Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

997 - Policja, 998 - Straż , 999 - Pogotowie, 1000 - XEB!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

karlingssie.png

FInally, No, No, No, No. Finally... [ Tuptuś pierdnął ]. Finallly!

Tak mam tego tysiąca :D Po ciężkiej pracy, nie no żartuję pospamiłem tu i tam no i samo przyszło nawet nie zauważyłem, ale nagle nalot tu Yao, Tuptuś do mnie piszą no to założę temat co mi tam. Zaczynamy pewnie, że będzie multum podziękowań nie ma co, ale będzie też pewna propaganda. No to początek, przybyłem tu 13 lutego troszkę przed północą i od razu zakochanie w WCE, jak każdy inny ruszyłem aby nabić posty, nabiłem obyło się tylko na kilku upomnieniach od Whitedruid'a. Jednak obyło się bez bana przez pewien czas bałem się pisać posty na forum, przetrwałem okres fora rybackiego :D Potem nadszedł czas na cieplejszą część roku no i tam zaczęli mnie lubić na forum, więc nabrałem troszkę śmiałości pewności. W między czasie bliżej poznałem dwóch zajebistych ludzi Protka i Sebu. Wspaniali ludzie :P Z jednym jak i drugim nadal się często kontaktuję, ale ostatnio moim hobby stało się hejtowanie z Sebu TNA :D Oni tak ssą, że nie da się ich nie hejtować, warto też tu wspomnieć o Koprze, który często mnie gnębił na GG, ale i tak go lubię. :) Z czasem, kiedy bawiłem się w WCE, bliżej poznałem Urbana często z nim gadałem, ale teraz już jakoś z niewiadomych przyczyn mniej z nim gadam. Potem nadszedł czas Destination no i bliższe poznanie Tomka, Kacpiosa. No dobra, ale co się będę rozpisywał każdy kto ma znać moją historię tutaj zna, a jak nie to wiecie gdzie nie szukać. :P Tutaj jeszcze szczere pozdrowienia dla Periego z którym zawsze można fajnie pogadać na GG, stara się wciągać do lucha, ale My nie jesteśmy zbyt chętni na nowości, ale za to ma straszną wiedzę na ten temat to samo ma się Yao. Kolejni do oscar'a to Pietrek zajebisty grafik zajebiściejszy od najzajebiściejszych. Spoko koleś w ogóle, kibicuje zajebistemu Arsenalowi, który zniszczył tych kiwi nielotów z Katalonii, see ya! ;) Gonzalez dziwkarz jeden co mopem zaiwania po cerfie, ale wybaczam mu to. :D Droops&Turek mój best TT. Obaj są świetni, audycje są na poziomie, cholera znowu dać pogrubienie. ( Turek do soboty ). Piona dla naszego dyskutanta Brem'a, który odwala kawał dobrej roboty, z dnia na dzień wraca mi chęć do dyskutowania, ale nie ma z kim :(. Dla Luby z którym teraz nie utrzymuje kontaktu, ale też chłop jest OK. :) Dla patrynia, naszego master czegoś tam. No i dla MMA Kazka ;) Też miły człowiek, no i teraz już tak spokojniej:

- fanfanfan - PIONA :)

No i bym zapomniał o Tuptusiu :) Tuptuś wiesz, że nie ssiesz ;) Pozdrowienia, dla wszystkich no i dla Edgara. Jakbym o kimś zapomniał nie bić. A no i oczywiście, że na 2000 będzie coś giga. ;)

karlingssie.png

SPECIAL SHOW! #1

[ Alter Bridge ]

Kamera momentalnie pojawia się w pomieszczeniu w którym są dwie postacie jedna z nich to Xeb, a druga to The Rock...

Xeb: Dwayne. Dziś napisałem 1000 postów na BGZ, kojarzysz?

Dwayne: Tak to forum tych Jabroni.

Xeb: Powiedzmy iż masz rację, ale nie oto chodzi, prowadzisz dzisiaj show, które ma zgnieść jajca czaisz?

Dwayne: Chyba wiem o co Ci chodzi.

....

Walduś: Kurde ee, ojciec kurde, a co My tu kurde właściwie robimy co kurde?

Ferdek: No bo Cycu Ty mój 3 browary za godzinę, kurde...

Walduś: AAahahahhahAaaHaha.

Walduś: Eee Ojciec, kurde! Ja go znam! Kurde!

Ferdek: Eee no kurde Ty mi tu dupy nie zawracaj nie widzisz, że jestem zajęty...

Walduś: Kurde, ale Ojciec, On ten jak ja byłem w ten no tym Ameryka to On tam wiesz na bilbordzie był kurde he.

Ferdek: Nie, no coś mi tu Cycu nie pasuje.

The Rock: Czas zacząć nasze dzisiejsze show, zobaczymy dziś 4 pojedynki! Zaczniemy od bikini contest! Później czas na Beer Drinking Contest oraz dwa mecze niespodzianki!

Kamera przenosi nas na backstage...

Marian Paździoch wraz z Cryme Tyme i Eugene. Paździoch wciska swoje gacie Eugene ten kupuje bo to, że jest to najseksowniejsza francuska bielizna go z miejsca przekonuje, a Cryme Tyme negocjuje z Marianem niższe ceny.

Ferdek: Oż to menda jedna!

Walduś: Zasadzić mu z bańki?!

Ferdek: Nie siedź Cycu.

The Rock: Czas na pierwszą konkurencje bikini contest nasze uczestniczki są już w ringu... Każda z nich dostanie pewną ocene od publiczności...

Brie Bella: 8

Maryse: 6

Awesome Kong: 9

Kelly Kelly: 2 ( -2 Od The Edgara )

Tuptuś: 10!

The Rock: Zwycięzcą tej konkurencji jest ten gościu w przeźroczystych slipach!

Kamera znów ląduje na BS...

Marian Paździoch leży nieprzytomny pod swoimi gaciami, a przechodzący obok Simmons tylko mówi jedno wszystkim znane słowo DAMN!

Ferdek: Zasłużyła se menda jedna, kurde.

Cycu: Ty, Ojciec patrz znów browar.

Ferdek: He, Kurde.

The Rock: Czas na drugą konkurencje w gulganiu piwa. Nasi uczestniczy... Stone Cold Steve Austin, Pani Helena z Gazowni, Pani Goździkowa, Ferdek Kiepski, The Edgar.

Wszyscy zaczynają od łyżeczki syropu pani goździkowa wyeliminowana. Następnie lampka wina Helena padła... No i poszło zawodnicy piją już 20 mocny full SCSA pada. Edgar i Ferdek idą łeb w łeb są na 30...

Walduś: Dawaj ojciec!

W pewnej chwili mianowicie na 50 piwie obaj zataczają kółko i upadają!

The Rock: A więc remis! Zwyciężają The Edgar i Ferdek "Kurde" Kiepski.

Cycu rzuca się na ring żeby pomóc ojcu wstać, ale kurde no ojcie wstawaj kurde mówi Walduś. Cycu podnosi jedno z piw...

Walduś: Panie, kurde, ale to gówno jest bezalkoholowe!

The Rock: Eee, Rock nie wie jak to możliwe, Jabroni. Czas na kolejną atrakcję dzisiejszego wieczoru a i pierwszą walkę! Będzie to pojedynek elimination tag team match for pietruszka! Brem&Skip Sheffield vs Luba&Mick Foley vs Patryniu&John Cena vs The Edgar&Shelton Benjamin.

Po długiej i zaciętej walce przewagę wyrobili sobie Never Give Up Guys, ale nie ustępowali im Gold Standards. Pierwsi odpadli Mick Foley i Luba po 450 splash'u The Edgara, kiedy Skip wskakiwał na fale, ale został przytłumiony przez oczy smoka patrynia po których przypiął rywala, ale kiedy tylko się odwrócił otrzymał potężny moher z pod krzyża od Edgar'a i został przypięty, a Edgar z Sheltonem świętowali zwycięstwo.

The Rock: Dobra nie ma co nawijać to ma być tylko taki nabijacz postów czas na main event! Będzie to starcie TLC! T0meq vs Prototype vs Xeb vs Pietrek vs Gonzalez vs Piledriver vs Tuptuś vs Sebu...

Walka toczyła się strasznie długo, trzy drabina złamał Tuptuś wykonując przypadkiem na sobie dwa finishery, Prototype długo zmagał się ze spamem ze strony Piledriver'a, ale Pile jednak swoim spamem przeważał, Xeb całą walkę wisiał na pasie, ale nie umiał go ściągnąć nie ta waga... Pietrek spokojnie usiadł za stołem komentatorskim i robił nową sygnę, a Sebu krzyczał: Fuck you Dixie Carter! Vince, wykup to gówno - dla dobra wrestlingu, Gonzalez kręcił z jakąś małolatą, ale został zdzielony torebką przez jej matkę, Tomek spokojnie pisał przebieg tej walki, ale kiedy w końcu któryś z nich rzucił się na pas to wszyscy już tam byli, wszyscy są na szczycie drabiny, wszyscy wiszą na pasie... Nagle Tuptuś zaczyna krzyczeć: Czemu WAM się musi chcieć jak mnie się chce? Nagle pas się zerwał, a wszyscy spadli...

Na ring wpadł Droops krzycząc siemka droops Was Wita, a zanim wpadł Turek z wiadrem fety i wywalił je na swojego przyjaciela a cała gala była pod patronatem...

351wqkp.png

- By Not Ssacz.

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Turej

1

• Ulicznik Xeb

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kolejny user, który osiągnął taki wynik, tylko zastanawiam się czy zrobiłeś to w ciężkiej pracy :) Sam temat, zachwyca... Jesteś oryginalny, no i ta grafika. WOOOW!! Karling jest lubiany jednak na forum :D Jednak, gratuluję Ci takiego wyniku i życzę jeszcze więcej!! Niby, że ja jestem master czegoś tam? Oj lepiej naucz się czegoś o mnie.. Dziękówka i powodonka :)

- fanfanfan - PIONA :)

Xeb - PIONA ;) No cieszę się, że zostalem tu w jakiś sposób chociaż wspomniany. Gratuluje kolejnej osobie na forum Tysiaczka i obyś miał z 2 czy 3 tysie :) Oby BGZ ci się nie znudziło, a hejtowanie TNA i Karlinga przynosiło jak najwięcej radości ;) No więc podziękowania wylewne. Co do części sportowej, to Bikini Contest zasluzenie wygrala najłladniejsza dama :D Zdziwil mnie wynik Awesome Kong, ale nic. Co do walk, to bardzo ciekawe. Szkoda, że bez glębszych rozstrzygnięć bo moglo być ciekawie :) No i Brothers of destruction - to jest ten TT. W sumie może w WWE rozruszali by te pasy! :thinking:

Koniec gdybania i Xeb, oby do kolejnej takiej gali i podziekowanek :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Nie no, chyba najlepszy tysiąc jaki przeczytałem :D Dzięki że o mnie wspomniałeś. Ale jak wypada no Bookera to trzeba coś napisać? No i tak się stało. Tuptuś wymiatał w Bikini Contest :D No zakończenie gali było wyśmienite i nawet z bracikiem byłem sponsorem gali :D Czuję się zaszczycony. Lesiu i Turek - Brothers of Destruction :lol Coś mi ta sygna śmierdzi Tuptusiem, ale wali nieziemsko to na pewno ją Tuptuś zrobił i powiem jedno... Nie ssij tyle bo ci mózg zassało :) A co jeszcze do sygny to albo jesteś upośledzony i nie wiesz jak się pisze prawidłowo Destruction, albo ja ślepy i nie widzę tam "i" Ciekawy tysiączek, ciekawy temat na tysiączek i życzę Tobie kolejnego :D DO SOBOTY!!!! :D

Edytowane przez Gość

Ta akcja pod koniec była tak żałosna, że nie chciało mi się jej czytać, więc wybacz, ale tego nie skomentuje ;) . Po tej całej akcji pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy to "Ku*** z kim ja pracuje?!" . Ok, teraz na poważnie. Po pierwsze, jeśli masz tak spamować na 2000 tak jak na ten 1000 to daruj nam wszystkim :D po drugie, wielkie gratulacje. Przekroczyłeś próg tysiąca i teraz będzie już tylko łatwiej. Dzięki za wyróżnienie i życzę powodzenia w dalszej pracy na forum. Nigdy nie byłem zbyt dobry w przemówieniach, więc sorry że tak krótko. Jeszcze raz gratuluje.

Xeb ma 1000 postów :shock: :shock: Ja jeszcze pamiętam w wakacje jak miałeś dopiero, dopiero 300 postów o ile się nie mylę.

A teraz już naspamowałeś do tysiaka :D A gdzie piona ze mną ? :8 Twoje show mogę czytać i nadal nie mogę wyrobić bez beki. Duże gratulacje i dalej spamuj, żebyś dobił do 2000. Nie wiem za co dostałeś moderatora przecież sam napisałeś na SB, że nie wiesz za co dostałeś moda, przecież ciągle się obijasz. =)) W końcu skończyłeś koffać Miza i teraz pokochałeś Rocka (albo kochasz jednego i drugiego :8 Ale i tak ja dobrze wiem, że Rock RLZ a Miz SUCKS !). Powodzenia w WCE i tam jakiś pasów zdobycia, bo wiem, że jesteś do tego zdolny :D . Jeszcze raz gratulacje.

Wielkie gratulacje ! Mieć tysiąc postów to naprawde duże wyróżnienie. Pamiętam jeszcze jak się kiedyś wkurzałem, że jak byłem na forum 2 miesiące i miałem 10 postów, a ty miesiąc i miałeś już nie pamiętam ile, ale na pewno więcej ode mnie. Czytając galę nawet na moment nie przestawałem się śmiać :D Życzę ci żebyś nabił jeszcze 1 albo 2 tysiące postów i oczywiście powodzenia w WCE. Gratki :)

ksgj.png