Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Po Tsunami, problemy i zwolnienia TNA, SnookiMania, ROH inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Extreme_Rules_(2011).jpg

:arrow: Powyżej widnieje oficjalny plakat promujący tegoroczne wydanie gali WWE Extreme Rules (w przeciwieństwie do fake'a z ostatnich newsów). Na plakacie w podobieństwie do ostatniego roku widnieje heel (poprzednio Sheamus). Jak wiemy rok temu wykurzył on na niezły urlop Triple H'a, może i tym razem będziemy świadkami, czegoś 'innego'.

:arrow: Ostatnio za pomocą serwisów społecznościowych, zarządy Japońskich federacji - NJPW oraz NOAH, potwierdziły że wrestlerzy przystępujących do owych organizacji są w pełni bezpieczni i zdrowi. Dodatkowo AJPW zawiadomiło, że nadal próbują się kontaktować z niektórymi wrestlerami, od BJW brak informacji.

:arrow: WWE szuka kolejnych kanałów telewizyjnych do możliwości emitowania nowej serii programu Tough Enough. W kręgu zainteresowań znajdują się Kanada oraz pare państw z Ameryki Środkowej, gdzie niedawno federacja promowała pro wrestling. Dodatkowo mówi się o większej sprzedaży Hall Of Fame 2011, która podobno dzięki HBK'owi ma przyciągnąć wielu fanów.

:arrow: Podobno ostatnio wśród zarządu i współpracowników TNA Wrestling nastała mała afera. Podobno wszystko rozbiega się o ostatnie plany zarządu w stosunku do ograniczeń i kaucji na pracowników federacji. Po tym jak Jimmy Hart opuścił federację na rzecz WWE, niektórzy myślą nad podobnym przebiegiem zdarzeń.

:arrow: Zostając przy stosunkowo powyższym newsie, podobno pierwszymi na liście są Ric Flair oraz Hulk Hogan. W stosunku do tej dwójki, federacja ma problemy z ich zatrzymaniem (opłaceniem). Natomiast co do Hulka, to poza promocją zewnętrzną, przez liczne urazy nie pomaga w osiąganiu większej popularności przez TNA.

Rey-Mysterio-Black-MAsk.JPG

:arrow: Jak ostatnio mieliśmy zaszczyt czytać, Rey Mysterio postawił ultimatum WWE. Nie wiadomo jak to przyjęło WWE, być może Mysterio liczył na wyższą pozycję w karcie na tegoroczną Wrestlemanię. W każdym razie mistrz 619 został zesłany na promocję owej gali do rodzinnego kraju - Meksyku.

:arrow: Podczas dzisiejszego WWE Monday Night Raw fani będący na gali mogli doznać pewnego rodzaju odmiany. Tak, chodzi mi o Dark Match. Po miesięcznej serii, jego skład został nieco zmieniony. Dzisiaj Triple H oraz Randy Orton pokonali Shamusa i CM Punka (walka bez sędziego specjalnego). Na dodatek przed galą miejsce miała walka, w której R-Truth pokonał Tysona Kidda.

:arrow: Ostatnio zarząd opublikował więcej informacji na temat australijki, bośniackiego pochodzenia - Ireny Janjic. Podobno poza szkoleniem jej do występowania na backstage, jest również po studiach prawniczych. Co z tego wynika? WWE ma do niej pewniejsze cele, a została wyłoniona podczas ofert pracy, które jak pamiętamy WWE niedawno rozesłało po sieci.

:arrow: Dosyć napięta sprawa Darrena Younga ujrzała niedawno światło dzienne. Podobno zarząd z niewiadomych powód przytrzymuje wrestlera w federacji. Już od początku nie podobała się jego postawa, więc jako pierwszy 'wyleciał' z Nexusa. Ostatnio odstąpiono z jego usług na Royal Rumble, natomiast w NXT 5 stracił mentora. Może najlepiej dla niego byłoby się przenieść do FCW?

carrierlp-img-6485-2.jpg

:arrow: Dwie Knockout TNA - Miss Tessmacher oraz Daffney zostały oficjalnie zwolnione przez federację. Podobno w stosunku do obu pań zarząd w ostatnich miesiącach nie był zadowolon.

:arrow: Do federacji natomiast zawitał nowy nabytek (nie wiadomo jeszcze czy na stałę). Mam na myśli byłego OWV Championa - Matta Barella. Był już on widoczny na backstage gali TNA Victory Road. Podobno jeden z promotorów widzi w nim spore korzyści.

:arrow: Na swoim Twitterze, Matt Hardy uspokajał ostatnio fanów na temat jego brata. Konkretnie, ma się dobrze, jest mocno poobijany po ostatnim występie na gali Pay Per View, ale to na pewno nie jest nic poważnego - uspokaja Matt. Podobno jego kondycja nie jest jeszcze na miejscu.

nicole-snooki-pic_510x392.jpg

:arrow: Jak wiemy WWE pokazało TNA, że też potrafi zatrudnić guidetkę. Mowa tutaj o Snooki, czyli osoby którą w drugiej serii Jersey Shore imituje Cookie. Podczas konferencji prasowej, federacja w stosunku do jej postaci wypowiedziała się jasno - 'SnookiMania'. Nie mam zamiaru tego rozwijać, gdyż nie jest to na miejscu. Teraz tylko czekać, czy nie nastąpi nadejście innego guido - Pauly D (Pauly D, Robbie E - Snookie, Cookie... who cares?)

:arrow: Na początek kwietnia (9) zaplanowany został początek konwencji wielu osób związanych z pro wrestlingiem, w Filadelfi. Na chwilę obecną potwierdzone nazwiska, to: Ricky Steamboat, Lex Luger, Bobby Heenan, Molly Holly Road Warrior Animal, Paul Ellering, Lance Hoyt, Sandman, Grappler, Pat Tanaka, Akio Sato, Barry Horowitz, Douglas Williams, George South i Sal Bellomo.

sheamus.jpg

:arrow: Sheamus w ostatnim wydaniu Muscle & Fitness, okazał się jedną z głównych postaci magazyny. Podobno w gazecie, jak i zarówno na WWE.com dostępny jest artykuł na temat jego obecnego planu zajęć i treningów dla utrzymania formy.

:arrow: Ring Of Honor potwierdziło promujące karty na ten weekend i prezentują się one następująco:

• *Roderick Strong vs El Generico vs Homicide vs Jay Briscoe - Elimination Match
  • ROH TV Title Match: Christopher Daniels vs "The Prodigy" Mike Bennett
  • Davey Richards vs Claudio Castagnoli (w/Shane Hagadorn)
  • TJ Perkins vs Chris Hero (w/Shane Hagadorn)
  • Michael Elgin (w/Truth Martini) vs Eddie Edwards
  • Mark Briscoe vs Kyle O'Reilly

Ponadto: The All Night Express, Steve Corino, Adam Cole oraz The Embassy z Prince Nana.

• Roderick Strong vs Eddie Edwards
  • The Kings of Wrestling (w/Shane Hagadorn i Sara Del Rey) vs LAX (Homicide and Hernandez)
  • Pure Rules Match: Davey Richards vs Christopher Daniels
  • Jay & Mark Briscoe vs The All Night Express
  • TJ Perkins vs El Generico
  • Grizzly Redwood vs Tommaso Ciampa (w/Prince Nana)

Ponadto: Steve Corino, Adam Cole, Kyle O'Reilly, "The Prodigy" Mike Bennett, Michael Elgin z Truth Martini i inni.

:arrow: W spoilerze widnieje miły bonus, uszczęśliwi on w szczególności pewną 'rasę'.

:arrow: OsTaTnIo zA PoMoCą sErFfIsófF SpOłEcZnOśCiOfFyCh, ZaRządY JaPońsKiCh fEdErAcJi - nJpFf oRaZ NoAh, PoTfFiErDzIłY że fFrEsTlErZy pRzYsTęPuJąCyCh dO OfFyCh oRgAnIzAcJi są Ff pEłNi bEzPiEcZnI I ZdRoFfI. dOdAtKoFfO AjPfF ZaFfIaDoMiło, że nAdAl pRóBuJą sIę kOnTaKtOfFać Z NiEkTóRyMi fFrEsTlErAmI, oD BjFf bRaK InFoRmAcJi.

:arrow: fFfFe sHuKa kOlEjNyCh kAnAłófF TeLeFfIzYjNyCh dO MożlIfFoścI EmItOfFaNiA NoFfEj sErIi pRoGrAmU ToUgH EnOuGh. Ff kRęGu zAiNtErEsOfFań ZnAjDuJą sIę kAnAdA OrAz pArE PańsTfF Z AmErYkI ŚrOdKoFfEj, GdZiE NiEdAfFnO FeDeRaCjA PrOmOfFała pRo fFrEsTlInG. dOdAtKoFfO MóFfI Się O FfIęKsHeJ SpRzEdAżY HaLl oF FaMe 2011, kTóRa pOdObNo dZiękI HbK'oFfI Ma pRzYcIąGnąć fFiElU FaNóFf.

:arrow: pOdObNo oStAtNiO Ffśród zArZąDu i fFsPółpRaCoFfNiKóFf tNa fFrEsTlInG NaStAłA Mała aFeRa. PoDoBnO FfShYsTkO RoZbIeGa sIę o oStAtNiE PlAnY ZaRządU Ff sToSuNq dO OgRaNiCzEń i kAuCjI Na pRaCoFfNiKóFf fEdErAcJi. Po tYm jAk jImMy hArT OpUśCił FeDeRaCję Na rZeCz fFfFe, NiEkTóRzY Myślą NaD PoDoBnYm pRzEbIeGiEm zDaRzEń.

:arrow: zOsTaJąC PrZy sToSuNkOfFo pOfFyżsHyM NeFfSiE, pOdObNo pIeRfFsHyMi nA LiścIe są RiC FlAiR OrAz hUlK HoGaN. fF StOsUnQ Do tEj dFfójKi, FeDeRaCjA Ma pRoBlEmY Z IcH ZaTrZyMaNiEm (OpłaCeNiEm). nAtOmIaSt cO Do hUlKa, To pOzA PrOmOcJą zEfFnętRzNą, PrZeZ LiCzNe uRaZy nIe pOmAgA Ff oSiągAnIu fFiękShEj pOpUlArNoścI PrZeZ TnA.

:arrow: jAk oStAtNiO MiElIśMy zAsHcZyT CzYtAć, ReY MyStErIo pOsTaFfIł uLtImAtUm fFfFe. NiE FfIaDoMo jAk tO PrZyJęło fFfFe, Być Może mYsTeRiO LiCzYł nA FfYżShą PoZyCję Ff kArCiE Na tEgOrOcZną FfReStLeMaNię. fF KażdYm rAzIe mIsTrZ 619 ZoStAł zEsłaNy nA PrOmOcJę oFfEj gAlI Do rOdZiNnEgO KrAjU - MeKsYq.

:arrow: PoDcZaS DzIsIeJsHeGo fFfFe mOnDaY NiGhT RaFf fAnI BęDąCy nA GaLi mOgLi dOzNać PeFfNeGo rOdZaJu oDmIaNy. TaK, cHoDzI Mi o dArK MaTcH. pO MiEsIęCzNeJ SeRiI, jEgO SkłaD ZoStAł nIeCo zMiEnIoNy. DzIsIaJ TrIpLe h oRaZ RaNdY OrToN PoKoNaLi sHaMuSa i cM PuNkA (fFaLkA BeZ SęDzIeGo sPeCjAlNeGo). nA DoDaTeK PrZeD GaLą mIeJsCe mIała fFaLkA, fF KtórEj r-tRuTh pOkOnAł tYsOnA KiDdA.

:arrow: OsTaTnIo zArZąD OpUbLiKoFfAł fFięcEj iNfOrMaCjI Na tEmAt aUsTrAlIjKi, BośnIaCkIeGo pOcHoDzEnIa - iReNy jAnJiC. pOdObNo pOzA ShKoLeNiEm jEj dO FfYsTęPoFfAnIa nA BaCkStAgE, jEsT RóFfNiEż pO StUdIaCh pRaFfNiCzYcH. cO Z TeGo fFyNiKa? FfFfE Ma dO NiEj pEfFnIeJsHe cElE, a zOsTała fFyłoNiOnA PoDcZaS OfErT PrAcY, kTóRe jAk pAmIęTaMy fFfFe nIeDaFfNo rOzEsłało pO SiEcI.

:arrow: DoSyć NaPiętA SpRaFfA DaRrEnA YoUnGa uJrZała nIeDaFfNo śFfIaTłO DzIeNnE. pOdObNo zArZąD Z NiEfFiAdOmYcH PoFfód pRzYtRzYmUjE FfReStLeRa fF FeDeRaCjI. jUż oD PoCzątQ NiE PoDoBała sIę jEgO PoStAfFa, FfIęC JaKo pIeRfFsHy 'fFyLeCiAł' z nExUsA. oStAtNiO OdStąpIoNo z jEgO UsłuG Na rOyAl rUmBlE, nAtOmIaSt fF NxT 5 StRaCił MeNtOrA. mOżE NaJlEpIeJ DlA NiEgO ByłoBy sIę pRzEnIeść dO FcFf?

:arrow: dFfIe kNoCkOuT TnA - MiSs tEsSmAcHeR OrAz dAfFnEy zOsTały oFiCjAlNiE ZfFoLnIoNe pRzEz fEdErAcJę. PoDoBnO Ff sToSuNq dO ObU Pań ZaRząd fF OsTaTnIcH MiEsIąCaCh nIe bYł zAdOfFoLoN.

:arrow: Do fEdErAcJi nAtOmIaSt zAfFiTał NoFfY NaByTeK (nIe fFiAdOmO JeShCzE CzY Na sTałę). mAm nA MyślI ByłeGo oFfV ChAmPiOnA - MaTtA BaReLlA. bYł jUż oN FfIdOcZnY Na bAcKsTaGe gAlI TnA ViCtOrY RoAd. PoDoBnO JeDeN Z PrOmOtOrófF FfIdZi fF NiM SpOrE KoRzYśCi.

:arrow: nA SfFoIm tFfItTeRzE, mAtT HaRdY UsPoKaJał OsTaTnIo fAnófF Na tEmAt jEgO BrAtA. kOnKrEtNiE, mA Się DoBrZe, JeSt mOcNo pOoBiJaNy pO OsTaTnIm fFyStępIe nA GaLi pAy pEr vIeFf, AlE To nA PeFfNo nIe jEsT NiC PoFfAżNeGo - uSpOkAjA MaTt. PoDoBnO JeGo kOnDyCjA NiE JeSt jEsHcZe nA MiEjScU.

:arrow: JaK FfIeMy fFfFe pOkAzAłO TnA, żE Też PoTrAfI ZaTrUdNić GuIdEtKę. MoFfA TuTaJ O SnOoKi, CzYlI OsObY Którą Ff dRuGiEj sErIi jErSeY ShOrE ImItUjE CoOkIe. PoDcZaS KoNfErEnCjI PrAsOfFeJ, fEdErAcJa fF StOsUnQ Do jEj pOsTaCi fFyPoFfIeDzIała sIę jAsNo - 'sNoOkImAnIa'. NiE MaM ZaMiArU TeGo rOzFfIjAć, GdYż nIe jEsT To nA MiEjScU. tErAz tYlKo cZeKać, cZy nIe nAsTąPi nAdEjścIe iNnEgO GuIdO - PaUlY D (pAuLy d, RoBbIe e - sNoOkIe, CoOkIe... FfHo cArEs?)

:arrow: Na pOcZąTeK KfFiEtNiA (9) ZaPlAnOfFaNy zOsTał PoCzątEk kOnFfEnCjI FfIeLu oSóB ZfFiązAnYcH Z PrO FfReStLiNgIeM, fF FiLaDeLfI. nA ChFfIlę ObEcNą pOtFfIeRdZoNe nAzFfIsKa, To: RiCkY StEaMbOaT, lEx lUgEr, BoBbY HeEnAn, MoLlY HoLlY RoAd fFaRrIoR AnImAl, PaUl eLlErInG, lAnCe hOyT, sAnDmAn, GrApPlEr, PaT TaNaKa, AkIo sAtO, bArRy hOrOfFiTz, DoUgLaS FfIlLiAmS, gEoRgE SoUtH I SaL BeLlOmO.

:arrow: ShEaMuS Ff oStAtNiM FfYdAnIu mUsClE & FiTnEsS, oKaZał Się JeDną Z GłófFnYcH PoStAcI MaGaZyNy. PoDoBnO Ff gAzEcIe, JaK I ZaRóFfNo nA FfFfE.CoM DoStępNy jEsT ArTyQł nA TeMaT JeGo oBeCnEgO PlAnU ZaJęć I TrEnInGóFf dLa uTrZyMaNiA FoRmY.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Hacjend

1

• Brem

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dzięki za newsy :D

Dobrze że nic nie jest wrestlerom występującym w Japoni :D

Plakacik też fajny chodź mogli walnąć Alberte :P

A ty spoilerem rozje :censored: system :D hahah no ale nie wydaje mi sie że na bgz są takie osobniki posługujące się takim alfabetem co więcej nie ma chyba żadnego archeologa co by to odczytał. Więc jestem pełen podziwu dla cb :D pewnie cwiczenie tego zajęło ci trochę czasu.

alexisy.png

• Styl:  Jasny

Oficjalny plakat Extreme Rules jakoś mi nie podchodzi, zdecydowanie bardziej podobał mi się ten "fake" :) Co do wrestlerów w Japonii, to również mam nadzieję, że nic im się nie stało. Chociaż nic nie wiadomo - AJPW jeszcze nie skontaktowało się ze wszystkimi swoimi wrestlerami, co niestety źle wróży. To samo BJW.Na temat Flair'a i Hogana również przeczytałem notkę i wcale się nie zdziwię, jeżeli za jakiś czas zobaczymy ich znowu i Pana McMahon'a :thinking: Flair'a jeszcze jakoś widzę, ale jak pojawi się Hogan to pokaże to tylko że jest zwykłą marketingową dziwką :D Co do Rey'a - widać, że się boi Sin Cary jak ognia i wyczuwa wielkie zagrożenie. Jak mu nie pasuje to niech wypieprza na zbitą maskę swoją :) Nie dość, że blokuje zawodników to jeszcze jakieś ultima będzie stawiał i groził. Żenua :8 Na temat RAW wiedziałem wszytsko z rana :D , więc koment sobie daruję :D Skoro z Young'iem mają takie problemy to czemu go poprostu nie wy****ą. Co tu mówić, gość nic nie wnosi do federacji, a jego pojawienie się w NXT jako Rookie uznaję za poniżenie. Niech go zwolnią lub sam się zwolni.Zwolnienia w TNA - cóż to była kwestia czasu, kiedy zwolnią te kobitki. Daffney trochę mi szkoda, bo jako nieliczna z Knockouts coś potrafiła. A ta Miss to chyba już była zwolniona z 3 miesiące temu, o ile pamiętam. Twitter Grubego - bynajmniej coś napisał sensownego w przeciwieństwie do swojego braciszka. Cytuję: "Things are OP" =)) . Widać, że jeszcze bił spizgany po gali, pisząc to :D Trochę brakuje mi w newsach wypowiedzi gwiazd na temat Jeff'a, bo paru ich się wypowiadało np Honky Tonk Man, Hulk Hogan, na back'u było sporo szumu, Mickie James.

Dodam jeszcze coś od siebie, na temat Tsunami: Daję to w spoiler bo miało to miejsce na Impact:

Hulk Hogan miał segment ze Stingiem. Gadali o TNA, mistrzostwie, wersji pasa itp itd. Noi na koniec Hulk,że tak powiem, pięknie dopierdolił!!! Zacytuję po angielsku:

"Hogan said stars from all over the world want to join his Tsunami taking over wrestling."

Ci co znają angielski nie będą mieli problemu ze zrozumieniem oco chodzi. Fakt jest taki, że albo sam Hogan lub writerzy z deczka przesadzili, patrząc na to co się dzieje w Japonii. Segment ten będzie miał miejsce prawdopodobnie w przyszły czwartek, ale pewny nie jestem.

Co do twojego spoilera Pro, no to jadaczka opadła =))

Dzięki za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Plakat Extreme Rules super, koeljny bardzo dobry plakat WWE, lepszy od tamtego fake'a mimo, że tamten też do najgorszych nie należał. Mam nadzieje, że Sin Cara szybko zdobędzie serca fanów i Rey nie będzie już mógł stawiać swoich absurdalnych rządań ani nikogo szantażować... Zwłaszcze, że od bardzo dawna jest po prostu nudny jak flaki z olejem. I powinen się cieszyć, że na nim promują się młodzi a nie się obrażac... No sprawa z Youngiem jest conajmniej dziwna. Sam fakt, że jest on członkiiem NXT5 jest jakiś dziwny. Z tego co napisałeś wynika, że musi miec jakieś plecy w federacji. W NXT go lubiłem i w sumie dalej go lubię, nie miał okazji się wykazać. Heh trochę śmieszne stwierdzenie że z Daffney i Tessmachter zarząd nie był zadowolony w ostatnich miesiącach. Obie ostatni raz były widoczne hmmm jak był turniej o pasy TT kobiet czyli jakoś w listopadzie? No trudno żeby byli z nich zadowoleni jak ani jednej ani drugiej nie pokazywali :P Daffney szkoda bo była bardzo dobra i taka inna. Akcje ze Snooki mnie bardzo zdenerwowała. I nie chodzi mi o podkradanie story z TNA. Jak moga dac tak wielki push jakiejś gwiazdce z reality show? Walka na WM'ce?! Bez jaj... Większośc div nie dostanie walki, w tym mistrzyni a zamiast tego w ringu zobaczymy Snookie? Trochę żenua. No chyba, że to się jeszcze zmieni. Z spoiler masz piwo :D

No i ten plakat mi się podoba w przeciwieństwie do tamtego. Naprawdę dobra robota. Mam nadzieję że wszyscy zapaśnicy walczący w AJPW oraz BJW są cali i zdrowi. Myślę że TNA gdyby pozbyło się Hulka, Flaira i jeszcze może kilku gwiazd np. obydwu Hardych czy Stinga, to mieliby szansę powrotu do dawnej świetności. Co prawda może ratingi nie byłyby rewelacyjne (choć kto wie), ale powoli gdyby kreowali własne gwiazdy, to jakoś wszystko samo by z czasem przyszło. Zatrudniając mniej znane, lecz utalentowane gwiazdy mogliby podwyższyć poziom federacji, a jednocześnie zaoszczędzić trochę pieniędzy. Zresztą gdyby TNA zdecydowałoby się na dość regularne wyjazdy poza Impact Zone, to napewno by coś więcej zarobili. WWE ma słabość do Rey'a, ale nie można zawsze liczyć się z jego zdaniem i dawać mu wszystkiego co tylko zapragnie. Gdyby teraz strzelił focha, to WWE pewnie zrobiłoby z Sin Cary wielką, face'ową gwiazdę i kij w oko Rey'owi. TNA ma problemy finansowe, więc pewnie by Go nie zatrudnili, dlatego też zapewne pojawiłby się gdzieś w Meksyku. WWE wsadziło Younga do NXT bo nie mieli kogo tam wepchnąć, a raczej może nie chcieli. W ogóle decyzja o daniu tam Darrena jest wprost idiotyczna. Gość był członkiem Nexus, ale to małe piwo. Przecież występował On niejednokrotnie na Superstarsach dlatego wydawało się że został normalnym pracownikiem tej organizacji.

Dzięki za newsy :).

Oficjalny plakat nie odstaje od tego fake aczkolwiek tamten był chyba troszeczkę fajniejszy. Co do wszystkich zawodników Japońskich federacji mam nadzieję że każdy fan będzie mógł ich ujrzeć już niebawem. Co do Hogana to uważam że kompletnie nie jest on potrzebny TNA bo tak naprawdę kompletnie nic nie robi i za to mu płacą. To że czasem wyjdzie i coś powie jeszcze o niczym nie świadczy. Osobiście jak czasem oglądam TNA to akurat segementy z Hoganem przesuwam. Co do Ultimatum dla WWE to w sumie ja bym to nazwał inaczej i zrobił inaczej. To WWE powinno postawić Ultimatum dla Reya. Nie jest pępkiem świata i widać zdaje sobie sprawę że Sin Cara jest od niego o niebo lepszy. Zapewne dlatego się tego boi. Moim zdaniem WWE nie powinno sugerować się Reyem. Jeśli mu coś nie pasuje to niech odejdzie. Takie jest moje zdanie. Darren Young... Odkąd pojawił się WWE NXT i w ogóle zaczął walczyć to było dla mnie jakimś nieporozumieniem. Dla mnie był błędem WWE i zawsze będzie. Moim zdaniem powinien jak najszybciej wrócić do FCW i może kiedyś powrócić pod innym gimmickiem. Nie wiem czy jest dumny z tego że ma role zapchaj dziury. Osobiście bym się z tego nie cieszył. No i ta cała Snookie. Ja się pytam po co ? No ja rozumiem że pogoń za ratingami itd. że ona jest popularna ale co to wniosło ? Jeśli WWE chciało komuś coś udowodnić to napewno nie mi. No to tyle na temat newsów. Dzięki bo ciekawe. Spoiler jest przee :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...