Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WEEF #1 Fight of Night

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match

Chris Masters vs Matt Morgan

Masters lepiej zaczął bo od razu wszedł w klamrę, po czym przeszedł za rywala i wykonał german suplex. Następnie „Masterpeace” wykonał irish whip, jednak za szybko się schylił i otrzymał kopnięcie. Nastepnie Morgan wszedł w rywala kolanem i wykonał corner foot choke, aż przerwał mu sędzia. Potem Matt wziął rozbieg, ale przy próbie corner clothsline’u nadział się na łokieć rywala, a potem jeszcze clothesline od Chrisa! Następnie Masters rzucił rywalem w narożnik, a potem wykonał back suplex. Masters odbił się od lin, ale nie trafił z elbow drop’em, po czym Morgan kopnął go w twarz i wszedł na narożnik. Masters wstał, a następnie zdjął rywala z narożnika na barki i wyprowadził front powerslam. Potem Masters już nie chciał czekać i chwycil ręce rywala pod Masterlock, jednak nie zdążył go założyć bo rywal wyprowadził mu kilka ciosów łokciem i standing head smash. Morgan podniósł rywala, został skontrowany przy irish whip’ie ale naskoczył dwoma nogami na rywala wywracając go i zaczął wymierzać serię ciosów, aż sędzia musiał go odsunąć. Matt wziął rozbieg i biegł na rywala, który jednak odsunął się i Morgan trafił na narożnik, a Chris zaciągnął go do przypięcia za spodenki – 1, 2 i … Kick Out! Masters podnosi rywala, wykonuje irish whip, jednak nie trafia z ciosem, a następnie Morgan wykonuje kilka kopnięć w nogi i brzuch rywala, a następnie wykonuje Snap DDT i przypina przeciwnika – 1, 2 i … Kick Out! Obaj szybko wstają i clothesline od Mastersa, jeszcze jeden, jednak teraz to Matt skontrował próbę irish whip’u, zaciągnął do siebie rywala i przekręcił mu rękę, a następnie wykonał russian legsweap. Morgan podniósł rywala i przekręcił go, a następnie wykonał falling neckbreaker! Morgan czekał na rywala, aż ten wstanie, szykował się pod Cutter’a, złapał rywala za głowę, jednak ten spycha go na liny, Master przechodzi pod ręka rywala i zapina Masterlock! Chwyt jest zabójczy i sędzia ogłasza zwycięstwo Mastersa przez submission!

d4dd096f13e1af40.png

Todd Grisham: W hali Madison Square Garden robrzmiała piosenka “Written In the Stars”, więc pora rozpoczynać pierwszą w historii gale WEEF!

Jerry Lawler: Witają się z państwem Jerry „The King” Lawler …

Todd Grisham: Oraz Todd Grisham! Dwaj General Manager’owie czyli Kacper i Jasiek dołożyli wielkich starań, by ściągnąć jak najlepszych zawodników.

Jerry Lawler: Efekty zobaczymy już dziś! A teraz słuchajmy co GM’owie mają nam do powiedzenia.

Na titantronie pojawiają się GM Kacper z AJ Lee u boku i GM Jasiek wraz z Maryse! Kacper bierze mikrofon i zaczyna mówić:

Kacper: Witajcie na naszej gali! Cieszę się, że tu przybyliście, myślałem, że nie będzie do kogo mówić! Jest z nami wiele świetnych wrestlerów, jednak pasy są tylko 3! Za chwilę zobaczycie walkę o nie, w której zmierzą się Hart Dynasty kontra Mason Ryan & Ezekiel Jackson! Zobaczymy też walki o resztę pasów, jednak kto weźmie w nich udział, to się zobaczy. Tym czasem bawcie się i zapraszam na fascynujące emocje!

Kamera ukazuje nam szatnię w której siedzi Edge i Chris Jericho:

Edge: Jericho, znów się spotykamy. Nie szukam z tobą żadnych konfliktów z tobą, bo chcę coś tu osiągnąć.

Chris Jericho: Edge, czy najlepszy zawodnik w tym co robi może mieć inny cel niż mistrzostwo?

Edge: Tak, tak, no jasne. Jesteś najlepszy, ale jest tu tyle gwiazd, że nie chcę Ci wchodzić w drogę!

Chris Jericho: Zawsze byłem ibędę mistrzem Wagi Ciężkiej i to jest mój jedyny cel, który zostanie wypełniony już niedługo!

Edge: Właśnie o to mi chodziło! Byłem Mistrzem Wagi Ciężkiej gdzie tylko się nie pojawiłem i tu nie będzie inaczej! Chris przykro mi!

Chris Jericho: Chyba nie myślisz, że zrezygnuje z pasa z powodu, że pewien …

Do szatni wchodzi The Rock i kręci głową, a następnie mówi:

Rock: Panowie, wasze plany są nikczemne, gdyż w WEEF wpadliście na drohę The Rocka!

Edge: Cicho Rock, tu trwaja poważne dyskusje a nie oszukujmy się ty nie jesteś poważny!

Rock: Ja nie jestem poważny? Oj Jabroni grabisz sobie i chętnie sprał bym Cię już dzisiaj!

Do panów przychodzi GM Kacper i mówi:

Kacper: Panowie, spokojnie. Dobrze, że zauważyłem wasz konflikt, bo poszukiwałem jakiś solidnych osób do walki o pas Wagi Ciężkiej. Znalazłem trzy miernoty, ale też się nadacie! Po walce o pasy TT zobaczymy walkę o pas Wagi Cięzkiej. Wezmą w niej udział Edge, Chris Jericho i The Rock! Życzę szczęścia, moi Jabroni!

Kacper pomachał palcem w stronę Rocka, a następnie wychodzi z szatni, a obraz na chwilę się urywa

Kamera idzie za GM'em Kacprem, aż dochodzi on do Curta Hawkinsa, który atakuje krzesłem

Marka Henry'ego. Kacper na szczęście szybko się zjawił, wyrzucił krzesło Curta i podniósł

Marka. Następnie powiedział Hawkins'owi, że jeśli nie chce zostać zwolniony, to niech

szykuje się do walki o pasy TT, a jego partnerem będzie właśnie Henry.

Lilian Garcia: Przed nami starcie o pasy Tag Team, a będzie to Triple Threat Elimination Tag Team Chmpionship Match!! Pierwszymi jej uczestnikami są Hart Dynasty!

http://www.youtube.com/watch?v=npt4HuwcoxQ&feature=fvwrel

Lilian Garcia: Ich pierwszymi przeciwnikami jest Ezekiel Jackson & Mason Ryan!

http://www.youtube.com/watch?v=vULMoexxiuU

Lilian Garcia: I ostatnimi uczestnikami tej walki są Mark Henry & Curt Hawkins!

Todd Grisham: A więc z nami przy stole komentatorskim wyjątkowy gość!

Jerry Lawler: Tak, racja. Z nami jest Big Show, uczestnik dzisiejszego Royal Rumble!

Big Show: Witam was Jerry i Todd. Cieszę się, że będę mógł z wami komentować to widowisko.

Jerry Lawler: Więc pora zaczynać!

Rozpoczynają Jackson, Kidd i Hawkins. Wpierw Hawkins i Kidd rzucają się na Ezekiela, jednak ten wyprowadza im po headbutt’cie, a następnie lariato dla Hawkinsa, który robi zmianę z Mark’iem Henry, ten popatrzył na partnera i po chwili wszedł do ringu, gdzie wyprowadził serię ciosów Jackson’owi i rzucił go w narożnik, ale następnie został kilka razy kopnięty przez Tysona. Kidd kopnął rywala w środku ringu, odbił się od lin, ale zainkasował shoulder block, a potem rzucił rywalem w „Big Zeke’a” stojącego w narożniku. Ten wyprowadził cios członkowi Hart Dynasty, a następnie wyrzucił go z ringu. Henry po irish whip’ie zarzucił rywala na barki i wykonał mu front powerslam. Następnie Henry zaciągnął rywala do swojego narożnika, gdzie niechętnie Hawkins zrobił z nim zmianę. Curt dołożył kilka kopnięć, następnie podniósł rywala, ale przy próbie corner clothesline’u otrzymał wejście barkiem w brzuch, a następnie kiedy rzucił się do zmiany z Mark’iem, to Jackson złapal go na bark, wepchnął w swój narożnik i zrobił zmianę z Ryan’em. W międzyczasie na ringu pojawił Tyson Kidd, który zrobił zmianę z DH Smith’em, jednak kiedy ten zaczął atakować Ryana, sędzia odepchnął go do narożnika bo nie widział zmiany. Wytworzyła się wielka kłótnia, a w tym czasie Jackson zaciągnął głowę Hawkinsa na liny, a Ryan wymierzył mu powerslam. W ringu w końcu znalazł się Kidd, który otrzymał od Ryana clothesline, ale Hawkins zrobił zmianę z Henry’m, który Kidd’owi wyprowadził headbutt, a Ryan’a wrzucił w narożnik, ale nie trafił z próbą splash’a w narożniku, a Mason wyniósł rywala na ręcę i wykonał mu back suplex, po czym zawlókł go do swojego narożnika i zrobił zmianę z Ezekielem. Wraz z Masonem, „Big Zeke” jeszcze raz, wspólnie wbili Marka w narożnik, po czym Ezekiel został zaatakowany wejściem kolanem od Kidda, który zaciągnął go do swojego narożnika i zrobił zmianę z DH Smithem. Ten kopnął kilka razy Jacksona, wziął rozbieg i szykował się corner clothesline dla Henry’ego, ale Mark przeniósł Kanadyjczyka nad sobą i ten wyleciał z ringu. Mark odwrócił się i tam ujrzał Ezekiela, który wepchnął go w narożnik. Jackson zagadal sędziego, a w tym czasie Mason kopnął w głowę Henry’ego i zaciagnąl ją na linie, po czym jego partner wyciągnął Marka z narożnika i wykonał mu Uranaga Slam! To chyba koniec dla pary Hawkins i Henry – 1, 2 i 3! W stawce zostają Hart Dynasty oraz Jackson & Ryan! W ringu Jackson i DH Smith, więc wszystko zaczyna się od nowa. Obaj stają na środku ringu i zwarcie, Smith wchodzi za rywala i wpycha go w swój narożnik, a następnie robi zmianę z Tysonem. Ten wchodzi i wiele kopnięć na korpus rywala, a następnie powrotna zmiana ze Smithem. Ten łapie swojego partnera i rozpędza go, natomiast Kidd wjeżdża wślizgiem w rywala. Następnie członek Hart Dynasty podnosi rywala, wykonuje neckbreaker i backbreaker! Tyson robi zmianę z partnerem, a DH Smith wykonuje przeciwnikowi powerslam, po czym próba irish whipu, skontrowana, ale Ezekiel za szybko się schylił i otrzymał swinging neckbreaker!

Big Show: Ezekiel wyraźnie sobie nie radzi. Dziwię się, bo myślałem, że stać go na wiele więcej. Ryan też słabo się prezentuje i dziś nie sądzę, by byli w stanie to wygrać.

Jerry Lawler: Show, odważne słowa. Wrestling jest nieprzewidywalny i nic nie wykluczajmy.

Ryan usłyszał słowa Showa i zszedł ze swojego narożnika i zaczął kłócić się z olbrzymem. W tym samym czasie w ringu Ezekiel przejął kontrolę, bo powalił rywala clothesline’em, a następnie wykonał wejście kolanem w brzuch rywala. Wbił go w narożnik, a następnie wykonał corner clothesline. Ryan kontynuował sprzeczkę z Show’em. Jackson w ringu robił co mógł i wykonał kolejne lariato, a następnie podniósł rywala, wykonał irish whip, nie trafił z clothesline’em, ale wykonał Double Axe Handle. Smith wstał i rywal chwycił go pod Uranaga Slam, ale ten uwolnił się ciosami łokciem, po czym poleciał na liny, uniknął ciosu, kolejne odbicie i SPINBUSTER! SPINBUSTER OD JACKSONA! Ezekiel dopiero teraz dostrzegł swojego partnera, który stał już stykał się głowami z Big Show’em! Chwilę popatrzył się na nich i zaczął krzyczeć do Showa, co on wyprawia i aby lepiej się zamknął bo pożałuje! Tym czasem DH Smith podniósł od tyłu rywala i zarzucił go tłowiem na liny, następnie wyniósł go w gorę na ręcę, Kidd na linie i HART ATTACK! HART ATTACK! Smith przypina rywala 1, 2 – Ryan już przy linach, ale Kidd wykonuje mu big boot – i 3!!!

Lilian Garcia: Zwycięzcami tej walki i pierwszymi mistrzami Tag Team w federacji WEEF są Hart Dynasty!

Kiedy Kanadyjczycy w ringu otrzymują pasy i cieszą się, to Mason spadł z ringu po big boot’cie od Kidda, a następnie ruszył na Big Showa z clothesline’em , jednak Show odepchnął go na barierki. Mason zatrzymał się nogą, jednak Show złapał go za szyję i wykonał mu Chokeslam! Następnie z ringu wyleciał Jackson, który od Showa otrzymał Big Boot, a następnie potężny Chops! Następnie Ezekiel oddalił się za kulisy, co po chwili zrobił również Show, a do Ryana przybiegli lekarze.

Po walce widzimy idącego na backstage Marka Henry’ego. Nagle atakuje go krzesłem Curt Hawkins. Wymierza wiele ciosów w plecy i głowę, po czym wsadza glowę rywala w krzesło i wpucha go w kontener! Następnie chwyta jego głowe w swoją rękę i zaczyna do niego krzyczeć

Curt: Mimo, że zaczęliśmy źle to liczyłem, że zdobędziemy wspólnie pasy! Ty jednak jak zwykle wszystko zepsułeś, odebrałeś mi szansę na ważne pasy i ja tak tego nie zostawię! To dopiero początek!

REKLAMA

Po reklamach kamera ukazuje nam ring udekorowany, a na monitorze za Edge’m widać napis „Cutting Edge”, więc wiadomo już o co chodzi. Rozpoczynamy kolejne show i posłuchajmy Edge’a:

Edge: Może bez owijania w bawełnę, tego show miało dzisiaj nie być, ale pierwsza gala jest wyjątkowa, więc nie mogło zabraknąć w niej największej gwiazdy czyli mnie. Może od razu zaprosze pierwszego gościa, który jest GM Jasiek!

Na rampie pojawia się GM Jasiek, a następnie wchodzi do ringu z mikrofonem, uścisnął dłoń Edge’a i usiadł głęboko w fotelu.

Jasiek: Edge, dzięki za zaproszenie do twojego show!

Edge: Nie ma za co, to dla mnie zaszczyt Cię gościć! Pierwsze pytanie do ciebie to czy sadzisz, że zdobędę dziś pas Wagi Ciężkiej?

Jasiek: Ciężko powiedzieć. Masz dobrych przeciwników jak The Rock czy Chris Jericho, więc nie będzie ci łatwo.

Słyszymy theme The Rock’a i on pojawia się w ringu

Rock: Oj Jabroni, Jabroni! Sam sobie grabisz, ale no mogę pojąć jak możesz mówić, że jesteś najlepszym zawodnikiem WEEF?

Edge: Mówię tylko jak jest i to jest całkowita prawda. Pas dziś będzie …

Rock: Uważaj na słowa, bo możesz się przeliczyć. Oj …

Na ring wbiega Chris Jericho z krzesłem i uderza nim w plecy Rocka. Edge ucieka z ringu, a Rock wyturlał się z niego, jednak głos zabrał GM Jasiek:

Jasiek: Chris przestań i wyrzuć krzesło za ring. Skoro tak rwiecie się do walki, to proszę o sprzątnięcie ringu i za chwile obejrzymy walkę o pas Wagi Ciężkiej! Będzie to Elimination, No Disqualification Match

Kamera ukazuje nam bójkę na backstage’u! Widać w niej Big Showa, którego atakuje Morgan, Homicide oraz Mason Ryan z Ezekiel’em Jackson’em. Po chwili dobiega do nich Morrison, Hardy i Marella, którzy pomagają Big Show'owi. Dochodzi do nich GM Kacper i mówi, że jeśli ktoś z obecnych tu zawodników teraz uderzy drugiego jest zwolniony! Kłótnia przerwana i GM mówi, że jeśli wszyscy tak rwą się do walki, to zobaczymy 10 Man Royal Rumble Match z udziałem zawodników, którzy nie mieli na dziś walki.

Lilian Garcia: Rozpoczynamy kolejna walkę tego wieczoru a będzie to Elimination, No Disqualification Match o pas Wagi Ciężkiej federacji WEEF! Pierwszym jej uczestnikiem jest pochodzący z Miami na Florydzie, ważący 120 kg - The Rock!

Lilian Garcia: Jego pierwszym przeciwnikiem jest pochodzący z Toronto w kandzie, ważący 120 kg, Rated R Superstar – Edge!

Lilian Garcia: I ostatnim uczestnikiem tej walki jest pochodzący z Tampa na Florydzie, ważący 116kg – Chris Jericho!

Zawodnicy wymieniają spojrzenia między siebie. I zaczynamy! Edge i jericho jak zgodna drużyna atakuje Rocka. Seria uderzeń i chopów które osłabiają rockego. Podwójny irish whip jericho podcina ,,The great one'' a edge wyprowadza potężny clothesline. Edge wchodzi na trzecią linę i splash na rocka. Przypięcie 1... ale rock odkopuje. Jericho podnosi ,byłego championa WWF. Trzyma go a edge wyprowadza serie kopnięć. Rated R superstar odbija się od lin i chce wykonać clothesline na rocku ale ten robi unik i edge trafia na jericho. Rock odwraca edga i mamy belly to belly suplex. Próba pinu, 1...2... nie ma! Jericho atakuje rocka podczas pinu. Rock wstaje ale jericho wykonuje dropkick. Y2J podchodzi do lin i wykonuje Linosault. Przypięcie, 1...2...2,3 i rock przerywa. Chris wychodzi z ringu i bierze stół. Wsuwa go do ringu i próbuje wejść ale edge chwyta go za nogę. Jedno uderzenie za drugim osłabiają nogę jericha, w końcu edge strąca go na podłogę. Seria uderzeń i edge rzuca Chrisem o barierkę dla widzów łamiąc ją. Rated superstar odwraca się i somersault plancha od the rocka, Edge powalony. Rocky wchodzi pod ring i czegoś szuka i chyba znalazł bo powoli wychodzi ale jericho atakuje jego wystające nogi. Seria kopnięć, rozbieg i potężne kopnięcie. Wyciąga rocka spod ringu a ten ma pałkę z drutem kolczastym! Jericho odskoczył od rocka który zaczął wymachiwać pałką, rock powoli wstaje i biegnie na jericho ale ten się odchyla i rock uderza o barierkę. Jericho do niego podchodzi i uderza rocka głową o podłogę. Bierze pałkę i uderza nią rocka! Potężne ciosy! Rock zaczyna krwawić, Jericho podnosi go i popycha go w stronę edga który wykonuje mu SPEAR! Rated R superstar wrzuca krwawiącego i nieprzytomnego rocka do ringu, Przypina. 1...2...2,99 i Rock odkopuje! To jest niemożliwe, edge trzyma się za głowę. Rated podchodzi do narożnika i szykuje się na kolejny spear na rocku ale ten nie ma siły wstać. W tym samym czasie jericho wchodzi do ringu i edge wykonuje na nim Spear! Spear z zaskoczenia. Przypięcie. 1...2... I jakimś cudem jericho odkopuje. Edge znowu nie może w to uwierzyć. Podnosi jericha i wyrzuca go z ringu. Rated R Superstar zauważył w ringu stół. Rozłożył go, podnosi rocka i udaje się z nim do narożnika. Wchodzą na trzecią linę i edge chce zepchnąć rocka na stół ale Rocky blokuje. Seria ciosów osłabiających ,,The Great One'', znowu próba zrzucenia rocka na stół ale znowu rock blokuje. Seria ciosów w korpus edga, cios za cios kto okaże się bardziej wytrzymały? Potężny headbutt od edga i rock prawie spadł, ale od tyłu zachodzi ich jericho! Wchodzi na ring i zrzuca rywali na stół który się łamie! Przypina rocka, 1..2..2.9 i odkopuje, wściekły wykopuje ,,The pople's championa'' z ringu. Podchodzi do Edga i zakłada mu Walls of Jericho! Edge próbuje się wyrwać ale nie! Edge odklepuje!

Edge wyeliminowany!

Jericho wychodzi z ringu, Atakuje rocka serią chopów, i wrzuca rocka do ringu. Jericho idzie za kulisy, to jest czas na odpoczynek dla the pople championa. Po chwili jericho wraca do ringu z Drabiną . Wsuwa ją i podchodzi do rocka, bierze jego głowę i uderza o drabinę! Jericho opiera drabinę o narożnik i irish whip, ale rock kontruje! Jericho potężnie wbija się na drabinę którą sam tam ustawił, oboje leżą. Ale do ringu wbiega Edge! Nie może pogodzić się z wyeliminowaniem go z walki o pas. Atakuje jericho potężnymi kopnięciami. Sędzia próbuje odciągnąć edga od ogłuszonego Y2J. Rated R Superstar odwraca się i sędzia inkasuje potężne DDT! Podchodzi do Chrisa i wykonuje Suplex. Bierze drabinę i ustawia ją na środku ringu. Podnosi Y2J i wchodzi z nim na drabinę. Już są na szczycie. Edge osłabia jeszcze chrisa ale ten jakby się przebudził i wyprowadza potężny podbródkowy. Cios za cios, walka toczy się na najwyższym stopniu drabiny. I Headbutt od edga dla swojego byłego Tag Team partnera. Widać jak na czole Jericha pojawia się krew. Jeszcze raz HeadButt i Edge próbuje wykonać killswitch! I jest Odwrócił się i skoczył razem z jerichem z drabiny! Potężne uderzenie o matę. Obaj są nieprzytomni. Rock podnosi Chrisa i wykonuje mu Rock Bottom! To już po walce. Rock przypina ale sędzia leży! Rock wkurzony próbuje cudzić sędziego ale to nic. Nagle do ringu wbiega GM Jasiek ubrany w koszulkę sędziowską. Rock podnosi Jericha i jeszcze raz wykonuje Rock Bottom! Przypina. 1...2...3!

Lilian Garcia: Nowym WEEF Heavyweight Championem zostaje The Rooooock!

Jerry Lawler: Rocky! Rocky! Rocky jest mistrzem!

Todd Grisham: Gratulacje dla Rocka, będzie wspaniałym mistrzem. My jednak jedziemy dalej i przenieśmy się do Marii Kanellis.

Maria: Witam. Tu diva WEEF Maria Kanellis. Dziś przeprowadzę wywiad z największym Atletom świata a zarazem uczestnikiem walki Royal Rumble Big Show'em. Jak się czujesz przed twoim pierwszym pojedynkiem w WEEF? Jak wiadomo jest to Royal Rumble o Pas WEEF Heavyweighty Champion.

Big Show: Czuje się znakomicie! Jestem w swojej najlepszej formie i wiem że wygram.

Maria: A co sądzisz o twoich przeciwnikach?

Big Show: Hmm. Co ja mogę o nich sądzić. Jest ich 9, ja jestem sam, jednak maksymalnie dwóch może mi zagrozić i to tyle. Nie widzę prawdziwych rywali w tej walce.

Maria: A co sądzisz o samej Federacji?

Big Show: Federacja zapowiada się bardzo dobrze. A wiesz czemu? Bo jest tu największa gwiazda Wrestlingu. Są tu jeszcze jakieś inne mniejsze gwiazdy ale kogo one obchodzą.

Maria: A jako ta największa gwiazda to nie powinieneś walczyć o największy pas federacji?

Big Show: Właśnie też się nad tym zastanawiałem. Ale jak nie teraz wygram pasa to na następnej gali.

Nagle zjawiają się Mason Ryan i jego Tag Team partner Eziekiel Jackson.

Jackson: Show, show, show ... Człowieku ty i pasy? Ty jesteś w tej federacji nikim! Jednym wielkim zerem. Ja ci obiecuje jedno! Twój czas w tej federacji jest już zaplanowany bo czekają Cię męczarnie. Zniszczymy Cię. Rozumiesz? Domination nadchodzi!

Tag Team partnerzy śmiejąc się odchodzą do swojej szatni, a Show podąża w stronę swojej szatni.

Lilian Garcia: Doszliśmy już do Main Eventu dzisiejszej gali, będzie to Royal Rumble Match, w którym kolejni wrestlerzy będą pojawiać się co 3 i pół minuty! Pierwszym zawodnikiem jest pochodzący z Tokio w Japoni, ważący 100 kg – Yoshi Tatsu!

http://www.youtube.com/watch?v=aLgEkBNrxWo

Lilian Garcia: A jego przeciwnikiem jest, Ważący 87 kg, pochodzący z Los Angeles w Californii - Joey Mercury!

Yoshi od razu rzuca się na Mercurego. Seria kopnięć. Odbicie od lin ale potężny clotheslin w wykonaniu Joeya. Podchodzi do Japończyka i wykonuje mu suplex. Yoshi wstaje i Drop Kick. Irish whip na narożnik. Mercury wykonuje rozbieg i trafia kolanem w Yoshiego. Wchodzi na narożnik i razem z publicznością liczy uderzenia. 1..2...3...4...5... ale przy próbie szóstego razu tatsu zablokował. Walka toczy się na urwisku ringu. Kto spadnie? Cios za cios. Yoshi próbuje zrzucić Mercurego ale ten blokuje. I potężny Headbutt od Tatsu, I spycha byłego Mistrza Tag Team w WWE. Japończyk wchodzi na trzecią line i Suplex. Oboje leżą zmęczeni. Yoshi powoli wstaje za pomocą narożnika. Joey Dalej leży. Tatsu nie czeka zbyt długo i podnosi mercurego i próbuje go wyrzucić z ringu. Czyżby pierwsza eliminacja? A jednak nie! mercury cudem łapie się lin i przeturlał się pod pierwszą liną dalej zostając w ringu. Yoshi nie może uwieżyć. Wściekły atakuje Joyego, wykonując mu serie Discus Chopów. Podnosi swojego przeciwnika i wykonuje mu Back Body Dropa. Joye powoli się podnosi a Japończyk odbija się od lin i wykonuje Spinning Whell Kick. Ale coś się stało. Widzimy jak Japończyk kuleje na lewą nogę. Chyba poważna kontuzja. Widząc to Mercury szybko wstaje i atakuje kontuzjowaną nogę Yoshiego. Widzimy jaki to bul sprawiają te ataki na nogę. Mercury Podnosi Tatsu i Big Boot! Yoshi pasa nieprzytomny na ring. Znowu podnosi swojego rywala i kładzie mu nogi na 3 linie a głowę na ramieniu i wykonuje mu Rope Hung neckbreaker. To już jest koniec. Tatsu się po tym już na pewno nie podniesie.

Na Titantronie pokazuje się odliczanie. Mercury czeka na swojego następnego przeciwnika.

10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0

http://www.youtube.com/watch?v=foFDdY0oyEQ

Czy to on? TAK! To Matt Morgan! Matt szybko wbiega do ringu i od razu rzuca się na Mercurego. Potężne prawe w klatkę piersiową Joeya. Irish whip i Discuss Clotheslone od Matta. Mercury powoli się podnosi ale Morgan tak jakby nie zwraca na niego uwagi. Teraz podchodzi do Yoshiego i wykonuje mu Potężny foot stomp of the second rope. Tatsu zwija się z bólu. Podnosi już nieprzytomnego rywala I zakłada mu Rope Stretch sufboard. Ale od tyłu atakuje morgana Joey mercury. Potężna maczuga w plecy. Odwraca rywala i próbuje mu zrobić Nothern Lights suplex ale morgan okazuje się zbyt ciężki. Próbuje jeszcze raz ale nic z tego rywal blokuje. Morgan zaczyna serie mocnych headbuttów ogłuszających rywala. Morgan podnosi joeya za włosy rozbieg i chce wyrzucić go z ringu ale mercury łapie się 1 liny i nie dotyka nogą podłoża. Powoli wturluje się do ringu a morgan już zajął się chorą nogą Japończyka. Seria kopnięć i spompów na nogę Tatsu. Podnosi Yoshiego i wykonuje mu F5! To niewiarygodne. To już jest na pewno koniec Japończyka w tej walce. Morgan go podnosi Tatsu i próbuje go wyrzucić ale od tyłu atakuje go mercury. Dropkick w plecy. I potężna maczuga która zwala z nóg olbrzyma. Przeciąga Morgana pod narożnik a na niego kładzie japończyka, wchodzi na trzecią linę i Moonsault! Wszyscy leżą na macie. Na titantronie pojawia się odliczanie. Kibice krzyczą! 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0 I kto to jest?

To Johnny Nitro wraz z piękna Meliną! Shaman of Sexy sprintem zmierza do ringu!

I zaczyna się! Seria kopnięć od szamana sexu dla wszystkich. Podnosi matta irish whip i Calf Kick! Olbrzym powalony. Ale to nie koniec. Nitro dokłada serie stompów na ręce rywala oraz Breakdance Leg Drop! Nitro podchodzi do dalej leżącego Japończyka. Podnosi go i Suplex. Bierze Tastu za włosy, rozbieg i Yoshi wylatuje nad górną liną.

Yoshi Tatsu wyeliminowany

W tym samym czasie Matt morgan wykonuje na mercurym serie headbuttów. Wyniesienie pod Vertical Suplex. I tak udało się. Mercury z dużym impetem uderza o matę, Morgan odwraca się i inkasuje potężny kopniak w brzuch od nitro, Johnny odbija się od lin i wykonuje Running Twisting Neckbreaker. Ale co się dzieje? Melina wrzuca do ringu krzesło. Nitro podnosi je i potężne uderzenia w plecy Matta. Kładzie krzesło pod głową Morgana, rozbieg i Leg Drop! Matt zwija się z bólu. Nawet największego twardziela by to zabolało. Ale co to? Mercury już wstał i odwraca Nitro. Byli Tag Team partnerzy stoją naprzeciwko siebie. Patrzą sobie głęboko w oczy. Ale Nitro nie wytrzymał. Potężny chop w klatkę piersiową mercurego. Ale mercury nie pozostaje dłużny, potężne kopnięcie w nogę. I zaczyna się, cios za cios. Kto okaże się bardziej wytrzymały. Mercury próbuje wyprowadzić dropkick ale nie trafia. Morrison wyprowadza potężny chop po którym mercury zgina się w pół. Irish whip i shoulder block ale to nie powala mercurego. Nitro i Joey odbijają się od lin i wpadają na siebie. Nitro i mercury leżą, Ale morgan już stoi na nogach. Podnosi krzesło i uderza mercurego oraz nitro, Potężne uderzenia w każdą część ciała. Odrzuca krzesło i podnosi Johnnego Nitro, Podnosi go i Gorilla Press Slam. Na ekranie ukazuje się odliczanie

10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0

Czy to jest? Tak to on! Błyszczący The Pope zmierza do ringu. Od razu atakuje go Matt. Seria uderzeń ale chybił i potężny Pimp Slap, i kolejny i kolejny. Ta akcja chyba nigdy się nam nie znudzi. I na dokładkę dancing elbows który powala olbrzyma na matę. Ale od tyłu The Popa atakuje Mercury. Potężna maczuga w plecy. Irish whip i back body daop. Dinero leży, mercury odbija się i próbuję kneedrop ale nie trafia! Joey łapie się za kolano a Pope szybko wstaje i wykonuje na mercurym Staetch Plum! Mercury próbuje się wyrwać ale nic z tego, powoli gaśnie. Publika przekrzykuje się w okrzykach "Pope Suck" i "Morgan Suck" Na ekranie pokazuje się odliczanie. 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0...

OMG! To Big Show! teraz w ringu się zacznie akcja! I widzimy clothesline dla Morgana, następnie headbutt dla Pope'a, którego wbija w narożnik, a następnie gorilla press slam dla tego zawodnika! Show dokłada jeszcze big boot dla Morgana, a następnie clothesline'em przy linach eliminuje Dinero!

The Pope wyeliminowany.

Show popatrzył jeszcze chwile na popa ale nitro i mercury atakują go od tyłu, próbują irish whip, ale ten skontrowany i podwójny clothesline! Zawodnicy wstają w przeciwległych narożnikach, a Show nie trafia z Corner clotesline'em dla Nitro, bo ten zrobił unik. Następnie Mercury dołożył corner clothesline dla olbrzyma, a Johnny wykonał dropkick. Zawodnicy próbują wyrzucić olbrzyma ale matt ratuje Showa. Morgan wykonuje chopa raz jednemu raz drugiemu. Bierze mercurego, irish whip i clothesline. Seria stompów i kopnięć. W tym samym czasie big show odbija się od liny i Splash na Nitro. Patrzy na to co robi morgan, podchodzi do niego i wykonuje Chokeslam! Podchodzi do Mercurego i KO Punch. To już jest nokaut. Podnosi Mercurego i próbuje go wyrzucić, ale Joey łapie się liny. Big Show próbuje go strącić ale co się dzieje! Johnny naskakuje na drugą linę i powala rywala przez Flying Chuck! Nitro pomaga Mercuremu wejść do ringu, czyżby odrodziła się przyjaźń z MNM? Na titatrionie ukazuje się odliczanie! Kibicie zgodnie krzyczą, 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0! Kto następny?

http://www.youtube.com/watch?v=WgFurVoG7JQ&feature=related

I tym razem to Homicide, ten już w drodze na ring! Homicide wchodzi i Double Axe Handle dla obu rywali, następnie Calf Kick dla Nitro i ten pada na ring. Mercury próbuje powalić Homicde'a, ale ten wykonuje mu Dropkick. Następnie Homicide dochodzi do Showa, którego okłada kopnięciami, ale pomaga mu wstać. Próbuje wykonac irish whip, ale ten oczywiście skontrowany i kopnął rywala, który za szybko się schylił. Nastepnie Homicide znów na linach, unika ciosu i wyprowadza w podskoku Roundhouse Kick! OMG! Big Show powalony i opiera się o liny! Homicide dochodzi do niego i próbuje go podnieść by go wyrzucić, pomaga mu Mercury. Homicide stanął już na drugiej linie by wyrzucić olbrzyma, ale Nitro wykonuje na ostatnio wprowadzonego zawodnika Dropkick w plecy, a ten niefortunnie wypada z ringu!

Homicide wyeliminowany

Homicide uderza ręką w ring i nie moze pogodzić się z eliminacją! W ringu jest ich czterech.

Nagle od tyłu Big Showa atakuje matt morgan! Próbuje go wyrzucić ale olbrzym jest za ciężki nawet dla takiego monstrum. Seria kopnięć od morgana w korpus jeszcze bardziej osłabiają olbrzyma. Show na kolanach, matt bierze jego głowę pod pachę i potężne DDT! Na Ekranie pokazuje się odliczanie 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0 Kto następny?

http://www.youtube.com/watch?v=-G8Hsk73JlI

To "The Masterpiece" Chris Masters! On może poważnie zamieszać w tym pojedynku

Masters powoli wchodzi do ringu i seria kopnięć dla Nitro. Irish whip na narożnik i stinger splash. Naciągnięcie ręki i potężny clothesline, nitro znowu na macie. ''The Masterpiece'' na tym nie kończy, dokłada jeszcze potężny leg drop. Podchodzi do mercurego. Potężne chopy w brzuch i Spinebuster. Kolejną ofiarą zostaje zaplątany w liny Big Show. Seria kopnięć, odbicie od lin i potężne udeżenie barkiem. Jeszcze seria kopnięć w nogi olbrzyma ale od tyłu mastersa atakuje Matt morgan. Potężny headbutt powala mastersa na chwile. Irish whip ale Chris wykonuje shoulder block. Masters odwraca morgan i zapina MASTER LOCK! Miota swoim przeciwnikiem w każde strony. Matt się poddaje ale to nic nie da w tej walce. Morgan powoli gaśnie. Masterpiece uwalnia przeciwnika z swojego koronnego chwytu. Bierze morgana za spodenki, rozbieg i chris chce wyrzucić matta z ringu ale ten wyleciał drugą liną! Na ekranie ukazuje się odliczanie. Widzowie jak jedna rodzina odliczają. 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0

http://www.youtube.com/watch?v=wXgq3h9NfoQ

To Santino Marella! Santino wbiega do ringu i tam podbiega do Mastersa i atomic drop! Następnie Włoch dopada do Morgana, wykonuje mu irish whip i scoop powerslam! W tym czasie jednak Big Show podniósł Morgana i wrzucił go na narożnik! Następnie Johnny Nitro wziął rozbieg i wykonal mu springboard enzuigiri! Johnny popatrzył wraz z Showem na rywala, który prawie spadal, ale trzymając się lin jednak został na narożniku. Big Show długo nie czekał, bo wziął rozbieg i wymierzył przeciwnikowi KO Punch, a ten momentalnie spadł z narożnika!

Matt Morgan wyeliminowany

W ringu pozostaje Marella, Masters, Nitro, Mercury i Big Show! Nitro wraz z Mercurym chwycili Mastersa, wykonują mu irish whip, ale inkasują podwójny clothesline! Szybko podrywają się, ale kiedy Nitro biegnie ta rywala ten robi unik i Johnny ląduje na Joey’u. Potem Masters wykonuje back body drop na Nitro i wyrzuca z ringu Mercury’ego! Zostaje ich trzech, ale na hali już odliczają do wejścia następnej osoby! 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0 – Ostatnim zawodnikiem jest!

Joey Mercury wyeliminowany

http://www.youtube.com/watch?v=7dOitGQtosU

Ostatni jest Matt Hardy! Jednak nie spieszy mu się do ringu. Masters od tylu sprytnie chciał wyrzucić Santino, ale ten umiejętnie złapał się lin i nie dawał się wyeliminować, a w dodatku z pomocą przyszedł mu Big Show! Ten zaatakował Mastersa kopniakiem w plecy, a następnie wykonal mu potężny chop w narożniku! Hardy już w ringu i tu dopadł do niego Nitro wykonując mu dropkick, a następnie backbreaker. Show złapał Marellę pod Chokeslam, ale do ringu zmierzają Mason Ryan i Ezekiel Jackson! Jackson podkopuje Showa i wykonuje mu Uranaga Slam! Jackson następnie wyrzuca Showa z ringu! Na ten team ruszył jednak Nitro i Hardy, ale Matt zainkasował lariato od Jacksona, po czym wyrzucił go Ryan.

Big Show i Matt Hardy wyeliminowani

Johnny cofał się do narożnika, ale tam wszedł Jacksonowi w nogi, lecz wpadł w ręce Ryana, który zarzucił go na siebie i wykonal Powerslam, a następnie ta dwójka opuściła ring i zaczęła atakować Showa i Hardy’ego! Wtedy na nogach zobaczyliśmy Santino, który szykuje się do Cobry i wykonuje ją! Czyzby już nowy mistrz?! Marella chwyta rywala, by go wyrzucić, ale ten nogą zatrzymuje się o liny, następnie wchodzi w rywala łokciem kilka razy i Flying Chuck! Johnny przestawia rywala w okolice narożnika, naskakuje na liny i STARSKIP PAIN, jednak skontrowane, bo Nitro trafia na kolana rywala! Santino wyrzuca rywala, ale ten jeszcze nie wyleciał, bo złapał się lin! Johnny wchodzi barkiem w brzuch rywala, ale ten wykonuje clothesline i Nitro wypada!

Lilian Garcia: Zwycięzca 10 Man Royal Rumble Matchu i Neeeeeeeew WEEF Championem zsostaje Santino Marella!

Jerry Lawler: Santino! Brawa dla Wlocha!

Todd Grisham: Wyeliminował rywala perfekcyjnie, ale co tu robili Ryan &Ezekiel?

Jerry Lawler: Coś czuję, że na tym się nie skończy i ten ME będzie jeszcze długo rozpamiętywany! Jednak my już się żegnamy, gdyż nasz czas upłynął! Do następnej gali Night of Fight!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lontek

1

• Ulicznik Xeb

1

• fanfanfan

1

• Hunico

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Ogólnie jak na pierwszą gale nie jest źle. Przyjemnie się czytało, walki nie są najgorsze. Main Event też dobry. Jak na pierwszą galę to jest dobrze. Trochę mało działo się na Backstage moim zdaniem. Zdziwił mnie też zwycięzca Main Eventu. Santino Marella no nie wiem czy dobrze robicie. Ale poczekamy jak to się wszystko potoczy. Jest ok :D

Oceny:

Walki 3+/6

Backstage 3/6 (Może się coś działo ale nie wiem czy to nie jest stracony czas bo z niektórych bójek itd. może nic nie wyniknąć)

Show 3/6

Podsumowując nie było źle. Najlepszy atutem były chyba walki. Może jestem surowy ale mam nadzieję że was zmotywuję :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

WTF?! Po pierwsze jestem zawiedziony co rusz widać rękę fana, a to źle i apeluję aby fan całkowicie odłączył się od tego projektu bo to ma być samodzielna praca, a równie dobrze ja mogę iść pomóc deireth'owi bo jest nowy, że tak powiem. :)

Gala dobra, ale to zasługa fana, backstage dość słaby. Walka o WHC jest pełno błędów. W BR też. Dark Match jest najlepszą walką gali, brawo fan świetną walkę napisałeś. Ogólnie mało ciekawych rozwiązań jak na taki roster, to ja stworzyłbym jakieś dzieło bo inni moim zdaniem w porównaniu z tym co Wy macie w rosterze są postawieni gorzej, ale tyle ode mnie i apeluję aby fan nie miał wpływu na to co się dzieję, Dzięki.

Walki 2/6

Backstage 2/6

Show 2/6

Każda z ocen jest podzielona na dwa.

No gala długa jak nie wiem. Moja pewnie z połowę tego będzie mieć :lol .Już na tygodniówce dajecie pasy ? To wasz pomysł ja się nie wtrącam. Oczywiście main-event dobry tylko dziwi zwycięzca. Santino dostał najważniejszy pas federacji :lol

Walki 3+/6

Backstage 2/6

Show 3/6

Słaba gala. Co z tego że było mnóstwo backstage, skoro te ataki do niczego nie prowadziły, a rozmowy stały na wyjątkowo niskim poziomie. The Rock nie mówi o sobie 'ja', tylko The Rock, co również zaliczę do minusów tej gali, gdyż było mówione o tym już wielokrotnie. Póki co nie widzę tutaj jakichś sensownych feudów, a do takiego czegoś powinno dochodzić już na pierwszej gali moim zdaniem. Widać duży wkład fana, gdyby nie on..wiadomo. Również dziwne rozwiązanie z rozdawaniem pasów już teraz, ale to akurat wasza sprawa. No i jeszcze jedno - Santino Marrella mistrzem? Rozumiem, że go lubicie czy coś, ale on przy drugim mistrzu - The Rocku to cipa wielka i dupa a nie gwiazda

Walki 2/6

Backstage 2/6

Show 2/6

btw. Bądźcie choć trochę orginalni - Theme WrestleMani? Wymyślcie coś nowego, bo będe się tego czepiał ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Jak zawsze pierwsza gala nie wyjdzie najlepiej ale nie jest źle walki nie są złe,gala ogólnie na średnim poziomie bo nic szczególnego się nie wydarzyło, z tym Santino troche dziwne ale to wy decydujecie co się stanie, jak na pierwszą galą za dużo tych ataków ale jak mówiłem źle nie jest.Jeszcze jedno można było poszukać własnego theme a nie brać czegoś z Wm :x

Walki 3/6

BackStage 2/6

Show 3+/6