Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Victory Road 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA Victory Road 2011. A oto walki:

1.

No Disqualification Falls Count Anywhere match

Tommy Dreamer vs Bully Ray

2.

TNA Knockout Tag Team Championship

Rosita and Sarita vs Angelina Love and Winter

3.

First Blood match

Hernandez vs Matt Morgan

4.

TNA X Division Championship

Ultimate X match

Kazarian vs Jeremy Buck vs Max Buck vs Robbie E

5.

TNA World Tag Team Championship

Ink Inc. vs Beer Money

6.

Matt Hardy vs A.J. Styles

7.

#1 contender match for the TNA World Heavyweight Championship

Rob Van Dam vs Mr.Anderson

8.

TNA World Heavyweight Championship

Sting vs Jeff Hardy

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Zaqu7

1

• fanfanfan

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

No i TNA pokazało klasę. Gala zdecydowanie najlepsza w tym roku i prawie wszystkie walki były bardzo dobre. Oczywiście haterzy i tak przyczepią się ostatniej walki która przyćmi im wszystkie inne ale mniejsza. Wybór nie jest łatwy ale ja wacham się między dwiema opcjami. X Division, wreszcie porządny ultimate x, może mogło być lepiej ale i tak było bardzo dobrze, Buck'i dawali z siebie wszystko, Kazarian wcale im nie odstępował, Robbie trochę przeszkadzał ale dużo czasu spędził leżąc poza ringiem, ogólnie walka na duzy plus. No i drugim kandydatem jest (sam jestem w szoku) AJ vs spaślak. Walka była megaśna, końcówka mega emocjonująca, AJ po słabszym okresie pokazał że jest w najwyższej formię i skoro ze spaślakiem zrobi tak świetny match to co by było z kimś na jego poziomie. No a sam Spaślak o dziwo też wypadł dobrze, nadążam za tempem AJ'a. W sumie myślę że połączeniem poziomu i emocji ta walka była najlepsza. Ale kiedyś chyba nawet publicznie napisałem że nigdy nie zagłosuje w żadnym głosowaniu na spaślaka którego mimo wszystko nie trawie (ale trzeba mu przyznać że ą walką pokazał że coś tam potrafi z siebie wykrzesać) więc mój głos leci na x division championship. No i oczywiście nalezy wyróżnić TT ale to standard, opener był dobry pod względem hardcoru, spodziewałem się kupy a wyszło fajnie, Bllod match trochę zawiódł, spodziewałem się wiele więcej no i ta końcówka z deczka bez sensu. #1 contender też dali radę. No a ME... W sumie nie ma co o nim mówić... Może Hardy wreszcie dostał wyraźny znak że ze swoją postawą nie będzie siedział w ME w nieskończoność.

Ja sie nie będę rozpisywał tak jak Brem. Powiem króciutko, co mi sie podobało. :P Ogólnie gala wypadła przyzwoicie ale imo dwie walki wybiły się na ponad poziom. Pierwsza walka w stypulacji Ultimite X, Kazarian pokazał w niej wszystko co się do tej pory nauczył. Do tego bracia Buck'owie również coś dorzucili od siebie. Walka wypadła bardzo dobrze, lecz według mnie ona zasługuje jedynie na wyróżnienie, czyli taka druga najlepsza walka gali. Ladies and gentlemen przed wami najlepsza walka gali z udziałem Matt'a Hardy'ego oraz AJ Styles'a. To coś po prostu było świetne, samą walkę bardzo przyjemnie się oglądało. Matt, aż tak w niej nie sasysał, do tego widzieliśmy AJ w świetnej formie, pokazał nam tyle akcji, że w ogóle nie było nudno, a walka trwała +/- 20 minut. Przy ringu znajdował się mistrz wrestlingu Ric Flair który dodał samczek tej walce, te jego plucie się do Styles'a. Nie no, po prostu cudna walka i według mnie walka tej gali. Brawo panowie. :applause: Teraz tylko poproszę o jakiś pas dla pana Styles'a. :)

ahfo.png

luba_049.png

Mój głosik na opener, bardzo mi sie to pocobało, fakt mogło polać się troszkę krwi ale i tak było super. Co do walki Spaslaka ze Stylesem też bardzo mi się podobała, Tag Teamów spodziewalem się troszkę lepszych, co do #1 Contender... Znów bez rozstrzygnięcia, to powoli zaczyna się robić tradycją. Ulimate X trzymało poziom bardzo wysoki, Co do ME nie ma co nieestety powiedzieć, mogli wogóle ta walke odpuścić, lecz głosik na Opener

sig.png

No dla mnie najlepszą walką na Victory Road 2011 była walka Matt Hardy vs A.J. Styles walkę się fajnie oglądało niespodzianką było to że Hardy aż tak nie ssał no i oczywiście Styles który pokazał klasę no i był do tego najlepszym chyba zawodnikiem tego PPV ogółem walka byłą bardzo dobra i jak dla mnie walka była najlepsza na tym PPV.

• Styl:  Jasny

No i znowu się zawiodłem na TNA, karta na tą gale była bardzo dobra, a to co się stało na samej gali to w niektórych momentach ręce opadają np. Walka o pas TNA jak dla mnie to totalna porażka, nie wiem dlaczego tak się stało, że Hardy przegrał po 2 min ? Może dlatego, że Sting nie dotrzymywał by mu kroku, ale to po co by mu dawali pas skoro.... a nie ważne w tym temacie trzeba wybrać walkę PPV, a więc mój głos leci na walkę o pas X-Division czyli stracie Kazarian vs Robbie E vs Generation Me walkę się w miarę przyjemnie oglądało, chociaż jak na taki skład powinniśmy oglądać więcej akcji wysokiego ryzyka hmmm o czym ja marzę przecież to już nie to samo TNA co 2-3 lata temu, a szkoda :roll: inna walką, która zasługuję na wyróżnienie to walką AJ Styles vs Fat Hardy, może to jest troszkę zaskakujące, bo w tej walce bierze udział gorszy z braci Hardy, ale to nie dzięki niemu walka była spoko, oczywiście to za sprawą Pana TNA, który wykonał kilka spoko akcji, ale o tym pisałem już w Wrestler PPV więc krótko walka o pas X-Diviosion była najlepsza :t_up:

Brem: Hardy przegrał w 2 minuty bo był naćpany i ledwo chodził, to nie wina TNA ani Stinga. Puść sobie jeszcze raz końcówke tej gali i zwróć uwagę co się dzieje z Hardym. Zresztą podobno już go wylali ;]

Ja tam mam 3 walki, które przypadły mi do gustu. Mniej spodziewałem się po walce Dreamer vs Bully Ray i zaskoczono mnie pozytywnie. Styles vs Hardy to kolejna walka tej gali w której coś sie działo. Zostaje jeszcze starcie o pas X-Division. Ten pas, może wreszcie odżyje, bo to może nie była jakaś super swietna walka, ale wreszcie to było to po co ten pas był stworzony! To mnie cieszy, ale nie wybiore tej walki na walkę gali. No ta Dreamer vs Bully Ray fajna, ale głos polecia na Styles vs Hardy. Grubas jak na niego zaprezentowal się nawet, nawet, ale Styles jak zawsze świetnie, zasłuzył na zawodnika gali a jego walka, na walkę gali.

PANOWIE, HARDY BYŁ NAĆPANY! ZNALAZŁEM COŚ, ŻE TNA JUŻ GO WYLALO, CHODŹ SZCZERZE W TO WĄTPIĘ, BO TO CHYBA ZA WCZEŚNIE. WIĘCEJ PEWNIE W NEWSACH JUTRZEJSZYCH, ALE TO NIE TAK MIAŁO BYĆ!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No muszę przyznać, że jak na TNA, to było kilka ciekawych walk i jest w czym wybierać, na początek... Bully Ray vs Tommy Dreamer w stypulacji no DQ, walka wyszła całkiem przyzwoita, dużo akcji, dużo użytych przedmiotów, w sumie nie mam zastrzeżeń, dalej Ultimate X match, jak dla mnie najlepsza walka na gali, dużo akcji, w tym wysokiego ryzyka i zwycięzca też ok, natomiast nie podobał mi się tam Robbie E trochę odstawał i w ogóle jakoś kiepsko wypadł, natomiast Jeremy&Max Buck pokazali się całkiem dobrej strony i rzeczywiście dało się to oglądać. Trzecią nad którą się zastanawiałem to AJ Styles vs. Matt Hardy, co prawda AJ uratował tą walkę, bo tak to byłoby kiepsko, kilka ciekawych akcji i ogólnie może być, do Main Eventu się wypowiem może w innym temacie. Ostatecznie głos leci na TNA X Division Championship.

akerdrugi.png

Moim skromnym zdaniem najlepiej wypadła walka o TNA X Division Championship. Nie był to oczywiście najlepszy Ultimate X w historii, tym niemniej został przyzwoicie poprowadzony. Spodziewałem się zwycięstwa kogoś z GM co imo mogłoby dać ciekawy title run. Jeden świetny high flyer mający do pomocy zawodnika o podobnym profilu. Jednak zwyciężył Kazarian i szczerze mówiąc jest to również dobre rozwiązanie. Gość zaprezentował, że wie bardzo dużo na temat tej stypulacji co mnie cieszy. Jak na MS na prawdę dobra potyczka.

Podobnie jak paru poprzedników, oddaję głos na walkę o pas TNA X Division. Ogółem walki na tej gali nie wyszły za dobrze, mimo tego nie narzekam. Oczywiście najbardziej kompromitujący był Main Event z naćpanym Hardym. Kompletnie tego nie ogarnąłem, on po prostu nie zdołał się odbić? W każdym razie kolejna porażka ze strony TNA Wrestling, z drugiej strony mam już wyjebane w Jeffa i przez jego postawę, zapominam że nic nie zrobił dla wrestlingu, to nie jest ludzkie, to nie jest codzienne. To jest już jak dla mnie powrót sądu i zarząd TNA stojący za ładnym wyrokiem, w postaci zemsty. W każdym razie, Ultimate X jak to bardzo dobrze znana stypulacja TNA, poraz kolejny wypadła dobrze, na tle reszty nawet bardzo. Jak dla mnie w karcie brak największej gwiazdy - Kurta Angle'a. Natomiast każdy z walczących o pas dywizji X pokazał się z najlepszej strony. Kazarian poraz kolejny podwyższał poprzeczkę i zasłużenie zatrzymał pas. Szkoda, że jest wmieszany w storyline stajnii. Jak widać X Division powinno znaczyć coś więcej w organizacji. Cieszy mnie fakt, braku pokazania się Danielsa pod postacią Suicide'a, bo po cichu mówiono o nagłym 'nalocie'.

Oddałem głos na walkę o pas X-Division. Zdecydowanie ten pojedynek był najlepszy. Dynamiczne akcje, naprawdę było co oglądać. Jedyne co mi się nie podobało w tej walce, to Robbie E. Bracia Buck's oraz Kazarian na szczęście nie dali plamy i pokazali na co ich stać. Walka o pasy Tag Teamowe również mnie nie zawiodła i panowie trzymali poziom. Te dwie walki naprawdę były dobre. Reszta, to średniaki lub poprostu beznadzieja np. walki z udziałem Hardych, choć Styles podratował nieco swój pojedynek z Mattem. O walce Jeffa nie ma co mówić. Podsumowując gala jak na TNA całkiem niezła.

Mój głos poleciał na walkę o pas X-Division. Nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałem fajną walkę z udziałem tego pasa. A na gali wszyscy dali rade w tym pojedynku. Nie nudziłem się, fajnie się to wszystko oglądało. Walka nie była monotonna i to sie ceni. Z najlepszej strony pokazał się oczywiście Kazarian.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...