Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Euro 2012 w Polsce i na Ukrainie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

To dla nas wielka szansa możemy się wypromować tyko musimy dobrze rozporządzać tymi pieniędzmi które otrzymamy od FIFA jak nie będą się zastanawiać tylko działać to Polska może będzie maiała dobre stadiony i drogi. Ale niezapomnijmy że trwają eliminacje do Euro 2008 mamy duże szanse na dostanie się tam.
  • Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rocket

9

• Juppozo

5

• Eugene

4

• RVD

4

Top użytkownicy w tym temacie

Miejmy nadzieje ze Polacy beda w Euro 2008, bo to bylby wstyd gdyby sie okazalo że Polska aby grać w Euro musi je organizować

• Urządzenie:  Windows

Dla mnie to oczywiscie niespodziewana ale miła wiadomość, choć poczułem już klimat wielkej otoczki turnieju ( MŚ Niemcy) to z pewnością bedzie nie to samo co na własnych śmieciach. Najbliżej bedzie Poznań, Wrocław i Gdańsk, czas zbierać na bilecik :) A co do samego faktu przynania nam współgospodarza to uważam, że bedą tylko i wyłącznie korzyści. Promocja kraju, kultury. Bedziemy w centrum zainteresowania całego piłkarskiego świata. Choć jakby powiedział Krzysiu K. "nie bedzie stadionów, nie bedzie autostrad, nie bedzie niczego...." Przed nami wymuszona modernizacja lotnisk, całej infrastruktury transportowej, nie mówiąć już o stadionach, które siłą rzeczy muszą powstać od nowa. To jest jedyna szansa na zbudowanie nowych stadionów. Tyle lat sie mówi o budowanie stadionu narodowego w Polsce, ale na obietnicach sie kończy.

Korzyść z pewnością dotknie sektor ekonomiczny i gospodarczy. Rynek moze dostać pozytywnego kopa. Mamy 5 lat na przygotowanie sie, czy Polak potrafiący, potrafi spełnić zadaniu?? Czas pokaże..... ja wierze w sukces w każdym szczeblu.

Aspekt sportowy i kibicowski narazie schodzi na dalszy plan.

Aspekt sportowy i kibicowski narazie schodzi na dalszy plan.

Ale na samych mistrzostwach bedzie to niezmiernie wazne, mam nadzieje ze cassual z angli dostana od naszych w pysk :evil:

A tak wogole swietna wiadomosc, nie wiem czy za 5lat bede w PL, ale jak bede to musowo byc na jakims meczu, nowe autostrady niezmiernie wazne( oczywiscie z glowa nie niszczac srodowiska). Szkoda tez ze wlasnie z Ukraina, a nie z innym panstwem i pewnie u nich bedzie final.

Wlosi mieli racje zadecydowal polityczny aspekt wyboru, w tej sprawie akurat dobrze.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

mam nadzieje ze cassual z angli dostana od naszych w pysk

... a to rozmowa na inny topic i chyba ...inne forum :)

pewnie u nich bedzie final.

Tak , u nich ma być finał a u nas rozpoczęcie .

czy Polak potrafiący, potrafi spełnić zadaniu?? Czas pokaże..... ja wierze w sukces w każdym szczeblu

Ja tak samo wieże że wszystko będzie ok . I Polska w końcu zacznie się liczyć na arenie międzynarodowej . I z tego zarobionego hajsu Gmoch zrobi federacje wrestling'ową w Polsce i już w niedługo doczekamy się w Polsce WrestleMania :P przynajmniej ja tak uważam...

S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

Wcale by mnie nie zdziwilo jakby Krakow troszke pominieto poprzez wyczyny pseudo kibicow krakowskich , ktorzy bardzo lubia bawic sie nozami...
Scorpion Death Lock

Krakow najprawdopodobniej wraz z Chorzowem takze beda goscic na swoich obiektach uczestnikow Euro! Listkiewicz powiedzial w TVP, ze na 90% UEFA zdecyduje, zeby wlaczyc jeszcze do organizacji dwa miasta.. :)

Yeah mamy Euro:). jedyne co mnie martwi to to ze za 5 lat, bede 5 lat starszy;/. :).

Co do wypowiedzi Listkiewicza o dolaczeniu jeszcze dwoch miast to wydaje mi sie to troche bez sensu, zeby to MS to moznaby ale na euro jest tylko 31 meczy , i podzielic to przez 10 stadionow to wychodziloby za na kazdym zagraja po 3. O stadiony sie nie martwie bo beda,:) jedynie o autostrady, mam nadzieje ze jak juz powstana to nie bedzie trzeba za nie tyle placic co np za przejazd A2.

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Pod koniec roku UEFA zdecyduje czy powiększyć mistrzostwa do 24 reprezentacji. Dlatego własnie, Kraków i Chorzów beda tez organizowac mecze. Ja sie ciesze że mój Poznań ma mecze napewno. Mam nadzieję że do tego czasu juz wrócę na stałe do kraju, a jak nie to bankowo biorę miesiąc urlopu i bede jeździł za naszą reprezentacją. Ciekawe od kiedy będzie można kupić bilety?? (Pewnie na stadionie Dziesięciolecia i na Bema już można kupić u "ruskich" :twisted: )

Co do organizacji to mam nadzieje że temu podołamy. "Polak potrafi" - jak mówi przyslowie i mocno w to wierzę. Takiej szansy po prostu nie można zmarnować

53541565549537ccb6a05f.jpg

kurcze, na rynku u mnie beda bawic Niemcy i Anglicy hahaha :) nic tylko pakowac czy czekac te 5 lat :) POLSKA!

129287286446c8a666924a3.jpg

Krakow najprawdopodobniej wraz z Chorzowem takze beda goscic na swoich obiektach uczestnikow Euro! Listkiewicz powiedzial w TVP, ze na 90% UEFA zdecyduje, zeby wlaczyc jeszcze do organizacji dwa miasta.. :)

No ja mam nieco inne informacje. Ponoć szanse na to są 50/50, bo w UEFA jest wielkie niezdecydowanie do tej kwestii.

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

Jeszcze nowsze informacje: Podobno UEFA sama ma wybrać miasta które będą organizowały mistrzostwa. Nasza lista wewnętrzna jest już nieaktualna (była potrzebna tylko do prezentacji) i tym samym termin "miasta rezerwowe" jest już nieaktualny. Oby tylko Poznań miał mistrzostwa. Myslę jednak, że ME będą rozszerzone, a tym samym wszystkie 6 miast będzie goscić uczestników. Jednak gdyby tak się nie stało typuję: (w kolejnosci alfbetycznej)

- Kraków

- Poznań

- Warszawa

- Wrocław

Chorzów może i ma juz fajny stadion, ale nie oszukujmy się, jest on przestarzały.

53541565549537ccb6a05f.jpg

Poznań powinien mieć, bo w końcu dobre wrażenie na UEFA wywarły zeszłoroczne mistrzostwa Europy do lat chyba 17 czy 19, które były organizowane w Wielkopolsce, w tym i w Poznaniu. Sam byłem na jednym z meczów i oprawa na stadionie Lecha wyszła jak na nasze standardy bardzo dobrze.

[ Dodano: 2007-04-19, 12:51 ]

Poza tym dowiedziałem się, m.in. w rozmowie w TV z naszym genialnym wiceprezydentem (Poznania), że ponoć Poznań będzie starać się o organizację finału Pucharu UEFA w 2010 roku. Do walki także chyba staje Bukareszt jak się nie myle.

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

Ja się bardzo cieszę, że przyznali organizację EURO Polsce. Żałuję tylko, że nie będzie meczów w moim mieście, a co do powiększenia liczby drużyn na mistrzostwach Europy do 24 to za bardzo w to nie wierzę bo wtedy praktycznie większośc drużyn z Europy grałaby w EURO i kwalifikacje byłyby praktycznie zbędne.
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 709 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 596 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Ostatnie Smackdown przed Backlash:  
    • KyRenLo
      Backlash 2025 już blisko, więc można jak zwykle rzucić po zdaniu z typowaniami. John Cena (c) vs. Randy Orton: Dla wielu powrót w przeszłość. Dla innych program dwóch legend. Rywalizacja była jak dla mnie na plus. Sama walka pewnie jakaś wybitna nie będzie. Najbardziej zastanawiające co wykręcą z finiszem starcia. Oczywistym jest, że Cena pozostanie mistrzem po tej gali, ale jak do tego doprowadzą? Jakaś interwencja? Blondas?  Ostateczny typ: John Cena wciąż z tytułem. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch: Heelowa Becky jest piękna. Sam program dobrze poprowadzony. Lyra też dostała swoje momenty. Na mikrofonie nie było tak źle, a nawet lepiej, niż oczekiwałem. Będzie z niej gwiazda. Moja sympatia względem niej wzrasta dodatkowo całkiem przyjemna do oglądania i nie chodzi tylko o same umiejętności w ringu które też są zadowalające. Wynik? No i tutaj może być różnie. Dwie opcje: Powrót Bayley, która nie dopuści do wygrania przez Lynch. Becky wygrywająca tytuł na trochę, żeby nadać trochę blasku na złoto, aby ostatecznie przegrać cały program. Ostateczny typ: Becky Lynch. Pat McAfee vs. Gunther: Akcja, gdy Gunther udusił irytującego komentatora była satysfakcjonująca i mi się podobała. Mam nadzieję, że walka będzie bardzo krótka. Gunther go dusi ten nie klepie i odpływa, a walka zakończona. Gunther nie przestaje i na ratunek wpada Goldberg. No coś w tym stylu. Niestety to całkiem realne. Ostateczny typ: Gunther. Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre: Walka zapowiada się dobrze. Bez szans na nowego mistrza. Ostateczny typ: Jacob Fatu. Dominik Mysterio (c) vs. Penta: Powtórka z RAW, gdzie Dom bronił tytułu po raz pierwszy. Walka była przyjemna, więc liczę na jeszcze coś lepszego na Gali Premium. Może dostaną odrobinkę więcej czasu i pozwoli to się wkręcić jeszcze bardziej. Finn i jego ewentualna zdrada? Chyba troszkę za szybko. Porażka Dominika nie ma sensu na dany moment. Ostateczny typ: Dom Mysterio. Wszystkim oglądającym życzę pozytywnych wrażeń.
    • KPWrestling
      3 pule rozeszły się w błyskawicznym tempie. Rozpoczynamy sprzedaż czwartej puli biletów na galę KPW Arena 29: Czas antenowy. https://kpwrestling.pl/ Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #92 Data: 08.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Detroit, Michigan, USA Arena: Masonic Temple Theatre Format: Live Platforma: TBS Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Jeffrey Nero
      Jasne.
  • Dodaj nową pozycję...