Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Real Talk Show #7 - Johnny Nitro, Booker T

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

c524545e85.png

WItam w kolejnym WCE Real Talk Show to już 7 program, a dzisiaj będziemy gościć bo jednej gwiaździe z ShowTime i CrashDay, ale bez przedłużania!

Josh Mathews: Witaj Johnny! Nadszedł Twój czas w WCE Real Talk Show!

Johnny Nitro: No tak wkońcu nadszedł czas na 1 World Heavyweight Championa w WCE! Rhodes'a nie liczcie. Zgodziłem się na mój występ , ale to tylko ze względów finansowych.

Josh Mathews: Człowieczku w tym programie ja rządzę Ty jesteś tylko pionkiem, a jedyne co możesz za to dostać to kanapkę z masłem. Co tam u Meliny?

Johnny Nitro: Panie możesz rządzić , ale co najwyżej swoim tyłkiem , zacznij rozmowe na poziomie bo z nieuporządkowanymi ludźmi nie będę rozmawiał. U Meliny wszystko dobrze chyba dobrze wiem , że niedawno obchodziła urodziny , a co więcej ? To się nie interesuj!

Josh Mathews: Oj, chłopczyku, ale jesteś naiwny... No dobrze no to Wasza Gejowatość co powiesz o gali No Rules?

Johnny Nitro: To nie oglądałeś tej gali downie?! No tak nie płaci się za prąd to się nie ogląda. Gala była oczywiście i jak najbardziej udana dla mnie obroniłem pasy i dalej jestem na szczycie zresztą czy kiedykolwiek byłem gdzie indziej?!

Josh Mathews: Down to jest dół proszę pana, a pan jest cały jakiś wklęsły, a oglądałem, ale chciałem zobaczyć jak wyglądała oczyma szczęśliwego zwycięzcy.

Johnny Nitro: Oczekuję szacunku! Od prowadzącego ten program , nie przyszedłem tutaj , żeby się wnerwiać. Co do pytania to chyba oczywiste , że jestem niezmiernie szczęśliwy choć zawiodłem się postawą Henrego po raz kolejny przegrał.

Josh Mathews: Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. panie kolego, no, ale w sumie nieźle się dobraliście Wy szczęśliwi wygrani, a reszta porażka za porażką... Nie?

Johnny Nitro: To chyba dla Pana tego również nie będzie . . . no i chyba nie jesteśmy kolegami! W sumie to liczy się oczywiście cały zespół z którego najlepiej idzie mi współpraca z Mercurym i Meliną , ale Henry się obija trochę.

Josh Mathews: Troszkę? Masz w teamie panią, która wygląda na... Mercury jest nikim, Ty też, a Henry w ogóle się nie pojawia? Worst In WCE Ever?

Johnny Nitro: Człowieku nie przeginaj! Nie wiem co masz na myśli mówiąc o Melinie , ale lepiej nie próbuj nic mówić! Jestem nikim ? Tak mówi każdy! Z zazdrości o to co stanowię dla całego WCE , zapowiadam , że niedługo znowu Johnny Nitro będzie jedyną największą gwiazdą.

Josh Mathews: Zapowiadasz. Strasburger Jr...?

Johnny Nitro: Człowieku o kim Ty mówisz mam stąd wyjść?!

Josh Mathews: Spróbuj szczęścia chłopcze, ale wtedy nie będzie wynagrodzenia...

Johnny Nitro: To jakieś nagrody są przewidziane w tym biednym programie? Przejdź do szczegółów.

Josh Mathews: Za najgorszy żart banan, to już wygrałeś.

Johnny Nitro: Hahaha . . . żenujący jesteś! Jako prowadzący chyba bardziej mógłbyś się postarać , bo takie teksty to chyba możesz tylko swojemu chłopakowi zza rogu mówić.

Josh Mathews: Chłopakowi? Zobacz jak Ty wyglądasz i dopiero mów o relacjach miłosnych.. Żigolo...

Johnny Nitro: Dobra , dobra skończ już z tym poniżaniem swojej osoby. Chyba przybyłem tutaj w konkretnym celu , a nie , żeby użerać się z takim niekompetentnym człowiekiem.

Josh Mathews: Tak masz rację. Jak się czujesz z tym, że zawsze byłeś w cieniu Miz'a?

Johnny Nitro: Zawsze mam rację. Skąd w ogóle takie durne pytanie?! Hahahaha . . . zostawię to bez komentarza bo to są jakieś kpiny! Nigdy nie byłem w jego cieniu , co najwyżej to on mógł być w moim i tyle mam do powiedzenia.

Josh Mathews: To powiedz mi czemu w WWE był wyżej miał bardziej ceniony pas i w WCE to samo?

Johnny Nitro: Czemu ? Lizał dupę zarządowi to miał ten pas , a ja nie będę tego nigdy robił! Mam swój honor i Miz mnie nawet nie interesuje w tej chwili. W WCE to tylko szczęścia i łaska pomogła mu zostać mistrzem , Kennedy przekazał mu pas WCE , który stracił po miesiącu czyli co to za mistrz?! Ja byłem 1 World Heavyweigh Championem , reszta to już nic nie znaczące durnie!

Josh Mathews: Hahahahahahahhahahha. Ok i mnie mówisz, że jestem żałosny? Lizał dupę? Jesteś zazdrosny oto, że był, jest i będzie wyżej od Ciebie! A Ty zdobyłeś WHC oddając Flair'owi Meline na jedną noc?

Johnny Nitro: Ja mam być zazdrosny o coś czego nigdy nie było?! Żenujące! Może Cię uświadomię , że kiedy zdobyłem ten pas to Melina jeszcze nie była moją managerką! Więc nie wiem skąd masz te informacje z dupy wyjęte! To są jakieś kpiny i oszczerstwa!

Josh Mathews: Tak, tak, a wtym kraju nie ma pasa dla ludzi z Twoim move-setem. Kiedy ostatnio czułeś się jak mężczyzna? Jak profesjonalny wrestler?

Johnny Nitro: No , a dla Ciebie to chyba tylko tutaj jest praca bo gdzie indziej?! Nie nadajesz się do niczego z takim podejściem. Pozwól , że nie odpowiem na to durne pytania!

Josh Mathews: Widzę, że jesteś zakompleksiony robaczkiem w tym całym systemie.

Johnny Nitro: Słucham?!

Josh Mathews: Nie, nie pomyliłem się jesteś nikim.

Johnny Nitro: Przejdź może do następnego pytania!

Josh Mathews: Ok, Ok, czy koledzy w szatni WCE nie dokuczają Ci z powodu Twojej orientacji?

Johnny Nitro: Nie jestem gejem! Zamknij pysk! Prowadzisz ten program czy może sobie grzebiesz w dupie!

Josh Mathews: A co nie widzisz? Zachowujesz się znów jak mały nawiny chłopczyk, możemy porozmawiać o Tobie prywatnie?

Johnny Nitro: Nie powinni Cię dopuścić do prowadzenia tego programu! Gejom wstęp wzbroniony. Co do pytania to odpowiedź jest jednoznaczna . . . NIE!

Josh Mathews: Aha, no to kupowała Ci mama lalki w dzieciństwie?

[ Publiczność wybucha śmiechem ]

Johnny Nitro: Chcesz , żebym zaraz wstał?!

[ Nitro wstaje , jednak po chwili się uspokaja i siada . . . ]

Josh Mathews: Człowieku myślisz, że się Ciebie boję?

Johnny Nitro: A nie?! To chyba powinieneś i skończ się popisywać swoją głupotą!

Josh Mathews: Głupotą? Zobacz Ci goryle Oni są aby mnie chronić...

Johnny Nitro: Te chuderlaki?! Chyba zapomniałeś , że Merk też tu jest i mogę po niego zadzwonić jak chcesz.

Josh Mathews: Nie, nie dzwoń po chłopaka niech dalej czyni przygotowania do wieczoru...

Johnny Nitro: A co chcesz żeby przyszedł do Ciebie?! Nie wiedziałem , że masz takie wybujałe fantazje , gratuluje wyboru. Teraz to chyba powinieneś dostać ksywkę Prowadzący pedał.

Josh Mathews: Johnny nie udawaj wszyscy wiem o Waszych bliższych stosunkach...

Johnny Nitro: Nie wiem czemu te przypuszczenia , ale jesteś żenujący! Zadajesz te pytania czy dalej sobie grzebiesz w dupie?!

Josh Mathews: Hehe nudzisz... Jesteś dumny ze swojej stajni?

Johnny Nitro: Sam zanudzasz , powinni Cię zwolnić z tej pracy. Jestem dumny! Tylko niestety sam tego nie utrzymam , w sumie to i tak ja jestem gwiazdą jednak o MNM mówi się cały czas!

Josh Mathews: MNM ech nikt o Was chłopie nie mówi nikt...

Johnny Nitro: No jak siedzisz cały czas w tym swoim burdelu , bez tv i radia to niedziwne , że nic nie wiesz.

Josh Mathews: Z Tobą nie da się rozmawiać jesteś nie wychowany! Słyszałeś kiedyś, że mężczyzna najbardziej porządny przez kobiety to człowiek, który jest gejem?

Johnny Nitro: To idź do swojej mamusi to Cię wychowa! Takie zdanie ma człowiek na , którego nawet Awesome Kong nie spojrzy i co tutaj ukrywać przyznaj się , że nigdy nie miałeś kontaktu z żadną kobietą i jestem homoseksualistą!

Josh Mathews: Tak opowiedziałeś swoją historię. Pozdrów rodziców.

Johnny Nitro: Od czego Ty jesteś cieciu złamany! Prowadzisz ten program czy już się spuściłeś na zdjęcie Kong? Moi to wiedzą przynajmniej , że mają wspaniałego syna , a Twoim to chyba Cię wyrzucili z domu jak byłeś mały za kradzież batoników w biedronce.

Josh Mathews: Aha, bardzo ciekawa opinia, ale moim zdaniem znów pokazujesz swoje aracyniskie IQ.

Johnny Nitro: Najpierw naucz się poprawnej wymowy bo ciężko Cię zrozumieć jak się plujesz.

Josh Mathews: Jedyną osobą, która się tu pluje jesteś Ty, widzisz tą plamę na dole?

Johnny Nitro: Spuściłeś się na swój dywanik?! hahaha

Josh Mathews: Johnny, Johnny dzieci oglądają.

Johnny Nitro: Trudno nie będę tolerował takiego zachowania z Twojej strony co najwyżej Ty możesz być mięsem do obijania.

Josh Mathews: Mięsem? Skończ Ty marny wrestlerze... W sumie to czas na gwiazdę ShowTime!

Johnny Nitro: Marny to jesteś Ty! Niech Cię wywalą z tego programu! Jaką gwiazde?! Chyba sobie żartujesz bo jedyną gwiazdą w WCE jestem ja! Tylko ja! Nie wyrzucisz mnie stąd!

[ Josh podnosi szklankę z piciem po czym wylewa ją na Nitro, a ochrona zabiera wściekłego gwiazdora ]

Czas na prawdziwą gwiazdę, Josh macha Nitro, czas na... Booker'a T!!! Publiczność w studiu zgłupiała...

Josh Mathews: Witaj Booker! Jesteś naszym kolejnym gościem w WCE Real Talk Show!

Booker T: Witajcie ludzie i wszystkie Sucki! Booker T wrócił i ma coś WIEEEEEEEEELKIEGO!

Josh Mathews: No to co masz? Takiego wielkiego?

Booker T: Niespodziankę Sucka! Niespodziankę! Powiem tyle... ORTOOOON! Możesz zaczać się bać...

Josh Mathews: Ale Orton odszedł! Plotki ... Plotki...

Booker T: Orton odszedł?! Człowieku nie wiem kto to mówi ale znóW pewnie jakaś Sucka z internetu... Orton nie odszedł wiem to dobrze bo rozmawiałem z M. Tuptusiem i Mr. T0meqiem i Orton ma się pojawić na Showtime a tam... Sami zobaczycie...

Josh Mathews: Ok, Booka wierzę Ci na słowo, a co możesz powiedzieć o tym co się stało na No Rules?

Booker T: Co mogę?! Co ja mogę powiedzieć?! Batista i Triple H! Goście wiedzą o co chodzi! Zrobili to co do nich należało po walce, stało się mamy Evolution! Czekają na draft he?! Booker T również i wiesz mi czy nie ale Evolution ma innego członka niż Orton...

Josh Mathews: Ok, Booker dołączyłeś do ich składu rozumiem, a co możesz powiedzieć o przeciwnym brandzie?

Booker T: Czekaj?! Coś Ty powiedział?! Booker co?! Słuchaj gościu! Booker T nigdzie nie dołączył ale ma taki zamiar, właśnie spaliłes niespodziankę wieczoru, jskoro tak powiedziałeś to Booker T powie coś jeszcze... Orton! NIE JESTEŚ CZĘŚCIĄ EVOLUTION! Zawsze byłeś słaby i mizerny... Ale teraz HHH i Batista przejżeli na oczy i poprosili Bookera o "przysługę" na dłuższy okres czasu...SUCKAAAA!

Josh Mathews: Tak, tak sraka. Booker kim był Twój idol?

Booker T: Mój idol?!

Josh Mathews: Nie... mój.. Więc Booker powiesz? Czy nie?

Booker T: Móim idolem był nie kto inny jak Big Daddy Cool Diesel... Cieszyłem się kiedy mogłem się z nim przywitać w WCW a nawet walczyć w jednym ringu

to było coś pięknego... Ale chyba nie po to mnie tu zaprosiłeś Sucka?!

Josh Mathews: A nie chciałem Cię spytać gdzie chodzi do fryzjera? Naprawdę świetny styl..

Booker T: Chciałbyś wyglądać tak jak Booka he?

Josh Mathews: Kto by nie chciał, dude...

Booker T: powiem Ci po audycji bo jutro każda Sucka będzie biegać z takimi włosami ale powiem Ci jedno koleś... Booker T wraca do starego stylu! Krótki włosy ziomek...

Josh Mathews: No i to rozumiem, a co powiesz o innej jak dla mnie pseudo legendzie HBK'u?

Booker T: no tak...

może mnie pokonał...

może dał mi radę...

Josh Mathews: Morze Bałtyckie...

Booker T: Ale nie będę się mścił ... Wiesz nie chce go zabić...

Josh Mathews: A, no tak rozumiem, a CrashDay czy któryś z wrestlerów na CrashDay masz bliższe kontakty Tylko nie zrozum mnie źle...

Booker T: Heh... To zabrzmiało dziwnie ale odpowiem, czemu nie... Cóż zawsze lubiłem Rocka, gość ma to coś, nasz feud o WCW Championship zakończony walką na Summerslam?! Coś k***a wspaniałego... Rock zawsze był dobrym kolegą i wiem że był tu mistrzem ale teraz pora na drugiego ze starychj wyjadaczy... Pora na Bookera T!

Josh Mathews: Booker krążą pogłoski, że coś z Rockiem szykujecie na kiedyś jest w tym ziarnko prawdy?

Booker T: No ta... Jeżeli coś nie wypali z mojego planu z Evolution to połączymy siły z Rockiem i zgnieciemy każdego kto stanie nam na drodze...

Josh Mathews: To rozumiem SUCKA! A nie jakiś John Cena! Nie no za bardzo wczuwam się w klimat...

Josh Mathews: Co powiesz o walkach legend na ostanim No Rules?

Booker T: Jakich legend?! Chyba nie masz na myśli HBK czy tego starego dziada Austina?!

Josh Mathews: No tak epic fail... No, ale Lawler... Ross...

Booker T: spytaj o Rocka idioto!

Josh Mathews: No, a Rocky?

Booker T: No tak Rock... No dał popis i samo to że się pokazał, po Raw 14 lutego myślałem ze odszedl na zawsze ale powiedział Vince'owi prae miłych słówek i mamy go spowrotem, zobaczymy na co go stać... Powiem tylko że po drafcie na pewno się spotkamy a może staniemy w jednym narożniku...

Josh Mathews: Liczę na to... Na który pas zapolujesz?

Booker T: Jeszcze sie pytasz Sucka?! Na razie upatrzyłem sobie pas WHC, który jest w posiadaniu niejakiego Sucka Bull Sheffielda, ale wiem że na drafcie trafie do innego brandu i zobaczymy jak to się potoczy...

Josh Mathews: Skąd ta pewność?

Booker T: Skąd ta pewność?! Człowieku spójrz wstecz, kim był Booker T w WCW?! Kim byłem?! Powiem Ci kim byłem, byłem... BOGIEM!

Josh Mathews: Ok, ok, a powiedz mi jakie masz typy na draft? Kto? Gdzie? Poprawka Ty nie byłeś Bogiem...

Booker T : Pokonałem Goldberg'a, zdobyłem WCW World Heavywieght Championship 5 razy, byłem najlepszym Mistrzem tag team Ever a Ty pytasz skąd ta pewnosć?!

Josh Mathews: Ty byłeś kimś więcej...

Booker T: Może i masz rację, jednak nie wszyscy mnie lubili i w sumie im się nie dziwie, wiele jest ludzi zazdrosnych, wielu ludzi chciałby osiągnąć to co Booker T więc o czym tu dyskutować... Ale chciałeś chyba spytać o Draft He?

Josh Mathews: No, tak draft dawaj!

Booker T: Szczerze nie wiem kto gdzie pójdzie ale jedno jest pewne, na CrashDay musi trafić Triple H, tak samo jak ja Sucka, reszta to jedna wielka, pieprzona tajemnica.

Josh Mathews: Obecnie najlepszy zawodnik młodego pokolenia na CrashDay?

Booker T: Powiedziałbym Bryan ale to gówno prawda! Chłopak się niby stara ale to za mało, nie ma charyzmy, co z tego że jest dobry w submission, skoro w walce w której nie można wygrać poprzez submission hold nie ma szans? Trudno jest wybrać sobie zawodnika od tak ale na bank Barrett stara sie jak może i nawet mu to wychodzi...

Josh Mathews: No, tak, a na ShowTime"?

Booker T: O tak! Tam roi się od młodych gniewnych i coś o tym wiem Sucka bo sam kiedyś taki byłem, na bank Del Rio, który jest świetny w tym co robi i Ted DiBiase Jr. Moim zdaniem osiągnie więcej od ojca i stanie się legendą na poziomie gwiazd z Attitude...

Josh Mathews: Atti no właśnie możne je porównać z WCE?

Booker T: Szczerze? Tak! Można to prównać, krew lała się tam litrami, tutaj jest to samo, nie ma taryfy ulgowej, nie ma zbanowanych chair shotów czy innych tego typu gówien, po prostu czysty wrestling, taki jaki każdy lubi...

Josh Mathews: No, ba! A Twój powrót na RR... O co chodziło?

Booker T: O co chodziło? Chodziło o fanów! o Booka fan's! Tylko dla nich to zrobiłem, dla nich wróciłem na tą chwilkę, na Royal Rumble pokazałem że potrfie dobrze przywalić i nadal tak jest...

Josh Mathews: Ale coś szybko wypadłeś...

Booker T: No tak, Mason Ryan... Sam chciałem żeby tak było, jak wiemy to miało byc jedno razowe, więc po co się męczyć? Wtedy prowadziłem już powtórne rozmowy z WCE i nie chciałem nawabić się jakiś kontuzji, a dlaczego Ryan? Chłopak ma to coś i w federacji McMahon'a zajdzie daleko, być może dalej niż The Rock ale jeszcze nie pora o tym mówić, poza tym gość strasznie przypomina Batiste ...

Josh Mathews: Ryan tak to jest wielka przyszłość... Booker powiedz mi TNA vs WWE vs WCE?!

Booker T: TNA?!

Że co?!

Człowieku zobacz na jakie dno ta federacja spadła, gdzie oni są, nie mogą się równać z WWE a co dopiero z WCE...

Josh Mathews: Takiej odpowiedzi oczekiwałem, dzięki Book'a!

Booker T: Dzięki... Aha i jeszcze jedna sprawa... ORTON! YOU DID NOT JUST DIG THAT?!

Booker T i Mathews: SUCKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Booker T: no nawet nieźle Ci wyszło.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

1

• Ulicznik Xeb

1

• fanfanfan

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli o mnie chodzi to wszystko ok. Ale ja radziłbym ci robić to trochę w innym stylu bo czasem dziwnie się to czyta. Moja propozycja jest taka by było wprowadzone trochę okrzesania i manier. Nie chodzi mi o drętwy wywiad itp. Ale niektóry wypowiedzi są tak nierealne że aż dziwnie się to czyta. Jeśli chodzi o długość itp. to jest bardzo dobrze. Ale osobiście chciałbym słyszeć trochę więcej opinii od samych wrestlerów, chodzi o to żebyś zadawał im więcej pytań związanych z aktualną sytuacją w WCE. Tyle odemnie :D

Dude, każdy dotychczasowy wywiad był taki chciałem spróbować czegoś innego // Xeb

I bardzo dobrze że coś nowego. Mi się podobało tylko tak jak mówie. Moim zdaniem powinieneś pomieszać trochę. Humor i WCE. Mimo wszystko jest dobrze.

Edytowane przez Gość

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

No i kolejny świetny Real Talk Show za nami. Tym razem troche nam się sprawa rozluźniiła, pytania były osobiste, ale najwyraźniej Johnny nie chce wyjawiać swoich stosunków z Joeyem, wiec to uszanujmy chodz wiemy jak jest z nimi :P A tak bardziej na powaznie to dobrze, ze mimo to ze to byla bardziej duza klotnia to rozmowa sie dlugo kleiła i bylo z czego sie posmiac. Z Bookerem już normalniej, ciesze sie, że zostaelm troszke chociaz wyróżniony i mysle ze to efekt mojej ostatniej pracy. Co do pytan to duzo kwestii omówionych i czekam już na kolejny Show, bo warto ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

=)) Dobra po pierwsze to miał być chyba wywiad a nie Jerry Springer Show :D Ale nie no dobry pomysł z tymi dissami na siebie, ale chyba to wyszło w praniu i nie do końca zaplanowane i o to chodzi w Real Talk Show! :) Czasem już trochę przesadzaliście i nie potrzebne było to wylanie wody na Nitra itd. ale może zobaczymy Josha w ringu? :5 Część z Johnnym Nitro bardzo fajna, ciekawa. Może i wypowiedzi nie były wyczerpujące, ale rozwalające :D Czas z Bookerem miała takiego swojego rodzaju klimat. Tutaj już te pytania były dłuższe i więcej gadaliście o samym wrestlingu niż wyzywaniem się wzajemnie :D Ogólnie ten Real Talk Show można zaliczyć do jednego z najlepszych. Można częściej się pośmiać w RTS i nie tylko gadać poważnie na temat WCE :D Dzięki i czekam na kolejny.

Miałem nic nie pisać na ten temat , ale jednak postanowiłem wypowiedzieć się :lol . Ten Real Talk Show w sumie był naprawdę różnorodny , ale akurat relacje Johnny'ego z Joshem wystąpiły z powodu małych niedogodności związanych z prowadzącym Xebem , z nim nawet wywiadu nie da się przeprowadzić. Takiego prowadzącego to ja bym zwolnił już dawno :lol

Talk Show oceniam na . . . hmm. . . albo nie ocenie 8)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png