Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SCSA powraca na Raw!, słabe wyniki Sheamus'a i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Podobno reklamy Raw, które odbędzie się na hali American Airlines Arena, 7 Marca przedstawiają powrót Stone Cold’a Steve’a Austina! Ma to być powrót związany z promocją Tough enough prowadzonego prze tę osobę. Nie wykluczone, że SCSA weźmie udział w show np. jako sędzia specjalny jakieś walki! Czyzby jak zwykle cena & Orton vs Miz & Punk?

:arrow: Ponoć WWE szuka doświadczonego prezesa do spraw prawnych i biznesowych! Czyżby jakies kłopoty, a może tylko większe inwestycje? Jeżeli jakiś Droops czy inny Turek, nasi przedsiębiorcy byliby chętni to wbijac i szukać szczegółów tu: http://www.wwe-careers.com/

:arrow: Walka HHH vs Undertaker oficjalnie została dodana do karty na Wrestlemanię! Ponoć czy HBK będzie sędzią specjalnym mamy dowiedzieć się w następnym tygodniu. A jak mowa o WM’ce, to wbijać do Oficjalnej Dyskusji!

:arrow: Na wczorajszym House Show’ie WWE nastąpiła zmiana walki. W walce Kane& Alberto Del Rio vs Edge & Rey Mysterio, Kane’a zastąpił Cody Rhodes, bo The Big red Monster zajął miejsce zwolnionego przed EC – Dolpha Zigglera.

Elimination-Chamber-2011-wwe-poster-wallpaper.jpg

:arrow: Na gali Elimination Chamber obecnych było 11,500 fanów.

:arrow: Wszysy wiemy, że rating ostatniego Raw (3.9) był bardzo dobrym wynikiem! Był to najlepszy wynik aż od 7 września 2009 roku! Federacja liczy na to, że po powrotach Rocka, Takera i HHH, a może jeszcze HBK rating wreszcie dobije do 4.0!

:arrow: John Cena o dziwo mając 4 razy pasy TT za każdym razem trzymał je ze swoim rywalem! Najdłużej poszło mu chyba z HBK’em, bo 2 miesiące, a potem to już od tygodnia do 12 minut jak z Mizem.

:arrow: Dolph Ziggler został zwolniony z WWE przed gala EC, jednak jego postać nadal jest zapowiadana na House Show’y. Najprawdoposnobniej jednak niedługo zobaczymy go na Raw!

:arrow: Mówi się, że kontuzja Christiana spowoduje to, że jego pierwszą walką będzie występ na WM’ce! Tak ma tylko mówić, a jak dotąd jeszcze po EC go nie widzieliśmy, więc występ na WM’ce, też może stać pod dużym znakiem zapytania.

:arrow: DVD o Randy Orton’ie ma ujrzeć światło dzienne we wrześniu.

:arrow: Wiele mówiono o feudzie Cody Rhodesa i Reya Mysterio! Na razie jednak konkretów nie ma, a WWE rozważa możliwość dania pasa Rhodes’owi i walkę z Reyem o niego własnie na WM’ce!

17083958

:arrow: Wiemy, że Sin Cara zasilił szeregi WWE. Ponoć federacja chce dac mu tylko kilka walk w FCW, gdyż szybko chcą go wprowadzić do głównego brandu i wykreować na główną twar… maskę federcji!

:arrow: Co do newsa u górze, to Sin Cara jeszcze nie zadebiutował, a chodzą plotki, że na Summerslam 2011 miałby on stoczyć walkę z Reyem Mysterio, a przegrany zdejmuje maskę!

:arrow: Sheamus w tym roku notuje niski poziom wygranych. W tym roku wygrał zaledwie 1 walkę, a przegrał ich już 8! Ten jego rekord raczej nie szykuje się do szybkiego podwyższenia, skoro zapowiada mu się walki z HHH!

:arrow: Ric Flair mówił w pewnym z wywiadów to, że WWE robi wielki błąd powrotem The Rocka! Flair gadał rożne brednie, ale taki pogląd obecnie ma chyba tylko on!

:arrow: Postać Hulka Hogana jest zapowiadana na niektóre HS TNA w marcu.

:arrow: Na filimku poniżej Shad Gaspard mówiący o swojej przeszłości i innych takich.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=isHdQ8_bqTk

Jakby się nie otwierał to link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sHdQ8_bqTk

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Turej

1

• Brem

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Hmm jakby Austin się miał pojawić na Raw to wysoce prawdopodobne jest że coś by zaiskrzyło z Rockiem, a może nawet segment Rock Austin Cena, to by było coś. Ciekawe czy coś wspomną o obietnicy Rock'a że zawalczy jeszcze kiedyś z Austinem na WM'ce. Mam nadzieje że nie wydarzy się tojuż teraz bo raz że na tej WM'ce i tak już jest dużo powrotów i "dużych" wydarzeń a Austin vs Rock one more time to by było coś na miarę WM XXX. Szkoda że nie masz rozbicia ratingu Raw w czasie :P Ciekaw jestem o ile spadł po wielkich powroteach. No ale wynik jakby nie było robi wrażenie i był bliski rekordu. Niewiem czy przeniesienie Dolph'a na Raw byłoby dobrym posunięciem. Co miałby tu robić. Feud z Bryanem o US...? Na chyba że by go dali do Ceny ale to delikatnie mówiąc wątpliwe. Ciekawe czy Christian dostanie push do walki o WHC. Z jednej strony to nie fair wobec Alberto ale z drugiej mogłoby rozpocząć świetny feud Chriatsian Edge no i sam Christian nie musiałby się przęmęczac bardzo po kontuzji, by sobie mógł poleżec przy ringu. Myśle że feud Rhodes'a z Mysterio i ich walka na WM'ce jest już pewna no i chyba szykuję się mask match oczywiście który wygra Rey. Za to mask vs mask z Sin Cara już powinien Rey przegrać i tym samym zakończyć karierę lub przynajmniej zrobić sobie długa przerwę, jeśli oczywiście ta walka dojdzie do skutku. Sheamus ma rzeczywiście masakryczny streak w tym roku, jobbuje nawet Henremu, nie wróży mu to dobrze a nie chciałbym żeby jego pozycja jeszcze bardziej spadła bo bardzo lubię jego gimmnick i jest w nim świetny. Szkoda, że nie napisałes jak Flair uargumentował swoją wypowiedź bo pewnie nie powiedział tego od tak sobie.

No ciekawie zaczęte posty, takim Big Newsem. No powrót The Rock'a do WWE i teraz nagle SCSA? No coś WWE nam zaszalało. Ciekawe czy będzie rzeczywiście tak jak pisałeś sędzią w jakimś pojedynku, ale na WM też mógłby się pojawić w jakiejś ciekawej roli. Tak fanusiu... My z Droopsem zapisaliśmy się do Creative Teamu i wiemy że Rock będzie walczył z Ceną a sędzią specjalnym będzie... "Stone Cold" Steve Austin!!! Dobra właśnie przedstawiłem swoje marzenia :D Dużo już się mówi o tym że HBK będzie tym sędzią specjalnym w walce Triple H vs Undertaker. Na pewno wprowadził by jakąś olbrzymią sensację i walka byłaby o wiele ciekawsza w roli HBK jako sędziego. Co do liczby fanów jaka zawitała na EC to chyba trochę mało... No na WM jest ponad 70 tyś, a tutaj tylko 11 tyś :D Ja tam nie wiem ile tak średnio jest na PPV prócz WM, ale w porównaniu do największej gali w roku to słabo. Czy dobrym pomysłem było przeniesienie Dolpha na RAW? Jeżeli tak czy będzie nadal heelem? Ja bym go chętnie na Raw zobaczył jako Face, ale czy to się spełni? Zobaczymy... No jestem tylko ciekaw czy do WM "Mistico" będzie już walczył i czy dostanie jakąś walkę. A z tą walką na Summer Slam z Rey'em to świetny pomysł i przyciągnęłaby na prawdę dużo fanów. Jeszcze w stypulacji specjalnej dla Lucha... No coś pięknego. Sheamus już nam wygasa... trochę za szybko dostał ten pas WWE. Oby tak się nie stało z Albertem Del Rio... Dzięki za newsy i czekam na kolejne :5

Fajnie że SCSA będzie na Raw, tylko czy pokażą Go w TV? Myślę że raczej tak. No właśnie, nie wiadomo czy odegra tam jakąś rolę, ale miło by było. No WWE już nikogo nie szuka ponieważ ja z Turkiem już zgłosiliśmy się. Ja niedługo zaczynam godną pracę, a Siurek jest na okresie próbnym jako sprzątaczka. Czyli walka Triple H vs Taker została oficjalnie potwierdzona. Myślę że dodanie HBK'a jak sędziego jest tylko formalnością. WWE liczy że rating dobije do 4.0. Według mnie nie jest jakąś bardzo wielką sztuką dobić do takiego ratingu, ale go utrzymywać przez pewien czas. Gdyby po Wrestlemanii ratingi sięgały poziomu 4.0 to WWE odniosłoby wielki sukces. Myślę że do takich wyników jeszcze daleko ponieważ sytuacja na ostatnim Raw była wyjątkowa bo wcześniej było naprawdę bardzo, bardzo kiepsko. Tak, Ziggler zapewne pojawi się na Raw, może już dziś i rozpocznie jakiś program, który zostanie zwieńczony na Wrestlemanii. Jeśli występ Christiana na Wrestlemanii nie jest pewny, to po co pokazał się na Elimination Chamber? Myślę że WWE tylko tak straszy i Captain Charisma i tak pojawi się na największej gali roku, ale przydałoby się żeby już z kimś rozpoczął feud. Nie wiem czy danie pasa Cody'emu w tym momencie byłoby dobrym posunięciem. Jak dla mnie to jednak nie najlepszy pomysł. Myślę że mogą Oni obejść się bez tytułu. Oby Sin Cara szybko pojawił się w głównym rosterze WWE bo już nie mogę się doczekać. Do Summerslam jeszcze kupa czasu, ale czy to jednak nie wskazuje na to iż Cara będzie heelem? A może Mysterio stanie się tym złym, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam. Mi się wydaje że ta maska Sin Cara, pasuje typowo do zawodnika typu face, więc coś tu się dzieje dziwnego. No chyba że na SS odbędzie się pojedynek face vs face, choć jak wiemy takie pojedynki odbywają się dość rzadko. I dobrze, niech sobie Sheamus tam przegrywa. Nic w ringu nie pokazuje i tyle. Hogan i teraz jak widać Flair, wielcy ludzie, którzy wyprowadzili TNA na wielkie wody twierdzą że WWE źle postąpiło ze ściągnięciem The Rocka... Na ich głupotę nie ma chyba leku...

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...