Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ratingi, Wiadomoci z Twittera, Shelton i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Ostatnio Joey Styles z WWE i Bob Ryder reprezentujący TNA weszli w konflikt na Twitter’ze. Jest to coś w podobie tego co niedawno prezentoał nam Hogan i Bret Hart.

:arrow: Ostatni iMPACT osiągnął rating 1.3, poniżej rating z podziałem na kwadranse :

1.42 (1.4)

1.30 (1.3)

1.20 (1.2)

1.12 (1.1)

1.28 (1.3)

1.24 (1.2)

1.21 (1.2)

1.23 (1.2)

:arrow: Rating Superstars wynosi 0.5 (porażka)

:arrow: Nie dziwi taki niski rating Superstars, a czas wszystkich walk wyniósł zaledwie 16 minut i 57 sekund.

:arrow: Ratingi z Meksyku :

SmackDown! 9.0 CMLL 2.5 AAA 3.8 RAW 8.8

:arrow: Undertaker nadal podlega rehabilitacji , po jego zeszłorocznej operacji. Podobno bardzo się stara , żeby wyleczyć się do końca, Taker przypuszcza że w walce z Triple H na WrestleMani XXVII będzie w pełni sił i będzie walczył bez ograniczeń.

:arrow: Alex Riley został potwierdzony na wszystkie House Show’y Raw na następny tydzień.

:arrow: John Morrison odwiedził firmę THQ w ramach promowania gry WWE All Stars.

:arrow: Mówi się o tym, że walka na Wrestlemanii John Morrison & Kelly Kelly & Trish Stratus vs Dolphz Ziggler & LayCool, jeżeli w ogóle się odbędzie to może ono stanowić o przyszłości Vickie Guerrero w WWE.

:arrow: Wczoraj swoje urodziny obchodził była gwiazda ECW Pitbull Gary Wolfe (44), Jonny Fairplay (37) i najprawdopodobniej przyszły WWE Hall of Famer Abdullah te Butcher (70)

John+Bradshaw+Layfield-wwe.jpg

:arrow: JBL potwierdził na swoim twitterze, że jego występ był jednorazowy.Oto co napisał w tłumaczeniu (może nie zbyt dokładnym ale ważny jest przekaz)

“Był to powrót na jedną noc czy powrót na stałe ? Chyba żartujecie… mieszkam na wyspie, która ma najlepsze pole golfowe na świecie, odszedłem.”

:arrow: 24 godziny po Wrestlemani Dwayne „The Rock” Johnson pojawi się na Raw, które odbędzie się w Atlancie, podobno na to Raw jest planowane coś większego.

:arrow: Co do pana wyżej, to w WWE ciepło przyjęto go w szatni. Jeden z pracowników WWE powiedział, że to świetnie, że Rock wystapi na Wrestlemanii bo to oznacza więcej pieniędzy dla nich wszystkich.

:arrow: Nie wiadomo jeszcze, czy Shelton Benjamin zawita w WWE na dłużej, oto jego wpis z twittera

“Może jest to powrót do WWE, a może nie.

:arrow: Co do Sheltona to na pewno ma on podpisany kontrakt z RoH, jednak mówi się, ze już od Wrestlemanii ma wrócić do federacji Vince’a.

:arrow: Według Wrestling Observer, wrestlerka rozwojówki Su Yung (aka Sonia) będzie częścią Tough Enough, lecz jej profil ciągle znajduje sięna stronię FCW. Christina Crawford (Caylee Turner) i Andy Leavine (Kevin Hackman) będą uczestniczyli w tym show, ale ich profile zostały usunięte.

:arrow: Wszystkie produkty w WWEShop.com na których jest Kofi Kingston, ich cena została obniżona od 50 do aż 75%! Jeżeli ktoś za nim szaleje to jest okazja na tania pamiątkę z nim.

:arrow: Poniżej lista uczestników Tough Enough, na chwilę obecną :

Matt Cross – znany z występów w RoH i innych federacjach niezależnych jako M-Dogg 20

Christina Crawford – była diva FCW i siostra divy WWE – Alici Fox

Bobby Robinson – znany ze sceny niezależnej jako Golden Boy

Rima Fakih – Miss USA i wielka fanka WWE, hostowała jeden z odcinków Raw.

Erik Watts – wrestler z Californi znany lepiej jako Big Nasty

Juliet The Huntress – 22 letnia wrestlerka ze sceny niezależnej

Ryan Howe - znany jako “The Rock`n Rebel” Diamond Steel. W reklamie Tough Enough Steve Austin powiedział że nie lubi jego blond włosów.

:arrow: Aktualnie była gwiazda WWE – MVP przebywa w Japoni i doświadczył katastrofy , poniżej kilka wpisów z jego twittera na ten temat (ten gość jest naprawde dziwny) :

“Właśnie doświadczyłem pierwszego trzęsienia w Japoni!!!WOW!!! Wstrząsy wtórne są bardzo mocne. Kocham to.”

„Gdy ci Japończycy biegli i krzyczeli, myślałem, że przestraszyli się MNIE !”

„Lotnisko ?! Nazwiecie mnie szaleńcem, ale nie wybieram się do domu dopóki nie wyślą mnie tam. […]Kocham Japonie.”

„Kolejny wstrząs wtórny. Hotel buja się całkiem nieźle, niektórzy ludzie płacą duże pieniądze za tak ekscytującą przejażdżkę. Humor>Strach”

:arrow: Tutaj coś w stylu proma Victory Road

http://www.youtube.com/watch?v=-SEpMCkf ... r_embedded

:arrow: Eric Bischoff ma teraz inną rolę w TNA, jest on teraz producentem wykonawczym. Jednym z jego obowiązków, będzie reprezentowanie TNA w rozmowach z kierownictwem Spike TV

carrierlp-07613002883-024-2.jpg

:arrow: Jeff Hardy w środę na swoim twitterze ogłosił, że on i jego partnerka – Beth są małżeństwem. Zaczęli się oni spotykać w 1999. W sierpniu Jeff ogłosił, że Beth jest w ciąży , 28 października urodziła. Partnerka Jeffa również potwierdziła informację o ślubie, zamieszczając zdjęcie obrączek. Gratulujemy młodej parze !

:arrow: Eric Bischoff za pomocą facebooka, przekazał, że nie podoba mu się liczba PPV w TNA… uwaga… według niego jest ich za dużo i będzie się starał, żeby zmniejszyć ich ilość.

:arrow: W wywiadzie dla UK Sun, Kurt Angle, powiedział, że nigdy nie wróci do WWE i chcę zostać w TNA do końca kariery

:arrow: Były zawodnik WWE Ken Doane (Dykstra), za pomocą twittera ogłosił, że właśnie jest na testach w federacji Erica Bischoffa - Micro Championship Wrestling, gdyby wypromował się w MCW jest szansa na przejście do TNA

:arrow: AJ Styles w jednym z wywiadów wypowiedział się o współpracy z Ric`iem Flair`em, AJ wspominał, że Ric "rzucał duży cień" i dopiero teraz mógł wyjść z tego cienia, oczywiście, że wiele się przy nim nauczył a szczególnie przy micu, podsumował to mówiąc, że Ric Flair mimo swojego wieku jest nadaj jedną z najbardziej znaczących i "rozrywających" osób w Pro wrestlingu.

________________________________-

Większość z tych newsów jest z sobotniego newspacka napisanego przezemnie, fan zapomniał tego napisać chyba (Piszę to tylko po to by, nie nyło do mnie pretensji, że nie piszę newsów (nie zostały umieszczone one w sobotę z powodu problemów z kompem)//Peri

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Ulicznik Xeb

1

• Clown.

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

ric Bischoff za pomocą facebooka, przekazał, że nie podoba mu się liczba PPV w TNA… uwaga… według niego jest ich za dużo i będzie się starał, żeby zmniejszyć ich ilość.

Nie wiedziałem, że kiedyś to napiszę..Nareszcie coś sensownego panie Bischoff! Mi również nie odpowiada ilość PPV w roku, bo moim zdaniem powinno być ich max 8/9, by zyskały one na wartości. Wreszcie coś mądrego chce zrobić i mam nadzieje, że uda mu się tego dokońać, wtedy wreszcie będe mógł pochwalić tą federacje za coś. W TNA jest chyba 12 PPV, co i tak moim zdaniem jest zbyt dużą liczbą, dlatego dobrze byłoby usunąć PPV z maja/czerwca, by jeszcze podgrzać atmosfere przed Slammiversary.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ciekawe newsy

Jeżeli Kurt Angle chcę zostać w TNA to niech tam zostanie mi tam na nim nie zależy. Co do JBL`a to szkoda że już nie wróci

Gratuluję Jeffowi żony. Shelton jak wróci to będzie bardzo fajnie lubię go i bardzo dobrze walczy.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Ten pomysł Bischoffa nie jest zły. ;) JBL szkoda chętnie bym go zobaczył choćby przez 3 miesiące, ale jak mu dobrze na tej wyspie niech odpoczywa, panie Taker... Między WWE, a TNA zawsze będą konflikty nawet na poziomie sprzątaczek, ale cóż... Te walki na SS mogłyby trwać troszkę, troszkę dłużej bo obecnie jest naprawdę za krótko. Ratingi w Meksyku gniotą jajca, a co dopiero jak SIn Cara ( Mistico ) Będzie walczył! Na pewno nie dojdzie przed WM'ką między nimi do żadnej akcji na BS bo Taker'owi może się coś stać to proste. Mogłeś dać foty z tej wizyty Johna, które są na wwe.com i na facebook'u. Jest Brahma Bull jest cash no proste. Mam nadzieję, że Shelton zostanie naprawdę wielką. MVP to jakiś psychol jest :D

Mam nadzieję że Taker będzie w pełni sił podczas Wrestlemanii. Niech jeszcze odpoczywa, a ja tylko mogę mu życzyć wszystkiego najlepszego. Jak widać Riley szykuje się ostro do "ponownego debiutu" w WWE. Pewnie po Wrestlemanii zobaczymy Go już chyba w nowym gimmicku. Gdyby odbył się na Wrestlemanii mecz Six Person Tag Team w składzie, który podał nam fan, to chyba bym się załamał. Byłoby to zeszmacenie zarówno JoMo jak też Zigglera. Przecież Morrison i Ziggler mogliby śmiało zawalczyć w Singles Matchu i napewno byłby on bardzo ekscytujący. Raw po Wrestlemanii zapowiada się bardzo ciekawie, ale tak jest zawsze. Już niecierpliwie czekam na największą galę roku oraz na wspomniane Raw. Rock jest jedną z największych gwiazd w historii wrestlingu, więc nie dziwi mnie fakt, że zarabia i jeszcze zarobi sporo pieniędzy dla WWE. Wiadomo że pracownicy federacji się cieszą, jakieś premie pewnie dostaną. Ciekawa wypowiedź Sheltona. Napewno ma ochotę na powrót do federacji Vince'a. Tylko czy prezes zdecyduje się Go przyjąć? Poczekajmy jeszcze kilka tygodni, a poznamy odpowiedź. Jeżeli nikt nie włamał się na konto MVP'iego czy coś w tym stylu, to naprawdę tracę szacunek do Montela. Szkoda nawet komentować jego słowa... baran. Zmniejszenie ilości PPV w TNA, to bardzo dobry pomysł. Eric trochę spóźnił się z tą decyzją, ale lepiej późno niż wcale. Ciekawa wypowiedź Kurta Angle. Pamiętam jak jeszcze stosunkowo niedawno temu mówił że może pod koniec kariery wróci do WWE. Ja zawsze powtarzam sobie słowa "nigdy nie mów nigdy" i tego się trzymam.

Dzięki za newsy :).

Wszystkiego najlepszego młodej parze (ciekawe jak nowa pani Hardy wytrzyma gdy Jeff bedzie siedział :D)

Pomysł Bishoffa całkiem dobry, szło by zrobić wieksze przerwy przed najważniejszymi galami w roku i podbudować troszkę Feudy.

Kurt nie chce opuszczać TNA to bardzo dobra wiadomośc, oby TNA przedłużyło mu kontrakt

Bardzo fajnie ogladało się JBLa w ringu, ale wejście SCSA było jeszcze lepsze :)

MVP ma coś z głową, i to całkiem nieźle zjechane, jak ma tak cwaniaczyć to niech jeszcze zacznie jeść winogrona na YT, założę się że miał pełne gatki, nie koniecznie samego strachu...

Mam nadzieję że Shelton o ile wróci na stałe to bedzie lepiej traktowany niż podczas poprzedniego kontraktu z WWE

Dzięki za Newsy

sig.png

Fajne newsy. Jestem ciekawy jak to będzie z Sheltonem. Wszystko jest owiane tajemnicą ale może to i dobrze. Chciałbym żeby wrócił w niespodziewanym momencie. Wszystkiego dobrego Hardemu. Co do ratingów. TNA nie jest źle, Superstars tragedia a Smackdown bije wszystkie rekordy. Ale ja się w sumie nie dziwie bo moim zdaniem, ostatnio bardzo dużo dzieje się na Raw i Smackdown. JBL tylko jednorazowo no mimo wszystko szkoda. Wpisy MVP są dla mnie co najmniej dziwne. Wygląda tak jakby jarał się tą tragedią. I jeszcze decyzja a w sumie opinia Bischoffa. Jest to chyba najlepsze wyjście. Ograniczenie do np. 8 PPV byłoby bardziej krokiem w przód a nie wstecz. Tyle odemnie. Dzięki za newsy :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Wszystkiego najlepszego młodej parze.

Bardzo dobre newsy a shelton powinien wrócic do WWE i powinien wygrac mony in the bank.

Superstars tragedia ale były walki henrego i khalego.

Konflikty TNA z WWE? Hmm bardzo ciekawe ;P . Zgadzam się 0,5 to już wręcz tragedia jednak sam nie oglądam Superstars jakoś nie przepadam za ty Show. Oby Taker zawalczył na naprawde wysokim poziomie, życzę mu żeby zawalczył jeszcze lepiej niż na WM 26 . Wdzię że szukuje sie PUSH dla AR ;) należy mu się za ten caly czas jobbowania . Jakoś ta walka Mix tag nie podoba mi sie do karty na WM , wręcz myślę ze bedzie to totalna nuda lecz w tej walce jest JM :) . Dobrze że JBL jednorazowo powrócił , nie przepadam za tym wrestlerem. Notka o MVP zaszokowała mnie tutaj tysiace ludzi ginie a dla niego to 'zabawa' . Szczęscia dla Hardów!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...