Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Christian, Sunny w HoF! Cristiane Santos w WWE? i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Cristiane „Cyborg” Santos, fighterka Strikforce ponoć negocjuje kontrakt z WWE. Jest ona obecna mistrzynią Women’s Middleweight Championship i do czasu kiedy posiada ten pas nie może występować nigdzie indziej.

:arrow: W tegorocznej edycji programu Tough Enough weźmie udział 14, a nie 13 osób informuje nas Trish Stratus.

:arrow: Najprawdopodobniej w narożniku CM Punka w walce z Randy Orton’em znajdzie się jeden z członków Nexusa. Najpewniej będzie to Mason Ryan.

:arrow: WWE planuje aby starcie o pas wagi Ciężkiej na Wrestlemanii miało stypulację – Submission Match. Edge ostatnio zakończył walkę z Drew na Smackdown właśnie poprzez submission i to mogla być zapowiedź tego co planuje federacja.

shad_gaspard_released.jpg

:arrow: Były zawodnik WWE – Shad Gaspard został wczoraj aresztowany. Jego żona przez internet podała, że jej mąż nie zrobił nic złego, a on już ma dobrego prawnika.

:arrow: Władze WWE strasznie wkurzyły się na wpis Hulka Hogana na portal społecznościowym. Napisał on, że gratuluje Jimmy’emu Hart’owi, który został managerem Jerry’ego Lawlera na Wrestlemanii.

:arrow: Rating TNA Impactu z czwartu osiągnał rating 1.36, nie dziwne po tym co mogliśmy tam zobaczyć.

:arrow: Zawodnik TNA, Amazing Red weźmie udział w gali CHIKARY o nazwie King of Trios 2011.

:arrow: The Rock na twitter’ze napisał, że nie ujrzymy go na Raw. Napisał też, że czeka już na obejrzenie Stone Colda.

christian3.jpg

:arrow: Christian wystąpił na House Show’ie Smackdown. Był to jego powrót do walki po długiej kontuzji. Wraz z Kane’em pokonali Heath’a Slatera I Justina Gabriela w Non Title Matchu.

:arrow: Jeżeli ktos czytał w moich czy Karlinga wcześniejszych newsach pełna zapowiadana kartę na WM’ke to mógł odnotować w drużynie face’ów przeciwko The Corre, Kane’a! Jak widać u góry walki na HS z Christianem mogą być początkiem jego face turn’u, który na najbliższych Smackdown najpewniej przejdzie.

:arrow: Christian powrócił już na HS, powrócił na Smackdown podczas podpisywania kontraktu między Edge’em, a Alberto Del Rio. Jego powrót do ringu może nastąpić już niedługo i być może będzie miało to miejsce już na następnym Smackdown!

:arrow: Chodzą plany na Wrestlemanię co do Captaina Charismy, gdyż po za walkę z The Corre, mógłby zostać sędzią specjalnym pojedynku Lawler vs Cole lub Edge vs Del Rio. Nie wykluczone, że Christian miałby sędziować normalnie i dać wygraną Del Rio, by potem rozpocząć feud z bratem jako heel, jednak to mało prawdopodobny plan.

:arrow: Wszystkie walki na ostatnim Raw trwały zaledwie nieco ponad 22 minuty. Na jutrzejszym Raw można spodziewać się podobnie niskiego czasu walk, gdyż do rozkręcenia zostało jeszcze kilka feudów m.in. o pas Stanów Zjednoczonych, więc bardziej liczmy tu na fajne show.

Lockdown_(2011).jpg

:arrow: Plakat na gale TNA Lockdown u gory!

:arrow: Sunny ma zostać w tym roku wprowadzona do HoF! Ostateczne potwierdzenie tego ma zapaść dziś na Raw.

:arrow: Jarrod Locke został usunięty z oficjalnej strony FCW, co najprawdopodobniej jest związane z jego zwolnieniem. Występował on w brytyjskiej wersji „Gladiatorów” jako Warrior.

:arrow: CM Punk pojawil się na okładce magazynu Pro Wrestling Illustrated.

:arrow: Na Sky Sports są reklamy Wrestlemanii, na których znajduje się m.in. Stone Cold Steve Austin!

:arrow: EDIT.: Z Tego co udalo mi się teraz wyczytać, zona Shada na portalu społecznosciowym napisała, że jej mąż został aresztowany za ... przechodzenie przez ulicę. No trochę dziwnie, ale może i to sie zdarza.

Newsy w zastępstwie za Kazka ;) Są wczesnie, bo trzeba jeszcze popracowac nad No Rules. Liczę na wiecej niż ostatnio komentarzy.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

1

• Housse

1

• robert3435

1

• Hunico

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Newsy już są to trzeba skomentować. Czyżby nowa diva w WWE? Zobaczymy co z tego wyniknie, jestem jak najbardziej za, bo w świecie pań wieje nudą, więc każda zmiana będzie korzystna. W sumie chyba tylko kosmetyczna zmiana, taak czy siak będzie wiele osób-legend. Hmm... Mason Ryan razem z Punkiem? Czyżby CM wymiękał? :D, szykuje się ciekawy pojedynek, Orton ostatnio trochę dokopał New Nexusowi. Czy ja wiem, czy wygrana Edge'a przez Submission jest zapowiedzią stypulacji? Fakt, zazwyczaj wygrywa Spear'em, więc może trochę to dziwić, nie mam nic przeciwko. Heh cóż ten Gaspard zrobił? Według mnie takie sprawy gdzie w efekcie końcowym dowiadujemy się, że nic się nie stało niepotrzebnie są nagłaśniane, ale cóż. No tak, zdenerwowanie wwe jest uzasadnione. Rating iMpactu słaby, jak zresztą zwykle to bywa, szkoda, chętnie bym zobaczył i posłuchał Rocka, ale nie można mieć wszystkiego, bo powraca SCSA, na co z niecierpliwością czekam. O tak Christian w końcu wraca na dobre, ciekaw jestem czy rzeczywiście będzie sędzią specjalnym na WM'ce, byłby to dobry wybór, fajnie prezentuje się to story, pomoc Christiana na EC i podczas podpisywania kontraktu, mam nadzieję, że odegra ważną rolę. Chętnie bym go zobaczył już na najbliższym SD!. Cóż, wychodzi na to, iż Kane rzeczywiście przejdzie w najbliższym czasie face turn. Coś mało trwały te walki. O plakacie już pisałem w innym temacie, no to chyba tyle. Dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

Newsy ciekawe i co najważniejszej jest ich dużo. Zacznę od walki Punka z Ortonem. Czy ktoś będzie w jego narożniku ? Zapewne tak. Jak dla mnie to niech nawet będzie kto chce byleby tylko nie popsuł walki na którą czekam. Uważam że Orton i Punk mogą dać bardzo dobrą walkę. Jak dla mnie będzie to drugi Main Event Wrestlemani. Co do Submission Match to jakoś nie jestem przekonany. Może być ciekawie ale jakoś czuje niesmak. No nic. Trzeba czekać. Kolejny news mnie zaciekawił. Zastanawiam się za co Shad został aresztowany. Chyba najprawdopodobniej kogoś uderzył może jakaś bójka. Kwestie z narkotykami raczej bym wykluczył. Co jest powodem, nie mam pojęcia. Rating Impactu zapewne był tylko jednorazowy spowodowany powrotem Stinga i tyle co do ratingów. Cieszy mnie powrót Christiana. Chciałbym żeby wymyślili coś ciekawego dla jego postaci. Moim zdaniem zasługuje na push. Co do plakatu TNA to kompletne dno. Ale o tym już mówiłem w innym temacie. Dzięki na newsy :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Newsy ciekawe .

Wydaje mi się ze o pas US będą walczyc Bourne i Shemaus.

A co o Kane to jak przejdzie faceturn będzie dobrze i ciekawie.

Skąd wiedzą ze mason Ryan będzie w narozniku Cm Punka przeciez tego pojedynku jeszcze nie było .

Co chodzi o Edge to pewnie nie będzie submission mecz tylko Edge zakonczy spear i wygra , a christian powinien walczyc tez o pas WHC.

No jak fanx3 tak na mnie naciskałeś na CB to w końcu coś tu napiszę :P

To zaczynamy. Nie myślę, żeby "Cyborg" przeszła do WWE dopóki nie straci tego pasa. Tylko Ryan w walce Ortona z Punkiem ? To może być ciekawie, bo jak tylko on to może jakiś z szatni i go zaatakować jeśli by chciał zainterweniować. Submission Match o WHC ? To już Vince totalnie oszalał ? Chyba tak...

Shad aresztowany za przechodzenie za ulicę ? Już większego debilstwa nie widziałem... Co do ratingu iMPACT'u ciesze się, bo ostatnio TNA osiągało niskie ratingi, a to co się stało tam warto było zobaczyć. JEST ! W końcu Christian wraca i jeśli miałby sędziować walkę o pas WHC to byłoby ciekawie jakby przeszedł heel turn... 22 minuty tylko walk na RAW ? C-C-C-CO ?! Jeśli mają być tylko segmenty i 20 min walk to jest średnio... Przecież to 4 góra 5 walk :t_down: . Nie podoba mi się to... O plakacie nie ma słów... A dalej to nie ma po co spamować więcej :D Dzięki za newsy fanfanfan.

Dobra, nalegałeś to masz, ale krótko, bo się "Barwy szczęścia" zaczęły :P

Skąd wiesz, że Ryan będzie w narożniku skoro jeszcze nie było gali ? :P A tak na serio to mało mnie to obchodzi, bo tak czy siak Nexus wmiesza się w tą walkę. Dziwne z tym aresztowaniem Shada. Później na pewno się wszystko wyjaśni. No nareszcie Christian wraca ! Długo czekałem na jego powrót, bo dla mnie to jeden z najlepszych zawodników w WWE. Feud z Edge'em byłby bardzo dobrym rozwiązaniem i chciałbym aby do tego doszło. Co do tych krótkich walk to widać, że WWE przed WM'ką bardziej skupia się na rozkręcaniu feudów. Mam nadzieję, że na gali pokażą na co ich stać. Fajnie, że Stone Cold wraca. Nie wiem dokładnie dlaczego, ale się cieszę :P Dzięki za newsy :t_up:

ksgj.png

No i myśle najepiej będzie jak w narożniku Punka znajdzie się tylko Ryan ale z drugiej strony jest to troche nie fair wobec Otungi który jakby nie patrzeć jest obecnie jedynym członkiem Nexus który przetrwał od samego poczatku a Ryan dopiero co dołączył. Więc jednak Otunga bardziej zasługuje chyba by się pojawic na WM'ce. Submission match o WHC jak dla mnie mega głupi pomysł. Edge nigdy nie używał submissionów i teraz w miesiąc miałby wypromować sobie takowy finisher przeciw armbreaker'owi Alberto? Słaby pomysł jak dla mnie, mega słaby. Hmm czyżby Hogan walnął spoilera jakiegoś dotyczącego sędziego i WM'ki? Jeśli tak to hmmm nieładnie z jego strony :P No to skoro Christian juz może wlaczyc tylko czekac na jakiś sensowany feud. Faceturn Kane natomiast to kolejny nie trafiony pomysł. Po tym wszystkim co zrobił tak niedawno. Zwłaszcza że zapowiada się że Taker w ogóle nie ma zamiasru wyrównać z nim rachunków a jakby przeszedl faceturn to już w ogóle po ptakach a ten fakt już zupełnie jest poroniony. Co do czasu walk to raczej normalne, przed WM'ką tyle się dzieje że w sumie same walki na tygodniówkach są najmniej istotne.

Chyba szykują nam się kolejne przenosiny ze świata MMA do wrestlingu. A co z tego wyjdzie to dopiero zobaczymy.

Skąd wiedzą ze mason Ryan będzie w narozniku Cm Punka przeciez tego pojedynku jeszcze nie było .

Kurczę, robert Tobie wszystko trzeba zawsze tłumaczyć. Przecież pan, który napisał te newsy czyli fanfanfan jest jasnowidzem. Mi już na przykład przepowiedział numery w totku i teraz jestem milionerem. Ty też możesz się Go spytać o kolejne losowanie, lecz pamiętaj że 50% wygranej dla niego.

Submission Match jak dla mnie to nawet niezła stypulacja. Teraz pewnie Edge będzie wszystkich niszczył swoim submitem by go bardziej "wypromować". Shad został aresztowany przez przechodzenie przez ulicę... Warto wymyślać takie bajeczki tylko po to, by potem się skompromitować? Gdyby to miało być prawdą, to pewnie Gaspard dostałby jedynie grzywnę, ale w sumie to Ameryka, a tam wszystko jest możliwe. Teraz WWE pewnie zmieni plany co do Harta, a Hogan będzie mógł cieszyć się ze swojego wybryku. Niech się dziad cieszy, tylko żeby mu tylko coś w kręgosłupie nie strzeliło. Tak, Kane napewno przejdzie face turn bo zmiana w charakterze jego postaci jest widoczna. Już po tym co zrobił na ostatnim SD można było wywnioskować że coś się zaczyna dziać. W temacie o plakacie TNA już napisałem więc tu tylko potwierdzę krótko że jest on bardzo słaby.

Dzięki za newsy :).

Zabrakło mi czasu na skomentowanie, ale teraz mam chwilunie więc mój post też musi się pojawić. Zacznę od walki Orton vs Puck która niby ma się odbyć na Wrestlemani... Na pewno przydałoby się jakieś urozmaicenie do tej walki, bo jeżeli to ma być po prostu Normal Match to ja podziękuję... Nie ukrywajmy, ale według mnie to Orton ostatnim czasem strasznie pogorszył się i trudno zobaczyć jakąś ciekawą walkę w jego wykonaniu, ale to oczywiście tylko moje zdanie i nie każdy musi się ze mną zgadzać. Jeżeli to ma rzeczywiście był Mason Ryan to na prawdę jest to dobry wybór ze strony WWE. Jakoś innego zawodnika z Nexus nie widzę w narożniku, więc tylko czekamy czy to się okaże prawdą. No widzę tutaj kolejny ciekawy pomysł ze strony WWE z tym Submission Matchem o pas WHC. No Alberto wiadomo jak kończy zazwyczaj walki, a Edge? No widzieliśmy na SD! więc jeżeli to się okaże prawdą to możemy być świadkami czegoś na prawdę ciekawego. Nie ładnie Halkuś robisz dla WWE :x Federacja wrestlingu a w ciągu 1h 30 minut zrobili 22 minutki walk, a jednak poziom był na dobrym poziomie. To jest sztuka :D Hahaha =)) Aresztowanie za przechodzenie przez ulice... No dobre, dobre xD Dzięki za newsy i czekam na kolejne :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...