Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW 14/03/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

The Great Khali pokonał The Miz'a via DQ

2 Match

United States Championship Match

Sheamus pokonał Daniel'a Bryan'a©

Nowy United States Champion: SHEAMUS!!!

3 Match

Randy Orton pokonał Mason'a Ryan'a

4 Match

No DQ Match

Vickie Guerrero pokonała Trish Stratus

5 Match

#1 Contenders Match

John Cena pokonał Alberta Del Rio via DQ

:arrow: Pokazane zostało kolejne video Shawn'a Michaels'a na temat walki Triple H vs The Undertaker

:arrow: Six Person Tag Team Match: John Morrison & Trish Stratus & Snooki vs Dolph Ziggler & LayCool został dodany do karty na WM 27

:arrow: Drew Carey to kolejna osoba która zostanie dodana do HoF w tym roku

:arrow: The Rock kolejny raz mówił na temat Ceny oraz The Miz'a. Czytając relację fana został wyświetlony na ekranie. :arrow: Był segment z udziałem Cole'a i Lawler'a. W trakcie trwania pojawił się Grandmaster Sexay oraz JIM ROSS!!!

:arrow: W trakcie walki Cena vs Del Rio, interweniował Miz, który wyglądał jak The Rock

:arrow: Odbyły się jeszcze dwa Dark Match'e: otwierający galę, w którym R-Truth pokonał Tyson'a Kidd'a, oraz gdy Show już zeszło z anteny, w którym Triple H & Randy Orton pokonali Sheamus'a & CM Punk'a

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rejden

1

• Hacjend

1

• Mirai

1

• Luba

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Komentarz nie będzie długi, bo lubię się opierd***ć. :)

Zacznijmy od segmenciku z Rock'iem który był po prostu boski. :D Jak przyszedł ten mały dzieciak przebrany za Cenę. To mnie po prostu rozwaliło, do tego speech Rock'a przyznam był niezły, John'a zmieszał z błotem jak tylko chciał. Nawet wysmarkał dzieciakowi nos koszulką Cenation i do tego na nią napluł. Brawa dla ciebie, takie coś jest po prostu epickie. Lecz trochę już gorzej było z speechem na Miz'a. Ten już trochę zasysał, choć może tylko mi tak sie wydawało. Ogólnie rozpoczęcie Raw na wysokim poziomie. Następnie ogarnąłem, że Cole siedzi w mini izolatce. xD Genialny pomysł z jego strony, do tego twarz Michael'a na obudowie od monitora. Kolejna rzecz która rozwala. Potem speech by Miz który był taki średniawy, powiedział co wiedział. Nic nowego nie dodał. Bardziej mi się podobała jego gadka z poprzedniego tygodnia, dzięki niej jakoś odświerzyła się twarz Miz w moich oczach, zyskał przez to sporo. Po przemowie czas na pierwszą walkę która przewinąłem, jakoś nie lubię oglądać walk na tygodniówkach, lecz wolę posłuchać co mają do powiedzenia. Następnie Sheamus zdobywa pas, congratulation, szkoda, że aż tak spadł, pas Stanów Zjednoczonych, no ale lepsze to niż nic. Tym razem na ringu mamy Cole'a która zparasza na ring, nikogo innego jak Grand Master'a Sexay! Yea, nie mogłem się doczekać jego tańca i tej zabawnej muzyczki którą ma przy wejściu. Pogadali sobie, poszydzili z Lawler'a do tego wbił się Jim Ross, szczerze mówiąc, widząc go nie miałem żadnych emocji. Zwisało mi to, że akurat on wbija na ring. Według mnie on jest tylko dobrym komentatorem, ale do jakiś feud'ów nie warto go mieszać. Jak to wszystko się skończyło? Oczywiście Cole i Swagger niszczą wszystkich i świetnie. Dobrze to zrobili. Kolejna sprawa Orton niszczy kolejnego członka Nexus'a, e tam niech se lub sobie jak kto woli niszczy. Ten feud jakos mnie nie poraża, lecz walka Orton vs Punk na WM'ce, może nie być tak wielkim bullshit'em ale to się okaże. Vickie powraca do biznesu, nie podoba mi się to, szkoda, że tak zeszmacili Trish, bo nie powinna przegrać z kimś takim jak Vickie ale po walce świetna akcja ze strony Snookie, jej wbicie się w tą całą aferę to według mnie dobre zagranie. Jeszcze lepsza rzecz, to jest to, że widzimy Cookie na Wrestlemanii, co za tym idzie, rantingi będą jeszcze większe. Już takie gwiazy się tam zapowidziały, że ta gala musi wyjść perfekcyjnie, ciekawi mnie jaki wyniesie ranting. Jak widać WWE gniecie TNA jak tylko chce i pokazuje, ze jak Total ma guidetkę, to czemu oni mieli by sobie nie sprawić. Według mnie pomysł z nią jest ciekawy, zwisa mi to, że w ringu będzie badziewna, ale jest kobitka z Jersey Shore? Jest, więc będzie party. :P Walka Jana z Alberetm taka o, czemu? Proste, przewinąłem ją, ale co widzę potem, wchodzi Rock! Świetna sprawa Miz przebrany za Rock'a dzięki tej akcji odkupił swoje grzechy za przeciętny speech z początku gali. Oczywiście zniszczył Cenkę jak tylko chciał, choć myślałem, że John jakimś cudem nabierze power'a i okazę się, że to znowu Cenation rules, lecz nie. Kolejny sukces gali, jedna sprawa która mi się nie podobała, to uderzanie mikrofonem w głowę Jasia. Tak nie wolno. :x Ogólnie końcówką gali Miz wzbił sie na wyżyny i jakoś tak sądzę, że jednak nie straci pasa na Wrestlemanii 27. Odkupił swoje grzechy tymi dwoma ostatnimi Raw i według mnie, powinien trzymac ten pas jeszcze długo, oczywiście, jeżeli będzie pokazywał takie show, jak pokazuje teraz. Sądzę, że jak Riley od niego odszedł, no co tu mówić, został zCenowany. Dzięki temu incydentowi Miz nabiera dobrej formy w gadce i ogólnie występach, co mi się bardzo podoba. Trzymaj tak dlaej Miz! Podsumowując lub reasumując, ogłaszam, że Raw był naprawdę dobre, choć nie chodzi mi tu o gadki, lecz o speeche i różnawe segmenty. ;)

ahfo.png

luba_049.png

• Styl:  Jasny

RAW dobre, ale nie wszystko było takie dobre może po kolei, początek i już The Rock się pojawia na ekranach sam fakt, że The Rock jest na RAW oczywiście Via Satelite to dobra rzecz, bo nawet takie filmiki z jego udziałem przyciągają publikę, ale słabo jak na The Rocka to z tym pseudo Ceną na początku było żenujące, ale po chwili było nawet śmiesznie, no ale słabo jak na The Most Electrifying Man in All of Entertainment (Wiki rulez) jak narazie to Cena wygrywa ten feud i to z lekkim luzemmmmm miejmy nadzieje, że The Rock w końcu ruszy swoje szanowne dupsko i zjawi się na RAW Live next week.... ale jeszcze powiedział coś o The most must-see WWE Champion in history co IMO było lepsze niż ta szopka z Ceną. Szybka odpowiedz The Miza IMO bardzo fajnie mu to wyszło i tym The Miz pokazuję, że też jest wstanie feudować z najlepszymi, walka z Kalasem hmm może całej walki nie skomentuję :) dobrze, że tak się to skończyło The Miz okłada kolosa krzesełkiem i prawidłowo to powinno wyeliminować Kalasa na jakiś czas :applause: ale moment czy to KREW :shock: Holy Shit :shock: i jeszcze takie przybliżenie na tą ranę no hardkor. Segment JoMo i spółki bezsensowny i słaby więc dalej.... Dochodzimy do wyczekiwanej przez wielu walki Daniel Bryan vs Sheamus o pas US, sama walka była dobra, a wynik był do przewidzenia, chociaż podczas walki przyszło mi do głowy, że może jednak skończy się to DQ, ale dyskwalifikacja musiała by nastąpić po złamaniu zasad przez Bryana żeby to wszystko miało ręce i nogi, bo wtedy Sheamus zachowuję prace, a Danielson pas i wszyscy byli by zadowoleni, ale skończyło się troszkę inaczej i Danielek w końcu stracił swój pas, feud może pociągną do WM mam nadzieje, że nie zrobią coś takiego, że za tydzień dadzą Danielowi rewanż i koniec, lepszym rozwiązaniem jest walka na WM, którą oczywiście wygrywa Rudy NEXT. Segment z Michaelem Coolem i Jerrym, bardzo fajnie to wyszło znowu na RAW zaliczyliśmy 2 powroty i myślę, że nikt się nie spodziewał, że wróci Grand Master Sexay i JR, ale dobrze to wyszło i ten segment jest jak najbardziej na plus, oby więcej takich panowie no i po tym chyba możemy być pewni, że Good Ol' J.R. zasiądzie przy stoliku komentatorskim na WM i bardzo dobrze na pewno się jeszcze wmiesza w ich feud. Walka Randala z Batistą 2 nic specjalnego, a nawet bym powiedział, że walka zamulała Orton kolejna wygrana :| nudy, cały feud z CM Punkiem jest słabo prowadzony i ich walka też pewnie nie będzie jakaś super no i jeszcze pewnie Punk przegra na WM, a szkoda, bo uważam, że Punk jest 10 razy lepszy niż Randal, ale pewnie ten drugi się lepiej sprzedaję i dlatego ma taką pozycję w WWE. Nie rozumiem jak można wprowadzić do HoF gościa, który się pokazał z 2-3 razy w świecie wrestlingu pamiętam jak czytałem, że HBK i HHH uważają, że Goldberg nie zasługuję na HoF, bo za mało osiągnął w świecie wrestlingu już tego w ogóle nie rozumiem -.- Trisz znowu w akcji, fajnie się ogląda znowu w akcji najlepszą Dive a historii, ale koniec walki nudny i niestety JoMo będzie walczył na WM w tak idiotycznej walce to jest tylko zmarnowanie WM;ki dla JoMo. Del Rio vs Cena, walka była krótka, ale nie najgorzej im to wyszło, bardzo podobało mi się to co się stało po walce, sam uwierzyłem, że to The Rock idzie do puki nie pokazali go z bliska, ciekawy pomysł i ciekawa kontynuacja feudu koniec był najlepszy na RAW. No i to chyba wszystko RAW zaliczam do udanych :)

• Styl:  Klasyczny

dyskusjef.png

Raw, ach RAW. Zaczynamy show! Jest i on! Jest nasz mistrz, mistrz ludzi! The People's Champ The Rock! He brings it... Niestety, w tym tygodniu również via satellite. I tu się pojawia pytanie - czy nas to nie powinno obrażać? Pakuje ci koleś na kamerę jeszcze kilka tygodni temu, że wrócił i nigdy już nas nie opuści. Następne 2, 3 tygodnie (?) a on nie raczy się nawet pojawić na RAW raz jeszcze gdyż ponieważ bo... no właśnie, a to praca nad filmem, to coś innego itd. Ja rozumiem, że będzie hostem Wrestlemanii, ale po jaki ch :t_up: pakował na kamerę "Nigdy was nie opuszczę" pytam się ja. Segment był dość fajny, ale nie mogłem się nim do końca cieszyć gdyż mocno wkurzył mnie fakt, iż nasz People's Champ znowu nadaje ze swojego jakże zajebistego mieszkanka. Wychodzi Miz i wali to swoje promo - ech... Nie wiem co ludzie w nim widzą, serio. Ja wiem, że on się stara i staje praktycznie na swoim członku żeby to mu jakoś wychodziło, ale mam czasem wrażenie, że za bardzo się stara i ciągle pieprzy te same farmazony, popada w skrajność Del Ria. Następnie mamy... Cole'a w klatce :shock: GM ogłasza, że Miz zmierzy się z Pundżabi Plejbojem... i ludzi to jara :shock: Ja już tych zombie nie rozumiem, jak Rock był na ringu to nawet połowy z tego nie dawali co ludzi w 2001 roku, a gdy Khali, osoba pojawiająca się tak często w TV i z taką pozycją w federacji jest ogłaszany przeciwnikiem WWE Championa przejawiają taki entuzjazm, łodafak? Powraca Alex Riley... po co? Znowu będzie przychlastą Miza? Ja tam w nim nie widzę żadnej gwiazdy, już Miz na SmackDown ze swoim "Hooorah" był bardziej entertaining. Snooki na backstage z Vickie... Who cares? Martwi mnie, że przez taką pierdółkę tworzy się feud Morrisona i Zigglera, którzy będą walczyć na WM (?), czyli kolejny feud z dupy wzięty, a MitB jak nie było, tak nie ma. Nowy United States Champion cieszy, mam nadzieję, że rewanżyk o ten pas będzie miał miejsce na Wrestlemanii i też pas, jak już pisałem w odpowiednim temacie, znowu zacznie coś znaczyć. Dobrze dla pasa, dobrze dla Sheamusa, na plus. Potem Cole wychodzi z klatki i powraca Grand Master Sexay. Generalnie stwierdzam, że feud Lawler/Cole jest starciem z największym build-upem ze wszystkich na WM, co jest... smutne :t_down: Generalnie to dobre promo nawet, powrót JRa na plus, z Cole'a robi się mega heela co mnie wkurza, bo jemu już jest za dużo uwagi poświęcanej. Po tym co się wydarzyło na tym RAW czuje, że Cole dostanie mocny wpierd :t_up: od Lawlera ku uciesze fanów, coś jak Hart i McMahon rok temu. Nie miałbym nic przeciwko temu feudowi gdyby nie fakt, że to są... komentatorzy :lol Potem Orton i Batista. Viper kopnął w główkę Ryana i tym samym mamy go z głowy na WM - i bardzo dobrze. Chcę zobaczyć więcej Punka i Ortona, a nie tego żałosnego New Nexus. Poważnie, oni całkowicie "stracili to" jeśli idzie o prowadzenie NexSES. Vickie i Trish... ech. Del Rio vs Cena - nie porywało specjalnie, Del Rio ma tendencje spadkową jeśli idzie o poziom walk i ten jego rookie :censored: Miz wpada przebrany za Rocka - no jakie to nowe i oryginalne. Ale muszę przyznać, że z wyjątkiem tatuaży to dobrze przebranie, ludzie się nabrali konkretnie. Większosc kapnęła się dopiero wtedy gdy ten zdjął okulary. Miz mnie nie przekonuje tak czy tak, zabrać mu pas i koniec.

RAW średnie, trzyma poziom od jakiegoś poziomu, ale jeśli patrząc pod kątem tego, iż jest to Road to Wrestlemania to należałoby się zastanowić, bo póki co feud, któremu poświęca się największą uwagę to Cole/Lawler, a blockbuster, showstealer WM, tj. walka HHH i Underatakera nawet nie została wspomniana. A soreczki - coś tam Michaels o tym pogadał... i tyle :| RAW średnie, ale Road to WM dalej źle prowadzone.

jrthqr.jpg