Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zwolnienia WWE. Wrestlemania, Feudy, Ratingi. Inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

m_615acc5fdfd646de86146c0e20b3b75e.jpg

:arrow: Ryan Nemeth, młodszy brat Dolpha Ziggler, podpisał kontrakt rozwojowy z WWE.  Nemeth współpracował z Ohio Valley Wrestling w ciągu ostatniego roku.

:arrow: Michael Cole ogłosił na ostatnim tapingu SD! Że na najbliższym Raw ujawni sędziego specjalnego walki na 27 WrestleManii przeciwko Jerry Lawlerowi. Cole powiedział że to będzie osoba która jest "ekstrawagancka" i "awesome'. Najprawdopodobniej będzie to powracający ,,Stone Cold'' Steve Austin.

:arrow: Rating ostatniego WWE superstars osiągnął wynik  0,57 (0,6) przyciągając przed telewizory 596 tysięcy widzów. Na powtórkę superstars skusiło się tylko 128 tysięcy widzów. Przynajmniej dobre i to.

:arrow: Ale za to ostatni Impact przyciągnął Milion osiemset czterdzieści siedem widzów. Podobno TNA i Spike TV są bardzo zadowoleni z takiego ratingu gdyż równo z Impactem leciał finał sezonu Jersey Shore oraz UFC.

:arrow: Walki które już na pewno pojawią się na Wrestlemani:

Triple H vs Undertaker

John Cena vs The Miz

Edge vs Alberto Del Rio

Randy Orton vs CM Punk

Jerry Lawler vs Michael Cole który w swoim narożniku będzie miał Jacka Swaggera

A o to walki które zostały zapowiedziane ale nie są pewne jeszcze.

John Morrison, Kelly Kelly i Trish Stratus vs Dolph Ziggler, Layla i Michelle McCool

Ezekiel Jackson , Heath Slater, Justin Gabriel i Wade Barrett vs Big Show, Christian, Kane i Kofi Kingston

Cody Rhodes vs Rey Mysterio

WWE planuje jeszcze wprowadzić Battle royal z udziałem Div.

Jak wiadomo MiTB nie jest zapowiedziany na Wrestlmani ale to może szybko ulec zmianie. Jak wiadomo MiTB to już tradycją.

:arrow:ROH próbuje podpisać nowy kontrakt TV. Ich obecny kontrakt wygasa w kwietniu HDNet.

Prawdopodobnie ROH myśli o sprowadzeniu do swojego rosteru nowe gwiazdy które ''Wprowadzą to coś w gale''

:arrow: Jak ostatnio pisał Fan WWE planuje zwolnić braci Uso. Ale vince chce wprowadzić już dawno wspominany pomysł aby ci dwaj panowie Feudowali między sobą. Bookerzy w najbliższym czasie nie mają pomysłu na The Ussos.

:arrow: Ale to nie koniec zwolnień. WWE planuje w najbliższym czasie zwolnić ,,Gwiazdy WWE''

i w ich miejsce dać zawodników z FCW. Prawdopodobnie jako pierwsi zostaną zwolnieni: JTG, Yoshi Tatsu oraz Zack Ryder.

99m62t.jpg

:arrow: Creative team planuje hell turn sióstr Bella. Prawdopodobnie mają pomóc zdobyć Sheamusowi pas USA na wrestlemani. Jak wiadomo Brie została nową contederką do pasa Div. Najprawdopodobniej go zdobędzie i zacznie Fed ze swoja siostrą.

:arrow: Profil Alexa Rileya został usunięty z oficjalnej strony Raw. Ale prawdopodobnie po Wrestlemani Riley ma powrócić i przejść Face turn i zacząć feud z The Mizem.

:arrow: Na przyszłej gali FCW Ted DiBiase Jr. Pojawi się podpisywać autografy. Również pojawi się w ringu. Będzie walczył w Walce Tag Teamowej razem ze swoim Bratem, który może ale to nie jest pewne pojawi się w 5 edycji NXT która będzie nietypowa. Ponieważ to Ojcowie będą prowadzić swoich synów do zostania nowym Wrestlerem WWE.

PS: Pisze newsy za Periego. Jeśli się nie spodobają to mówi się trudno. To moje 2 newsy i się dopiero szkole. Trening czyni mistrza.

Zapraszam także.

Nowy pomysł: viewtopic.php?p=224439#p224439

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• kacper987

1

• Mr. Underson

1

• Hunico

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

A o to walki które zostały zapowiedziane ale nie są pewne jeszcze.

Mógłbyś mi wytłumaczyć jak zapowiedziane walki mogą być jeszcze nie do końća pewne? Bo tak myślę, myślę i jeszcze tego nie rozgryzłem. No i cytując pewną osobę - Google tłumacz ma lepszą składnie.

Creative team planuje hell turn sióstr Bella. Prawdopodobnie mają pomóc zdobyć Sheamusowi pas USA na wrestlemani. Jak wiadomo Brie została nową contederką do pasa Div. Najprawdopodobniej go zdobędzie i zacznie Fed ze swoja siostrą.

Po pierwsze - Heel, a nie hell, po drugie - one przeszły heel-turn dobry miesiąc temu.

Ale za to ostatni Impact przyciągnął Milion osiemset czterdzieści siedem widzów.

niezmernie jestem zadowolony, jednak chciałbym wiedzieć jaki rating osiągnęło to show.

Najprawdopodobniej go zdobędzie i zacznie Fed ze swoja siostrą.

Nie wiem jak może rozpocząć Fed z siotrą, mógłbyś wytłumaczyć?

Jak ostatnio pisał Fan WWE planuje zwolnić braci Uso. Ale vince chce wprowadzić już dawno wspominany pomysł aby ci dwaj panowie Feudowali między sobą. Bookerzy w najbliższym czasie nie mają pomysłu na The Ussos.

To w końcu chcą ich zwolnić czy rozpocząć między nimi feud?

Nie bierz się za to, dziękuje, dobranoc.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Newsy po poście Sebu nie wiem czy są do końca prawdziwe ale skomentuje to co jest. Więc co do brata Dolpha to jestem bardzo ciekawy. Bo jeśli jest on tak samo charyzmatyczny jak jego brat to kto wie może WWE wzbogaciło się właśnie o kolejnego pełnowartościowego wrestlera. A tak nawiasem jakby ktoś nie wiedział to z Ohio Valley Wrestling wywodzi się np. The Miz. Co do powrotu Stone Colda to raczej już nie tajemnica. Pewnie każdy się tego domyślił. Ratingi mnie nie obchodzą, na temat WM to jedyne co moge powiedzieć to czekam na pojedynek MiTB. On musi być. To jest tradycja i mam nadzieje że CT nie zepsuje w taki sposób tej tradycji. Co do zwolnień to ja szczerze powiem że to bardzo dobrze. Nie wiem po co w WWE jest taki Zack Ryder. Ja go nie trawie i moim zdaniem się nie nadaje. No i to by było na tyle.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Ciekawe czy bracik Dolpha coś większego osiągnie w WWE niż tylko stop kariery w FCW. Z chęcią zobaczyłbym w przyszłości jakiś Tag Team z Dolphem, myślę że być coś fajnego potrafili stworzyć. Już wspominano w poprzednich newsach o sędziu specjalnym na WM w walce Lawler vs Cole i ponownie napiszę że jest to dobrym pomysłem ze strony WWE. No te ratingi Superstars po prostu, aż się płakać chce... Już dawno powinno to zniknąć z anteny, albo zmienię nazwę na Jobberstars. Starczyłoby jakby pojawiły się w tej tygodniówce jakieś segmenty. No już ładniej ilości oglądających iMPACT nie mogłeś nam okazać... Idź na ekonomie jak się lubisz w takie rzeczy bawić. No jakaś aktualizacja w ROH przydałaby się lecz nie narzekam aż tak bardzo na poziom tej federacji. Ussos, coś mi się zdaje że stanie się to tak jak Shadem i JTG. Feud będzie a później ktoś pożegna się z WWE... No to gratulacje dla WWE że planuje zwolnić takie osoby jakie napisałeś w newsach. JTG może nic nie wnosi do WWE, ale WWE nie daje mu na to szans. Na Zacka tez nie ma pomysłu, ale Yoshiego można zostawić według mnie. Planuje Heelturn? Chyba już go przeszły sądząc po ich zachowaniu na ostatnich tygodniówkach. No więc coś przeczuwałem że za długo to Alex nie będzie przy Mizie ale też nie na zawsze pożegna się z WWE. Myślę że ten pomysł i przewidywania co do Alex'a są dobrym myśleniem i chciałbym aby tak się stało :D Dzięki za newsy, trochę krótkie. Czekam na kolejne.

PS. Sebuś zmień sobie rangę na: "And I Quote" :D

_____________________________________________________________________________________________________

Zapraszam na Wpadki Audycyjne #5 -> viewtopic.php?p=224463#p224463

Edytowane przez Gość

Bardzo ciekawe newsy. SCSA sędzią specjalnym walki pomiędzy Lawlerem i Colem? Jeśli Cole ma wybrać sędziego to pewnie Austin miałby być wstępnie po jego stronie. Może przy próbie pomocy Swagger zainkasowałby Stunnera, a następnie Cole wyskoczyłby do niego z pretensjami, także inkasując Stunnera. Wtedy Lawler przypina i 1,2,3, the King zwycięzcą... No, ale to jedno z rozwiązań, możliwe, że Stone Cold nie będzie w ogóle sędzią specjalnym tego pojedynku. Wynik impacta wysoki, zwłaszcza jeśli weźmiemy pod uwagę wynik poprzedniego, no i to, co leciało razem z nim. The Usos mieli bardzo mocne wejście do federacji. Jednak potem cały czas szli w dół, no i teraz są tam gdzie są, przetrwała jedynie Tamina, ba, dzięki temu, że wygłupia się obok Santino. Nie wiem, czy rozbicie duetu i rozpoczęcie feudu pomiędzy nimi coś da. W ostatnim czasie takie rozwiązania nie kończą się dobrze. Cryme Tyme - niby było jakieś story, ale bardzo krótkie. Hart Dynasty - jeszcze krócej. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem byłoby ich zwolnienie. Aby najzwyczajniej w świecie mieli szansę się rozwijać. Z takiego samego powodu lepiej, aby jak najprędzej byli zwolnieni JTG, Yoshi, a także Ryder. W ostatnim czasie praktycznie ich nie widzę, nie oglądam superstars. A to, że mają potencjał udowadniali niejednokrotnie. Feud między siostrami Bella? To byłoby ciekawe. Mam jednak nadzieję, że rozpocznie się z powodu przegranej, nie wygranej. No bo jak wiemy siostry Bella nie są zbyt silne w ringu. Walkę o pas pozostawiłbym Natalii, Kong, Eve, Beth, Laycool, ale nie im...

Feud Rileya z Mizem? Jestem na tak. Mam już nawet w głowie pomysł na to, jak mógłby wyglądać, dzięki za newsy.

A teraz coś a propos wiadomości sebu. Jak zauważyłem chwilę po dołączeniu do tego serwisu, dużą część użytkowników tworzą dzieci. Tak więc poziom wypowiedzi nie może być zbyt wysoki, nie mam tu na myśli jedynie newsów Karlinga. Często czytając co piszecie na SB po prostu się załamuję, nie będę tu podawał konkretnych przykładów. Newsy... poziom newsów także często nie jest taki jak powinien być. Występuje wiele błędów stylistycznych, interpunkcyjnych, logicznych, zdarzają się także ortograficzne. Fakt, że tutaj było ich bardzo wiele, ale sam autor napisał, że były to jego drugie newsy, pisał w zastępstwie. Osobiście wolę dostać treść, nie formę. Gdyby dzisiaj nie było newsów żałowałbym o wiele bardziej, niż po otrzymaniu ich w takiej formie. Dzięki Karling.

Jeśli Stone Cold miałby być sędzią specjalnym tej walki, to sytuacja staje się megaciekawa. Napewno będzie miał wpływ na przebieg starcia, najpewniej przez użycie Stunnera. Obstawiam wygraną Lawlera. Ale oprócz tego, wszyscy zapewne znają sytuację pomiędzy The Rockiem i Austinem, więc skoro Stone Cold ma wystąpić na Wrestlemanii na której The Rock jest guest hostem, może dojść do jakiegoś zatargu między nimi. Ciekawe czy WWE zrobi coś takiego ;p Ratinig superstars jak zwykle kijowe. Jakby nie mogli na jego miejsce przywrócić ECW. Jak mówiłęm karta Wrestlemanii świetna. Zwolnienie braci Uso to nie jest głupi pomysł. Zack Ryder, JTG i Yoshi Tatsu też nie są mi tam niezbędni. Jeżeli mieliby wprowadzić jakichś ciekawych zawodników z FCW to jestem jak najbardziej za. Ciekawa sytuacja między siostrami Bella. Szczerze mówiąc nie chciał bym żeby wygrał Sheamus, bo latanie z takim pasem to duża degradacja dla niego, a ja osobiście bardzo go lubię. Na dziś to tyle ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...