Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ross na WM'ce?, Taker, Sting, Powrót dawnych gwiazd do WWE?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

michael-cole.jpg

:arrow: WWE nakręciło kilka filmików z trenigów Cole z Swagger'em. Ma to być coś w stylu promocji dla walki Cole vs Lawler na WM'ce.

:arrow: WWE podpisało ostatnio kontrakt z Irena Janjic. Nie wiadomo czy miała by być Divą czy bardziej pracować na zapleczu(Wywiady itp.) w spoilerze zdjęcia.

irenajanjic.jpg

:arrow: Ostatnio na twitter'ze Joey Styles kiedyś związany z WWE i Bob Ryder(TNA) przeprowadzają interesujące wymiany poglądów. Ostatnio Ryder napisał że Live Show'y WWE upadają, a Styles szybko odpowiedział porównując to do świata MMA. Chodziło dokładnie o wykupienie przez UFC organizacji Strikeforce i że to zdarzenie mogło by w wrestlingu odpowiadać wykupieniu TNA przez WWE. Tym samym Joey pokazał miejsce w szeregu TNA.

:arrow: Honky Tonk Man wypowiedział się na temat powrotu Jimmy Hart'a do WWE, choć Hart będzie tylko uczestniczył w WM27 Axxess to mówi się że wiele dawnych gwiazd WWE występujących w TNA też chętnie by wróciła na stare śmieci. Jest tu głównie mowa o Flair i tu uwaga Hulk Hogan bez zastanowienie przyjąłby propozycje z WWE.

:arrow: Czwartkowe Superstars osiągnęło rating 0.5, a Ostatnie SmackDown 1.97.

:arrow: WWE ponownie myśli na uatrakcyjnieniem walki Div na jednym z najbliższych PPV, a mianowicie chodzi o stypulacje. Włodarze WWE mówią że najprawdopodobniej będzie to Ladder Match lub Tables Match.

:arrow: Rey Mysterio według nieoficjalnych informacji nie jest zadowolony z ściągania ostatnio dużej ilości zawodników z Meksyku i Ameryki Południowej. Rey postawił ultimatum. Cała sytuacja rozgrywa się głównie wokół Sin Cary, który ma być poważnym zagrożeniem dla Rey'a Mysterio i może się to skończyć tak że Mysterio sam odejdzie z WWE. Choć ile razy już były podawane takie informacje?...

roos.png

:arrow: Jim Ross ma komentować tegoroczną WM'ke, jednak takie same informacje były w tamtym i wtedy JR pojawił się tylko na Hall of Fame, teraz wiadomo że pojawi się na WM27 Axxess. Jednym jak na razie potwierdzonym komentatorem jest Booker T!!!

:arrow: Dolph Ziggler został dodany do rosteru RAW na stronie WWE i do tego jeszcze został zapowiedziany na dzisiejsze Show.

:arrow: Wielu specjalistów już rozszyfrowała dlaczego pojedynek HHH vs Taker odbędzie się w stypulacji No Hold Barred. Ich zdaniem walka, która pozwala na walkę poza ringiem zakryje braki kondycyjne u Taker i do tego dodali jeszcze że Deadman w zwykłej walce bez stypulacji nie były w stanie wykręcić co najmniej dobrej walki.

:arrow: Początkowo plany dla Brodus'a Clay'a był taki że miał być ochroniarzem Ted'a DiBiase, jednak plany się zmieniły i będzie ochraniał Del Rio i to chyba wyjdzie mu na dobre.

extremerules2011.jpg

:arrow: Na górze plakat promujący Extreme Rules 2011.

:arrow: Teraz Dixie Carter na swoim twitter'ze ujawniła że Sting nawet nie rozpoczął negocjacji w sprawie domniemanego przejścia do WWE. Sting odszedł na jakiś czas z TNA by federacja mogła mu zabookować powrót i to do tego szybko zdobyty pas.

2cr0qc6.jpg

:arrow: Na górze okładka nowej książki wydanej przez Lindę Hogan.

:arrow: Ktoś w masce(replika) Rey'a Mysterio zrobił napad w kawiarni w zeszły weekend w mieście New Jersey. Tą osobę nie udało się jeszcze zatrzymać.

________________________________________________________________________________________________________

Prosimy również o komentowanie:

SotW #35 - viewtopic.php?f=171&t=30565

Audycja BGZ #11 - viewtopic.php?f=323&p=225176#p225176

King Sheamus – Recepta na obdubowę pasa US? - Dyskusja - viewtopic.php?f=73&p=225266#p225266

Lucha Libre a dywizja kobiet.Czy jest nadal potrzebna?? - Dyskusja - viewtopic.php?f=281&p=225293#p225293

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• blazzy

1

• Kazek

1

• LC Edgar

1

Top użytkownicy w tym temacie

No ciekawe te treningi Cola :) zobaczymy jak sobie radzi jako Wrestler :) No WWE ostatnio coś zaczeło interesowac sie divami :) Ja również z chęcią zobaczyłbym w WWE starych zawodników :) np. bardzo ucieszył mnie widok SCSA :) Rating superstars nadal krytyczny ;/ . No Tables lub Ladders match div? Bardzo fajna sprawa ;P Takiego Konga do Ladder matchu =)) no czekamy, czekamy :P No Sin Cara to bardzo duży rywal dla Reya ;) Nie dziwię, że czuje się zagrożony . Mistico to wspaniały wrestler ! Było by fajnie usłyszeć JR na WM :) Oby DeadMen walczył na 100% swoich możliwości a nawet lepiej :| Bardzo fajny plakat z ER . Hmmm nowy Feud Punka ? lub przedłużenie z Ortonem ? hmm... :) Hehe :D Mysterio okrada kawiarnie :twisted: haha :D nie no joke . :D

Ta walka Cole-Lawler to jakieś nieporozumienie,WWE ma brak pomysłów na zawodników pokroju MVP,Kavala,Knoxa,Shada chcąc na siłę nas uraczyć walką komentatorów.Nie podoba mi się to ta cała otoczka wokół WM-ki jest wogóle jakaś dziwna najpierw plotki na temat przejścia Brocka Lesnara,Stinga a teraz to dobrze,że chociaż Alberto będzie miał okazje pokazać pełnię swoich możliwości w Walce z Edgem,co do walki Miza z Ceną każdy wie kto ją wygra.

Walka komentatorów dno więc pewnie treningi można określić tym samym. Nie wiem po co w ogóle jest taka sytuacja. Bez sensu. Co do div to bardzo dobrze że zarząd coś robi bo może bardzo fajnie urozmaicić każdą galę. TLC, Ladder Match ? Tak ! Czegoś takiego dawno nie widzieliśmy i będzie to dobrym posunięciem. Co do starych zawodników to jest jak dla mnie genialne. Nie są oni tak dobrzy jak kiedyś no ale nawet Booker T pokazał na Royal Rumble razem z Dieslem że jeszcze drzemie w nich dużo mocy. Booker komentuje ale Diesel jakoś sie nie pokazuje. Liczę na to że na dużych powrotach się nie skończy. Fajnie było by oglądać starą ekipe z tych dawniejszych czasów. Jeśli o plakat chodzi to on chyba jest fake. Ale i tak miło się na niego patrzy. Co do Dixie i Stinga to wydaje mi się że rozmowy z WWE były prowadzone tylko Dixie chce teraz zrobić ze Stinga lojalnego gościa. Takie są moje odczucia. Dzięki za newsy, miło się czytało :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Filmiki z Cole'm, które zostały nakręcone podczas jego treningów napewno pomogą w promowaniu walki i pewnie w jakiś sposób pogłębią feud pomiędzy komentatorami. Może już na Raw zobaczymy pierwszy klip? Ciekaw jestem jak to wygląda. Ciekawe czy rzeczywiście Flair oraz Hogan z chęcią przyjęliby ewentualną propozycję ze strony WWE. Na miejscu Vinca bym się nie wygłupiał, tylko wyśmiał tych staruchów. Gdyby jednak prezes zdecydował się ich przyjąć, to chyba bym się załamał. Fajnie że WWE zaczyna myśleć o divach i dawać im pojedynki w "śmielszych" stypulacjach. Ja osobiście wolałbym zobaczyć Ladder Match ponieważ walkę ze stołami już widzieliśmy. Jeżeli to niezadowolenie Rey'a nie jest plotką, to właśnie Ryjek zaczyna się ośmieszać. Nie ukrywajmy że Sin Cara jest o niebo lepszy, przynajmniej jeśli chodzi o umiejętności ringowe. Ultimatum? Jakież to On chce stawiać ultimatum? Brak pushu dla Cary? Ciekawe jak ta sprawa potoczy się dalej. Z wielką chęcią zobaczyłbym Jima Rossa na Wrestlemanii, a najlepiej byłoby gdyby powrócił na jakiś czas do komentowania tygodniówek. Nie trzeba być specjalistą żeby rozszyfrować dlaczego WWE postanowiło zrobić walkę z Takerem w No Holds Barred Matchu. Oczywiste jest to, że będzie miał więcej czasu na odsapnięcie. W sumie zdziwiłem się bo myślałem początkowo, że WWE będzie chciało zrobić Last Man Standing Match. Brodus Clay moim zdaniem znacznie lepiej wypromuje się u boku Alberto.

Ktoś w masce(replika) Rey'a Mysterio zrobił napad w kawiarni w zeszły weekend w mieście New Jersey. Tą osobę nie udało się jeszcze zatrzymać.

Turek.

Dzięki za newsy :).

Pizderiusz Mizerny ocieka zazdroscia bardziej niz Ric Flair potem stojac w miejscu. On tego poprostu nie potrafi tego ukryc. Nie moze zniesc faktu, ze nowi luchoadorzy ukradna jego spotlight z wiadomych przyczyn. W sumie przyznam, ze bylo to latwie do przewidzenia zachowanie, kazdy wie jaki on jest...Niech spierdziela zachlannik przebrzydly, nikt poza gnomami z WWE Universe plakac nie bedzie...

Ciekawi mnie ta ladna Irenka. Diva? Announcerka? Who cares? Grunt, ze ja zatrudnili :P .

Ziggler na RAW bedzie zwyklym mid-carder'em/low-carder'em/niedajboze jobberem czego na prawde nie chce. W koncu on byl w posiadaniu WHC...no, moze nie na dlugo ale fakt pozostaje faktem.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...