Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

LeBron na SummerSlam?, Kong, Jericho, Mysterio

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

lebron-james-miami.jpg

:arrow: Zarząd WWE zapowiedział że będzie chciał sprowadzić na tego roczne SummerSlam jakąś gwiazdę. Jednak nie będzie to żaden z dawnych wrestlerów, a ma nim być LeBron James. Gwiazda NBA miała być już gościem specjalnym WM'ki, lecz w tym czasie ma bardzo ważne mecze ze swoim Miami Heat. Nawet mówi się że James ma być wplątany w jakieś story z Miz'em. Wiadomo Miz jest z Cleavland, a James właśnie przed sezonem opuścił zespół z Cleavland w nie miłych okolicznościach.

:arrow: W Dark Matchu RAW wystąpili Percy Watson i Tyson Kidd, tą walkę wygrał pierwszy z nich. Natomiast zostały również nagrane dwie walki do czwartkowego Superstars. Są to pojedynki R-Truth vs William Regal oraz Zack Ryder & Primo vs Vladimir Kozlov & Santino Marella.

:arrow: Pojawiły się kolejne plotki na temat debiutu Awesome Kong w WWE. Zawodniczka miała być wplątana w story między siostrami Bella, Bryan'em i Gail Kim. W TNA Kim i Kong dawały bardzo dobre walki jak na kobiety. Czyżby powtórka? Również istnieje możliwość feudu z Eve o Divas Championship.

:arrow: Tuż po RAW, The Rock opublikował następujący wpis na twitter'ze: "I was passionate about my words tonight 'cause I meant them. It's not a joke to me. It's my word. My family. My LOVE for my fans and WWE."

:arrow: Kilka Spoilerów z RAW.

:arrow: Na tym RAW powrócił Evan Bourne!!! Zaatakował on półprzytomnego Sheamus'a.

:arrow: Nową pretendentką do Divas Championship została Brie Bella. Wygrała ona Divas Battle Royal i tym samym została pretendentką.

:arrow: W wyniku Main Eventu tego RAW został zwolniony Alex Riley. Zawodnik przegrał z John'em Ceną w Steel Cage Match i było ustalone że jeśli Alex przegra zostaje zwolniony z RAW.

:arrow: Zaraz na samym początku tego RAW pojawił się Triple H i trochę pogadał, a po chwili przeszkodził mu King Sheamus. Skończyło się to tym że HHH wykonał Pedigree przez co stół komentatorski się złamał.

:arrow: Są plany by wprowadzić Abdullah The Butcher'a do Hall of Fame jeszcze w tym roku. Zawodnik sam nawet to potwierdził podczas jednej z audycji z jego udziałem.

:arrow: Aktualna karta na WM27:

WWE Title Match: John Cena vs The Miz©

World Heavyweight Title Match: Alberto Del Rio vs Edge©

The Streak on the Line: Triple H vs The Undertaker

Jerry Lawler vs Michael Cole(w/Jack Swagger)

Randy Orton vs CM Punk

:arrow: Znów coś o Sin Carze. Oficjale WWE zastanawiają w jakim rosterze umieścić tego zawodnika. Wiadomo że jeśli dali by go na SD to ratingi w Meksyku jeszcze bardziej by wzrosły choć już są na bardzo wysokim poziomie. Jednak mówi się że Sin Cara zostanie zawodnikiem RAW, co pomoże przyciągnąć fanów z Meksyku do oglądania poniedziałkowego Show.

48.jpg

:arrow: W ostatnim czasie mówiło się dużo o zakończeniu kariery przez Rey'a Mysterio, jednak sam zawodnik temu zaprzeczył na swoim twitter'ze: "Plotka o mojej emeryturze to nie prawda, minie jeszcze wiele lat zanim opuszczę moich FANÓW!"

:arrow: W filmie pt. "Stainless Steel" mają wystąpić The Miz i Layla. Oprócz gwiazd WWE w tym filmie mają wystąpić tacy aktorzy jak Cam Gigandet, Mia Wasikowska, Paddy Considine oraz Tamzin Merchant. Premiera filmu jest planowana na początek 2012 r.

:arrow: Po tym jak Vickie Guerrero została zwolniona po SD, jej profil jednak nie znikł ze strony WWE. Chodzą plotki jakby Vickie miała przenieść się na RAW.

:arrow: Ukazał się trailer z najnowszego DVD poświęconego D-X pod tytułem: "DX: One Last Stand".

:arrow: Chris Jericho dodał do swojego twitter'a następującą wiadomość w której wypowiada się na temat TNA i daty 3.3.11: I am the biggest fan of TNA as a concept. I want them to be huge, Vince wants them to be huge because the more competition there is, it's better for the business, it's better for the boys, it's better is for the fans. I don't understand their obsession with copying the WWE I think it's lame, I think its bush league and I don't get it, they have some of the best talent, some great idea men. Why do they do this? Why do their guys go out there and say. When I was in the WWE I was left behind and I was held back'.

:arrow: Bret Hart ma konto na twitter'ze. Jednak ciągle nie upadło się go zweryfikować. Bret ma również swoją własną stronę pod adresem BretHart.com

:arrow: Na okładce 200 numeru "Power Slam" trafi Alberto Del Rio

Zastępstwo za Prototype

_______________________________________________________________________________________________________

Zapraszamy Również do komentowania:

Pierwsza para SD- co po bezrobociu? - Dyskusja - viewtopic.php?f=73&t=30459

Wrestler Lutego - viewtopic.php?p=224041#p224041

WCE PPV: No Rules - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=237&t=30394

WWE WrestleMania XVII - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=319&p=223073#p223073

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Kazek

1

• Brem

1

• burek1995

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Choć bardzo lubię NBA, to jednak wolałbym widzieć na galach wrestlingu osoby związane z Wrestlingiem. Mogliby ściągnąć jakąś legendę, byłoby to na pewno bardziej interesujące. Może naszego Ivana Putskiego, wo końcu jest Hall of Famerem ;p To by było świetne. Walki na Superstars obchodzą mnie tak sobie ;p Speech Rocka był czadowy, a jego słowa to czysta prawda ;p

Byłem zachwycony oglądając wczorajsze Raw. Powrót Bourna, zemsta Huntera, wypowiedz Shawna Michaelsa, Cage Match i konfrontacja Lawlera z Colem - wszystko świetnie przemyślane :D

Dobrze by było zobaczyć Abdullaha the Butchera w HoF, ponieważ ostatnio coraz rzadziej wprowadza się wrestlerów z czasów czarno - białych transmisji, a o to wlasnie miedzy innymi w Hof- zeby przywrocic pamiec o tych ktorych czasy minely. Sam interesuje sie historia wrestlingu z lat 50-60, bo te czasy wydają mi się bardzo tajemnicze - w koncu niewiele materiałów wrestlingowych pozostało z tamtych lat. Sin Cara pasuje mi bardziej na Raw, na SD! jest juz za duzo luchadorów. Ewentualnie w drafcie Sin Cara mógły zamienić się na brandy z Reyem. Apropo Reya, całkiem fajnie że zostaje bo w sumie brakowałoby mi go ;p Jericho za bardzo cwancykuje, niech lepiej wraca na Raw bo pusto bez niego ;p

W końcu coś ciekawego. Percy Watson na stałem zadomowił się w dark match`ach. Raw ciekawe, chcą zrobić klimat przed wrestlemanią. Oby Vickie Guerrero nie przenieśli na raw, bo to będzie tragedia. Dobrze, że Rey jednak zostanie z nami, to by była duża strata dla WWE. Karta na WM zapowiada się ciekawe. Trzeba poczekać. :P

Ciekawe ilu tych gości WWE szykuje na tego roczną Wrestlemanie... Ale tam, im więcej tym lepiej. Ja się nie obrażę, a jakaś odmiana się przyda i do innego sportu też można zajrzeć. Percy Watson = Dark Match... A może wkrótce coś się zmieni i zobaczymy go przed kamerami? Oby, bo chłopak ma potencjał. Hmmmm... Awesome Kong z Danielem Bryanem =)) Szczerze, nie chciałbym tego oglądać, bo Danielek chyba nie przepada za "puszystymi", a jeżeli by już miało do tego dojść to ciekawe ile mu zapłacą :8 Karta na WM jest jak na dzień dzisiejszy ciekawa, ale na pewno niektóre walki będą "z tuningowane". A nie pisałem w poprzednim komentarzu do newsów że Vincu poczuł trochę kaski i chce zarobić ile się da na Meksyku? SD! już wypromował w Meksyku przez Reya i Alberta to czas na Raw. Ale co do Reya to nie źle zgasił plotkowiczów... A pro po plotek, to słyszeliście o tym że jakiś fan dał info że John Cena zmarł?! I podobno paru się dało nie źle nabrać... =)) No to jeszcze czas na spoilery z Raw:

To że Evan pokonał Sheamusa już jest dla nim tym ogromnym pushem bo kiedyś był po prostu miażdżony... Może WWE da mu coś więcej? Oby... No teraz Brie pretendentka a co z Niki? Jakiś feud pomiędzy nie? Ciekawe jak to się potoczy. No i bardzo podobał mi się początek Raw, ładnie się to wszystko zakończyło i segment z HHH wyszedł na prawdę ciekawie.

Dzięki za newsy i oby do kolejnych :D

Kolejna porcja newsów, nie mniej ciekawych od poprzednich. Zacznę od tej gwiazdy NBA. Szczerze jeśli o mnie chodzi to jedyne co łączy mnie z NBA to to że śledzę postępy naszego jedynaka Marcina Gortata. Ale tak serio to po co mieszać NBA z WWE? No ja nie rozumiem takich decyzji zarządu. Rozumiem że popularność zawodników NBA w Stanach jest na prawdę ogromna ale po co mieszać te dwa światy ? No odpowiedzią jest chyba to co zwykle czyli kasa. Ale popieram jednego z moich przedmówców. Czemu nie może to być jakiś zasłużony zawodnik Hall of Fame. Nie rozumiem tej polityki i pewnie nigdy nie zrozumiem. Jeśli chodzi o Superstars to jak dla mnie show dla zawodników "zapchaj dziury". Szczerze w swoim życiu obejrzałem tylko jeden odcinek Superstars i żałowałem tego. Nudne, nudne i jeszcze raz nudne. Ale cóż widać znów między wiersze wkrada się jeden motyw jakim jest kasa. Co do Awesome Kong no czemu nie. Jakoś niespecjalnie interesuje się divami w WWE ale osoba Awesome Kong mogłaby troszeczkę ożywić rywalizacje pań. Co do Rocka to sam nie wiem czy są to słowa pod publikę czy też nie. Raczej nie. Patrząc racjonalnie Rock wrócił dla kasy ? Wątpię. Grał sobie w filmach, miał tyle kasy że mógł na niej spać. A jednak wrócił. Widać brakowało mu tego. I jestem pewien że akurat w tym przypadku motywem nie była kasa. Oby więcej takich zawodników. Jeśli chodzi o samego Rocka to cieszy mnie też fakt że najechał na Cene. Mam nadzieje że zjedzie go konkretnie. Co do Mistico, a właściwie Sin Cary to umieszczenie go na Raw będzie chyba bardzo dobrym posunięciem. Tak, jak zwykle kasa, kasa, kasa no ale. W Raw raczej nie ma takich zawodników jak on i mógłby nieco odświeżyć brand. Aczkolwiek tak jak już kiedyś mówiłem liczę na feud Sin Cary z Dolphem Zigglerem. Ale wszystko przed nami. Na drafcie może się zmienić wiele i zapewne Sin Cara będzie bohaterem tych wydarzeń. Jeśli chodzi o Reya, cóż niech jeszcze powalczy. Ale to już chyba pewne że za kilka lat, może wcześniej Sin Cara zajmie jego miejsce w WWE. A Rey i tak zostanie zapamiętany jako legendarna 619. Co do filmów to widzę że coraz więcej zawodników, zawodniczek idzie w ślady takich jak Cena czy Batista. Ale to wybór zawodników. Może chcą więcej sławy. Przecież każdy może spróbować kariery aktorskiej. Nawet Triple H. Jeśli chodzi o Vickie Guerrero to ja mam taką jedną prośbę: Never Come Back ! Przecież Vince powinien zauważyć to że ona już się każdemu znudziła tak samo jak jej romanse i związki z zawodnikami. Jeśli ona pojawi się na Raw to powinna pisać wiadomości jak General Manager i tyle. Taka rola jej pasuje. Co do Chrisa Jericho to ja sam nie wiem czy on wie co chwali. Może jestem jedyny który tak uważa ale moim zdaniem WWE trochę się naprawia. Tzn, daleko do czasów świetności ale widać jakieś działanie w WWE. Natomiast TNA? Zapowiadane zmiany, zmiany, zmiany. Więcej hardcoru? Wrestling nie dla dzieci? Jeśli chcą TNA które kochali prawdziwi fani i TNA które oglądało się z przyjemnością to niech zaczną kreować swoje gwiazdy i niech zaczną powracać do roku 2005 w którym TNA było świetne. Aktualnie niestety TNA = nuda. To tyle na temat newsów. Sporo ciekawostek. Wielkie dzięki.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Nie jestem zwolennikiem ciągnięcia story między zawodnikami a osobami spoza wrestlingu dlatego pomysł z LeBronem mnie nie porywa. Zwłaszcza że gdyby ten feud doszedł do skutku nie mówiąc już o walce to Miz by musiał zajobbować. No widze że Truth'a zdegradowali na SS. Nie wiem co Kong miałaby robić z siostrami, pomysł z LayCool i Beth bardziej mi się podobał.

Co do spoilerów z Raw to małe sprostowanie:

Alex nie został zwolniony z Raw tylko z funkcji pomagiera Miz'a. To duża różnica bo może dobrowadzić do czegoś fajnego i wreszcie singlowej kariery Riley'a. Mam nadzieje że może ten atak Miz'a na Bryan'a doprowadzi do feudu Alexa o US.

Info o Sin Carze został pokazany na Raw więc już raczej pewny jest debiut ze sporym pushem a nie żadne FCW. Najchętniej zobaczyłbym jego feud z Ryjkiem zakończony mask vs mask i końcem kariery albo chociaż długą przerwą Rey'a. Co prawda nie pasuje do do wypowiedzi Mysterio ale z drugiej strony może to być podpucha. No albo własnie przerwa. Dzięki za newsy i za reklame dyskusji :t_up:

Ściągnięcie LeBrona napewno podniosłoby zainteresowanie galą i byłoby takim przyjemnym dodatkiem. Program Jamesa z Mizem? Do czegoś takiego nie jestem do końca przekonany (o ile miałaby z tego wyjść jakaś walka). Na dzień dzisiejszy najlepiej byłoby umieścić Sin Carę w czerwonym brandzie. Gdyby przecież pojawił się na Smackdown, to rating tejże tygodniówki osiągnąłby gigantyczny rating w Meksyku. Trzeba zrobić tak, by ratingi obydwu tygodniówek były dosyć wyrównane i wysokie. Vickie na Raw, to myślę że kwestia czasu. Wydaje mi się jednak że pojawi się Ona tam dopiero po Wrestlemanii bo cóż by miała na ten moment tam do roboty?

Dzięki za newsy :).

Mam nadzieje ze tym razem LeBron sie pojawi bo juz w zeszlym roku miz mial do niego dymy a poza tym to Riley pewnie zacznie kariere solowa moze o US Champ ale to jeszcze chyba nie teraz. A co do walki Lawler vs Cole to Swagger bedzie trenerem Cole'a do czasu WM a na samej gali bedzie w jego narozniku i jeszcze jedna wazna rzecz Cole wybierze sedziego specjalnego na ta gale. No i ponownie mowi sie o HBK. Slyszalem tez o Joshu Matthewsie, Booker T itd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...