Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Carlito w AAA, Jimmy Hart na Wrestlemanii, kolejne plany CT

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

trish-stratus.jpg

:arrow: Bill DeMott, po tym jak zgodził się być trenerem w najnowszej edycji programu WWE Tough Enough został dodany do sekcji Alumni na stronie WWE.com. Ostatnio w związku z tym cichych wydarzeniem notkę na swoim Twitterze odnotowała Trish Stratus również będąca jedną z trenerek w programie.

:arrow: Austin Aries zapowiedział swój pobyt podczas piętnastego turnieju ECWA - 'Super 8'. Sam turniej będzie miał miejsce 8 kwietnia, ośmiu wrestlerów zapowiedziało swój pobyt podczas tej imprezy. W gronie znanych jest również między innymi Adam Cole, znany z występów w ROH oraz CZW.

:arrow: Creative Team myśli nad urozmaiceniem pojedynku Edge vs Alberto Del Rio na Wrestlemanii XXVII. Wstępnie myśli się nad zmianą stypulacji. W kręgu najgłośniejszych pojawiły się nazwy Submission Match, bądź nowa stypulacja, którą to writerzy mieliby specjalnie wymyśleć na okazję tej walki.

:arrow: Kolejne plany powyższego zespołu prezentują się następująco. Podczas innej walki na najważniejszej gali roku, przeciwko Ortonowi, u boku (obok ringu) CM Punka ma stanąć jeden z członków grupy New Nexus. Mówi się tutaj o najświeższym, czyli Masonie Ryanie. Dodatkowo spekuluje się na temat story z Davidem Ortungą, który miałby stać się kolejną ofiarą Randy'ego.

c56cb23150f14f33f1b18335995ea77f.jpg

:arrow: Jimmy Hart to odpowiedź Lawlera na stanowisko trenerskie Jacka Swaggera ze strony Michaela Cola. Jak wiemy, będą to oponenci w pojedynku na wrestlemanii. Podobno trenerzy mają dodać tutaj smaczek, co więcej aby zakryć 'akcję' ringową podczas tej walki, Stone Cold miałby być kimś więcej jak tylko sędzią podczas owej walki.

:arrow: Odnoście powyższego newsa można wywnioskować, że to koniec współpracy tego wrestlera z TNA Wrestling. Jak wiadomo, skorzystał jakiś czas temu z zaproszenia Hulka Hogana, jednak jak widać zdecydował się jednak na powrót do WWE. Sam wrestler ma zamiar się wypowiedzieć na temat jego owej decyzji.

:arrow: Podczas Live Eventów WWE, można powiedzieć, że 'zadebiutował' nowy zawodnik. Jest on teraz znany pod gimnickiem A-Ri. Jak nie trudno się domyślić, jest to kontynuacja obecności Alexa Rileya. Co ciekawe nie ma on teraz związku z The Mizem, który okazał się jego skutecznym promotorem. Co więcej, A-Ri pojawił się przy własnym theme songu.

:arrow: Powyżej kontynuacja serii filmików Zacka Rydera na swoim kanale YouTube. Podczas tego odcinka zauważyć można zabawy Zacka z mieczem jedi oraz mała recenzja Toy Story 3. Później Ryder obija figurki wrestlerów bohaterem tejże bajki i promuje swój T-Shirt. Ale to już raczej nie jest ciekawe...

:arrow: Carlito oficjalnie podpisał kontrakt z Asistencia Asesoría y Administración. Stało się tak po udanym debiucie tego zawodnika. Colon dopowiedział, że nie ma zamiaru na stałę rezygnować z WWC, jednakże ma pewniejsze plany co do występów w AAA. Dodatkowo wrestler już zakwalifikował się do turnieju Rey de Reyes 2011 u boku innych znanych osobistości - El Mesiasa, Extreme Tigera oraz LA Parki.

:arrow: Oto świeży wpis ze strony The Rocka na swoim Twitterze. Tłumaczyć raczej nie wypada, ostatnie sformułowanie powinno w pełni wystarczyć:

Wow can The People's Champ and THE MILLIONS recover from that devastating Dr.Seuss "final KO blow"? CENA = HOT SHAVED BARNEY ANUS GARBAGE.."

brooke.jpg

:arrow: Ostatnio Hulk Hogan ćwiczył na siłowni wraz z córką Brooke oraz jej chłopakiem. Po treningu córka Hulkstera odnotowała notkę, w której to opisała, że 'coś poszło nie tak'. Nie wiadomo o co chodzi, ale można po cichu spodziewać się małego urazu?

:arrow: I na koniec spis nadchodzących wydać DVD od WWE oraz TNA:

• * WWE Studios' The Chaperone starring Triple H - 3/8
    * WWE Studios' The Chaperone starring Triple H (Blu-Ray)- 3/8
    * WWE The Wrestlemania Story - 3/15
    * WWE The Wrestlemania Story (Blu-Ray) - 3/15
    * TNA Genesis 2011 - 3/15
    * WWE Survivor Series 2010 (Blu Ray) - 3/22
    * WWE Big Show: A Giant's World - 3/22
    * WWE Elimination Chamber 2011 (Blu-Ray and DVD combo) - 3/22
    * WWE DX: One Last Stand - 4/5
    * WWE DX: One Last Stand (Blu-Ray) - 4/5
    * TNA Mick Foley: Hardcore Legend - 4/19
    * WWE Wrestlemania 27 PPV- 5/10
    * WWE Studios That's What I Am starring Randy Orton -5/10
    * WWE Presents the Best of WCW Nitro - 5/24
    * WWE Extreme Rules 2011 PPV - 5/31
    * WWE Gorgeous George - 6/7
    * WWE Over the Limit 2011 PPV - 6/21
    * WWE The Million Dollar Man - 6/28
    * WWE The Best Cage Matches - 7/12
    * WWE Fatal Four 2011 - 7/19
    * WWE Studios Breaking the Rules starring Edge - 8/9
    * WWE Money in the Bank 2011 - 8/16
    * WWE Raw Best of Seasons Three and Four - 8/23
    * WWE Studios Inside Out starring Triple H - September 2011
    * WWE Summerslam 2011 - 9/13
    * WWE Randy Orton Experience - 9/21
    * WWE Best of Smackdown 2011 - 10/11
    * WWE Night of Champions 2011 - 10/18
    * WWE Hell in A Cell 2011 - 11/1
    * WWE Triple H DVD set - 11/8
    * WWE Bragging Rights - 11/22
    * WWE 50 Biggest Matches - 11/29
    * WWE Studios' Blood Brothers starring John Cena - November 2011
    * WWE Austin vs. Rock - The Rivalry - 12/13
    * WWE Survivor Series 2011 - 12/20
    * WWE Best PPV Matches of 2011 - 12/27
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Zaq123

1

• Mr. Underson

1

• robert3435

1

Top użytkownicy w tym temacie

WWE często promuje swoich byłych zawodników nie patrząc na to co osiągnęli, ale patrząc na to jak udzielają się w federacji po opuszczeniu jej i jak się o niej wypowiadają. bill DeMott, czy Hugh Morrus jest przykładem tego. Gdyby Creative Team nie myślał nad stypulacją tej walki, to byłoby po prostu kijowo, bo feud jest nudny i sama walka tez tak sobie promowana. Dobrą stypulacją wydaje mi się Ladder Match, moim zdaniem to byłoby najciekawsze. Submission Match to moim zdaniem zły pomysł, bo Edge zaczął używać dźwigni jako swojej akcji kończącej dopiero od Royal Rumble. Dobrą stypulacją byłby też Iron Man Match, trwający powiedzmy 40 min. No chyba że CT wymyśli jakąś inną fajną stypulację, w co wątpię :D. Tak sądziłem że ktoś z Nexusa zostanie w narożniku Punka, teraz wiadomo że będzie to Mason Ryan ;] I dobrze bo Otungi nie trawię. A-Ri na razie nie przypadl mi do gustu, moze sie to kiedys zmieni, mozliwe ze po feudzie z Mizem który jest planowany. Zack Ryder szczerze mówiąc nie wiele mnie obchodzi. Niech idzie do TNA i stworzy Tag Team z Robbiem E. Co do Carlito to zyczę mu szybkiej kariery w AAA. Może kiedyś zawędruje do TNA. Pani Brooke całkiem miła dla oka. Ciekawe tylko co poszło nie tak? Oby nic się nie stało. Tyle ode mnie, dzięki za newsy

Creative Team nie powinien myslec nad stypulacja pojedynku bo powinna ona byc oczywista walka na submission .

Jak chodzi o Cm Punk vs Randy Orton to Mason Ryan powinien byc w narozniku Cm Punka tylko szkoda mi Otungi od początku jest w nexus a tu nie będzie go na wrestlmenie szkoda.

Carlito szkoda ze odszedł ale mysle ze jeszcze wróci do WWE.

Alex Riley zostanie cały czas nim to po co zmieni nick przeciez wiadomo będzie ze to on.

Zack Ryder powinien przejsc na smackdown i dac mu pas jakis .

Submission Match może być ciekawy, ale w sumie gdyby WWE wymyśliło jakąś nową stypulację, to ciekaw jestem tego jakby ona wyglądała. Mam nadzieję że do żadnego story z Otungą nie dojdzie. Ten klocek powinien zostać wywalony z WWE w pierwszej kolejności. Wreszcie dzieje się z Alexem coś co pozwala nam pozytywnie myśleć. Mam nadzieję że teraz przyszedł czas na niego i teraz zacznie błyszczeć.

Alex Riley zostanie cały czas nim to po co zmieni nick przeciez wiadomo będzie ze to on.

Widzę robercie że wiesz na czym polega wrestling i nadążasz =)) .

A tak poza tym, to bardziej pisz zrozumiale nie da się bo o co chodzi Ci nie wiadomo popraw dobrze więc się.

Muszę obaczyć jak Carlito będzie sprawował się w AAA. WWC niestety nie oglądam więc nie bardzo mogę stwierdzić w jakiej jest formie. Jestem jednak dobrej myśli. Ojoj, czyżby coś się stało Hulkowi? Nie tylko nie to ponieważ TNA straci swojego czołowego zawodnika. Mam więc nadzieję że to tylko plota lub naprawdę drobny uraz.

Dzięki za newsy :).

Dzięki za newsy. Jestem ciekawy jak Carlito poradzi sobie w AAA. Co zdziała w turnieju Rey De Reyes. Najbliższe dni powinny to pokazać. Co do reszty newsów to też ciekawe. Tak jak większość przewidywała Alex Riley odciął się od Miza i zapewne będzie teraz prowadzili feud. Ring name Rileya trochę nie przypadł mi do gustu. Co do samego zawodnika to jestem bardzo ciekawy jak spisze się w feudzie z Mizem. To nie jest potwierdzone ale ja jestem tego pewien. Jeśli chodzi o DVD to jest kilka które bardzo chciałbym zobaczyć jeśli będą odpowiednio zrobione. Interesuje mnie ich zawartość. To tyle na temat newsów. Jeszcze raz dzięki :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Jestem ciekawy jak Carlito poradzi sobie.

Co do reszty newsów to ciekawe.

Alex Riley odciął się od Miza i zapewne będzie teraz prowadzili feud.

Zack Ryder powinien przejsc na smackdown.

Tyle ode mnie, dzięki za newsy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...