Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Power10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Batista.jpg

1. Batista

TAK! TAK! TAK! Stało się Animal po długich próbach, staraniach, niepowodzeniach stał się WCE Championem, w dość wyrównanej walce Batista wygrał, a co więcej pokazał kilka ciekawych akcji, jednak sytuacja po walce o WHC zadziwiła wszystkich... Evolution...?

images?q=tbn:ANd9GcQ6Sdwkv2fxjkCoRS3TN3SPx5DEZLcn_GNTUsBLryRJ56FlYO2XUQ&t=1

2. Skip Sheffield

JEP! JEP! JEP! Ten byk zapisał się złotymi literami w historii WCE! Najpierw w debiucie otrzymuje tittle shot na główny pas złotego brandu, a na PPV wykorzystuje wyrzej wymieniony tittle shot i wygrywa pas ten człowiek to przyszłość WCE!

Ted_DiBiase_Jr.jpg

3. Ted Dibiase

Ha... Television Champion! Tak, po krótkiej kadencji Alberto Del Rio jako mistrza, Ted został jego "następcą", ale Ted dokonał poważnej zmiany zmienił nazwę pasa, ale jest przed nim trudna walka bo Alberto przysługuje rewanż, więc Ted może szybciej stracić pas niż go zdobył.

JohnnyNitro.jpgJoeyMercury.jpg

4. MNM

Po pokonaniu Destination mieli trudne zadanie na No Rules bo Slayersi oraz Rudos czychali na ich pasy, ale ostatecznie MNM wyszlo zwycięzką z tej batalii. Jednak to dopiero początek bo rywale czekają...

Bryan_Danielson.jpg

5. Daniel Bryan

Daniel jak zwykle nie zawiódł swoich fanów i od dłuższego czasu trzyma swój pas, a jego streak na PPV jest świetny! Bryan jednak ostatnio zaczyna mówić o tym, że to co ma go kompletnie nie zadawala walka o coś więcej?

5whwfr.jpg

6. John Cena

You Cant See Me? John'a w obecnej chwili widzą wszyscy bo aż lśni w WCE! Po wygranej w Battle Royal otwierają się przed nim kolejne wrota czas na Cenation w WCE? Trzeba teraz czekać na ruch John'a bo nadchodzi jego ruch...

Steve_Austin.jpg

7. SCSA

Stone Cold wygrał świetną pełną zwrotów akcji walkę z powracającym The Rockiem, ale wszystko wygląda na to, że to dopiero początek ich przygody w ringu. Stone jednak niedługo zapewne zacznie polowanie na jakiś pas bo żeby taki człowiek jak On nie miał żadnego pasa.

christian.jpg

8. Christian

Cpt. Charisma przez całą walkę dotrzymywał kroku obecnemu WCE Championowi, Batiście, ale ostatecznie przegrał tą rywalizację. Teraz będzie miał szansę na rewanż, ale czy Christian ją dobrze wykorzysta? Ostatnio go nier widać, ale na PPV pokazał się z dobrej strony swoimi akcjami porywał fanów.

SheltonBenjamin102.jpg

9. Shelton Benjamin

Panowanie króla Sheltona po pokonaniu króla Huntera trwało strasznie krótko, ale Shelton na pewno łatwo nie odpuści ten człowiek po prostu ma za mocny charakter na to aby po porażce tak łatwo się poddać, fani Gold Standara czekają na rewanż, a On może przynieść nowe żniwa.

RobbieE.jpg

10. Robbie E

Robbie zachował się dziwinie, najpierw wymigał się z walki ze Stone Coldem żeby zaraz pokonać Miz'a reakcja publiczności jak i jego fanów była wiadomo, ale może Robbie tak chciał, a może przestraszył się walki z Austinem? Jednak nie zmienia to faktu, że ma też nowych fanów pozwalając Rocky'emu zawalczyć.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• LC Edgar

1

• GMS

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Wyczekiwany przez miliony tego świata, wreszcie jest Power10! Hah, jak się pojawił to trzeba skomenotwać ;) Tak czytam i czytam to wszystkie miejsca są sprawiedliwie dane i chyba nikogo tutaj nie brakuje. Nie będę każdego komenotwał bo to jest bezsensowne, każdy zasłużył na miejsce tutaj i ja także :D

Dzięki Xeb! :t_up:

Wow moje pierwsze power 10 fakt że na ostatnim miejscu no ale zawsze :D teraz nic tylko się poprawiać :D miejsca rozdane wg mnie zasłużenie :)

sig.png

Wowowowowo...WO! Z tego Power 10 wynika, ze jednak bede miec szanse na rewanz :P. Niespodziewalem sie takiego zwrotu akcji, bylem pewny, ze zajme sie czyms innym...No chyba, ze to tylko taki wpisik, by opis pod zawodnikiem byl ciekawszy, to wtedy powiem "no coz, prawie sie udalo" :) . Poza tym cieszy mnie fakt, iz wreszcie sie znalazlem na liscie, bo w dwoch ostatnich nie bylo dla mnie miejsca...Dobra, odnosnie pierwszej szostki sprawa jest wiadoma, wszyscy po swoich zwyciestwach zaslugiwali na to, by sie tam znalezc, generalnie sa ludzie na miejscach, na ktorych powinni byc. Dobra robota ;) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Styl:  Jasny

Stone jednak niedługo zapewne zacznie polowanie na jakiś pas bo żeby taki człowiek

Taki człowiek co ?

Miło, że znalazłem się n1 7 miejscu, takie coś motywuję do jeszcze lepszego pisania. Inne miejsca zasłużenie rozdane, chociaż dziwi mnie tak wysoka pozycja Teda, ale po za tym jest jak najbardziej ok i fajnie by było, gdyby power 10 pojawiał się częściej :roll:

I ponownie Danielek zawitał na Power 10. Ładnie opisana każda osoba i dlaczego właśnie ona na tym miejscu. Co najważniejsze nie zapomniałeś umieścić Bryana co już jest dla ciebie osiągnięciem :D Teraz tylko pozostało nam jedno... Czekać na kolejną tygodniówkę a później PPV!!! Dzięki za Power 10 :D

Jest ponownie Ted w Power 10. Każda osoba, dobrze opisana i każdy ma miejsce na jakie zasługuje choć może za nisko jest Shelton, choć przegrał to powinien zostać w pierwszej 7. Jednak poziom jest bardzo wyrównany. Najważniejsze że całe Revolution jest!!!

No i mamy kolejne już Power 10. Zawodnicy słusznie na swoich pozycjach. Nowi mistrzowie, którzy przeważają zasłużenie na najwyższych pozycjach. No wszyscy zawodnicy są dobrze opisani. Nie mam co do tego Power 10 żadnych zastrzeżeń, bo jest bardzo dobrze wykonane :)

ksgj.png

Bardzo fajny ranking i chyba najlepiej oddaje to co się aktualnie dzieje w WCE. Sytuacja jest klarowna ale nie ma głównego dominatora. Wszystko może zmienić się błyskawicznie. Wielkie dzięki za ranking. Mam nadzieje że w kolejnych znajdzie się dla mnie miejsce. Ale najpierw muszę zaliczyć debiut :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2