Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sarita - Biografia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

I przed wami kolejna wspaniała Biografia od Periego (ta skromność), tym razem postaram się wam przybliżyć postać jednej z najlepszych kobiet w Main Streamie (przynajmniej wg mnie), jest ładna i utalentowana. Ma bardzo ciekawą karierę, od Kanady przez Meksyk do USA. Bez zbędnego lania wody... Sarita !

sarita20cutoutbycrank.png

Wstęp

Sarah Stock (urodzona 4 Marca, 1979) jest profesjonalną kanadyjską wrestlerką. Aktualnie walczy w Total Nonstop Action (TNA), gdzie zdobyła Knockout Tag Team Championship jako Sarita. Pracuje również dla Consejo Mundial de Lucha Libre (CMLL) jako Dark Angel. Stock walczyła w wielu federacjach niezależnych w Ameryce Północnej, mierząc się z wrestlerami i wrestlerkami.

Sarah rozpoczęła swą karierę w Kanadzie, podróżując po całym kraju by móc walczyć dla różnych federacji. Później przeprowadziła Się do Meksyku gdzie walczyła dla Asistencia Asesoría y Administración (AAA) a potem dla CMLL. Pracowała również dla Federacion Internacional de Lucha Libre, gdzie posiadała Women`s Championship i Lucha Libre Femenil gdzie była Juvenil Championką

14.jpg

Wczesne lata (2002-2003)

Stock zaczynała jako profesjonalna wrestlerka w Winnipeg, Manitoba's Top Rope Championship Wrestling. Trenowała ona pięć tygodni zanim dostała szansę na walkę. Zadebiutowała 22 lutego 2002. Na początku walczyła ona w Can-Am Wrestling, gdzie została Can Am Wrestling Women`s Championką . W lipcu tamtego roku przeniosła się do Real Action Wrestling pod gimmcikiem Sweet Sarah, grała służącą wrestlera – Johnyego Wiseguy`a. Trochę później zaczęła walczyć u boku Wiseguy`a w serii mixed Tag Team matchów przeciwko Duke Macisaac i jego służącą – Rachel. Federacja ta szybko upadła, a Stock podpisała kontrakt z Main Stream Wrestling (MSW), gdzie debiutowała w sierpniu 2002, nadal walczyła jako Sweet Sarah. W promocji tej było mało kobiet więc często mierzyła się również z mężczyznami.

W następnym miesiącu, Sarah zaczęła walczyć dla federacji Afy Anoa – World Xtreme Wrestling (WXW), która swoje walki prezentuje w Pensylwanii. Walczyła ona głównie przeciw kobietom, np. Mercedes Martinez i Valentinie. W październiku powróciła do Kanady walcząc w federacjach niezależnych jako Sarah Griffin. Wdała sięona tam w feud z Charlotte Webb, z którą walczyła w Hybrid Wrestling Coalition i Can-Am Wrestling. Sarah wygrała tą rywalizacje. Od listopada 2002 do kwietnia 2003, walczyła dla kilku innych Kanadyjskich federacjach niezależnych np. Extreme Canadian Championship Wrestling, Monster Pro Wrestling i Premier Championship Wrestling. W kwietniu powróciła do MSW, gdzie feudowała z wrestlerem – Kyle Kruze`m. Feud ten obfitował w różnego rodzaju walki np. „Kiss My Ass” match i Bra and Panties.

000191.jpg

Lucha Libre Femenil AAA i CMLL (2003–2004)

W 2003, by poprawić umiejętności, Stock przeniosła siędo Monterrey w Meksyku, by zmierzyć się z kobietami stamtąd . Promotorzy zaoferowali jej nowy gimmick, od tamtego czasu zaczęła walczyć w masce jako Dark Angel. Na początku było jej trudno podczas walk gdyż nie znała ona hiszpańskiego i nie mogła się komunikować. 17 Października pokonała Simply Luscious i zdobyła Lucha Libre Femenil Juvenil Championship. Podczas walki w Meksyku ,Sarah nie zrezygnowała z walki w U.S.A i Europie. Walczyła w wielu walkach WXW w listopadzie 2003. W tym samym miesiącu zawalczyła dla RoH, jako Sweet Sarah przegrała ona z Allison Danger. Miała również walkę w OVW, która kiedyś była rozwojówką WWE. Walka ta odbyła się 4 grudnia 2003 jako Sarah Griffin i przegrała z Passion.

2 kwietnia 2004 Stock straciła swoją maskę w 25-minutowym mask vs mask matchu przeciwko Princessie Sujei na evencie Lucha Libre Femenil. Trochę po tym zdecydowała się by odpuścić Monterrey i przeprowadziła Się do Mexico City i walczyć dla Asistencia Asesoría y Administración (AAA). Stock nie walczyła regularnie dla AAA i po kilku występach nie pojawiała się w federacji.

Consejo Mundial de Lucha Libre (2004–present)

Po zerwaniu kontraktu z AAA, Stock podpisała kontrakt z Consejo Mundial de Lucha Libre (CMLL), które rywalizuje z AAA. Zaczęła regularnie występować, lecz już pod innym gimmickiem. Była ona wtedy zamaskowana, od wtedy zaczęła walczyć jako Dark Angel, w odradzającej się dywizji kobiet. 25 marca 2005 pokonała Pricesse Sujei i zdobyła Federación Internacional de Lucha Libre Women's Championship. 9 września 2005 Stock wraz z Marcelą wygrały Torneo cibernetico elimination match, który miał wyłonić dwie pretendentki do CMLL World Women`s Championship. 16 wrześna w 72 urodziny CMLL doszło do walki o ten pas, lecz niestety Marcela pokonała Dark Angel i zdobyła tytuł.

Po tej walce Stock zaczęła feudować z La Amapolą, feud skończył się 14 kwietnia 2006, na Luchas de Apuesta w którym Dark Angel na szali postawiła swoje włosy, a Amapola swą maskę. Walka zakończyła się zwycięstwem Stock, a Amapola straciła maskę.

We Wrześnu 2006. Sarah powróciła do Kanady, walcząc dla Main Stream Wrestling przeciwko Kyle Kruze o MSW Atlantic Canadian Champion. Stock pokonała go w trzech walkach, lecz nie zdobyła tytułu, ponieważ walki nie były o niego. Później zmierzyła się kilka razy z Nattie Neidhart, która jest córką Jim`a Neidharta. Stock i Nattie Neidhart zawalczyły ze sobą pięć razy, z lepszym bilansem wyszła Neidhart wygrywając 3 z pięciu walk.

Po powrocie do CMLL, Stock uczestniczyła I wygrała konkurs na najlepszą rzeźbę między kobietami z CMLL(konkurs ten wygrała pięć razy z rzędu) Uczestniczyła ona również w reklamie PS3.

Shimmer Women Athletes (2007–2008, 2010)

1 czerwca 2007, Sarah, pod swoim prawdziwym imieniem I nazwiskiem zadebiutowała w Shimmer Women Athletes (gdyby ktoś nie wiedział, Shimmer to federacja dla kobiet). Zaproszona tam była, by promować Volume 11 jako „zagraniczna uczestniczka z dziką kartą” w turnieju, który miał wyłonić pierwszą Shimmer Championke. Zaczęła dwoma wygranymi z Main Eventerami – Cheerleader Melissą i MsChif, przeszła do półfinału, w którym przegrała z zwyciężczynią całego turnieju – Sarą Del Rey. 13 października w 15 odcinku, pokonała Daizee Haze, jednocześnie dostając Title Shota w odcinku nr 16, który był nagrywany tego samego dnia. Stock zmierzyła się z Del Rey w two out of three falls matchu, lecz przegrała 2 do 1. Po tej walce Stock, nie było widać w Shimmer. 26 kwietnia 2008 powróciła do federacji, w jednym z odcinków pokonała Lacey ale w drugim przegrała z Cheerleader Melissą. Po tych odcinkach Sarah znów nie pojawiała sięw federacji, tym razem trwało to dwa lata. 5 lutego 2010, Shimmer ogłosiło, że Stock powróci do federacji po dwu letniej przerwie. Powróciła ona 10 kwietnia przegrywając z MsChif w title matchu. Następnego dnia pokonała ona członkinie Shimmer Tag Team Championkę – Nicole Matthews. Od tamtego czasu nie pojawiła się w Shimmer.

a705f8e0e389e776c7a16b8f47c9fb70.jpg

Total Nonstop Action Wrestling (2009–present)

21 kwietnia 2009 Stock, zawalczyła w Dark matchu dla TNA, w którym została pokonana przez Awesome Kong, ale za to 22 kwietnia pokonała Taylor Wide. 11 Maja, 2009 w hiszpańskiej wersji TNA Today zadebiutowała jako Sarita. W odcinku z 25 czerwca, pojawił się film promujący debiut Sarity na Impekcie. Na głównym show zadebiutowała 16 lipca, pokonując Alisse Flash. Przez sierpień i wrzesień Sarita walczyła w teamie z Taylor Wilde w turnieju, który miał wyłonić Knockout Tag Team Championki. Po pokonaniu Alissy Flash i Daffney i Awesome Kong i Raishy Saeed. I tym samym doszły do finału, który odbył się na No Surrender, w finale zmierzyły się z Madison Rayne i Velvet Sky, walkę wygrała drużyna Sarity, jednocześnie zdobywając tytuły. 4 stycznia na 3 godzinnym show, Sarita i Wilde przegrały pasy w walce z Hamadą i Awesome Kong. W 25 odcinku Daffney przegrałą z Wilde po interwencji Sarity. W następnym tygodniu Sarita walczyła ze swoją byłą partnerką, która uznała że nie satysfakcjonuje ją wygrywanie za pomocą oszustwa , potem Sarita uznała, że ona jest zwyciężczynią i nie potrzebuje Wilde , i uznała że nie potrzebuje swojej partnerki w nadchodzącym matchu z Daffney, w którym Sarita przegrała. Na show z 1 lipca Sarita przeszła heel turn, pierwszy raz w TNA, po tym jak zaatakowała Taylor Wilde, po przegranej walce o Women`s Knockout Championship z Madison Rayne.

:arrow: Sorry za wszystkie błędy.

:arrow: Nadal przyjmuję zamówienia na biografie.

Wszystkie prawa zastrzeżone, nie kopiować bez mojej zgody.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kacper987

1

• Ulicznik Xeb

1

• Hunico

1

• lech123

1

Top użytkownicy w tym temacie

sarita nie znałem jej ale teraz po tej biografi poznałem

Biografia bardzo fajnie i czytelnie napisana. Co do samej Sarity to jakoś nie interesowałem się jej życiorysem i nie wiedziałem o niej dużo. Wiedziałem że miała przeszłość związaną z AAA, CMLL. Nie zaprzeczę jest bardzo dobra i ładna też. Ale takich kobiet jak ona jest jednak mało a szkoda. Peri świetne są te twoje biografie. Może miałbyś ochotę napisać coś o Volador Jr. ?

Volador Jr drugi w kolejce, zaraz po ... a nie ważne, będzie niespodziewanka//Peri

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Dzięki za bio :t_up:

Sarita. Widać że jest ładna co wychodzi jej na Plus. Ja nawet tak naprawdę jej nie znałem ale zobaczyłem jej zdjęcie i to mnie zachęciło no i ty jeszcze pisałeś. Ja większych błędów się nie dopatrzyłem (A w ogóle nic się nie dopatrzyłem). Bio starannie napisana i przyciąga do przeczytania. Tylko czekać a może zadebiutuje ona w WWE choć w co wątpie. W mniejszości przeczytałem tylko o SWA bo to mniej mnie interesuje.

Dzięki za bio i czekam na więcej

Fajnie bla bla bla, ale mężczyzn lepiej opisywałeś i mają większy popyt biografię z nimi, przeczytałem wszystko do TNA bo TNA ssa. No miała ciekawą karierę, przede wszystkim nie wiedziałem o jej lucha występach :P Ogólnie jak zwykle fajnie napisane choć tym razem mniej ciekawostek więcej suchych informacji. :P

No więc o Saricie wiedziałem mało, bo znałem ją tylko z występów w TNA i bardzo psodobao mi się, że tym razem przedstawiłeś biografię jakieś divy. Nawet nie wiedziałem, że miała dość barwną przeszłość. Bardzo estetycznie wykonana biografia, kilka fajnych zdjeć i omówienie postaci juz od pierwszych lat w wrestlingu i o to chodzi. Teraz może czekam na jakąs biografię z po za Lucha i ja chętnie bym zobaczył, jesli jeszcze nie było, coś o Wade'zie Barrett'cie. Dzięki za fajne bio i czekam na kolejne ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

O tak.Długo czekałem na to bio gdyż Sarita to jedna z moich ulubionych pań w Pro-wrestlingu.Bio jak zwykle dobre,dużo informacji i dużo z tego wiedziałem szczególnie z TNA gdyż byłem światkiem jej debiutu w tej fedce.Nie wiedziałem że Sarita występowała w masce i że ją przegrała.Wielkie dzięki za bio i czekam na następną.

#SmartFanZone

Bardzo fajna i ciekawa biografia o Saricie i fajnie się czyta.Fajne zdjęcia i w dobrych miejscach.Z tej biografii dowiedziałem się że ona występowała w Lucha Libre.Ale tak to biografia fajnie napisana.No teraz Peri czekamy na twoje następne bardzo dobre biografie :) .

Przyznam na początku że za bardzo to ja czasu nie posiadam, ale już mnie tak dusi Peri więc skomentuje. Co tutaj dużo pisać? Po prostu kolejna ciekawa biografia napisana przez ciebie. Znów wszystko ładnie poukładane, napisane w miejscu gdzie powinno być, każde wydarzenie w poszczególnym "pod temacie". Oczywiście że napisałeś nam ogroma informacji na jej temat, tylko teraz czekać aż kiedyś napiszesz biografię o mnie :lol Ale to już jest nudne, wiesz? Co chwilę biografie napisane na wysokim poziomie i bez większych błędów :D Dzięki i czekam na kolejne, jak będzie czas to skomentuje.