Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mascara Sagrada,Strong i Generico zostają w ROH,Sin Cara,MCW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

CZWARTKOWE NEWSY-Lucha i Indy

mascarita-sagrada-nacho-libre-premiere-in-los-angeles-iw2I4H.jpg

:arrow: Mascara Sagrada mówi że Mistico zrobił krok do przodu przechodząc do WWE,gdyż zrobił już wszystko co mógł zrobić w CMLL.

portada_sl403.jpg?w=483&h=640

:arrow: W 403 numerze Super Luchas pojawił się wywiad z Mistico.Najciekawszą częścią tego wywiadu było to gdy luchador został zapytany czy chce pracować z Alberto del Rio i Rey'em Mysterio.Sin Cara natomiast odpowiada że nie chce pracować ani z Mysterio ani z Del Rio lecz chce walczyć z takimi gwiazdami jak Randy Orton czy John Cena!

KOT11event.jpg

:arrow: Chikara zapowiedziała kolejne Trio które pojawi się na ich turnieju King of Trios.Będzie to skład reprezentujący federacje Michinoku Pro.Nie było by w tym nic nowego gdyby w ich składzie nie był Great Sasuke!

:arrow: Inne Trios zapowiedziane na galę:

Trios11_1.jpg

Trios11_2.jpg

Trios11_33.jpg

Trios11_444.jpg

Trios11_5.jpg

Trios11_66.jpg

Trios11_8888.jpg

Trios11_999999.jpg

Trios11_10.jpg

:arrow: No i na koniec jeszcze promujące to show

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=99JsJcQtOMg

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9JsJcQtOMg

:arrow: Oto walka pomiędzy Primem a Luke Gallowsem w portorykańskiej federacji WWC.

:arrow: Na Youtube pojawił się krótki film dokumentalny o Lucha Libre w Kolumbii.

3265009417_16475e7cf5.jpg

:arrow: Hijo del Solitario podczas swojej ostaniej walki w Arena Jalisco w Guadalajara ściął włosy “El Monarca” Javier Cruza.Po walce Curez powiedział że to starcie mogłoby spokojnie odbyć się w Arena Mexico a nie tylko Arena Jalisco.

:arrow: Oto Karta na galę Dragon Gate USA United We Stand.Gala odbędzie się 11 marca 2011 roku:

* Open The United Gate Championship: Masato Yoshino & PAC vs. Chuck Taylor & Johnny Gargano to determine the first champions

* Eight Man Tag: CIMA, Naruki Doi, Ricochet & Dragon Kid vs. Jimmy Jacobs Austin Aries, Open The Freedom Gate Champion YAMATO and Sami Callihan

* No Rules: Homicide vs. Jon Moxley

* BxB Hulk vs. Akira Tozawa

* Cheech vs. AR Fox

:arrow: 12 Marca ukaże się kolejna gala Chikary pod nazwą "Operation Big Freeze".Oto karta na galę:

"Operation Big Freeze"

3.12.2011 - Saturday Evening

Live @ The Campbell Street Center

600 Campbell Street

in Williamsport, PA!

The action starts @ 7:00 pm!

~MAIN EVENT TRIOS MATCH!~

Mike Quackenbush/Hallowicked/Frightmare vs. Claudio Castagnoli/Sara Del Rey/Tim Donst

~BATTLE OF THE BIG BOYS!~

Willie Richardson vs. Tursas

~AUSTRALIA vs. JAPAN!~

Madison Eagles vs. Toshie Uematsu

~TRIOS TUSSLE!~

The Osirian Portal vs. Kizarny & The Batiri

~ONE ON ONE!~

Fire Ant vs. Icarus

~EPIC 8-MAN TAG!~

Dasher Hatfield/Sugar Dunkerton/Scott Parker/Shane Matthews vs. Brodie Lee/Grizzly Redwood/Vin Gerard/STIGMA

~JUST ADDED!~

Marshe Rockett/Acid Jaz vs. Lince Dorado/Pinkie Sanchez

el-generico.jpg

:arrow: Zarząd Ring of Honor poinformował nas wczoraj że federacja podpisała kontrakt z Roderick Strong'iem i El Generico.Jest to bardzo dobra informacja dla fanów ROH.

micro-championship-wrestling.jpg?w=650&h=300

:arrow: Od tej pory galę federacji Micro Championship Wrestling będą emitowane na truTV.Niewiadomo kiedy pierwszy film od tej federacji pojawi się na antenie.Na truTV jest emitowany również program byłego wrestlera WWF Jessego Ventury o tematyce Teorii Spiskowych.

czwtwelvebg.jpg

:arrow: Sklep Smart Mark Video wypuścił na DVD ostaniom galę CZW "Twelve".Można ją kupić za 20 dolarów.Jest to znak że za kilka dni na forum pojawi się ta gala do pobrania :lol .

Wspólne oglądanie gal viewtopic.php?f=72&t=26948&p=223789#p223789

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Zaqu7

1

• Hayabusa1674326013

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No i super. Wielkie dzięki za newsy. Sporo ich. No i nie byłbym sobą gdybym nie skomentował newsa o Sin Carze ; ) No więc według tego wywiadu nie chce walczyć z zawodnikami z Meksyku. Zastanawiam się czy to dobrze czy też nie. I jakoś sam nie wiem. No czy on np. z Ortonem będzie mógł stworzyć fajną i ciekawą walkę ? Ja nie wiem. Na razie możemy tylko spekulować. Więcej będziemy wiedzieli po jego debiucie. No a jeśli chodzi o Sagrade to może i on ma rację. Może Mistico nie osiągnął wszystkiego ale większość. Tak czy siak może okazać się że to wszystko wyjdzie mu na dobre. Cieszy mnie też wiadomość że El Generico zostaje w ROH. Talent to on ma. A w ROH ludzi z talentem nie brakuje. Gdyby przeszedł on do TNA to nie wiem czy coś by z tego wyszło. Bardzo możliwe że byłby to zawodnik na dwa feudy a potem by zniknął. MCW ! No ja gwarantuje że tą federację to będę oglądał. Pamiętam starcie tych mini na Triplemani. La parkita, mini cheesman itd. Świetnie to wyglądało ; ) Yao oby więcej i częściej :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Normalnie King of Trios z roku na rok się coraz lepsze robi. Nie wiem czemu, szczególnie interesuje mnie team z Australii :). Wcale nie dziwie się że Mistico woli współpracować z Johnem czy Randym. Z Del Rio się nie lubią podobno a z Rey'em wątpię by zrobił dobrą walkę bo Mistico musiałby walczyć stylem rudos ... mam nadzieje że mnie rozumiecie. Krótki komentarz ale lepszy taki niż żaden :)

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

Można było spodziewać się komentarzy w tym stylu, ze strony Mistico. Powinien jak najszybciej pozbyć się resztek szacunku, jakie mu pozostały po zmianie pracodawcy. Wyobraźcie sobie Dream Match: Sin Cara vs. Randy Orton :P:P:P . Ciekawe na kogo postawią bookerzy :thinking::P:P:P .

Zgadzam się z Hayabusą, King Of Trios robi się coraz ciekawsze, nie mogę się doczekać! Podobnie jak nie mogę się doczekać obejrzenia urodzin CZW :) .

Wspaniale że Generico i Strong podpisali nowe kontrakty! ROH bez nich, a nawet nie chcę snuć takich wizji.

Karta na Dragon Gate USA United We Stand wygląda fantastycznie! Kolejny event którego wypatruję niecierpliwie.

Dzięki za newsy Yao! :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...