Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sin Cara, Karta na WM'ke, Shark Boy odszedł z TNA i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Jak wiemy zwycięzcą kolejnego sezonu WWE NXT został Johnny Curtis. On wraz z R-Truth’em dostaną Title Shota na pasy TT, jednak teraz chodzą spekulację przeciw komu będą walczyć. Jednym z rozwiązań jest to by wygrali te pasy, po tym jak te znów wrócą na Raw do Santino i Kozlova.

:arrow: Najprawdopodobniejsza, pełna karta na Wrestlemanię:

WWE Championship Match John Cena vs The Miz

World Heavyweight Championship Match Alberto Del Rio vs Edge

The Streak on the Line Triple H vs The Undertaker

CM Punk vs Randy Orton

John Morrison & Kelly Kelly & Trish Stratus vs Dolph Ziggler & Layla & Michelle McCool

Wade Barrett & Ezekiel Jackson & Heath Slater & Justin Gabriel vs Big Show & Kane & Kofi Kingston & Christian

Rey Mysterio vs Cody Rhodes

Jerry Lawler vs. Michael Cole (w/ Jack Swagger)- Special Guest Referee: Steve Austin

WWE United States Championship Match Daniel Bryan (w/ Gail Kim) vs Sheamus (w/ The Bella Twins)

:arrow: Jak mozna zauwazyć na karcie w spoilerze, nie ma na niej walki MitB. CT doszło do wniosku, że 3 walizki w ciągu roku to zbyt dużo.

:arrow: Karta to tylko plotki i zgadywanie członka CT, ale Nie wykluczone, że z Big Show’em w walce zamiast Kane’a ujrzymy Diesela.

:arrow: Rating Raw z poniedziałku wyniósł 3.82.

:arrow: Mieliśmy kolejny powrót na Raw, tym razem Evan Bourne powrócił. Wygrał z Sheamus’em, który notował słabą passę. Z karty na WM’ke można wywnioskować, że Irlandczyk może wygrać pas US i rozpocząć feud właśnie z Evanem.

:arrow: Alex Riley został zwolniony na Raw z funkcji pomocnika Miza! Teraz mówi się, że wreszcie po WM’ce ujrzymy ich feud po stracie pasa przez Miza na rzecz Ceny, być może właśnie z udziałem zawodnika z drugiego sezonu NXT, który miałby właśnie na tej gali przejść face turn pomagając Jasiowi.

Sin-Cara-wwe-19623667-495-700.jpg

:arrow: Sin Cara do przygotowań do wejscia do WWE dostał Alexa Koslova, by ten nauczył go amerykańskiego stylu walki oraz poćwiczył z nim jeszcze ciosy Lucha Libre.

:arrow: Sin Cara jeszcze nie zadebiutował, a do spekulacji o których pisałem, czyli walce z Reyem na SummerSlam dochodzi kolejna ciekawostka. Mówi się, ze do tego czasu Sin Cara miałby być Heel’em i po walce przejść face turn.

:arrow: Dark Match Smackdown:

Edge, Christian & Big Show vs Alberto Del Rio & The Corre. Wygrywają ci pierwsi po pinie Christiana na Del Rio po Killswitch.

:arrow: Spoiler ze Smackdown, Cole vs Lawler:

Cole poinformaowal nas, że w poniedziałek na Raw dowiemy się kto będzie sędzią specjalnym jego pojedynku.

:arrow: Jimmy Hart rozstał się z TNA i powrócił do WWE. Nie jest planowane żadne show dla niego, ale ma wziąć udział w Wrestlamania AXXESS.

:arrow: Nie znane sa losy braci Uso. WWE planuje zrobić czystki w rosterach i zapelnic je gwiazdami z FCW, wieć możemy spodziewać się odejścia The Usos.

Justin-Gabriel.jpg

:arrow: Dziś swoje 30 urodziny świętuje obecny WWE Tag Team Champion – Justin Gabriel.

:arrow: Shark Boy na swojej oficjalnej stronie wygłosił komunikat, że zażądał zwolnienia z TNA, a jego prośba została przyjęta. Ciekawe gdzie teraz się uda?

:arrow: Mamy zapowiedź nowego feudu! Bret Hart vs Hulk Hogan! Wojna na twitter’ze rozpoczeta! Wpierw Bret negatywnie wypowiedział się o Hulku, a potem już poleciało. Teraz czekamy na odpowiedź Hogana.

:arrow: WWE ma zamiar napisać książkę dla młodych o Hornswoggle’u.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mr. Underson

1

• Brem

1

• Piledriver1674325991

1

• Hunico

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Po pierwsze chciałbym pogratulować Johnnowi wygranej, ale coś mi się zdaje że i tak będzie jednym wielkim Jobberem w WWE, o ile nie będzie chciał się zwolnić jak Kaval... No zobaczymy. Tylko co z pasami TT? No jak wiemy i czytamy dostali title shot na te pasy. Obecnie ich posiadaczami są kolesie z The Corre... Ale znów szmacenie pasu przez Santina i Kolova? Bez sensu... Może przejdźmy w końcu do karty na WM. No karta jest długa i walki wyglądają kusząco, ale jakie będzie wykonanie? W spoilerze mamy "z dokładnością" jak będą wyglądać walki. Ale co do walki Lawler vs Cole sędzia jest jak najbardziej prawdopodobny, a tym bardziej to co wydarzyło się na SD! umocniło moją myśl :D No i właśnie teraz WWE zniszczyło jeden z najważniejszych momentów na WM... Nie ma walki MitB?! Najlepiej jakby usunęli te PPV i dali jedną porządną walkę na WM... Wspomniałeś coś o Dieselu... No najwyższy czas aby nam się ujawnił, bo ten jednorazowy występ na RR byłby bezcelowy... Więc czekamy i miejmy nadzieję że to co napisałeś jest prawdą. Sheamus i pas US? Nie wiem jakoś mi się to nie widzi, ale wtedy możliwe że pas zyska trochę na wartości, bo obecnie ma go zawodnik który oczywiście zasługuje na niego, ale nie ukrywajmy... Pas US i IC są w cieniu i możliwe że WWE coś nad tym pomyśli i zobaczymy takie znaczenie tych pasów jak parę lat temu. Według mnie Alex bardzo szmacił się przy Mizu'. Na początku było to coś ciekawego i dobrego dla Alex'a ale ostatnim czasem przestało mi się to podobać i jakaś zmiana w ich przypadku się należy. Czekaj, czekaj, czekaj... Jeżeli Sin Cara ma być w czasie Debiutu heelem i po walce z Rey'em face?! Czyli na to wygląda że należałoby przeprowadzić wtedy heelturny Rey'a? Coś mi się to nie widzi... Czas pokaże. No Justinku wszystkiego najlepszego!!! Wydaje mi się ze TNA już całkowicie nie miało pomysłu na Shark Boy'a i dlatego oficjalnie się pożegnał z TNA, ale tak na prawdę już dawno mogliśmy powiedzieć że Shark Boy odszedł z TNA, bo prawie w ogóle go nie widzieliśmy, jedynie tam parę razy jako sędzia, ale tak poza tym nic... Dobra chyba na tyle z mojej strony. Dzięki za newsy i oby do kolejnych :D

Edit. Fanx3 - Turek, Po walce Cara vs Mysterio, Rey'owi mówimy pa pa, nie żaden heel turn, a Sin Cara na face'a federacji.

Z tego co słyszałem to Rey powiedział że się nigdzie nie wybiera i dalej będzie walczył w WWE. Tak mi się wydaje :D

Edytowane przez Gość

Sin Cara mógłby być przez dłuższy czas rudo, w CMLL całkiem nieźle mu szło. Sceptycznie podchodzę do feudu Sin Cara - Rey Misterio Jr.. Shark Boy - lubię gościa, TNA nie oglądam więc raczej się ciesze że będę mógł go zobaczyć gdzieś indziej. Zapewne zacznie od Japonii.

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

Co do newsów oczywiście ciekawe. Co do NXT to już wypowiadałem się w innym temacie. Karta na WM, bardzo fajna ale jestem rozczarowany chyba jak każdy brakiem MiTB. Wspomnijmy WM 25 i tamto MiTB, wspomnijmy Sheltona Benjamina, CM Punka. WWE właśnie to chce nam zabrać ? Żałosne. Jestem zawiedziony na całego. No ale cóż. Poczekamy zobaczymy. Co do całej karty to tak jak mówiłem chyba najbardziej prawdopodobna i dość ciekawa. Cieszy mnie też to że wraca Evan Bourne i moim zdaniem to on powinien zdobyć pas US. Może wkońcu podniósł by go z tego gnojenia które trwa aktualnie. Co do Sin Cary to już powiedziałem w swoich wypowiedziach poprzednich chyba wszystko ; ) Sto lat dla Gabriela. Co do Shark Boya to dokładnie to co powiedział Turek. On już dawno zniknął z rosteru TNA mimo że nadal w nim był. Musiało do tego dojść. Gdzie teraz będzie nie mam pojęcia. Pewnie coś niezależnego. Tyle na temat newsów. Bardzo ciekawe, wielkie dzięki. Dobra robota :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Tak myślałem że NXT wygra Curtis w końcu został wyszkolony przez naszego rodaka killera kowalskiego, a to ma duze znaczenie w swiecie wrestlingu. Boli mnie tylko to ze jego mentorem był R-Goof, no ale cóż, trudno, mam nadzieję że pogłoski o jego teamie z Truthem pozostaną tylko pogłoskami, bo Curtis jest swietny a Trutha nie trawię.

Jeżeli karta na WM rzeczywiscie byłaby taka, byłoby wyśmienicie, gdyby nie to że The Rock nie walczy ;/

Także myślę że 3 walizki MitB to za dużo, zawodników umieszczonych w tej walce mozna by bylo wykorzystac duzo lepiej. Czyżby jakis puch dla Evana? Bardzo chętnie tylko nie kosztem Sheamusa. Taka degradacja dla niego to moim zdaniem hańba. Irlandczyk spada w dół, co mi się nie podoba by był dla mnie świetnym zawodnikiem, mam nadzieję że jeszcze troche polata z pasem WWE, albo może draft na SD! i WHC? Tak byłoby nawet lepiej. Ratingi Raw ostatnio powalają, ale to norma przed Wrestlemanią. Fany pomysł na Rileya, oby tylko trzymał się z dala od pasa WWE, bo za dużo żółtodziobów kręci się wokół niego. Nie mogę się doczekać debiutu Mistica w WWE. Jestem niezmiernie ciekawy co WWE dla niego przygotuje, oprocz tych planow z Summerslam, ktore wg. mnie są takie sobie. Mógłby pofeudować np, z CM Punkiem albo z Randym Ortonem, a potem może title shot na pas WWE. Bracia Usos wiele sobą nie reprezentują. Tylko zaśmiecają roster, powinni zostać więc z niego usunięci. Tak samo jak Zack Ryder ;p. 100 lat Justin Gabriel. Szczerze życzę wiele sukcesów w tym roku w solowej karierze. Może Shark Boy sprobowalby swoich sił w WWE? ;p Skoro w TNA było mu źle to niech idzie do konkurencji. Jeżeli chodzi o "feud" na lini Hart - Hogan to stoję za Hartem, który nie zdradził rodzimej federacji dla konkurencji. Wydawanie książki o Hornswogglu to moim zdnaiem zwykłe marnowanie lasów. To tyle na dzisiaj ;p

Johnny Curtis to jak dla mnie głupie posunięcie ale nie będe sie tu na ten teamt rozpisywał. Zapraszam do dyskusji o NXT. Feud z Santino i Kozlovem raczej wątpliwy bu musieliby przejść heelturn a mimo że Truth mógłby sioę sprawdzić to Curtsi ma za mało osobowości żeby byc heelem. Karta na WM'ke niewiadomo jak bardzo prawdziwa no ale parę rzczy wypada skomentować:

Przede wszystkim mam nadzieje że ostatnia walka to jakaś plota. Sheamus z pasem US? To by było przegięcie i to mega, dwukrotny mistrz WWE z nic nie wartym pasem US... Dalej dziwi obecność Kane'a w facowej ekipie, niby zaatakował na SD Corre ale Big Show'a też więc to było dziwne trochę. No i faceturn byłby głupotą straszną teraz. Zresztą cała ta walka to takie trochę skopiowanie story Nexus'a z lata. Corre vs team Smack Down. To już było. No i czemu chcą zmarnować dwóch swoich najlepszym zawodników wpychając ich do walki kobiet? Zupełnie bez sensu. Mega chętnie bym zobaczył feud Morrisona z Zigglerem, walki by wymiatały no ale o któryś z głównych pasów a nie o nic. No i Austin jako sędzia Cole'a? Nie powinni takiej legendy mieszac w story komentatorów...

Racja że 3 walki w roku to za dużo ale usuwanie tej walki z WM'ki jest głupie, lepiej by zrobili usuwająć gale MitB. Diesel śmierdzi kupą. No ale w sumie może to by była lepsza opcja niż faceturn Kane'a. Evana z pasem US jak najbardziej bym widział ale czemu mieszają w to Sheamusa? Dużo lepszą opcją byłoby gdyby Evan przeszedł heelturn i od razu feud z Bryanewm który byłby pod względem walk świetny. Jak dla mnie super opcja by Sin Cara był heelem i geud z Ryjkiem zakończony mask vs mask i Rey odchodzi albo robi przerwe. Może jakaś interwencja na WM'ce? Uuu skoro WWE serio będzie robić czystki to musza być teraz w rosterze superstarsów nerwowe nastroje. Uso's jako jedyny Tag Team mogliby w sumie zostać, są bardziej niepotrzebni zawodnicy jak dla mnie. Sprawa Shark Boya jest mega dziwna. Po co w ogólerobili mu ten powrót i interwencje w feudzie o xD jak nie mieli na niego żadnego pomysłu dalej.

Dobra, nie komentowalem newsow i nie spamowalem od niepamietnych czasow, wiec nie czepiac sie.

pierwszy news prawde mowiac w ogole mnie nie interesuje, dywizja tagow w WWE to kompletne DNO i te pasy najlepiej gdyby zlikwidowali, chociaz trzeci tag team, ktory by nie byl z dupy wziety moze i cos by wskoral, ale te pasy i tak sa nic nie warte, wiec nagroda za zwyciestwo w NXT taka zajebista ze ja pier... Dobra to o co byl płacz wczoraj w SB czyli brak MiTB w karcie na WrestleManie. IMO to rzeczywiscie głupi pomysł, tak samo jak głupim pomysłem było tworzenie PPV o tej nawie. Money in The Bank była walką, która wyróżniała WrestleManie na tle innych gal, zdobywca walizki mógł zdobyć dosłownie każdy pas, więc byl jakis cień napięcia, którego mistrza obierze na celownik zwycięzca. Ta walka była wizytówką wrestlemani i jednym z lepszych pojedynków, właściwie chyba jedynym, który zawsze gwarantował wysoki poziom. Powrót Sydala i od razu zniszczenie Szejmusa, który kilka miesięcy temu go gnębił... ciekawie to wyszło, ale Evan po feudzie z Jericho jest wiarygodnym zawodnikiem, więc spokojnie mógłby do Main Eventu startować, nie nie żartuje, w tej chwili obok Morrisona, Christiana i Jacksona jest najbardziej wiarygodnym Mid Carderem, więc mógłby wygrać z Ortonem. Feud Miz-Riley? Jakoś specjalnych emocji nie odczuwam, Riley prawde mowiac spieprzyl title run Miza, który i tak był/jest żałosny, na WM Cena zdobedzie po raz 1498109187462174816249124371298721 pas WWE, a Miz sie odsunie od pasa zajmujac sie Rileyem czyli standard... Czekam na feud Cara-Mysterio, mam nadzieje, że dojdzie do walki Mask vs Mask i Rey po raz 12847921749817 straci maske, po czym założy ją z powrotem/zostanie zwolniony, tak czy siak Mistico jako lepszy luchador, oraz czlowiek z normalnym poziomem ego zajmie miejsce Oscara. Nie cierpie Reya i tylko z nadzieji, że lepszy luchador wywali Oscara na zbity pysk cieszyłem sie z przybycia Mistico do WWE.

Dalej mi sie komciać nie chce, bo napisałeś o hoganie, a jak widze/slysze/mysle o tym osobniku zaczynam sie wk*****ć, więc musisz mi wybaczyć.

P.S. czekam na przelew :P

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...