Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PWA News #1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

pwa.png

:arrow: Dostawałem mnóstwo wiadomości z pytaniami kiedy pierwsza gala, wielu z was nie może z pewnością doczekać się tej chwili. Pragnę was nieco uspokoić, pierwsza gala federacji PRO Wrestling Action odbędzie się juz 18 marca, godzina 20 - US Airways Center.

:arrow: Nie wiadomo jeszcze która z gwiazd obdarowana będzie solidnym pushem, ale najczęściej wymawiane nazwiska to Alberto Del Rio, Samoa Joe czy Claudio Castagnoli. Rzecz jasna nie wolno zapominać o takich nazwiskach jak John Cena czy Kurt Angle, ale Ci panowie będą raczej starali się promować nowe, wielkie nazwiska.

:arrow: Pierwsza gala PPV z pod szyldu PWA - Concussion odbędzie się 24 kwietnia w samym Madison Square Garden, gdyż jak można się domyślić - Będzie to pierwsze PPV tejże federacji w historii.

:arrow: Jak z pewnością wiecie federacja ściagnęła wiele gwiazd lucha-libre, takich jak Delirious, El Zorro, Mephisto czy Ultimo Guerrero. Federacja nie ma wobec nich jakiś większych planów, ale mimo to chce jak najlepiej zadbać o dywizje cruiserów, która ma przynosić federacji zyski. To właśnie z myślą o takich zawodnikach stworzono pas International Championship, który to na barkach właśnie tych wrestlerów ma być noszony najczęściej.

:arrow: Nie wiadomo jeszcze do końća co tak naprawde z dywizją tagów. Wprawdzie brak 'tych prawdziwych' tag teamów w PWA, ale sam prezes federacji - Sebu nie przejmuje się tym zbytnio, gdyż ma już ponoć wiele planów dotyczących pasów drużynowych, jak i samych drużyn.

:arrow: Wielu zastanawia się z pewnością, jakim cudem John Cena zgodził się podpisać kontrakt z federacją, skoro gdzie indziej było mu dobrze. Przedstawiam Wam właśnie bardzo ciekawy wpis wrestler z jego twittera:

'PWA, nareszcie, dziękuje - jestem wolny. John, Never Give Up...shut up!'

:arrow: Wczoraj doszło do konferencji prasowej, w której udział brał rzecz jasna prezes PRO Wrestling Action - Sebu. Oto fragment jego wypowiedzi podczas tej właśnie konferencji:

'PWA..Nie obiecuje zmian, które zmienią cały wrestling na zawsze, nie obiecuje staruchów z wąsem i uwielbieniem do kamer, obiecuje jednego - Pro Wrestling Action, będzie to najlepsza federacja, to będzie coś więcej niż federacja, to sportowa rozrywka w najlepszym wydaniu, to wrestling w najlepszym wydaniu.'

:arrow: Federacja nie fantazjuje i nie poszukuje póki co większych sponsorów, gdyż jak wszyscy uważają - w niczym to nie pomoże.

:arrow: Co prawda nic nie jest jeszcze pewne, ale mówi się, iż PWA będzie posiadało swoje nowe stypulacje, o których zostanie powiedziane już niebawem. Jedna ze stypulacji ma dotyczyć październikowego PPV, które nosi nazwę - Ring Smashed.

Co prawda mało, ale teraz nie ma o czym pisać.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• FIZ

1

• fanfanfan

1

• Hunico

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Ciekawe newsy. Dużo pisz o samej federacji no i mogę wnioskować że będzie bardzo dobrze. Z niecierpliwością czekamy na 18marca. Co do zawodników z pushem to informacja o tym że Cena będzie promował innych jest dla mnie zaskoczeniem. Ale pomysł jest oryginalny i kto wie może odniesie sporty sukces. Co do specjalnych stypulacji to jak najbardziej pomysł na plus. Oby tylko nie były one podane pod inną nazwą a zasady takie same jak w WWE czy innych federacjach. To tyle. Spoko newsy. Zapraszam do mnie :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Gwiazdy jak Del Rio przy pasie i dobrze, jednak ja dalby Samoa troche do wypromowa kogoś, a Kurta do pasa, jakoś lepiej mi pasuje ale czekam jak ci to wyjdzie. Jasiu wreszcie nie bedzie pierwszym mistrzem i bardzo dobrze, bo chociaz ty go urzyjesz do jakiegos promowania, a nie do tego co robi cały czas. Widać, że GM Sebu stara się nie składać fałszywych obietnic, lecz woli zaskoczyć i dobrze. Podoba mi się twoja polityka i czekam na pierwsza galę. Powodzenia ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Newsy poprostu ssą.....Nieno żart 18 marca jeden dzień przed moją galą :) zobaczymy jak ci wyjdzie co wymyślisz mam nadzieje że coś dobrego.Nie wszystkie pierwsze gale musza być w Nowym Yorku wykup se inną hale :D Zobaczymy co wymyślisz z Tag Teamami jak nie posiadasz tych co do siebie pasują ale może to i dobrze będzie ciekawiej.Sebu w wywiadze skromny już dwie osoby nazwały swoje federacje najlepsze i komu mam wierzyć ?? Zobaczymy

No dobra trzeba czas na mój komentarz. Kolejny, który mówi że jego fedka będzie najlepsza, ale to się dopiero okaże przy zliczaniu ratingów z poszczególnych gal. Więc od początku na galę 18 czekam z niecierpliwością, bo może się tam wiele ciekawych rzeczy zdarzyć. Ciekawe co wymyślisz z Tag-Teamami. Cena wolny, i będzie to samo co w WWE będzie promował swoją osobą młode talenty do tego jeszcze użyjesz Angle i bardzo dobry pomysł. Gwiazdy Lucha o pas Intercontintal w głównej mierze to dobry pomysł trzeba ich też przypushować. Czekam na gale i powodzenia

Dobra masz.

Ehh... Dobre newsy. Dużo było mówione o federacji co leci na +. Jasiu promuje gwiazdy =)) to mnie rozwaliło. Rio z pasem. I leci na +. Kurde musiałeś go wylosować :P Dużo nie obiecujesz co też może dobrze. Czekam na twoją 1 galę.