Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

JR o swojej roli na WM, Sprawa Hardy'ego, Status Mysterio

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RAW-JimRoss-005.jpg

:arrow: Jim Ross napisał na swoim tweeterze następującą notkę:

"I find it interesting that so many websites know my wm27 role, allegedly, and I don't. 'Net rumors= news items. Irresponsible 'reporting.' "

Co oznacza mniej więcej tyle: Ciekawi mnie fakt, że niektóre strony wiedzą moją rolę na Wrestlemanii 27, a ja nie. Więc rola JRa dalej nie jest pewna na WM.

Jednakże, niedługo po tym pojawił się nowy tweet ze strony Rossa mówiący, że jego rolą na WM jest pojawić się, nic więcej nie zostało potwierdzone. Możemy tylko zgadywać co to może znaczyć.

jeff-hardy-mugshot1.jpg

:arrow: Termin rozprawy Jeffa Hardy'ego związanej z posiadaniem i domniemanym rozpowszechnianiem nielegalnych substancji został jak zwykle... przesunięty. Warto zaznaczyć, że sprawa ta ciągnie się już od 2009 roku. Sam Hardy przyznaje się do części zarzutów skierowanych przeciw niemu. Tym samym oskarżyciele zamierzają zmienić zarzuty i pójść tym samym na ugodę. Zarząd TNA milczy w tej sprawie.

Cały artykuł znajdziecie tutaj: http://fayobserver.com/articles/2011/03 ... 5?sac=Home

:arrow: Do WWE powraca legenda, którą jest ikona tag teamu Road Warrior Animal. Wystąpi on w roli guest hosta na RAW w Winnipeg 27 maja. Będzie on również promował swoją nową książkę zatytułowaną: "The Road Warriors: Danger, Death, and the Rush of Wrestling."

:arrow: Zatrzymując się przy tym samym RAW, to 27 maja w Winnipeg zabookowany jest... Sin Cara! Ma on miec walkę w tag teamie z Evanem Bournem przeciwko członkom New Nexus.

:arrow: The Rock na swoim tweeterze zamieszcza swoje myśli na temat następnej gali UFC i typuje jej main event.

"@azzman1984 . gonna be a F'N great fight. Rua is the man. Bones Jones is a specimen and the future of MMA. Tough call..Bones Jones"

Więcej na tweeterze People's Champa @ TheRock.

Amy_Dumas_1.jpg

:arrow: Amy "Lita" Dumas będzie rozdawac autografy 10 kwietnia w Middletown Market w Nowym Jorku. Lita jest nie tylko byłą 4-krotną Women's Champion, ale także modelką i gwiazdą rocka.

:arrow: Według portalu TMZ.com Angelina Pivarnick miała "zgryz" do Snooki z powodu jej pojawienia się na WWE RAW. Pivarnick powiedziała, że Snooki jest "grubym trollem który nigdy nie powinien nosić tych butów... albo być w wrestlingowym ringu.

:arrow: TNAWrestling.com nie reklamuje już walk Jeffa Hardy'ego na house showy w ten weekend. Miał on się zmierzyc z AJ Stylesem, ale te mecze zostały zastąpione przez Matt Hardy vs Rob Van Dam. Ciekawa sprawa, nieprawdaż?

Rey-Mysterio-rey-mysterio-5282378-456-352.jpg

:arrow: Rey Mysterio potwierdził na swoim tweeterze, że nie prosił o zwolnienie federacji.

:arrow: Spoilery tapingu SmackDowna:

Miało na nim dojsc do zapowiedzianej przez WWE walki Edge & Christian vs The Corre o pasy Tag Team, ale z niewiadomych przyczyn walka ta została zastąpiona przez mecz The Big Show i Kane vs The Corre

Wyniki przyszłego tapingu

1. Edge pokonał Brodus Clay w/Alberto Del Rio

2. Sheamus pokonał Kofiego Kingstona w meczu Champion vs Champion, oczywiście non-title match

3. Cody Rhodes pokonał Trenta Barette (walka nie krócej niż 1 minuta)

4. Kane i The Big Show pokonali The Corre przez dyskwalifikację

5. Layla pokonała Kelly Kelly

6. Jack Swagger pokonał Chrisa Mastersa

7. Rey Mysterio pokonał Teda DiBiase w/Maryse

8. Christian pokonał Alberto Del Rio w steel cage matchu

:arrow: No i spoilery z nadchodzącego tapingu Impact

Do federacji wróciła "The Future Legend" Alissa Flash przyjmując open challange Madison Rayne.

1. Scott Steiner i Crimson pokonali Ink Inc.

2. Madison Rayne pokonała Alissę Flash

3. Gunner pokonał Roba Terry'ego i Murphy'ego i został nowym mistrzem Television's.

4. Matt Morgan, Angelina Love i Winter pokonali Hernandeza, Rositę i Saritę

5. No.1 Contenders match AJ Styles vs Bully Ray vs Rob Van Dam vs Mr.Anderson zakończył się no contest

Poza tym Madison Rayne przyjęła challange Mickie James na LockDown pod warunkiem, że ta postawi na szali swoje włosy.

P.S

Mało dzisiaj newsów, taka sprawa jest.

jrthqr.jpg
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Hacjend

1

• Mirai

1

• Hunico

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Mało newsów ale mimo wszystko jest co skomentować. Co do JR to trochę zasmuciła mnie ta wiadomość bo uwielbiam jego komentarz. No jeśli nie będzie komentował to pewnie pojawi się i będzie miał związek z walką Cole vs Lawler. Co do Jeffa to nie rozumiem tego ciągłego przesuwania. Zwłaszcza po tych ostatnich wydarzeniach. Jeff powinien wkońcu to wszystko wyjaśnić i mieć spokój. Moim zdaniem głos powinni zabrać ludzie z TNA i nakłonić Jeffa do rozprawy. Niech wywrą na nim nacisk. Co do Sin Cary to jednak mimo wszystko mam nadzieję że jego debiut zobaczymy wcześniej zwłaszcza że jest promowany już od dwóch tygodni bodajże. Moim zdaniem po raz pierwszy zobaczymy go tuż przed Wrestlemania albo zaraz po. Wszystko z mojej strony. Trochę krótko ale jest :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Styl:  Jasny

Mimo wpisu JR'a, mam jednak wielką nadzieję, że zobaczymy go na najważniejszej gali roku w WWE. Przecież pojawienie się na RAW nie mogło być jednorazowe prawda?? K**WA ta sprawa Jeff'a to już mnie poprostu rozp****ala!!!! :censored: Jestem ciekaw czy to ta data którą napisałem w dyskusji o nim (21 marca) czy jeszcze kolejna. Sprawa się przeciąga, ponieważ prokuratura czeka na kolejne wyniki testów substancji jakie miał Jeff rozpowszechniać. No cóż - naprawdę sprawa ta już lata mi koło pyty!! TNA powinno wy***ać Jeff'a na zbity ryj!!

No RAW na 27ego maja zapowiada się mega mega ciekawie!! znalazłem kartę na tą galę i daję ją w spoiler:

1. WWE Championship Match - John Cena vs. The Miz

2. Fan’s Choice Match – Submission Match or Falls Count Anywhere - Randy Orton vs. CM Punk

3.Fatal Four Way Match for the United States Championship - Daniel Bryan vs. Sheamus vs. John Morrison vs. ?

4. Unified Diva Championship Match - Eve vs. The Bellas

5. R-Truth vs. Alex Riley

6. Special Raw Tag Team Match - Sin Cara & Evan Bourne vs. The NEXUS

7. Mark Henry vs. Tyson Kidd

8. The Great Khali vs. Ted DiBiase (w/Maryse)

9. Percy Watson vs. Zack Ryder

Te 2,3 ostatnie matche to albo dark matche lub matche na superstars

Lita - ehh Lita :roll: Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zobaczymy ją w WWE. Spoilery znam, więc nie będę komentował :D

Dzięki za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Czyli wychodzi na to, że że Jim Ross pojawi się na Wrestlemanii. No właśnie, teraz pojawia się pytanie jaką rolę odegra. Chciałem żeby wystąpił oczywiście w roli komentatora i nadal tego chcę, jednakże po obejrzeniu ostatniego Raw wydaje mi się, że rola JR'a może być nieco inna. Mógłby w jakiś sposób pokazać się w walce Lawler vs Cole. Tylko czy to potrzebne? Cole przy narożniku będzie miał Swaggera, a SCSA jako specjalny sędzia zapewne będzie stał po stronie Jerry'ego. Po co więc by tam mieszać Rossa? Nie wiem co WWE planuje, ale Jim jako komentator w zupełności mi wystarczy. Ciekaw jestem ile jeszcze lat będzie się ciągnęła sprawa z Jeffem. Może telewizja w USA nagłośni całą sytuację, która miała miejsce na Victory Road i sąd w jakiś sposób będzie miał kolejnego haka na Jeffa i może wreszcie skończy się ten cały cyrk z przekładaniem procesu. Nie wiem kurcze jak tak można. Będzie to ciągnięte, ciągnięte, aż sprawa się przedawni, taki według mnie będzie tego finał. No i właśnie, Jeff został już zastąpiony na House Showach. Mam tylko nadzieję, że nie ujdzie mu to na sucho i chciałbym by słono zapłacił za swoje czyny, czyli najlepiej by Go zwolniono. Sprawa z Reyem nie jest pewna. Ja od początku sceptycznie podchodziłem do tego niby niezadowolenia Rey'a z powodu przyjęcia przez WWE Sin Cary. Nadal jednak nie wiadomo do końca czy to plotka, czy też nie.

Dzięki za newsy :).

No tak z Ross'em to kolejna sytuacja w której ludzię potworzyli sobie miliardy plotek i będa mieli pretensję jak się nie sprawdza. Tak czy siak moim zdaniem mógłby się znaleść przy stole, Lawler i Cole będa zajęci a sam Booker i Mathews nie ogarna najważniejszej gali. Tylko, że wtedy byłoby 3 faców więc lepiej by było gdyby zamiast Mathews'a znalazł się tam Strioker (ale to raczej amało realne bo coś ostatnio Matt spadł w hierarchii). Nieee... Jak moga mu znowu przesówac tą rozprawę... Przeciez to już przekracza jakiekolwiek pojęcię... Mało jeszcze widzieliśmy? Yhh brak słów. To Raw na 21 sugeruje, że jednak to nie koniec Nexus i że jak gdzieś pisałem Bourne będzie się chciał mścić na Punk'u. I generalnie dlatego to powinno byc chyba w spoilerze. Hmm ta Angelina to chyba ta co była na impactie więc czyżby wewnątrz Jersey Shore miał nastąpic feud WWE vs TNA?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...