Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Shelton raczej jednorazowo, Ross na WM?, TV-13 na Raw i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Jak pisał Brem w swoich newsach w Dark Matchu dzisiejszego Smackdown wystąpił Shelton Benjamin. Mówi się jednak, że podobnie jak JBL był to raczej jednorazowy występ.

:arrow: Na razie wszystkie wydane bilety na Wrestlemanię zostały już wyprzedane! Największa gala roku widać, że cieszy się powodzeniem.

JimRossPicture.jpg

:arrow: Na Wrestlemanii być może zobaczymy Jima Rossa. Potwierdzone jest to, że przy stole usiądzie Booker T i z Ross’em byłoby jeszcze ciekawiej.

:arrow: Oto adres na nowego konta Zacka Rydera na facebook’u: http://www.facebook.com/longislandicedz

:arrow: Tenille Tayla I Alexis Reed to divy, które ostatnimi czasy podpisaly kontrakt rozwojowy z WWE.

:arrow: Dolph Ziggler został dodany do rosteru Raw na stronie WWE.

:arrow: Oficjalna karta na gale TNA Victory Road:

World Heavyweight Championship Match:

Jeff Hardy vs. Sting ©

#1 Contender’s Match:

Mr. Anderson vs. Rob Van Dam

Matt Hardy vs. AJ Styles

First Blood Match:

Hernandez vs. Matt Morgan

Ultimate X Match, X Division Championship Match:

Jeremy Buck vs. Max Buck vs. Kazarian © vs. Robbie E

Tag Team Championship Match:

Ink Inc vs. Beer Money ©

Bully Ray vs. Tommy Dreamer

Knockouts Tag Team Championship Match:

Sarita & Rosita vs. Angelina Love & Winter ©

Chris-Jericho-Superstar-of-the-Day-12-23-09-chris-jericho-9560001-290-390.jpg

:arrow: Chris Jericho ogłosił, że Fozzy w lato ruszy w trasę po 9 krajach!

:arrow: WWE rozważa to, by na Raw działo się troszkę więcej akcji i aby ten program był TV-13, zamiast PG.

:arrow: Alberto Del Rio ma podpisany kontrakt z WWE na 3 kolejne lata.

:arrow: Juz wkrótce do sprzedaży trafi gra WWE All Stars.

:arrow: Walka Undertaker vs Triple H to już oficjalnie No Holds Barred, jednak nadal nie potwierdzono czy będzie to Streek vs Carrer Match.

:arrow: Nie wiadomo też czy walka o której mowa wyżej będzie ME tegorocznej Wrestlemanii. Mówi się również o starciu Cena vs Miz oraz Lawler vs Cole, ale w to szczerze wątpię.

:arrow: Dragon Gate USA tak jak RoH podczas weekednu Wrestlemanii organizuuje swoje 2 gale właśnie w Atlancie, 2 i 3 kwietnia.

:arrow: W meksykańskiej telewizji komentatorzy podczas Raw nazywali Masona Ryana – Batista 2.

morrison+melina+juntos+de+nuevo.jpg

:arrow: John Morrison podczas urodzin Meliny w Skybar wskoczył do basenu, a teraz ma zakaz wstępu do tego klubu. Sam na Twitter’ze napisał:

- Skybar, po co macie basen, jeśli nie można tam wskoczyć?! To urodziny Meliny … C’maaaaaaan!

:arrow: Tak a propos to Melina obchodziła urodziny 9 Marca.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszam do komentowania:

Wrestlemania XXVII - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=319&p=224119#p224119

Victory Road 2011 - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=320&p=225012#p225012

Biografia Sarity - viewtopic.php?p=225025#p225025

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Ulicznik Xeb

1

• fanfanfan

1

• lech123

1

Top użytkownicy w tym temacie

Shelton Benjamin is back? Szczerze mówiąc to bardzo bym chciał, bo JBL jest już stary i kariery raczej nie zrobi, a Shelton jest gwiazdą i wiele razy pokazywał nam, że może walczyć na najwyższym poziome. No jeśli to będzie tylko takie wejście i wyjście to nie potrzebnie kuszą publiczność.. Ja się nie dziwię, że bilety zostały wyprzedane, przecież to WM!! Pewnie znowu zobaczymy tam kolesia, który będzie miał pomarańczowy, koszykarski T-shirt, był on obecny na WM 25,26 więc myślę, że teraz też będzie.Fajnie gdyby Jim powrócił jako komentator, bo ten Booker T to niczego się nie nadaje.. Oficjalna karta VR już jest w pełni więc oczekuję dużych komentarzy w OD. Mam nadzieję, że fan brałeś to właśnie z OD :) Zapewne walka Taker vs HHH będzie najlepszą WM, ale wydaje mi się, że HHH nie będzie takim dobrym przeciwnikiem jakim był HBK. John Morrison wskoczył do basenu, bo się w domu nie umył i teraz szuka wymówek :D

Dzięki na niusy :t_up:

JBL jest stary i powinien już zakonczyc kariere .

Chris Jericho pewnie nie wróci do wwe jak ma w lecie miec koncerty to odpada.

Dla Undertakera ta stypulacja będzie dobra i pewnie wygra i będzie 19-0.

Ciekawie zapowiada się gala TNA Victory Road.

Na raw powinien byc program PG-13 było by ciekawiej.

Dzięki na niusy :t_up:

Shelton, no proszę zostań na dłużej, proszę. :D Shelton przecież jak wejdzie na drabinę to zmiażdży tych wszystkich obecnych ancymonów. Trudno żeby bilety się nie sprzedawały dude to nie TNA... Komentatorzy to mnie tam wiszą szczerze mówiąc, ale życzę Rossowi komentowanie największej gali roku. Zack - Lubię To. Ciekaw jestem aż Dolph się pojawi bo jak go nie będzie na WM'ce to się zdenerwuję poza tym to czego On szuka na tym RAW? Hm 3 lata to krótko, ale zobaczymy jak to się potoczy w sumie może dobrze jak Mistico będzie i jakby Alberto foszył. Taker znów walkę zamuli i tyle z tego będzie, ale Huntera z przyjemnością pooglądam jak robi pedigree and 1...2...3!! Ten ME to na pewno walka z udziałem Huntera. Ależ Ci z Meksyku oryginalni i PRO był pierwszy. :roll: Ojej wskoczył do basenu dobrze, że gaci nie ściągnął.

Zaczne od Sheltona. Mimo wszystko mam nadzieję że zostanie na dłużej w WWE i że nie jest to tylko jednorazowy występ. Przydałby się teraz, nawet po to by podnieść wartość pasa US. A swoją drogą to MiTB i Shelton to sukces WM. Chciałbym żeby tak było. Co do Rossa to lubię jak on komentuje i chętnie bym go widział w roli komentatory na WM. Razem z Bookerem mogli by tworzyć zgrany duet. Co do Zigglera to już dawno wiedzieliśmy że zostanie od dodany do rosteru Raw była to tylko kwestia czasu. Jeśli chodzi o kartę na PPV TNA to poza małymi wyjątkami prezentuje się ona przyzwoicie. No jeśli chodzi o ME Wrestlemani to proszę o jedno. Niech to nie będzie Lawler vs Cole ! To będzie porażka jeśli będziemy musieli oglądać tak słaby Main Event ! A walka komentatorów nie będzie powalała. Zdecydowanie powinna to być walka HHH vs Undertaker. No to tyle na temat newsów. Ciekawe. Dzięki :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Szkoda że JBL powrócił tylko na jedną noc, dobrze byłoby widzieć go znowu w WWE, na przykład w roli managera, a może nawet jakaś wala z Bookerem T na gali PPV? Shelton Benajmin jest świetnym wrestlerem, ale jakoś nigdy za nim wielce nie przepadałem. Oczywiście dobrze byłoby widzieć go znowu w WWE, najlepiej na Raw jakiś feudzik z Zigglerem , Bryanem albo nawet z A-Ri'em. Wiadomo że bilet na Wrestlemanie świetnie się sprzedają, w końcu to największa gala wrestlingu na świecie, jest w niej coś magicznego. Mam nadzieję że kiedyś sam na nią pojadę. Bez urazy ale facebook Rydera niewiele mnie obchodzi, jak i sam Ryder :P. Szczerze mówiąc to nie wiem co on jeszcze robi w WWE, blokuje innych młodych i utalentowanych. Jericho zamiast grać koncerty niech lepiej wraca do ringu, bo na to czekają wszyscy jego fani :P Poza tym chodzą plotki jakoby miał wystąpić w Amerykańskim tańcu z gwiazdami... ludzie, co sie dzieje z tym światem, niedługo Kane będzie grał w modzie na sukces. Nie mogę się doczekać kiedy wyjdzie gra All Stars. Zapowiada się świetnie, nie będe mógł odejść od X-Boxa kiedy tylko trafi w moje ręce. wiadomo było że walka HHH vs Taker bedzie bez zasad, bo Phenom jest na skraju wytrzymałości. Nie ma co spodziewać sie po tej walce widowiska takiego jak w zeszłym roku. Mimo to walka ta powinna być ME Wresltemanii, bo inne walki to po prostu nie ta liga, Main Event Wrestlemanii to powinna być godna zapamiętania, epicka walka dwóch ikonicznych wrestlerów. 100 lat dla Meliny. W 100% zgadzam się z Morrisonem. Basen nie służy do tego żeby się na niego patrzeć. Na dziś to tyle, dzięki za newsy.

Szkoda że Shelton Benajmin tylko wystąpił jednorazowa na SD bo chciałbym go zobaczyć jeszcze w WWE na ringu ale może wróci za rok albo kiedyś tam.No a co do JBL to może wkroczy do walki Lawlera i Cole ale to mało prawdopodobne.Nie dziwie że bilety na WM z chodzą jak gorące bułeczki dla tego że to jest najważniejsza gala w roku i każdy chce być na niej.Fajnie jakby JR komentował najważniejszą gale w roku.No nowe dwie divy w rozwojówce będą zobaczymy kiedy będą już walczyć w WWE i czy są dibre w ringu no i oczywiście czy są zgrabne bo nie gdy je nie widziałem w ringu a ni nie słyszałem o takich divach.No dobrze że Dolph został dodany do rosteru Raw może rozkręci feud z JoMo bo już Fanx3 we wcześniejszych newsach już podawał najprawdopodobniejsze walki na WM i była tam walka John Morrison & Kelly Kelly & Trish Stratus vs Dolph Ziggler & Layla & Michelle McCool więc czemu nie na pewno feud był by dobry bo jeśli jest John Morrison to na pewno będzie bardzo dobry :D .No oficjalna karta na Victory Road zapowiada się dobrze.No więc widać że Chris Jericho w przyszłości na razie się nie wybiera na ring do WWE a ni wogule tylko ze zespołem w trasę koncertową.Fajnie że Alberto podpisał na dużej kontrakt z WWE bo jest dobrym zawodnikiem i świetnie się spisuje w tej chwili jako heel no a do tego niedługo walka z edgem o pas wagi ciężkiej na Wm i duże prawdopodobne że go wygra i z 2-3 miesiące go ponosi na ramieniu albo tam gdzie będzie chciał nawet na małym.... palcu :8 . Walka Undertaker z Triple H będzie na pewno świetna no a jeszcze ze stypulacją No Holds Barred będzie jeszcze świetniejsza no a jak dojdzie do tego Streek vs Carrer Match i z sędzia HBK było by to zaje :censored: te albo jeszcze lepsza ale nie chce pisać nie kulturalnie.Też wątpię że któraś z innych walk będzie ME musi na 100% ME być walka Taker vs. HHH bo jeśli WWE wybierze inną walkę jako ME to będą głupcami jak dla mnie.Na pewno zabalował z jakąś babką w klubie albo z samą jubilatką Meliną a w jaki sposób to nie wnikam :D i się chłopaczyna zmęczył i się poszedł wykąpać.A no i najlepszego Malina!!!.

Dzięki za newsy :) .

Hmmm jednorazowy występ JBL jest zupełnie zrozumiały, fajny motyw przed WM'ką, przypomniał się itd Ale co za sens robić jednorazowy wielki powrót w darkmatchu? Jak dla mnie to trochę naciągane i conajmniej dziwne by było gdyby nie został na dłużej. Hmm no tak skoro Cole i Lawler walczą nie będzie ich przy stole, nie pomyślałem o tym. W takim wypadku Ross jest świetnym wyjściem tylko ten trzeci powinien być heelowy, najlepiej Striker. No chyba że Cole będzie i potem sobie pójdzie. No to nie zapowaida się szybki powrót Jericho. Wróci na bank, byle ie za późno by jeszcze coś w tym ringu pokazał. Nie rozumiem czemu tak faworyzują tą walkę komentatorów. Czytałem gdzieś że jest ona uważana przez zarząd za jedną z trzech najważniejszych obok WWE Championship i Takera z HHH. Jak dla mnie to trochę żenua stawiać ją wyżej niż WHC. Dziwny jakiś ten klub od JoMo. Jak mają basen to chyba w jakims celu :P Bo to raz się wskakiwało do basenu na imprezie... Conajmniej dziwne :P

ie rozumiem czemu tak faworyzują tą walkę komentatorów

Sam Stone Cold podnosi prestiż tej walki, poza tym często bywa tak, że jednym z trzech Main-Evnetów WM jest właśnie starcie w tym rodzaju(jak chociażby na WrestleMani 23, Lashley vs Umaga z Trumpem, McMahonem i Austinem jako sędzią specjalnym).

Ale co za sens robić jednorazowy wielki powrót w darkmatchu? Jak dla mnie to trochę naciągane i conajmniej dziwne by było gdyby nie został na dłużej.

Tutaj nikt nie wspomina o wielkim powrocie. Vincent zadzwonił z pewnością do Sheltona i spytał się, czy nie chciał by wystąpić przed galą. Z tego co się orientuje często tak jest z zawodnikami ze sceny niezależnej, a poza tym Benjamin dopiero co podpisał kontrakt z ROH więc póki co do WWE nie wróci.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Kurczę, a ja liczyłem na powrót Benjamina do WWE. No nic, jeśli jest mu dobrze w ROH to niech tam siedzi. Może to i lepiej... Miło byłoby zobaczyć Ross'a komentującego Wrestlemanię. Mam nadzieję że WWE zdecyduje się Go "posadzić" przy stoliku komentatorskim. Chris mógłby odwiedzić Polskę wraz ze swoim zespołem. Gdyby koncert odbył się gdzieś niedaleko, to napewno był z chęcią pojawiłbym się na tej imprezie. PG czy tam TV - 13 jak dla mnie byłoby dobrym pomysłem. Myślę że więcej ciekawych akcji i storyline'ów się przyda. Teraz mam takie drobne marzenie by znieść chociaż bana na krew, ale jednak nie chciejmy wszystkiego na raz :P. No Holds Barred Match ma jedynie na celu nieco odciążyć Takera, który ciągle od jakiegoś czasu łapie kontuzje. Oby tylko mecz był lepszy od tego z Night Of Champions gdzie Undertaker podjął się swego brata chyba w tej samej stypulacji. Streak vs Career podniósłby napewno "wagę" całego pojedynku i pewnie wtedy walka Trajpla z Tejkerem byłaby głównym main eventem gali. Właśnie, jeśli chodzi o ME to stawianie w nim walki Lawlera i Cole'a to byłby śmiech na sali.

Dzięki za newsy :).

Szkoda, że ten występ Sheltona był jednorazowy. Pamiętam go jak jeszcze walczył w WWE. Fajnie się go oglądało w ringu dlatego, że był dobrym technicznie

wrestlerem i miał duży repertuar ciosów. Najlepsze co pamiętam to jego walki MITB na Wrestlemaniach. Te skoki z drabin na przeciwników z przewrotami

w powietrzu były świetne. :applause:

Chciałbym , żeby JR powrócił do stołu komentatorskiego, bo podobały mi się jego komentarze. :)

Czyli zwolnienie Ziglera to oczywiście był storyline i teraz przeszedł na RAW.

Victory Road było w bardzo ubogi sposób promowane na Impactach i przez to emocje nie będą wielkie.

Zespół Jericho wyrusza w trasę koncertową i coś mi się wydaje, że w najbliższym czasie nie zobaczymy jego powrotu do WWE.:(

Może dzięki wprowadzeniu TV-13 RAW będzie lepsze do oglądania niż to co jest aktualnie. :D

Stawiam na to, że ME tegorocznej WM-ki będzie starcie Miza z Ceną.

Mason Ryan rzeczywiście podobny jest do Batisty pod względem twarzy i muskulatury.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Turniej drużynowy wyłoni następnych pretendentów do pasów Vanity Project. Tymczasowy GM Robert Stone ogłosił w kulisach we wtorek, że turniej wystartuje w przyszłym tygodniu i finiszuje na evencie NXT w Madison Square Garden Theatre 31 marca. Początkowo w stawce były ekipy The Culling, Sean Legacy & Eli Knight, Hank & Tank, Birthright, OTM oraz DarkState, a w openerze pierwszej rundy Hank & Tank mieli zmierzyć się z Birthright. Saquon Shugars z DarkState nie był zadowolony z taki
    • Grok
      Jon Moxley jest dumny ze swojej frakcji Death Riders i niedawno wychwalał etykę pracy jednej z jej członkiń. W niedawnej rozmowie z Renee Paquette w programie Close Up, Moxley stwierdził, że każdy zawodnik w tej branży powinien pracować tak ciężko jak Marina Shafir. Mimo kilku lat spędzonych w federacji, Shafir zyskała swoje pięć minut dopiero po dołączeniu do Moxleya jako część Death Riders w 2024 roku. W ciągu ostatnich paru lat Shafir wspięła się do grona najbardziej dominujących kobiet
    • Grok
      Kilka lat po przejściu na emeryturę Sting złożył dwa nowe zgłoszenia znaków towarowych nawiązujące do początków swojej kariery. W poniedziałek, 9 marca 2026 roku, Sting zgłosił znaki towarowe „Flash Borden” i „Blade Runner Sting” na towary i usługi: koszulki; bluzy; bluzy z kapturem; czapki; chusty na głowę; oraz skarpety. Opis tych zgłoszonych znaków towarowych brzmi: Zgodnie z danymi USPTO, „Flash Borden” został użyty po raz pierwszy w grudniu 1984 roku, a „Blade Runner Sting” – 28 gru
    • Grok
      Następny odcinek w Houston to Booker T Appreciation Night. Przed main eventem wtorkowego epizodu Vic Joseph zwrócił się do publiki i zaskoczył Booker T, ogłaszając, że następne show w rodzinnym mieście Hall of Famera, czyli w Houston, będzie mu poświęcone. Pięciokrotny mistrz WCW był tym faktem wyraźnie zaskoczony. Dodatkowo zapowiedziano steel cage rematch o NXT Women’s North American title, w którym Tatum Paxley broni tytułu przed Izzi Dame. To właśnie Dame przerwała Paxley na starcie wtor
    • Grok
      Kilka godzin po przedłużeniu kontraktu z MLW Shotzi spotkała ją osobista tragedia – zaginął jej brat po wypadku samochodowym. W mediach społecznościowych podzieliła się niepokojącą informacją o Deano, którego samochód znaleziono rozbity niedaleko Fort Mason/Marina District w San Francisco. Nagrania z monitoringu pokazują, jak oddala się od wraku. Szczegóły, jak skontaktować się z władzami w sprawie wszelkich informacji o Deano, znajdziecie tutaj. Po długim runie w WWE, z którą rozstała s
  • Dodaj nową pozycję...