Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NXT5, Benjamin znów w WWE! WWE też umie zgapiać? Bourne, JBL

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

themiznewwwechampion1.jpg

Ciekawostka, Miz jest pierwszym od ponad dwóch lat mistrzem WWE trzymającym pas ponad 100 dni. Ostatnim który tego dokonał był Triple H posiadając pas w 2008 roku 7 miesięcy.

Jak już wiecie NXT5 mimo wąpliwości ruszyło ale różni się bardzo od wszystkich poprzednich nie tylko faktem, że do ostatniej chwili nie było wiadomo kto w nim wystąpi. Nowy sezon nosi nazwę NXT Redemption co w wolnym tłumaczeniu oznacza odkupienie. A oto skład nowej edycji:

Darren Young with Chavo Guerrero

Conor O'Brian with Vladimir Kozlov

Lucky Cannon with Tyson Kidd

Byron Saxton with Yoshi Tatsu

Jacob Novak with JTG

Titus O'Neil with... Hornswoggle

Tak więc jak widzicie tym razem w show biora udział zawodnicy którym nie powiodło się w zeszłych edycjach. Ponadto z tego co mówił Striker zrozumiałem że zawodnicy walczą o drugą szansę czyli zwycięzca tej edycji będzie mógł wziąść udział w kolejnej co hmmm jest idiotyczne trochę.

Ponadto za stołem komentatorskim będziemy oglądać z Grisham'em debiutującego w tej roli Williama Regal'a a Show razem ze Strikerem poprowadzi Maryse.

Rating ostatniego Raw wyniosł 3.92 co jest kolejnym wzrostem, coraz bliżej wymarzonego 4.0. Na Raw wydarzyło się również bardzo wiele ciekawych rzecy więc po kolei:

Ku zaskoczeniu wszystkich na gali pojawił się JBL. Został on wybrany przez Cole'a jako sędzia specjalny ich pojedynku. Jednak we wszystko wkroczył SCSA, zniszczył JBL'a i zajął jego miejce na WM'ke. Najprawdopodobniej pojawienie się JBL było jednorazowe. Dodatkowo do ostatniej chwili nie było pewne czy dotrze on na Raw gdyż nie szło się z nim skontaktować.

Walka Undertakera z Triple H'em dostała stypulacje No Holde Barred, podobno ma to na celu odciążenie trochę Taker'a który miałby sobie nie dać rady w normalnej stypulacji.

Na Raw pojawił się także Dolph Ziggler, pokonał JoMo i oficjalnie został dołączony do rosteru czerwonego barndu. Wrac z nim pojawiła się Vickie, twierdziła, że już nie łączy ich nic poza interesami jednak GM szybko upomniał ją że Dolpha owszem przyjął ale jej nie. Dostała szansę i za tydzień ponownie zmierzy się o swoją pracę tym razem z Trish Stratus.

Za tydzień odbędzie się title vs Carrer match z udziałem Daniel'a Bryan'a i Sheamus'a.To prawdopodobnie oznacza, że Daniel w końcu straci pas a WWE myśli o zrobieniu wieloosbowego pojedynku o niego na WM'ce. Poza Sheamus'em i Bryan'em mieliby się w nim znaleść Bourne, DiBiase, Kozlov i jakiś przedstawiciel Nexus. Jednak narazie są to luźne plany.

Co do Bourna po swoim wielkim powroci nie pokazał się. WWE myśli nad jego postacią, czy kontynuować jego feud z Sheamusem, już o US Title czy wplątać go do story Nexus, w końcu pamiętajmy, że to Punk spowodował jego kontuzje.

Vladimir Kozlov i Snatino Marrel'a prawdopodobnie zostaną rozdzieleni. Vladimir został pro, dodatkowo dostał heelowego rookie więc nie wykluczone że zobaczymy powrot starego dobrego moskiewskiego tłoka. Mogłoby się to wiązać też z push'em dla tego zawodnika.

David Otunga został kolejną ofiarą kopniętą w głowę przez Ortona. Sytuacja Nexus jest teraz ciekawa ponieważ obecnie są TagTeamem a nie stajnią.

snooki300x300.jpg

Za tydzień guest hostem Raw będzie gwiazda programu Jersey Shore Snooki. Jest to bardzo ciekawe ponieważ jak wiemy producenci tego programu współpracuja z TNA, co więcej TNA knockaut Cookie jest stylizowana własnie na Snooki. Czyzby WWE chciało pokazać TNA, że też potrafi zgapiać jak chce?

Austin o swoim pojawieniu się na Raw:

"Thanks for the feedback for last nights RAW...next time im on RAW, i will damn sure have more time and raise all kinds of hell. bottom line."

Walki nagrane na Super Stars:

1. Chris Masters vs Tyler Reks

2. Zack Ryder vs Vladimir Kozlov

3. Mark Henry/Great Khali/Natalya vs Tyson Kidd/William Regal/Melina

Aktualna karta na niedzielną galę Victory Road prezentuje się bardzo dobrze, oto ona:

Firs Blood match: Hernandez vs Matt Morgan

Ulimate X Match far XDC: Kazarian vs Robbie E. vs Max Buck vs Jeremy Buck

Tag Team Championshi: Beer Money vs Ink Inc.

Challenge Match: Bully Ray vs Tommy Dreamer

Knockouts Tag Team Champ.: Angelina Love & Winter vs Sarota & Rosita

sheltonbenjamin.jpg

No i na koniec zostawiłem sobie wisienke. W dark matchu nagranym na nadchodzące SD wielki powrót zaliczył Shelton Benjamin. Pokonał on Curt'a Howkins'a. Narazie nie są znane plany WWE apropo jego postaci. (Prawdopodobnie po druzgocącej porażce w WCE Shelotn postanowił wrócić do jobbowania w WWE :D)

Newsy jednorazowo w zastępstwie więc się nie czepiać :P

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• The Kamil

1

• blazzy

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Świetne newsy. Co do Miza i pasa WWE to ja mam nadzieję że to dłuższe trzymanie pasa raczej będzie na porządku dziennym. Osobiście wole dobrego mistrza na dłużej niż zmienianie ich co chwila. Co do NXT5 jak dla mnie to jest kompletna porażka. Kto to będzie oglądał ? Ja na pewno nie. Co do ratingów to ja się nie dziwie. Na Raw dużo się dzieje, a i Smackdown gorsze nie jest. Oby tak dalej a osiągnięcie 4.0 jest już w zasięgu ręki. Co do JBL to wątpię żeby pojawiał się częściej na Raw. Uważam że CT chcieli kogoś kogo SCSA mógłby wyrzucić z pozycji sędziego w walce Cole vs Lawler. Jest to bardzo prawdopodobne ale mogę się mylić. Co do Zigglera i Vickie to widać że ich współpraca powoli się rozpada. Jeśli o pojedynek Stratus vs Vickie chodzi to jestem ciekawy co z tego wyjdzie. Czekam również na Bourne i dobre wykorzystanie jego osoby. Jeszcze powiem o Benjaminie. Szczerze zaskoczyło mnie to. Wraca do WWE? Hmm może powrót na WM w MiTB jeśli takowe będzie ? Czemu nie. Dzięki za newsy :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

No nie, myślałem, że jednak nie pójdzie za kasą... Oj Shelty, zawiodłem się na tobie. Podpisujesz kontrakt żeby znowu Jobbować? No dajcie spokój... Miz nie zasłużył na tak długi Title Run, nawet na Main Event Wrestlemanii, może przy Micu jest dobry, ale mimo wszystko Ring Skill jest do dupy, a żeby być mistrzem nie wystarczy dobrze gadać (jedynym wyjątkiem jest Orton, nie uważam Ceny za drewno, bo okroili mu Move Set). Naprawdę, piąty sezon NXT będzie do dupy. Dawać takim gówniarzom szansę to strzał we własną bramkę. No, Maryse nie uratuje NXT, i tak nie będę tego oglądał. Wiecie dlaczego? Horns?! HORNS?! HORNS JAKO PRO?! Przecież to będzie największy niewypał tysiąclecia! Rating Raw jest bardzo dobry, w końcu było tyle powrotów i fajnych sytuacji, że mozna się tylko dziwić w sumie, dlaczego taki niski, 4.0 powinno byc spokojnie. Bardzo cieszy mnie powrót JBL'a, facet miał to coś w Gimmicku, nawiasem mówiąc marzy mi się walka JBL vs. Alberto Del Rio. Ciekawe, gdzie by wóz zaparkowali. Oby Dolph zajął się jobbowaniem. IC to wystarczający tytuł dla niego, denerwowały mnie Title Shoty co kilka dni. No, Daniel Bryan wreszcie kończy swój nudny i bezbarwny Title Run, chociaż w sumie tak też można określić jego Gimmick: Nudny i bezbarwny. Uważam, i nadal będę uważał że Bourne nie nadaje się na WWE. Nie ma gimmicku, charyzmy ani gabarytów. Świetny materiał na scenę niezależną, ale nie na Main Stream. Nexus w końcu się skończyło, a Mason Ryan będzie po prostu gorylem CM Punka, póki się mu nie sprzeciwi. Dzięki za newsy Brem.

Aktualna karta na niedzielną galę Victory Road prezentuje się bardzo dobrze, oto ona:

Heh, dobre :D

Trudno nie zgodzić się ze zdaniem Kamiloo. Shelton nie zrobi wielkiej kariery w WWE skoro przez kilka lat nie wygrał nic większego. Z tego co wiem ma kontrakt z ROH, więc może Vincent chciał go jedynie wypróbować, by za jakiś tam czas zaproponować mu nowy kontrakt. Jeżeli tak będzie, niech weźmie też Haasa, WGTT zawsze spoko, a takie małe odświeżenie dywizji tagów z pewnością się przyda. Dzięki za newsy Brem ;).

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No więc swietne newsy, dobrze, że mam do ciebie GG, bo co nie zrobisz to to ci świetnie wychodzi. Miz juz długo trzyma ten pas, jednak na WM'ce niestety traci go, a John jak to już w ostatnim roku widzieliśmy ni z tą ni z owąd bierze się w walce o pas i go wygra. WWE jest już nudne! NXT w tym roku to kompletna klapa. To co jest wygrana to wedlug mnie też debilny pomysł. Całe to NXT jest nie potrzebne i już lepiej patrzyło się na ECW w ktorym był chociiaż Christian, Ezekiel, Kozlov i Regal. Coraz wyższe ratingi Raw ciesza, bo wiadomo, ze przed WM'ką one rosna. Stone Cold fajnie się zachowal i teraz czekal na WM'ke bo tam napewno coś podobnego odwali. W sumie nie wiem z kad tam sie wzial JBL, ale nawet fajny pomysł z nim był. BYL! Vickie nie wiem jak zrobi, ale raczej zostanie na Raw i wygra z Trish. Bez niej bedzie nudno :P No Holds Barred to świetna stypulacja i oby wyszła im świetna walka. No Sheamus musi wygrać z ryanem pas US, bo wątpie by był zwolniony, ale w sumie hańbic go i dawac mu najgorszy pas w federacji może i jest gorsze niz zwolnienie. Chodź może to on rozrusza ten pas, bo WWE wie co robi dając gościa niedawno z ME do tego pasa i pewnie chcą podnieść jego wartość w górę. Najleepszy byłby feud z Evanem i taki wróżę na WM'ke, chodź może rewanż z Bryanem z 3 pieknymi paniami przy ringu tez nie wykluczony. To wieloosobowe starcie może i by było dobre, tylko niech nie dadzą pasa komus pokroju Teda DiBiase. No wreszcie Kozlov uwolnuiony od Santino! To co oni odwalali to była masakra i myślę, że teraz Vladimir bedzie mogł pokazac na co go stać tak jak to było troche dawniej kiedy jakis super sukcesów nie miał, ale chociaż walczyl w jakiś fajnych walkach. No Orton zostawił już 2 osoby Nexusowi i tylko Ryan może stanąć w narozniku Punka, więc mój news się spprawdził :D Snooki i Ekipa z New Jersey może zrobic dobrą imprezę na Raw, a Snooki raczej wyzaczy jakas walke i tyle. Benjamin znowu w domu i dobrze, niech wraca szybko na SD i niech weźmie udział w walce MitB, bo jesli on jest w federacji to napewno nie bez powodu! NIech polata sobie na drabinach, zdejmie walizkę, a potem pas i witamy w domu.

Wielkie dzięki za newsy pisane za mnie, ktore mialem napisac za Peri'ego, ale źle się czułem i nie byłem w stanie, ale podziekowałem komentem, który zajął mi dużo mniej czasu niz szukanie tych newsów. Brem jestes najlepszy ;) Skip też jest najlepszy, nie wliczając Del Rio oczywiście :D

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Gratuluję Mizowi osiągnięcia. Kto by się spodziewał że właśnie Miz będzie miał tak długi title run jako WWE Champ. Powiem tylko że piąty sezon NXT to... albo jednak nie powiem. Rating Raw wysoki, ale nie dziwię się ponieważ gala jak dla mnie była bardzo dobra mimo tego, że walk tak naprawdę widzieliśmy bardzo niewiele. Już myślałem że JBL rzeczywiście będzie tym sędzią. Gdy usłyszałem jego nutę to sobie pomyślałem że WWE nieźle zrobiło nas w bambusa. Stało się jak się stało i cieszę się z tego. No Holds Barred Match, to będzie napewno ułatwienie dla Takera. Panowie pobiegają wokół ringu, trochę poleżą, walną się dwa razy stołkiem i walka odfajkowana. Takie jest moje zdanie na ten temat, ale mam nadzieję że jednak to wszystko wyjdzie lepiej. Dolph dołączył do rosteru Raw. To oczywiście było pewne. Ciekaw jestem tylko jak WWE rozwiąże sprawę z Vickie. Wydaje mi się że Vickie ktoś pomoże i właśnie osoba interweniująca w walce, zmierzy się z Trish na Wrestlemanii. Zobaczymy, to są tylko moje przypuszczenia. Sheamus pewnie wygra swój pojedynek w przyszłym tygodniu. Teraz pojawia się nam zaś postać Bourne'a. Kurczę i co? Miałby On teraz zdobyć US title? To jest ten jego zapowiadany push? Szczerze mówiąc nie spodziewałem się niczego więcej, ale mimo to, WWE zapowiadało jakiś wielki push dla Evana, więc co jest grane? Przecież obecnie w WWE Us title nie znaczy prawie nic. Ja myślę że Vladimirowi już nic nie pomoże. W ringu stał się większym fajtłapą niż kiedykolwiek, więc najlepiej by było, gdyby WWE się Go pozbyło. Otungi mi nie żal, ale Orton wychodzi teraz na terminatora co mnie denerwuje jak cholera... Chciałbym powrotu Sheltona do WWE ze względu na to, że nie mam czasu oglądać ROH w którym On występuje. Jest bardzo dobrym zawodnikiem i liczę na to że WWE znów Go przyjmie i da mu zasłużony push.

Dzięki za niezłe newsy Brem :).

JUPI! JUPI! JUPI! Shelton tak! Mam nadzieję, że nie będzie jobbował Wade'owi dla mnie pasuję On do Nexus, ale źle, że jest na SD, powinien być na RAW i tam zakręcić się w okół U.S Championship za tego niusa masz pkt. repa Brem. Brawa dla Miz'a bo to takie małe osiągnięcie to też nie byle co. To NxT to jest przecież jakiś żart ten pierwotny pomysł z rodzicami itd był lepszy, a ten jest śmieszny... Wejście JBL'a na RAW po prostu byłem tym oczarowany, a potem SCSA Vince co gale kopię leżące TNA. Mark Henry i Khali to musi być zajebisty TT. :| Powrót Bourne super spoko, ale co dalej? Wrócił i znów się nie pojawił dla mnie Vince po prostu chce z nim robić coś na siłę, a taki feud Morrison vs Bourne, ale by było wspaniale bo obaj są genialni, dzięki za niusy :)

The Miz pas ma ponad 100 dni brawo mysle ze do wrestlmeni a potem cena znowu będzie miał pas.

Jak chodzi o nexus to ryan i punk to dobry zawodnicy ale orton na wrestlmeni nie pokonaja.

Nxt 5 sezon to kpina ale mi sie wydaje ze wygra darren young.

Tag team Henry i khali to team nie do zwycięzenia.

Jak chodzi o pas US to shemaus będzie go miał ale tylko do wrestlmenii.

Gratuluję Mizowi osiągnięcia.

NXT w tym roku to kompletna klapa.

Shelton nie zrobi wielkiej kariery w WWE skoro przez kilka lat nie wygrał nic większego. Z tego co wiem ma kontrakt z ROH, więc może Vincent chciał go jedynie wypróbować, by za jakiś tam czas zaproponować mu nowy kontrakt.

Jeśli o pojedynek Stratus vs Vickie chodzi to jestem ciekawy co z tego wyjdzie

Czekam na Bourne niech zaczne walczy częsciej

Czyli w tym nowym sezonie NXT zobaczymy kiepskich uczestników poprzednich edycji, którym nie udało się zwyciężyć . Nie rozumiem, czemu nie dali nowych

dużo lepszych rookies, którzy występują w FCW.

Cole już myślał, że będzie miał swojego sędziego, ale nic z tego. Wkroczył SCSA , zniszczył JBL i to on będzie sędziował pojedynek Cole/Lawler. :D

Dzięki temu , że walka TripleH z Deadmanem będzie bez reguł to Grabarz nie będzie musiał w nią wkładać aż tak dużego wysiłku jak to było podczas dwóch

walk z Shawnem Michaelsem. Undertaker już nie jest w tak dobrej formie jak kiedyś i chyba dociągnie ze streakiem do 20-0 i koniec. :(

Orton po kolei eliminuje członków New Nexus z udziału w narożniku CM Punka podczas walki na WM-ce.

Moim zdaniem po WM'ce Miz straci pas i będzie pozamiatane, jednak należą się spore gratulacje Mike'owi za trzymanie pasa. Moim zdaniem potrzymał pas dłużej niż początkowo się zapowiadało i wprowadził trochę odświeżenia do ME. Jeśli Shelton wrócił na stałe to mam nadzieję, że odegra większą rolę niż ostatnimi czasy. To świetny zawodnik potrafiący walczyć w różnych stypulacjach i w każdej jest świetny. Ciekawi mnie rola New Nexus, czy kogoś zwerbują czy nadal będą tylko parą. Może Skip powróci i wraz z Evanem pofeudują z Nexus???? Na Nxt pomysły wyczerpały się szybciej niż koks w strzykawie Ryana, obecny sezon będzie kompletną klapą moim zdaniem. Dla mnie żadna strata bo ostatnio nie śledziłem tego "show" zbyt uważnie, słaby poziom.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Jakoś te 7 miesięcy noszenia pasa przez miza nie były owocne , nie rozumie dlaczego Bookerzy zawsze pozwalają mizowi wygrać po przez 'pomoc' ;/ Niech się chłopak wykaże :P bo ma talent. Hornswogle i jego Roockie niesamowicie sie zapowiadają =)) Taki 'kurdupelek' + Zwierze! :D Maryse jako prowadząca to bardzo dobry pomysł! Inforamcja o stypulacji walki HHH vs Taker bardzo mnie zadowoliła , będzie na co popatrzeć , myślę ze nie zabraknie krwi! Powrót Zigglera był wiadomy ;) . Sheamus zapewne wygra , chyba że przegra i przeniesie sie na SD ? CIekawe ... :) Ale Bryan nie moze wiecznie chodzic z pasem :) No ciekawe jaki feud przygotowali Bookerzy dla Bourna :) Push dla kozlowa? Jestem za należy mu sie dla "Moskiewskiego tłoka" :D . Snooki na RAW? haha :D Angelina w TNA . Zacięta rywalizacja pomiedzy federacjami :P Powrót żłotego standartu? oooooo tak!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...