Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

#11 Audycja BGZ Wrestling - Turek + Goście Specjalni

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

#11 Audycja BGZ Wrestling - Turek + Goście Specjalni

'Lucha Libre i wiele więcej'

Na początku może z inne działki. Prosiłbym o zagłosowanie w annkiecie. Ma ona na celu, zobaczyć jak wygląd u was słuchanie audycji. Są trzy możliwości zagłosowania:

1. Słucham audycji za pomocą YouTube

2.Ściągam z linków na dysk

3. Słucham za pomocą wrzuta

Ta audycja zabierze wam dużo czasu, ale obiecuję i możecie mnie trzymać za słowo, że gdy tej audycji nie wysłuchacie stracicie coś ogromnego. Czy cały czas mówimy o Lucha, o którym większość forum nie ma pojęcia, lub wie tylko troszeczkę? Właśnie dlatego tytułem tej audycji jest 'Lucha Libre i wiele więcej'. Więc co się może kryć pod słowami 'wiele więcej'? A tego już dowiecie się w czasie słuchania. Teraz mogę powiedzieć tyle, że na pewno nie zabrakło humoru i w czasie nagrywania chyba wszystkich bolał brzuch ze śmiechu, ale jeszcze więcej takich humorów będzie można wysłuchać we wpadka. Więc teraz mogę was tylko zaprosić do wysłuchania, długość może przerażać, ale powtarzam, że na prawdę warto to usłyszeć. Będzie jedna niespodzianka na początku, ale czy to do końca można nazywać niespodzianką? Według mnie szkoda, ale obiecujemy że to był jednorazowy wybryk. Zapraszam!

PART 1

PART 2

PART 3

PRZY MIKROFONACH (NIE TRADYCYJNIE

:) ) PROWADZĄCY: TUREK ORAZ GOŚCIE SPECJALNI

Mr.Lucha Libre - Yao & Biografowicz Peri & Spec od Lucha 2 czyli Hayabusa oraz Początkujący z Lucha El Gonzalito

DOWNLOAD:

MEGAUPLOAD

http://www.megaupload.com/?d=4TYO8RKT

X7

http://x7.to/jxgcmr

DO WYSŁUCHANIA:

http://w987.wrzuta.pl/audio/1DW8KmQY1Zv ... ele_wiecej

ZAPRASZAMY TAKŻE NA KANAŁ BGZ-WRESTLING:

http://www.youtube.com/user/BGZwrestling

Zapraszam do komentowania!!!

PROSIMY O DODANIE W KOMENTARZU OCENY NA JAKĄ ZASŁUGUJE DANA AUDYCJA. BĘDZIE TO DLA NAS POMOCNYM NARZĘDZIEM CO POPRAWIĆ A CO JEST DOBRE. SYSTEM OCENIANIA JEST SZKOLNY CZYLI OD 1 - NAJGORZEJ DO 6 - NAJLEPIEJ. DZIĘKUJEMY!

GŁOSOWANIE POTRAWA 10 DNI!!! (DO 22 MARCA)
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

2

• Kazek

1

• Mirai

1

• lech123

1

Top użytkownicy w tym temacie

A co ten Angel Del Oro uprawia? Buraki? ... :thinking: Heh, Wagner potrafi dobrze zrobić... Ten śmiech na początku myślałem, że nie zaczniecie mówić...Dla mnie największą legendą lucha jest koleś na avku Urbeer'a... Ale jestem z siebie dumny wiedziałem o kim mówicie przy legendach. :D Rey sr. HoF? Nie wiedziałem. :D Ale mogłeś ich do pionu doprowadzić Turek bo jaja jajami, ale tego się nie dało czasem słuchać sorry. A ostatnio ktoś mnie mówił z Waszej fantastycznej ekipy, że Magnus niszczy Mistica, więc zdecydujcie się. :P Nie zaskoczyłeś wiem, że Great walczył w lucha, więc wiesz mnie się nie da zaskoczyć, ani naskoczyć. Znowu puściliście mój dzwonek na sms Waldusia, ja sobie prawa zastrzegam :D To Wasze zamyślenie jak się Amazing dostał do tego czegoś dostał... Już myślałem, że będzie coś w stylu jak pas zdobyła Eve. :D Jeszcze z Karlinga się pośmialiśmy, ale ringname fajny Karling Del Kau :D Karling chyba się fochnie, hahahaha. Droops ma do rowerka podłączone radio jedzie pedałuje ma internet i słucha. To moim zdaniem WWE jest boskie 5 ciosów i uj. :D Fajnie, że jednak nie hamowałeś ich Turze jak kiedyś i sobie swobodnie mówili ;p Jezu, przecież luchadorzy z translatorem mogą latać po ringu i dobrze by było albo jakiś manager jak u Khalasa. Nie dużo zawodników tylko wielu. Co za idioci :D Siedzą i się śmieją ciągle... 4/6

Pierwszy raz w historii nie byłem obecny na audycji, więc i po raz pierwszy ją skomentuję. Na wstępie należy się wytłumaczyć. Dosłownie 5 minut przed nagraniem musiałem opuścić studio i wyjść. Niestety uwierzcie że wołałbym z wami to nagrywać niż przeżyć to co przeżyłem, ale nie będę was tu nudził moimi problemami. Może się zdziwicie, ale nie wyrzucałem gnoju, nie doiłem krowy, ani nic z tych rzeczy... Czas przejść do samej audycji. Na początek powiem coś o waszym "humorze". Może to niektórych z was bawi, ale ja jestem człowiekiem, który preferuje humor na poziomie, a nie powtarzanie 27675654768847 razy tego samego. Chłopcy, jeśli powtarzacie jedno i to samo podczas audycji, to już uszy więdną i humor przeradza się w żenadę. Wiadomo, pośmiać się można, a nawet trzeba, ale powiedzonka typu "Gonzacipo" i ciągłe najazdy na pewną osobę (ekhem!) nie są śmieszne. Tak jak powiedziałem wcześniej, 1-2 razy można, ale potem to już was nikt nie będzie słuchał. Ogólnie audycja pod względem dyskusji była dobra. Gonzalito mało się udzielał, ale można Go jednak usprawiedliwić. Gdyby pojawił się w audycji o czymś innym, to napewno byłoby znacznie lepiej. Co do Khalasa... Widziałem Go w AAA i za cholerę mnie nie zachwycił, ani trochę, ale ok. Szkoda że nieraz trochę odbiegaliście od tematu i szczerze mówiąc według mnie ten quiz na końcu nie był potrzebny ponieważ audycja się przeciągnęła. Moim zdaniem dobrze byłoby podzielić tę audycje na dwa party. Pierwszą część można było dać na BGZ dziś, a kolejną na przykład za tydzień. Czasami nie dało się was słuchać, ale były momenty w których naprawdę słuchało się ciekawie. Za długo, podkreślam, za długo. Cholernie ciężko obejrzeć Impacta, który trwa 1.30 godz. a co dopiero wysłuchać audycję. Podsumowując, audycja była niezła, szkoda że nie mogłem w niej uczestniczyć, ale życie jest okrutne.

Ocena 4/6

Droops was żegna :waving:

No to ja was troche zjadę... Najgorsza audycja, nawet pierwsza, która trwała chyba 10 minut bo w tamtej cały cza była mowa o głównym temacie. U was na audycji nr. 11 głównym tematem byl Droops, Karling, śmiech, a dopiero potem AAA, CMLL i inne federacje. Nie mówię, że macie siedzieć i nie zaśmiać się ani rau, ani nie odejść od tematu, ale tak poważnie to ta audycja na temat zajęłaby 30 minut, a reszta sie nadaje do wpadek. Audycja wyszła strasznie długa, ale nie za wiele się normalnie na nią nadawalo. Niewiem co jest smiesznego w "Droops was wita", jeśli słyszy się to 20 razy przez godzinę. Peri ma zjeba*ny mikrofon i nie słychać go, a poglaśniac co minutę nie będę. bez Droopsa i aż z 4 gośćmi wam odwalało, a i tak wszystko głownie ciągnął Yao. Haya nawet fajnie, a Peri'ego nie slyszałem. Gonzi widać, że dopiero zaczyna bo prawie się nie udzielał, tylko w nielicznych momentach. Proponuję wam, aby nie brać aż tylu gości do audycji bo robi się jeden wielki burdel! 2 osoby wystarczą, a myślę, że taki Peri by uszanował jakbyście go nie wzieli, a wzieli Haye i Yao. Jak mówiłem, audycja bardzo słaba, zajeła najwięcej czasu, mimo, że malo bylo na temat. W rozlozeniu na czas:

- śmiech - 45 minut

- Droops - 15 minut

- Karling - 5 minut

- Lucha Libre - 20 minut

zapomnieliście wogole o temacie, a jak jeden już ogarnąl ekipkę to znowu sie zaczynało od nowa. Bardzo nie podobały mi się ciągle śmiechy, odbieganie od tematu i nie chcę być jakimś hejterem tych audycji, czy jeździć was jak ch*j, ale mi sie strasznie nie podobało prowadzenie i to co się działo na tej audycji.

Moja ocena za te smiechy to 2/6, bo na pytania zadene odpowiedzieliscie, ale po za tym to żenuaaaa. To tylko moje zdanie wiec nie bierzcie go sobie, do serca, bo może inni uważają inaczej. Kilka tekstów było fajnych, no ale nie przez 1,5 godziny.

Dop. Turek: Powiem tak. Zdecydujcie się czego wy w końcu chcecie? (Sorki że będę pisał w liczbie mnogiej ale tak mi będzie wygodniej). Posłuchajcie sami siebie... Najpierw narzekacie że jest zbyt monotonnie, nie da się słuchać i często na audycjach jest nudno. Więc uznałem, że wkładanie wszystkiego we wpadki byłoby bez sensu i dlatego nie powycinałem wszystkiego. Patrzcie jakbym wszystko powkładał do wpadek to jak fanx3 napisałeś - "śmiech - 45 minut" - czyli wpadki trwałyby minimum 45 minut i to tylko wpadki z jednej audycji! Jeżeli pasuje wam poważna rozmowa i zanudzanie na jeden temat, o którym prawie nikt na forum nie ma pojęcia to zapraszam do słuchania radia które można znaleźć na częstotliwościach: http://www.radiomaryja.pl/informacje.ph ... totliwosci Tam i nawet będziecie mogli zadzwonić, podzielić się myślami itd. Nasze audycje są jednak trochę inne i nie zamierzam nagrywać audycji w której każdy będzie miał "kamienną twarz" i cały czas gadał poważnym głosem, bez śmiechów. Brak humoru - ta cecha na pewno nie może iść w parze z naszymi audycjami. Nie wiem co na ten temat myśli Droops i jakby on reagował na te śmiechy gdyby nagrywał z nami, ale myślę że podziela moje zdanie. Każdy ma prawo do napisania co myśli w komentarzu, ale każdy ma prawo także do skomentowania czyiś myśli i właśnie teraz to robię. To co napisałeś z tym rozkładem czasowym tej jedenastej audycji. Jestem pewien że ponad 40 minut było na 100% o Lucha. Nie moja wina że goście coś wzięli czy co, ale powiem tak, przed nagrywaniem trochę pośmialiśmy się i myślę że to spowodowało ten dobry humor mój i gości. I jeszcze odwołam się do jednej rzeczy. O tym co napisałeś, że mamy zapraszać mniej gości. Nie uważam żeby był jakiś burdel na audycji, goście byli po prostu wygadani i każdy powiedział tyle ile wiedział. Nie miałem jakiś większych problemów z zapanowaniem nad nimi - tak uważam. Trzymali się zasad jakie były ustalone i rzadko wchodzili sobie w zdanie, choć na tym właśnie polega dyskusja. A i jeszcze jest jedna rzecz którą chciałbym wyjaśnić. Odnoście Quiza na audycji... Najpierw mi tutaj wszyscy krzyczą że brakuje wam Quiza, że jakby był Quiz to byłaby wyższa ocena etc. Wiedziałem w czasie nagrywania, że ta audycja będzie miała z ponad godzinę i czasem urwałem wypowiedzi użytkowników wchodząc im głosem, bo chciałem zrobić ten Quiza żebyście na mnie później nie musieli krzyczeć. Goście mieli co powiedzieć, ponieważ w Lucha i w Indy dzieje się dużo rzeczy, a ostatnia audycja o tych rodzajach wrestlingu była na początku stycznia, więc trochę czasu temu. Mieliśmy samych znających się na rzeczy gości, więc każdy chciał powiedzieć co myśli na ten temat. Ale wracając do Quiza to zmieniłem na szybko zasady w czasie nagrywania, bo wyobrażacie sobie jakby każdy miał odpowiadać na 5 pytań? Dlatego ten Quiz jest jaki jest. Dzięki fanx3 za komenta :)

Dobra, usunelo mi sie i pisze jeszcze raz wiec bbedzie krotko. Nie chcę by nie było smiechu, ale jednak aby temat był wyrażnie daniem głównym, a nie dodatkiem. Ja tam się nie czepialem, że jest za sztywno i nudno bo wcześniej z Lubą i Rejdenem też było wesoło, ale więcej na temat. Zdania mojego nie zmieniam, niska ocena była też przez to, z epoprzednie audycje trzymaly super poziom i tu też troche zaniżylo. Zmieniam jedynie liczbę - Lucha Libre - 55 -60 minut. fajna była dyskusja o Carlito, AAA vs CMLL i o turniejach, ale po za tym co było też efektem dosc malo obszernych pytan, na ktore dalo sie madrze odpowiedziec. Zdania nie zmieniam, bo wole komus szczerze wytknąć błędy niż sztucznie słodzić i udawać, że jest wszystko git, skoro mi sie nie podobało tak jak zawsze.

Dop. Turek: Dokładnie o to chodzi fanx3 w komentarzach aby pisać szczerą prawdę i co naprawdę myślisz o tym czymś, a nie słodzić. Rzeczywiście już pisałem na SB, że gdybyście wiedzieli o co dokładnie chodziło i co się wydarzyło przed nagrywanie inaczej byście zareagowali i komentarze byłyby inne. Ale trudno, my się uśmialiśmy, wy niekoniecznie, ale i tak się cieszę mogłem nagrywać audycje z tymi akurat gośćmi, ponieważ posiadają ogromną widzę i znają się na rzeczy. I prosiłbym o jeszcze jedną rzecz. Piszcie w komentarzach swoje zdanie, a nie streszczajcie wypowiedzi innych. I OCENIAĆ W SKALI 1 - 6!!! :D

Edytowane przez Gość

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No dobra to ja też skomentuje. Zgodzę się z tym że połowa audycji powinna być umieszczona we wpadkach. No co do samej dyskusji to usłyszałem opinie ekspertów. Ale przyznam szczerze ograniczajcie się w kolejnych audycjach do max 30min. Bo jeśli ktoś chciał się dowiedzieć czegoś o lucha to nie było czegoś takiego że była tylko dyskusja na ten temat. Troche rozpraszające były te ciągłe śmiechy i tak naprawdę pod koniec to już nie było z czego. Ale i tak fajnie się słucha audycji z humorem. Mimo wszystko audycja nie jest zła. Ja bym ją ocenił 4/6.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Połowa audycji powinna być umieszczona we wpadkach.Sama dyskusja była ciekawa były opinie ekspertów.

Ten śmiech był rozpraszający.Oceniam 8/10.

Krytycy -> :applause::applause:

Według mnie audycja z poczuciem humoru, wtrąceniami i żartami jest dużo bardziej atrakcyjnym produktem niż klepanie przez godzinę według formuły o danym temacie. Nie rozumiem ludzi, którym przeszkadzał fakt, iż niejednokrotnie rozmówcy odbiegali od tematu - no i bardzo dobrze! To ma być na luzie bo w taki sposób dużo łatwiej i przyjemniej się tego słucha i muszę przyznać, że sam miejscami miałem dobrą "polewkę". Generalnie pomysł jest fajny, nawet bardzo. Chętnie bym w przyszłości wziął w czymś takim udział jeśli zaistniałaby taka możliwość. Tak więc jest pięknie it's beautiful. :applause:

Btw. Według mnie takie ocenianie w skali szkolnej mija się nieco z celem i bardzo ogranicza ocenę, dlatego pozwolę sobie tego nie zrobić.

jrthqr.jpg

Druga audycja o Lucha to może teraz czas pomyśleć o następnej audycji z MMA? Audycja bardzo ciekawe i dużo śmiechu. Najlepsze jak Turek co chwila puszczał "Droops was wita" i przez to każdy zaczynał się śmiać. Ogólnie więcej czasu wam zajęło obgadywanie niektórych userów niż gadanie na właściwy temat czyli "Lucha". Na plus na pewno obecność Haybusy, który wie o Lucha bardzo wiele, ale również Yao jednak on jest na co drugiej audycji. Dobra więc oceniam audycje na -9/10 czekam na następne.

Mnie osobiście audycja się podobała. Było dużo śmiechu i dobrze. Zawsze jest to ciekawsze niż monotonne mówienie o tym samym, a o samym Lucha też było dużo więc nie ma tu się do czego przyczepić. No może trochę za często było "Siemka Droops was wita", ale ogólnie audycja na plus. Peri i Yao pokazali już swoją wiedzę na temat Lucha, a teraz zrobił to Hayabusa, który wie naprawdę bardzo dużo. Widać, że Gonzi dopiero zaczyna przygodę z Lucha, ale był w temacie. Audycję oceniam na -5

ksgj.png

GŁOSOWANIE ZAKOŃCZONE!!!

ŚREDNIA OCEN:

3.94