwóch stunerach, a jednym na szefie), ale troszkę 'gry na emocjach' by się przydało, bo tak wchodzi sobie stone cold, pokazuje palec i robi Stuner? Moim zdaniem trochę pozbawione sensu, nie mówiąc już o totalnym zeszmaceniu Jarretta. Głupio też z tym Nexus, jak chcesz robić stajnie, to wymyśl jakąś nową nazwę, bo zaraz Cie Vinnie do sądu poda :lol . No dobra, poza tym to nie ma źle, ale gorzej z estetyką. Nie pogrubiaj walk i nie pisz ich w notatniku, bo potem wygląda to tragicznie. Ciekawe rozwiązanie, McIntyre mistrzem, śmierdzi jakimś Triple Threatem na Paj per wju, o jakiejś tam nazwie.

Backstage - 3/6

Show - 3/6

Walki - 3/6

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No więc wg mnie nie jest dobrze. Najbardziej odpychają trzy walki i słabe segmenty, np . te ze Stonem Coldem :8 . Co do walk to są dość przyzwoitej długości , lecz bardzo ciężko się mi je czyta . A co do stylistyki , to kilka błędów jest , i nie podoba mi się to że pogrubiasz walki , bo jeśli mówisz komentatorami w czasie walk to tak źle się to czyta wszystko pogrubione ;/ . No więc przejdę do ocen.

Walki 3/6

Segmenty 3-/6

Stylistyka 4-/6

Show 2+/6

No to ja powiem tak. Nie podoba mi się to opowiadanie walk przez komentatorów. Walki nie są długie i może to i lepiej. Jeśli chodzi o ich poziom to też nie jest zły. Backstage był niczego sobie i akcji nie brakowało. I raczej będzie to prowadziło do feudów. Sytuacja ci się klaruje. Gala jak na pierwszą zła nie jest. Oceny :

Walki 3/6

Backstage 3/6

Show 3/6

Myślę że oceny oddają poziom gali. Wierze że będzie lepiej :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2