Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE PPV - No Rules - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WCE Pay - Per - View presents - No Rules

norulesi.png

Partnerzy :

kfc-logo.png
thqkopia.png
sprite-logo.png

6 Marzec, 2011

Jacksonville, Floryda

Oficjalna piosenka: Hollywood Undead - Hear Me Now

Karta

Christian © vs Batista - Tables, Ladders and Chairs Match for WCE Championship

Shelton Benjamin © vs Skip Sheffield - Steel Cage Match for World Heavyweight Championship

Daniel Bryan © vs Mark Henry vs Edge vs ??? - No DQ Fatal 4 Way Match for Continental Championship

Alberto Del Rio © vs Ted DiBiase vs CM Punk - Ladder Match for Hardcore Championship

Wade Barrett vs Rey Mysterio vs Alex Shelley - Chairs Match

"Stone Cold" Steve Austin vs Robbie E - Street Fight

Johnny Nitro & Joey Mercury © vs Mistico & Dr. Wagner Jr. vs MVP & Ezekiel Jackson - Triple Threat Tables Elimination Tag Team Match for Unified Tag Team Championship

Stephanie McMahon's Open Challenge - Showtime Battle Royal for No. 1 Contender for World Heavyweight Championship - Shawn Michaels, Triple H, Randy Orton, Chris Jericho, John Cena, Jeff Hardy

Przypominam również o komentowaniu:

1. WCE Showtime #15 - viewtopic.php?f=236&t=30337

2. WCE CrashDay #11 - viewtopic.php?f=236&t=30388

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• T0meq

1

• Zaq123

1

• LC Edgar

1

Top użytkownicy w tym temacie

Walka może okazać się najlepszą na tym PPV, ale też może okazać się najgorsza. Jeśli Christian będzie pojawiał się tak często jak teraz to pewnie przegra walkę. Niech się zastanowię kiedy ja go ostatnio widziałem. Hmm :thinking: Właśnie, dawno go już nie było. Pietrek weź się do roboty inaczej pas będzie Protka. Kiedyś chyba pisałeś, że po No Rules będziesz się więcej udzielał. Szkoda, że teraz tego nie robisz, ale są inne zajęcia niż WCE. Pewnie walkę wygra Batista i będzie panował jako mistrz. Będzie trudno odebrać mu pas :D

Shelton Benjamin © vs Skip Sheffield - Steel Cage Match for World Heavyweight Championship

Kolejna walka i kolejna walka, która pewnie będzie fajną walką i jeszcze ta stypulacja. No i na szali pas wagi ciężkiej! Chciałbym żeby Skip wygrał, ale będzie mu ciężko. Jednak mam nadzieje, że Brem spisze się na BS i pokaże na co go stać... Patrząc na posty to obaj piszą bardzo dobrze, wiedzą co zrobić ze "słowem" no i nie piszą o byle czymś, mają pewien cel i muszą go osiągnąć. Liczę na to, że członek Revolution wygra walkę :D

Daniel Bryan © vs Mark Henry vs Edge vs ??? - No DQ Fatal 4 Way Match for Continental Championship

Fatal 4 Way Match, a gdzie ostatni zawodnik? Mam nadzieję, że Daniel straci pas, heh.. Chociaż wątpie bo Turek pisze takie posty, że aż dech zapiera. Mistrzowstwo, faktycznie zasługuje na miano mistrza, ale przeciwników też ma dobrych. Edge, Henry i kto jeszcze> Hmm.... Nie mam pojęcia kto będzie tym ostatnim, a może.... albo nie... Poczekam sobie aż ujawni się ten "czarny koń" walki. Kto wygra, hmm.. Nie wiem, ale każdy z nich ma szanse na wygraną.

Alberto Del Rio © vs Ted DiBiase vs CM Punk - Ladder Match for Hardcore Championship

Ladder Match z członkiem Revolution! Fantastyczna sprawa i to walka o pas Hardcore! Del Rio przegra i straci pas na rzecz Teda. Aj byłoby pięknie prawda? Jednak będzie trudno, bo Alberto jest dobry zawodnikiem i wątpie, żeby oddał tak szybko pas. Nie powiem kto wygra bo nie chcę :)

Myślę, że wygra Wade. Rey i Alex muszą trochę poprawić swoje posty na BS. Chyba, że ktoś z nich będzie oszukiwał czy coś. Jednak zwycięzca jest jeden tej walki i jest nim Wade.

Ach, no i kolejna walk, w której zwycięzcy nie mogę wskazać. Obaj piszą podobnie i obraj robią to dobrze. Ogólnie to stawiałbym na Stone Cold'a. Nie ma co się rozpisywać, bo obaj zaczynają swoją karierę w WCE i jeszcze nie wiemy na co ich tak naprawdę stać :)

Johnny Nitro & Joey Mercury © vs Mistico & Dr. Wagner Jr. vs MVP & Ezekiel Jackson - Triple Threat Tables Elimination Tag Team Match for Unified Tag Team Championship

To będzie coś!! Walka Tag Team i jeszcze ze stołami.. Współczuję bookerom bo w tej walce będzie trudno wskazać zwycięzcę.. Jedyne wyjście to pozostawić pasy przy obecnych posiadaczach, ale myślę, że posiadacze mogą się zmienić. Każdy z tag teamów jest świetny i na serio wybór będzie trudno. Ci którzy wygrają będą mieli szczęście, że bookerzy stali po ich stronie. Może i się mylę, ale chyba w tym przypadku tak będzie.

Stephanie McMahon's Open Challenge - Showtime Battle Royal for No. 1 Contender for World Heavyweight Championship - Shawn Michaels, Triple H, Randy Orton, Chris Jericho, John Cena, Jeff Hardy

Ja już znam zwycięzcę i jest nim jeden z członków Revolution! John Cena albo Randy Orton. Jednak stawiam na Jasia, bo nie wygrał jeszcze walki i na No Rules ta zła passa się skończy. Trzeba przyznać, że patryniu piszę fantastycznie, super mi się czyta jego posty i w ogóle to on właśnie zasługuje na wygraną. Hah :D Nie no, każdy kto będzie walczył w tej walce zasługuje na zwycięstwo. Okarze się kto będzie tym jedynym. W grę nie będzie wchodził ostatni post na BS, ale pewnie całe występy w WCE. Myślę, że bookerzy tutaj będą sprawiedliwi i nie będzie tak, że ktoś będzie pisał słabo a przed No Rules odda zajebistego posta. Jeśli tak będzie to będzie trochę niesprawiedliwie :)

Gala zapowiada się super, walki i zawodnicy są pełni klasy. Jedynie pozowstałó nam czekać i jeszcze raz czekać!! A no i plakat też fajny :D

Jak widać do gali pozostał tydzień. Poza postami na backstage, za które muszę się teraz ostro zabrać, to chyba warto ocenić to co szykuje dla nas zarząd WCE. Po pierwsze, może nie najważniejsze - theme song jest zajebisty, chyba najlepszy jak do tej pory. Myślę, że zacznę od openera idąc po Main Event. W tej walce trudno wskazać jakiegoś jednoznacznego zwycięzcę. Jest paru takich, co zasługują i są tacy o których głośno, ale się nie udzielają na backstage. Myślę, że szansę na pas dostanie ktoś z trójki HBK, Cena, Jericho. Z drugiej strony jest Triple H i Randy Orton, jednakże co do tego drugiego to właśnie jest problem z częstotliwością, ale co do lidera Revolution można mieć pewne plany. Wracając do Huntera, to jak widać walkę zaserwowała nam Stefcia. Być może HHH ma za złe i będzie chciał pokazać kto jest królem? Trudno powiedzieć coś więcej o tej walce. Jak dobrze wiem z wcześniej wymienionej trójki to najbardziej podoba mi się pisanie Chrisa, jak wiadomo kNp miał już nie bez powodu Hardocore Champa. Walka tag team również zapowiada się ciekawie. Tutaj mam małe 'rozdwojenie', z jednej strony dosyć nowiutcy mistrzowie - MNM, a z drugiej częste posty i starania przeniesienia pasów na ShowTime - czyli The Slayers. Oczywiście Rudos też liczą się z wygraną, tym bardziej powinni się postarać, kolejna ciekawa walka. Jak widać SCSA ma kolejną tyczkę na drodze, obecnie nie widzę aby Robbie E mógłby mu przeszkodzić w przegranej. Miło że w późniejszym czasie może włączyć się do walki o pas WCE. Chairs Match to już inna bajka - Wade czy Alex? Starania czy push? Sam nie wiem, Wade ostatnio wygrał na CD, natomiast Shelley trochę ucichł po znakomitym wejściu na CrashDay. Hardcore Championship jak dla mnie pozostanie jeszcze w rękach Alberta. Jednakże Ted w niedalekim czasie chyba założy ten pas - ale to jeszcze za wcześnie. Co do Punka to jak dla mnie zyskał sobie za duży popyt, za mało starań. Daniel to kolejny godny mistrz, jak wiadomo do walki o pas włączył się Edge, a to zwiastuje nam dobry program. Bryan jak dla mnie zachowa jeszcze pas - chyba że Henry miałby go zdobyć, w co wątpie. Kolejny dosyć świeżutki mistrz to Shelton więc i tu wygląda na to, że zmiany mistrza nie będzie. Mimo tego że Skip stara się jak ponad połowa federacji to chyba jeszcze jest za szybko. Jednakże myślę, że jego czas jako mistrza jeszcze nadzejdzie. Wystarczy cierpliowść i ambicja. No i Main Event... trudno pisać o walce w której się bierze udział. Może powiem jasno, że Batista ma duże szansę na wygraną, ale jak wiadomo nic w tym pewnego. Cieszy mnie również fakt odgrywania głównej roli na plakacie, ale nie mogę powiedzieć więcej o tej walce. Myślę, że to będzie kolejne epickie show podnoszące rangę federacji. Powodzenia!

No no, patrzac na karte owego PPV juz sie nastawiam na ich wysoki poziom walk takich jak walki tagowe, ladder match oraz TLC o pas WCE. Stypulacje sa tak dobrane, ze mozna na prawde duzo wycisnac z ich jakosci...Open Challenge moze byc ciekawy pod kazdym wzgledem, a w szczegolnosci pod wzgledem zwyciezcy, gdyz nie jestem w ogole pewny tego kto wygra ten pojedynek. Aczkolwiek mimo wszystko mam swoj typ ;) (a pewno nie jest nim Jasiu :roll: )...Sprawa pasa Continental nie jest jasna, bo jak wiemy Bryan juz troche trzyma swoj tytul i mozemy sie spodziewac nowego jego okupanta. TOmkowy Edge? A moze swoja szanse dostanie Henry? A mozliwe, ze jest ktos, kto wskoczy do walki i wygra...Na temat Street fight mam malo do powiedzenia, gdyz nie sledze tego, co sie dzieje na CD BS...No i WHC title match. Od razu mozecie sie spodziewac mojego zaangazowania w BS bo nie mam zamiru odpuszczac sobie pasa. Marzy mi sie dlugi title reign wiec Brem, lepiej abys sie postaral :roll: . A tak poza tym przyznam, ze zasluzyl on na title shot, pisze na prawde dobre posty wiec szczerze niezdziwilbym sie gdybym jednak zanotowal porazke ;)...Theme i plakat dobre...No nic. teraz tyko czekac do 6 marca. Powodzenia bookerom w pisaniu :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Karta jest bardzo ciekawa, a gala zapowiada się wyśmienicie. Pojedynek o pas WCE- świetna stypulacja i świetni zawodnicy. Obydwaj piszą bardzo dobrze i trudno tu wytypować zwycięzcę. Christian już długo ma pas, więc tym razem Batista może dopiąć swego. Walka WHC - Shelton zasłużenie jest mistrzem, a Skip pretendentem. Znów pojedynek w, którym tudno wytypować. Nie wiem czy w ogóle jest na tej gali jakaś walka z pewnym zwycięzcą. No może jeden. W tej walce zdarzyć może się wszystko. Walka o pas Continental - ciekawe kto będzie tym czwartym uczestnikiem ? Może ten, którego przyjście zapowiadane jest na No Rules. Henry dostał swoją szansęi na pewno postara się ją wykorzystać, ale myślę, że po tej walce Bryan nadal będzie mistrzem. Chociaż jest jeszcze Edge, którego prowadzi T0meq więc nic nie wiadomo. Walka o pas Hardcore - Del Rio nie jest długo mistrzem więc na pewno nie chce stracić tak szybko pasa. DiBiase otrzymał dużą szansę więc na pewno będzie chciał z niej skorzystać. No i zosataje jeszcze Cm Punk - mój kumpel ze stajni na, którego liczę, ale tu również wszystko jest możliwe. Chairs Match - dla mnei jedyna walka, która ma pewnego zwycięzcę i myślę, że będzie nim Shelley. Street Fight - w tym pojedynku lekką przewagę ma moim zdaniem Stone Cold, ale Robbie może pokazać na co go stać. Unified TT - tu nie będę się rozpisywać. Dziękuję zarządowi, że mam drugą szansę na pas. Postaram się ją tym razem wykorzystać i mam nadzieję, że razem z FIZ'em nam się uda. Open Challenge-tutaj jest najwięcej możliwości. Może wygrać każdy, a co najważniejsze każdy zasługuje na zwycięstwo.

Co do plakatu i theme to bardzo fajne :) Jestem pewien, że gala wypadnie świetnie i życzę powodzenia booker'om. :t_up:

ksgj.png

Na początku powiem tak... Ciekawe kiedy Danielek pojawi się na jakimś plaka

cie z PPV :) Ale czas na komentowanie walk i jak wypadnie cała gala... No to zaczynam.

Według mnie pas powinien wygrać Christian. Może i za często na BS go nie widzać, ale chyba bardziej zasługuje jak już coś na ten pas, ale nie zapomnimy że Edge wraz z Christianem mają chętkę na pasy TT, więc może wtedy Batista spokojnie wygrać walkę o pas i zobaczymy jak to się potoczy. Tutaj obstawiam że jednak wygra Christian.

Według mnie Shelton już miał swoje pięć minut i teraz czas na jakąś zmianę. Nie ukrywajmy że oby dwoje na Backstage spisują się dobrze, ale może być jeszcze lepiej. W tej walce powinien wygrać Skip. Gdyby znów wygrał Benjamin to byłoby to trochę nudne, więc ostatecznie obstawiam że tą walkę zakończy jako zwycięzca Skip Sheffield.

Ufff... Jestem przede wszystkim ciekaw kto kryje się pod tym znakiem zapytania... A może to ta postać z proma? Według mnie promo zapowiadające Lesnara, a jak pamiętamy Daniel Bryan w WCE właśnie z nim stoczył pierwszą walkę i zremisował, więc gdyby to był Lesnar ucieszyłbym się. Nie mam pojęcia kto tutaj mógłby wygrać może i Bryan ale... Dobra nie ważne :D Obstawiam że ten znak zapytania to coś super, a nie tak jak na EC że Dolpha zastąpił Big Show xD Więc myślę że ta tajemnicza postać będzie kimś wielkim i w końcu po tak długim czasie odbierze on pas Danielkowi.

Tutaj może być na prawdę zacięty pojedynek. Ale nie ukrywajmy że Alberto staje się twarzą federacji, więc coś mi się zdaje że po raz kolejny wygra swoją walkę. Obstawiam tutaj oczywiście Albercika.

Najsłabszym ogniwem według mnie w tej walce jest Rey Mysterio, prawie w ogóle nie widać go na Backstage. Ja bym tutaj się zastanawiał albo Wade, albo Alex... Ale myślę że Wade ostatnim czasem bardzo się poprawił oczywiście w dobrą stronę wszystko idzie i WCE powinno mu to wynagrodzić dając mu zwycięstwo w tej walce.

Stone Danielek cię rozwalił, nie ukrywaj jesteś nikim Austin!!! Dobra bo zbyt wczułem się w Danielka. Tak na serio to jestem pewien że Robbie wziął sobie za bardzo wymagającego zawodnika. Choć pojawi się na BS dość często, ale postaraj się jeszcze bardziej a zobaczymy co z tego wyniknie. Ostatecznie obstawiam że w tej walce zwycięży "Stone Cold" Steve Austin.

No więcej kolesi w walce już nie mogliście wy myśleć. No jak wiemy na CD! pasy wygrali Johnny Nitro & Joey Mercury ale czy dadzą radę je utrzymać? Myślę że tak. A dlaczego? Rudos coś upadało, no trochę Mistico podniósł szansę, ale nadal jak dla mnie za mało. A MVP i Jackson? No ciekawe, może oni? Nie wiem, ale tutaj w tej walce obstawiam obecnych mistrzów czyli Johnny Nitro & Joey Mercury.

No tutaj mam takich trzech zawodników którzy mogą wygrać. Sa nimi HBK, Triple H i John Cena. Ale czy rzeczywiście któryś z nich? Według mnie tak. Wiem że Karling napisał bardzo długiego posta, ale długość to nie wszystko - bez skojarzeń... Jasiu też ładnie i często pisze posty na BS, więc zdaje mi się ze Cena wygra ten pojedynek i widziałbym go z pasem WHC.

A co do samej gali to szykuje nam się coś ekstra i mam nadzieję że będzie ją można nazwać najlepszą galą w tym roku. Ilość walk przeraża, oczywiście pozytywnie ale czy każda walka będzie na wysokim poziomie? No zobaczymy. Czekam z niecierpliwością... Trzeba wytrzymać cały tydzień :D

Karta wygląda bardzo dobrze, dużo ciekawych stypulacji przez co na pewno galę będzie się czytać zdecydowanie ciekawiej. No ale przejdźmy do konkretów. Nie śledzę za bardzo CD więc się wypowiem tylko na tematy na które mam jakieś pojęcie i bardziej skupie się na ST. No więc tak, mimo, że Turek wziąć wymiata swoimi postami to przydałaby się tu zmiana mistrza bo ma on pas już chyba dość długo. No i każdy ma tu szanse. Edge może to wygrać ale myślę że może też dostać push do głównego pasa, fajnie by było gdyby wygrał Henry, wtedy w MNM każdy by miał swój pas no a poza tym Hanry pisze już długo i zasługuje na jakiś pas. No i kwestia brakującego zawodnika. Nie wiem kto może być legendą WCE bo nie wiem zbytnio co się działo przed moim pojawieniem się ale najciekawsze w tym jest kto będzie nim pisał. Christian pas może stracić bo podobno Pietrek się nie udziela zbytnio. TT na pewno nie zmienią właściciela bo dopiero co je zdobyli. O tych pomniejszych walk z CD się nie orientuję więc przechodzę do ST. Zacznę od Hardcore Championship, myślę, że tu sprawa wygląda podobnie jak u Turka, posty fan'a wymiatają cały czas ale przydałaby się jakaś zmiana mimo że fan tego pasa tak bardzo długo chyba nie trzyma. Zresztą tu mam tajnego spoiler'a więc stawiam, że jednak Alberto pas straci :P No i kwestia na rzecz kogo. Oczywiście trzymam kciuki za Ted'a ale szanse są wyrównane. Obaj piszą bardzo dobrze i regularnie, Punk wygrał z Tedem na ST więc może teraz kolej Ted'a? W Open Challenge szanse jak dla mnie mają 3 osoby ale powinny liczyć się dwie. Szanse mają według mnie Cena, Orton i Jericho ale obiektywnie rzecz biorąc patryniu i CE piszą dużo więcej i częściej niż Tepek więc gdyby Orton to wygrał byłoby to trochę nie sprawiedliwe. Cena i Jericho jak dla mnie mają wyrównane szanse bo piszą dobrze i regularnie. Skłaniam się bardziej ku Cenie bo jest z Revolution i bardziej by to teraz pasowało do sytuacji. No i najbardziej mnie interesująca walka czyli WHC. Edgar trzyma pas dopiero parę tygodni i jego posty cały czas wymiatają więc Skip musiałbym się mega postarać żeby to wygrać. No cóż, gala zapowiada się super i tylko czekac do przyszłego tygodnia. A teraz ide kończyć posta na bc'a... :P

Teraz czas na moje komentarze do walk , tak więc wszystko wygląda naprawdę imponująco , tylko gdzie obrazki ? :P

Christian © vs Batista - TLC Match o WCE Tittle

Zapowiada się bardzo emocjonująco , ale szkoda , że Pietrek zwolnił tempo pisania na BS bo tak to walka byłaby bardzo wyrównana i teraz daję większe szanse Batiście , który zasługuje na ten pas , ale kto wie może znowu w to wszystko wmiesza się Kennedy no i oczywiście Edge

:) , jednak jeśli nie wystąpią jakieś komplikacje to pewnie Batista zgarnie pas.

Shelton Benjamin © vs Skip Sheffield - Steel Cage Match o WHC Tittle

Edziu dopiero został mistrzem więc pasa nie straci , raczej

:P , ale Skip może być przyszłym mistrzem o ile mu zapał nie zgaśnie , ale Shelton także daje bardzo dobre posty , więc tutaj gdyby nie fakt , że Benjamin jest świeżo upieczonym mistrzem , to walka stałaby naprawdę na wyrównanym poziomie , może lekko na korzyść Edzia , ale to tylko moje przemyślenia , Gold Standard zachowa pas na No Rules , ale co potem ? To już wielka niewiadoma :)

Daniel Bryan © vs Mark Henry vs Edge vs ??? - No DQ Fatal 4 Way Match o WCE Continental Tittle

Tutaj dla mnie jest duża niewiadoma i naprawdę nie umiem wytypować zwycięzcy , obecny mistrz naprawdę jest w wysokiej formie co widać po postach i nie ustępuje Edge'owi , który także dobrze się prezentuje na BS ( wiadomo czemu

8) , Mark trochę za słabo , a raczej za krótko pisze więc chyba raczej nie zdobędzie pasa , a szkoda bo przydałby się dla MNM , a co do tajemniczego przeciwnika z proma to sam nie wiem , ale wydaję mi się , że ostro namiesza w walce , ale nie wygra.

Alberto Del Rio © vs Ted DiBiase vs CM Punk - Ladder Match o WCE Hardcore Tittle

Tutaj nie wydaję mi się , aby Alberto miał stracić pas po miesiącu bo nadal jest godnym posiadaczem , a jego obrona jeszcze bardziej pogłębiła by jego feud z Tedem i Punkiem , który chyba bardziej może zagrozić meksykaninowi również jako lider Slayers liczę na dobrą walke , ale przeczuwam obrone pasa przez Alberto.

Chyba najmniej emocjonująca walka na gali dobrze , że została dodana stypulacja , co do zawodników nie daje żadnych szans Mysterio , który nie udziela się na BS no i Wade czy Alex ? Wydaję mi się , że Wade bo pisze , częściej , ale gdyby pan dawny Morela pisał tak jak Santino to miałby wygraną w kieszeni , zobaczymy co z tego wyniknie.

No tutaj zdecydowanie stawiam na pana 3 : 16 po ostatnich wydarzeniach i wtargnięciu na ring po ME i uniesienie pasa WCE to napewno Stev'e tą walką jeszcze bardziej umocni się jako gwiazda wyższej półki , naprawdę dobre posty w wykonaniu Rejdena i bardzo fajnie się to czyta , Robbie jeszcze musi poczekać , ale szczerze mówiąc to szkoda , że Sting wcześniej nie dostał pushu bo Shrek dobrze nim pisał i zasługiwał na porządny push.

Ciekawa walka co najważniejsze stawka matchu wysoka i odrazu tittle shot na Showtime po No Rules , zapowiada się dobra walka tylko między kim? Pile narazie zbiera się po porażce , Tuptek za rzadko się udziela jak zawsze

:lol , Jeff chyba narazie jeszcze musi przetrzeć się , ale jego obecność w ME jest naprawdę dobrą decyzją. Dalej Shawn , który pisze mega długie posty i . . . ? No i nie do końca widać w nich sens , może nie od początku do końca , ale dużo rzeczy bym powycinał i zrobił z tego naprawdę coś dużo lepszego moim zdaniem walka rozegra się pomiędzy Ceną , a Jericho ze wskazaniem na Cene , tylko teraz pytanie bo Skip jako członek Evolution walczy o WHC i pewnie nadal będzie walczył , a Cena jest również członkiem tej stajni więc czyżby tak szybko miało coś zaiskrzyć w Evolution ? Rządza zdobycia pasa oślepia ludzi :)

Johnny Nitro & Joey Mercury © vs Mistico & Dr. Wagner Jr. vs MVP & Ezekiel Jackson - Triple Threat Tables Elimination Tag Team Match o WCE Unified Tag Team Tittle

Tutaj wyrażę się jasno i zrozumiale. . . wygra MNM!

8)

No to chyba byłoby na tyle co miałem do napisania na temat walk , teraz trzeba czekać tylko na gale :)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png