Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sin Cara,TJP,Hogan,DGUSA,NWA,Carlito,IWA-MS Powraca? i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

TJP.jpg

:arrow: TJ Perkins powraca do ROH.Młody wrestler pojawi się na dwóch najbliższych galach ROH w Bostonie I Nowym Jorku.W Bostonie stanie twarzą w twarz z Chrisem Hero a w Nowym Jorku z El Generico.

images?q=tbn:ANd9GcSDS1wFv9jGrIQqB3_qdf4sL5z2EuPZp0xqCBGu5mPrjNFuy3m5Zg&t=1

:arrow: W miniony weekend w Hollywood doszło do niespodziewanej zmiany posiadacza tytuły NWA World Heavyweight Championship.Kto nim jest??

hulk-hogan.jpg

:arrow: Jak podaje portal Pwinsider.com,Hulk Hogan pojawił się na tappingu federacji Micro Championship Wrestling.W sumie nie jest to nic dziwnego gdyż Easy-E jest tam bodajże bookerem.Jak wiadomo Hoganowi niedługo skończy się kontrakt w TNA czyżby szukał nowej federacji??

unitedwestand-poster.jpg

:arrow: Jutro federacja Dragon Gate zaprezentuje nam swoje kolejne PPV pod nazwą "United We Stand".Oto karta oraz promo na tą galę:

Open The United Gate Championship Match

Masato Yoshino & PAC of World-1 vs. Chuck Taylor & Johnny Gargano of Ronin

Eight Man Tag Team Action!!!

CIMA, Naruki Doi, Ricochet & Dragon Kid of Blood Warriors vs. Jimmy Jacobs and his team

No Rules Match

Homicide vs. Jon Moxley

Must See Bonus Main Event

BxB Hulk vs. Akira Tozawa

Special Attraction Match

Cheech vs. AR Fox

:arrow: Federacja NWA Hollywood opublikowała swój najnowszy epizod swojej gali.Zapraszam do darmowego obejrzenia 25 odcinka

http://blip.tv/file/4863459?utm_source=player_embedded

:arrow: Uwaga spoiler z gali IWRG 03/03/2011 Arena Naucalpan !!

54965691545e6d1df0a1z.jpg

Nowymi posiadaczami tytułu IWRG Intercontinental Trios Championship są Joe Lider, Silver King, Último Gladiador którzy pokonali Oficiala 911, Oficiala AK47, Oficiala Fierro

http://www.youtube.com/watch?v=4tMxuiRKjE8&feature=related

:arrow: Na ostatnim Monday Night Raw został puszczony film który zapowiada Sin Carę w WWE.Zostało w nim pokazanych kilka akcji które wykonuje Sin Cara.Co w tym ciekawego??W 20 sekundzie można zobaczyć jak Sin Cara wykonuje chwyt La Mistica który był jego finisherem w CMLL.A więc możliwe że Mistico również w WWE będzie wykonywał tą akcję,być może nawet jako finisher.A propos jeżeli ktoś nie wie kto jest drugą postacią na filmiku,to już wyjaśniam jest to Peter Orlov,znany bardziej z AAA jako Alex Koslov.

carlito.jpg

:arrow: Były wrestler WWE,Carlito podpisał kontrakt i już zadebiutował w AAA.Oto filmik z jego debiutu.Uwaga zawiera spoilery z gali

2984980.JPG

:arrow: Turniej AAA Rey de Reyes 2011 już coraz bliżej znamy już uczestników turnieju.Oto lista wrestlerów którym udało się zakwalifikować.

Carlito

LA Park

El Mesias

Extreme Tiger

homenaje-a-dos-leyendas.jpg

:arrow: 18 Marca zobaczymy również galę organizowaną przez CMLL pod nazwą Dos Leyendas.Oto karta na to show.Jak dla mnie to szału niema ;)

1 Mini-Estrellas match Best two out of three falls Six-man tag team match

2 Diamante, Metro and Stuka, Jr. vs Los Cancerberos del Infierno (Cancerbero, Raziel and Euforia) Best two out of three falls Six-man tag team match

3 Ángel de Oro, Blue Panther and Valiente vs Los Guerreros del Atlantida (Atlantis, Rey Bucanero and Último Guerrero) Best two out of three falls Six-man tag team match[2]

4 La Sombra, Rush and Toscano vs La Peste Negra (El Felino, Mr. Niebla and Negro Casas) Best two out of three falls Six-man tag team match

5 Averno © Vs Máscara Dorada Singles match for the NWA World Light Heavyweight Championship

6 Brazo de Plata and Máximo vs. El Terrible and El Texano, Jr. Tag team Lucha de Apuesta hair vs. hair match.

:arrow: PWG zapowiedziało nam kolejną galę pod nazwą "Winning, Winning!".Odbędzie się ona 9 kwietnia w Reseda, CA .Oto dwie walki które są zapowiedziane na galę

PWG World Championship

Claudio Castagnoli © vs. Joey Ryan

PWG World Tag Team Championship

iPeligro Abejas (El Generico & Paul London) © vs. The Young Bucks

181508_153516944706389_100001442538869_301412_8261462_n.jpg

:arrow: Już w sobotę w Filadelfii odbędzie się gala organizowana przez CZW pod nazwą ""Status Update: Fantastic!".Oto karta na tą galę:

CZW World Heavyweight Championship

"Ego" Robert Anthony © vs. Devon Moore

6 Man Tag Team Match

Danny Havoc, Scotty Vortekz & Homicide vs. Drake Younger, Drew Gulak & MASADA

Ultraviolent Rules Match

DJ Hyde vs. Greg Excellent

Two Team...Two Matches

"BLK Jeez" Sabian vs. Jay Briscoe

Two Team...Two Matches

Joker vs. Mark Briscoe

For Akuma's Best of The Best Spot

Akuma vs. Ty Hagen

Last Chance for Best of The Best

Ryan McBride vs. A.R. Fox vs. Aaron Arbo vs. Alex Colon

One on One

Ruckus vs. tHURTeen

1PW Showcase Match

Kid Fite vs. "Unstoppable" Andy Wild

iwa-logo%285%29.jpg

:arrow: IWA-MS jest uważane obecnie za jedną z najgorszych federacji w USA.Jednak karta na przyszłą galę prezentuje się znakomicie.Czyżby legendarne IWA wstawało na nogi czy może jednak jedynie karta dobrze wygląda.Gala będzie nazywała się "April Bloodshowers 2011". i odbędzie się 7 Kwietnia.Oto karta na galę:

When Thumbtacks Attack!:

The Hatchet Boyz (2 Tuff Tony & Corporal Robinson) vs. The Ministers of Mayhem (Ian Rotten & Ox Harley)

Necro Butcher vs. Sabu

Davey Richards vs. MASADA

IWA MS World Light Heavyweight Championship

Jaysin Strife © vs. Neil "Diamond" Cutter

Tarek The Legend vs. Jonathan Gresham

op-big-freeze.jpg

:arrow: Już w sobotę federacja Chikara pokaże nam swoją nową galę pod nazwą "Operation Big Freeze".Oto karta oraz promo na tą galę:

The Main Event!

TriosMain.jpg

Big Boys Battle it Out!

BigBoysBattle.jpg

Trios Tussle!

>

One on One!

FireIcarus.jpg

8-Man Tag Team Extravaganza!

WeLove8Mans.jpg

A Score to Settle!

SoulDK.jpg

Femme Fatales Face Off!

AustraliaJapan.jpg

3700347145_fce9b5d412.jpg

:arrow: Gwiazda TNA,Amazing Red wystąpi 15 Marca na gali Chikary King of Trios!!Oto pozostałe drużyny:

Trios11_1.jpg

Trios11_2.jpg

Trios11_33.jpg

Trios11_444.jpg

Trios11_5.jpg

Trios11_66.jpg

Trios11_777.jpg

Trios11_8888.jpg

Trios11_999999.jpg

Trios11_10.jpg

Trios11_1111.jpg

Trios11_121212.jpg

Trios11_1414.jpg

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Zaqu7

1

• Hunico

1

• lech123

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No to ja zacznę. Co do TJ to chyba bardzo dobrze robi wracając. Zobaczymy jak z jego formą. Chyba mecz z El Generico będzie lepszy. Co do nowego posiadacza pasa to też jestem zdziwiony. Nie spodziewałem się zmiany jego właściciela. Co do Hogana to nie wiem czy powinien czegokolwiek szukać w MCW. Teraz coś o promo Sin Cary. Jestem zaskoczony tak jak i każdy chyba tym co było ukazane na promo. Jeśli Sin Cara będzie miał podobny move set jak w CMLL z La Mistica na czele to kto wie. Widać WWE wie co robi. Osobiście myślałem że zbanują mu większą część move-setu. No cóż miła niespodzianka. Zobaczymy jak to będzie w debiucie. Co do Rey De Reyes to czekam tak samo jak na Wrestlemanię. Zapowiada się super gala dla fanów lucha libre. Nie wiem jak wy ale ja jestem zachwycony. Czego nie mogę powiedzieć o kolejnej gali czyli Dos Leyendas. Zgodzę się z Yao że dużo szumu ale czy to będzie jakiś duży szał to nie wiem. Na koniec coś o Amazing Red i King Of Trios. Powiem szczerze że patrząc na uczestników turnieju to zapowiada nam się chyba najlepszy King Of Trios jaki kiedykolwiek był. Obsada jest bardzo dobra. Nie potrafię wytypować zwycięzców. A Amazing może się trochę rozerwać i powalczyć co nie udaje mu się w TNA. Tyle na temat newsów. Dzięki Yao :)

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Do nowego posiadacza pasa to też jestem zdziwiony.

Jeśli Sin Cara będzie miał podobny move set jak w CMLL z La Mistica na czele to kto wie. Widać WWE wie co robi.

A Amazing może się trochę rozerwać i powalczyć co nie udaje mu się w TNA.

Dzięki Yao

Już o tym pisałem, ale podkreślę to raz jeszcze: Karta na DGUSA United We Stand wygląda genialnie! Murowany kandydat do gali roku, a już na pewno do czołówki tej klasyfikacji!!!

Zobaczymy co Carlito wniesie swoją osobą do AAA, może wyniknie z tego coś interesującego.

CZW również przygotowało ciekawą kartę na Status Update: Fantastic. Najbardziej interesuje mnie title run Anthony'ego. Typ ma potencjał.

IWA-MS również powinna zostać sprawdzona choćby ze względu na Davey'ego Richardsa.

Fajnie że Red będzie na KOT! Mam nadzieję że weźmie udział we wszystkich dniach turnieju!

Dobre newsy!!!! Thx :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...