Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV TNA Victory Road 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• TadziuU

1

• fanfanfan

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos tutaj zdecydowanie leci na AJ Styles'a. Wreszcie zobaczyliśmy starego dobrego AJ'a któremu ciężko dorównać w ringu. Miał słabszy okres ale tam jednoznaczny sygnał że ten okres jest skończony. Zrobił jedną z lepszych jeśli nie najlepszą walkę tego ppv. I to z kim? Ze spaślakiem więc zasługuje na podwójny podziw. Ciągle był w powietrzu, latał skakał, no i finisher też taki na odświeżenie postaci bo dawno nie widzieliśmy tego w jego wykonaniu. Bez dwóch zdań AJ pokazał na tej gali najwięcej. Co nie znaczy że inni pokazali mało. Kazarian, oba TT czy Buck'i jak najbardziej też zasługują na wyróżnienie.

Mam dwóch kandydatów na to miejsce. Pierwszym jest A.J. Styles który pokazał się na prawdę z dobrej strony w pojedynku ze straszym Hardy'm. Znowu możemy zobaczyć starego, dobrego Styles'a który w ringu jest po prostu niesamowity. Lecz dobrze, wyróżnienie mu się należy, jego walka jest dla mnie walką tego PPV, ale wrestlerem on nie zostanie. IMO wrestlerem tej gali powinien zostać Kazarian! Który pokazał takie kombinacje w Ulitimite X matchu, że to głowa mała. Normalnie wykonał RKO, do tego zawalisty slam z narożnika oraz przejście po górnej linie. Brawa dla niego :applause: chłopak pokazał nam wszystko czego się nauczył. Sądziłem, że to on trochę osłabia Fortune, ale po tej walce zmieniam zdanie. Fortune 4ever. :)

ahfo.png

luba_049.png

• Styl:  Jasny

Tak samo jak Brem głosuję na Mr.TNA AJ Styles pomimo słabego przeciwnika udało mu się stworzyć przyzwoitą walkę, walkę na którą dało się patrzeć, bo gdy zobaczyłem, że Fat Hardy ma walczyć z AJ pomyślałem, że nic dobrego z tego nie wyniknie, a tu proszę AJ wykonał kilka fajnych akcji np wślizg pod barierki + skok z nich na Matta bardzo efektowne, ogólnie jest mały wybór, bo na miano wrestlera PPV zasługuję również Kazarian, który to wygrał walkę o pas X Diviosion, również wykonał kilka przyjemnych dla oka akcji no i wygrał walkę, ale jednak wybieram AJ, bo moim zdaniem zaliczył lepszy występ na tym średnim PPV ;) Jeszcze raz AJ STYLES

No to ja jak niektórzy zagłosuję na AJ Stylesa! Świetna walka na VR, pokonał i Flaira i Hardy'ego. Ric wielokrotnie wkraczał do akcji i AJ musiał czasem atakowąc też jego. Wogóle dziwię się, że nie było DQ bo Flair bił zawodnika, ale to jest to ssące TNA, wiec zostawiam ten temat. Fenomenalne kopnięcie Rica na końcu i fajne zakończenie walki. Najlepsze akcje, najlepsza walka i wygrana przez niego, innych kandydatów nie widzę więc głos swój oddaję na AJ Styles'a!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No mam dwa typy Kazarian i AJ Styles obie walki bardzo mi się spodobały, ostatecznie zagłosuję na Kazariana, to RKO wyszło genialnie, za jego sprawą dużo działo się w ringu, pokazał to co umie. A i ta ostatnia wspinaczka po linie i zdobycie pasa, fajnie wyszło, no i samo to, że wygrał w IMO najlepszej walce gali.

akerdrugi.png

Ja głosuje na AJ Styles'a jak dla mnie był on najlepszym wrestlerem tego PPV.No AJ Styles pokazał swoją klasę jaką pokazywał wcześniej dużo fajnych akcji pokazywał w tej walce i do tego najlepsza walka tego PPV a za rywala miał ssącego spaślaka Hardego z którym zrobił dobrą walkę a to tylko zasługa AJ Stylesa który by świetny a Hardy mu tylko dotrzymywał towarzystwa w tej walce :D .

Głos na Kazariana. Zdecydowanie nie tyle co na tle reszty uczestników walki o pas dywizji X wypadł najlepiej, co chyba najlepiej w karcie. Oczywiście, AJ również coś pokazał, ale jakim przeciwnikiem jest Matt? Jak dla mnie nawet nie podwyższał mu zadania i nie mogę powiedzieć, że 'Styles stanął na wysokości zadania'. Kaz raczej najlepiej pokazał co potrafi, pomogła mu w tym stypulacja i przeciwnicy. Taką akcję to ja rozumiem, bo była to jedna z niewielu walk wartych obejrzenia.

• Styl:  Jasny

Głos leci na pana "Phenomenal". AJ świetnie się pokazał w tej walce. Zrobił z tłustym Hardym najlepszą walkę gali. Takiego AJ'a właśnie pragnę oglądać - szybkiego, zwinnego i pokazującego co najlepszego w arsenale ruchów. Fakt - to już nie ten AJ sprzed paru lat do tyłu, ale mimo wszystko oglądać go przyjemność. Oby więcej takich walk w wykonaniu Styles'a. Głos na AJ Styles'a

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Zdecydowanie AJ. Z takim drewnianym Fatem wykręcić najlepszą walkę na PPV. Maestreo. Albo to przślizgnięcie się pod barierkami. Majstersztyk w jego wykonaniu. Na prawdę pokazał klasę. Choć na tym PPV wielu ludzi zasługuje na wyróżnienie np. Bucki, Kaz albo Bischoff za zachowanie zimnej krwi po wiecie czym :-/

Dla mnie wrestlerem tej gali jest Sting. Zachował się niesamowicie profesjonalnie kończąc tak szybką tą walkę z Hardym. Styles stoczył świetną walkę, ale mimo to ja głosuję na The Icona.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Głos oddaję na Kazariana. Walka o pas X-Division była najlepszym pojedynkiem na Victory Road. Robbie tylko nie podobał mi się w tej walce, ale reszta naprawdę pokazała klasę. Ciekawe akcje, długość walki przyzwoita, emocje jako takie były, więc podsumowując, zwycięzcy najlepszej walki należy się miano najlepszego wrestlera gali.

Głos leci na Kazariana. Dlaczego? Walka o jego pas była najlepszą walką PPV. Kazarian pokazał się z dobrej strony, stworzył razem ze swoimi przeciwnikami fajną walkę. No i najważniejsze jest to że obronił pas. Moim zdaniem utrzymywał poziom gali.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

1. AJ Styles

2. Kazarian

3.Sting

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...