Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RoH 9th Anniversary Show,WWE All Stars,Christian i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

maria-kanellis.jpg

:arrow:Wczoraj Ric Flair obchodził swoje 62 urodziny. Oprócz Rica, swoją rocznicę urodzin obchodziła Maria Kannelis, od wczoraj ma 29 lat. Solenizantom życzymy wszystkiego najlepszego !

:arrow:1.04.2011, może być datą w której TNA będzie nagrywało tapingi poza Orlando. Event miałby się odbyć w Pikeville, Kentucky.

:arrow:To co pokazywała ODB na Tapingach bardzo spodobało się Ericowi Bischoffowi, był on pod wrażeniem tego jak radziła sobie w ringu w walce z Madiosn Rayne (co ona tam takiego pokazała yyy… ?). Więc bardzo możliwe że ODB wróci do TNA na stałe.

:arrow:Fani wrestlingu nie dawali spokoju Dixie Carter. Oczywiście chodzi o jakże oryginalne promo Stinga, za ten w sumie plagiat dostało jej się od fanów, którzy oczywiście nie byli zadowoleni.

:arrow:Ostatni iMPACT osiągnał rating 1.26 (1.3) pryz 1,5 milionowej widowni przed telewizorami.

:arrow:27 lutego (czyli jutro :P) Carlito podejmie Adama Pearce w walce o NWA World Title.

:arrow:(Za tego niusa licze na pkt rep od Turka) 23 kwietnia do Stambułu przylecą gwiazdy brandu Raw, gdyż odbędzie się tam house show (fajnie Turek, nie ?). Na początku miały się tam odbyć nawet dwa, lecz ten drugi jednak odbędzie się w Ankarze.

christian.jpg

:arrow:Większość osób, które ujrzało Christiana ratującego Edga na Elimination Chamber, miało nadzieje na jakiś program, lecz niestety podobno Christian nie wrócił jeszcze w pełni do zdrowia, więc będzie się jeszcze kurował.

:arrow:Ostatni Superstars osiągnęło rating 0.57 (0.6), oglądało to 540 tysięcy osób. Powtórka osiągnęła rating 0.18 (0.2) z 157 tysiącami widzów

:arrow:Poniżej zapowiedź RoH 9th Anniversary Show, które odbędzie się już dziś w nocy

:arrow:Oto ratingi z tego tygodnia w Meksyku

SmackDown – 8.3

CMLL – 2.6

AAA – 2.7

RAW - 8.5

:arrow:Przepraszam cię Brem że się natknałeś, zapomniałem dać spoilera, a miałem to umieścić. JEszcze raz przepraszam. Mam nadzieje że mi wybaczysz

Po pokonaniu ODB, Madison Rayne kontynuowała open challenge, na ostatnim tapingu (pojawi się 10 marca). Na Ring weszła Roxxi (wyniku nie zdradze niespodzianka)

:arrow:Była Gwiazda WWE – Shad, pojawił się na backstage`u ostatniego Raw.

WWE_All-Stars_cover_art.jpg

:arrow:Oto okładka Gry WWE All Stars, a poniżej pełny roster

The Ultimate Warrior
Bret Hart
The Rock
Randy Savage
Jake "The Snake" Roberts
Sgt. Slaughter
John Cena
Randy Orton
Jack Swagger
Edge
Kane
Sheamus
“Rowdy" Roddy Piper
Eddie Guerrero
Shawn Michaels
Jimmy Snuka
Mr. Perfect
"Stone Cold" Steve Austin
The Big Show
Triple H
Ricky Steamboat
Andre The Giant
Hulk Hogan
John Morrison
Rey Mysterio
Kofi Kingston
CM Punk
The Miz
Drew McIntyre
The Undertaker
Bonusy (tylko do pobrania)
Hawk
Animal
Dusty Rhodes
Cody Rhodes
Big Bossman
Chris Jericho
Jerry "The King" Lawler
Michael Hayes
Mark Henry
R-Truth
"The Million Dollar Man" Ted DiBiase (wyłącznie pre-order)

Komentatorzy
Jim Ross
Jerry Lawler

Podkładający głos
Howard Finkel
Paul Bearer

Sorry że tak cienko ale śpiesze się, nastepnym razem będzie lepiej.

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

4

• SweetChinMusic

3

• Rocky1674304328

1

• Munio

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  iPhone

To teraz pierwszy raz w swojej karierze skomentuje newsy :). Na początku chciałbym życzyć Ricowi i Marii wszystkiego najlepszego. TNA będzie nagrywać odcinki iMPACTU poza Orlando? Brawo dla nich :applause:. Te promo Stinga to jest skopiowane z WWE i mnie to trochę wkurza, bo TNA powinno iść swoimi ścieszkami. Rating MPACTA był taki niski, ponieważ nie występował Fatt Hardy :8. Szkoda, że Christian jeszcze nie wróci. Myslałem, że po powrocie na EC będzie regularnie pokazaywał się na SD, ale będe musiał jeszcze trochę poczekać. :(. I ponownie wysokie ratingi Raw i SD w Meksyku. Trochę mało newsów, ale i tak dzięki za nie. :P

37184451712723064921.png

No nareszcie TNA rusza się z Orlando, bardzo dobrze i oby coraz częściej to robili. Hmmm no ten powrót ODB był bardzo zaskakujący, kolejny mocny punkt dywizji kobiet ale czy jest ona potrzebna? Ma już swoje lata. No ale zobaczymy co tam dla niej planują, poczatkowo myśalałem że ten występ na impactcie ostatnim był taki jednorazowy do podpushowania Madison. Yhhh założe się że 90% bych ludzi którzy się czepiali Dixie za ten filmik nawet nie ogląda TNA... I nie ukończyli 15 lat...

Po pokonaniu ODB, Madison Rayne kontynuowała open challenge, na ostatnim tapingu (pojawi się 10 marca). Na Ring weszła Roxxi (wyniku nie zdradze niespodzianka)

To samo w sobie jest spoilerem, nie tylko wynik... I to powiedziałbym nawet że dośc nie byle jakim...

Yhhh założe się że 90% bych ludzi którzy się czepiali Dixie za ten filmik nawet nie ogląda TNA... I nie ukończyli 15 lat...

Powiem Ci nawet, że zgadłeś. Mam 14 lat, czepiam się i będe się czepiał w nieskończoność, bo tym oto gestem TNA udowodniło, jak daremną, beznadziejną, słabą, niedorzeczną, idiotyczną, debilną, kretyńską, głupią jest federacją. To miało ośmieszyć Vinca? Przecież to Vince właśnie się z nich śmieje, to Vince teraz dostał odpowiedź, iż większą konkurencją jest ROH. To miała być ta niespodzianka? Fuck You TNA! Fuck You Dixie Carter!

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Powiem Ci nawet, że zgadłeś. Mam 14 lat, czepiam się i będe się czepiał w nieskończoność, bo tym oto gestem TNA udowodniło, jak daremną, beznadziejną, słabą, niedorzeczną, idiotyczną, debilną, kretyńską, głupią jest federacją. To miało ośmieszyć Vinca? Przecież to Vince właśnie się z nich śmieje, to Vince teraz dostał odpowiedź, iż większą konkurencją jest ROH. To miała być ta niespodzianka? Fuck You TNA! Fuck You Dixie Carter!

Yhhh Sebu, ja rozumiem że nie lubisz TNA, że jesteś 'hejterem' itp, masz prawo jak każdy do swojego zdania ale mimo wszystko nigdy nie widziałem tak nie obiektywnej osoby jak Ty :P Ostatnio wszystko dosłownie co robi WWE wychwalasz choćby nie wiem jak głupie to było no i odwrotnie najeżdżasz na wszystko cokolwiek zrobi TNA. Tym oto gestem TNA powiedziało WWE , "możecie sobie pomarzyć o Stingu, on zostaje u nas" i nie widzę w tym nic złego a wręcz przeciwnie. Wszyscy po tych filmikach WWE nie wiadomo czemu napalili się na walkę Stinga z Takerem co okazało się zwykłą plotką bez żadnych podstaw.I teraz to nie ma być żadna niespodzianka o czym wspomniałeś, TNA otwarcie i z premedytacją mówi że Sting nigdzie się nie wybiera specjalnie nawiązując do filmików który wywołały tą plotkę. A tak w ogóle apropo niespodzianek to nie mam pojęcia jak WWE mogła tak potwornie spie... skopać powrót dwóch ze swoim najwięszych gwiazd, to dopiero była nispodzianka co? Zresztą ja tam nie jestem hejterem ani WWE ani TNA, nie pochwalam też bez namysłu wszystkiego co robi TNA (w przeciwieństwie do Ciebie jeśłi o WWE chodzi) bo oczywiście popełnia wiele błędów ale tak samo jak wiele błędów popełnia WWE...

A i nie rozumiem jednego. Skoro tak Ci się nie podoba wszystko co się dzieje w TNA to czemu zamiast to tak potwornie manifestować (avatar, sygna, wypowiedzi) po prostu nie przestaniesz oglądać TNA? Po się tak strasznie katujesz?

. Tym oto gestem TNA powiedziało WWE , "możecie sobie pomarzyć o Stingu, on zostaje u nas"

No właśnie i tutaj jest ten największy błąd. No bo podaj mi jakieś wiarygodne źródło, na którym wyraźnie napisane będzie, iż WWE w ogóle kontaktowało się ze Stingiem, iż tak bardzo go chcieli, bo ja takowego nie potrafiłem znalesć. To tylko i wyłącznie wymysł fanów, to oni wszystko nagłośnili, a teraz Bitchoff chce wszystkim wmówić, 'jak to wwe jest głupie, przecież sting jest nasz'. Problem w tym, że pan vincent ma The Rocka, Takera, Triple H'a i prawdopodobnie HBK'a, więc z pewnością teraz leży pod biurkiem i rozmyśla co zrobić, żeby to nie zostać czasem zjedzonym przez 'konkurencje' (mocno naciągane słowo) :roll: .

skopać powrót dwóch ze swoim najwięszych gwiazd, to dopiero była nispodzianka co?

Nie, ale WWE robiło jedynie filmiki, a nie zapowiadało po necie, jak to ważna będzie gala i jak ona zmieni cały wrestling na zawsze. Tu znów wymysł fanów, którzy wbili sobie do głowy Stingów, Goldbergów czy innych Batistów. Swoją drogą, ja powrotu Triple H'a się nie spodziewalem :roll:. Pomijając fakt, iż nie wiem co w tym w ogóle skopali, bo - to Taker i HHH tworzą swoje segmenty, a nie CT.

Nie, ja nie popieram wszystkiego co robi WWE. Nie podoba mi się tam wiele rzeczy, nie podoba mi się obecny mistrz WWE, obecny pretendent do tego tytułu, przewiydywalność niektórych rzeczy, ale w przeciwieństwie do federacji z Orlando - Oni nie nagłaśniają byle gówna i nie robią z tego sensacji.

A i nie rozumiem jednego. Skoro tak Ci się nie podoba wszystko co się dzieje w TNA to czemu zamiast to tak potwornie manifestować (avatar, sygna, wypowiedzi) po prostu nie przestaniesz oglądać TNA? Po się tak strasznie katujesz?

Moim ostatnim impactem będzie ten z 3 marca, dlaczego zapytasz? Umieszcze w spoiler, bo nie wiem czy takowe czytałeś:

Sting został World Heavyweight Championem. Dixie udowodniła właśnie, jak bała się przejścia Stinga do WWE (również uwierzyła w ploty) i juz nie napisze co pewnie chciała mu zrobić żeby wrócił. Brawo, brawo i jeszcze raz brawo, dziadki górą!

Rated-R Superstar !

No właśnie i tutaj jest ten największy błąd. No bo podaj mi jakieś wiarygodne źródło, na którym wyraźnie napisane będzie, iż WWE w ogóle kontaktowało się ze Stingiem, iż tak bardzo go chcieli, bo ja takowego nie potrafiłem znalesć.

No tak zgadzam się, zresztą napisałem przecieże że to pezpodstawne plotki były ale jednak informacje na ten temat się ukazywa co jakiś czas i to z dużą częstotliwościa. Ile w nich było prawdy tego nie wiem ani ja ani Ty i pewnie nigdy się nie dowiemy. Problem w tym że sprawa nabrała takiego rozgłosu (zgadzam się z Tobą że najprawdopodobniej za sprawą fanów) że w zasadzie w tym momencie nie jest strasznie istotne jak było naprawdę, wązne jak zostanie to odebrane przez publike a fakt jest taki że Ci wszyscy ludzie którzy napalili się na Sting'a zostali sprowadzeni na ziemię.

Problem w tym, że pan vincent ma The Rocka, Takera, Triple H'a i prawdopodobnie HBK'a, więc z pewnością teraz leży pod biurkiem i rozmyśla co zrobić, żeby to nie zostać czasem zjedzonym przez 'konkurencje'

Yhh wiem tak samo dobrze jak Ty że TNA nie jest żadną konkurencją na chwilę obecną dla WWE. I tu nie chodzi o to że ten cały Sting miałby zaważyć na czymkoliwek ale każde takie małe zwycięstwo TNA, nawet jeśli jest pozorne, jest ważne. Zresztą argument że WWE ma HHH, Rock'a itd jest bez sensu bo tak samo mogę powiedzieć że TNA ma Angle'a, Stinga, Herdego, RVD czy Styles'a.

Nie, ale WWE robiło jedynie filmiki, a nie zapowiadało po necie, jak to ważna będzie gala i jak ona zmieni cały wrestling na zawsze. Tu znów wymysł fanów, którzy wbili sobie do głowy Stingów, Goldbergów czy innych Batistów. Swoją drogą, ja powrotu Triple H'a się nie spodziewalem . Pomijając fakt, iż nie wiem co w tym w ogóle skopali, bo - to Taker i HHH tworzą swoje segmenty, a nie CT.

Tak, jednym z największych błedów TNA jest to ciągłe bezsensowne zapowiadanie nie wiadomo czego przez co to co się dzieje wypada blado. Tak puszczało tylko filmiki ale nie mogli założyć że wszyscy fani stwierdzą "A 21 wraca Taker, fajnie." i nie będą snuć domysłów kto co i jak. Domysły były przez co te powroty wypadły tag mega blado że brak słów. Co skopali? No właśnie sposób tych powrotów, wooow Taker wszedł... Jak wszedł HHH to w ogóle się nie czuło atmosfery że to powrót czołowej gwiazdy której nie było od 10 miesięcy, po prostu wszedł. Popatrzyli na siebie i poszli, moim zdaniem to było potwornie słaaabe.

Tak wiem i tez mi ten fakt się potwornie nie podoba ale jak dla mnie to mega źle świadzcy o samym Stingu. Bo wątpie żeby TNA samo to wymyśliło. Pewnie był to jego warunek. Z drugiej strony jeżeli Sting ma niedługo kończyć to niech sobie ma ten ostatni titlerun zwłaszcza że segmentami napewno dużo wniesie to story immortals jeżeli go nawet nie zakończy. Zreszta Taker też rok temu miał pas nie pokazująć nic więcej i nie wykluczone że jeszcze go dostanie nie wspominając już o titleshotcie Lawlera...

No i jeszcze przytocze Ci kawałek wypowiedzi na temat 21.01, zgadnij kogo:

-"Ja mam nadzieję tutaj tylko i wyłącznie na Stinga, w pozostałym wypaku będe niezadowolony"

- "Takerowi przenigdny nie robiono prom, które zwiastowały by jego powrót - on za każdym razem wracał z zaskoczenia."

- "Cholera, jeżeli to prawda z tym kontraktem(dziś żadnych informacji, wszystko nagle ucichło), to jest to Sting na 90%."

- "Oddałbym wiele, by chociaż raz zobaczyć, jak dwie legendy pro-wrestlingu stają na przeciwko siebie"

-"Tutaj jeszcze promo Starrcade 97, przypominające to poniedziałkowe"

- "Dlatego też mogą wmawiać wszystkim że to wszysko związane ze Stingiem nie jest prawdą, a Borden pojawi się z zaskoczenia. Może jest też tak, że Vince po tym co zobaczył w internecie próbuje teraz z wszystkich sił ściągnąć Bordena do siebie, wiedząc, iż na Triple H'a/Undertkara/inną legende po prostu nie zareaguje i zmieni kanał." - i tutaj odpowiedziałeś czemu uważam że te powroty były słabe

-"Wiem, że to wszystko może nie być prawdą, a Sting jak się pojawi to wejdzie jedynie do HoF, ale mi się po prostu wierzyć nie chce, że Vince zmarnuje taką okazje "

Dobra chyba się za bardzo rozpisałem :P

Moim ostatnim impactem będzie ten z 3 marca

:t_up:

100 lat dla Rica i Marii. W końcu TNA otwiera się na świat, ale od Europy dzielą ich miliony lat świetlnych ;p. Moim zdaniem skopana sprawa z Chrisitianem, skoro jeszcze nie może wrócić to nie trzeba go było wogle pokazywać, tym bardziej że wszyskim zależy na walce na WM Edge vs Chrisitan :( . Świetny Roster WWE ALL Stars :). Pierwsza walka jaką ustawię to Eddie Guerrero vs. John Cena. W końcu bede mial okazje zeby zagrac Eddiem, a do tego bede mogl nakopac Jaśkowi do dupy ;d. Gra zapowiada sie swietnie, wychodzi na x-boxa wiec ja skombinuje najszybciej jak sie da ;p

Kurde, newsy a ja się jeszcze nie wypowiedziałem :D Ładnie zacząłeś newsy no i ja się też dołączam do życzeń. No w końcu TNA "ruszyło dupę" Ale i tak to nic nie da, bo jak fedka ssie to i tak będzie ssała. Nie ma to jak zgalić od swoich konkurentów pomysł :D Coś mi to przypomina... No ciekawe co Shad'a ciągnie do WWE? Money? Ale chyba jakiegoś powrotu nie będzie. Hahaha!!! A ja będę widział Raw a wy nie!!! Sobie pójdę z Jasiem na kebaba a wy będziecie monotonnie siedzieć przy monitorze i patrzeć w zdjęcia jak zrobiłem na pamiątkę z Raw =)) Peri masz tego punkta :lol Dzięki za newsy i oby do kolejnych. Aaaaa... I Peri później tobie wyślę streszczenie tego HS w Stambule i żebyście mogli się pospuszczać, jak będziecie to czytać :)

Gorące życzenia życzenia, szczególnie dla Marii. Mi się wydaje że mimo iż latka lecą, to Ona staje się coraz to piękniejsza. Bardzo dobrze że fani dali do zrozumienia Dixie że źle zrobiła. Nie wiem, poprostu to jest żenujące. Wydaje mi się poprostu że TNA nie ma pomysłu na własny produkt, federacją tą kierują amatorzy... Sorry, ale tak to wygląda. Chcę podkreślić że to już nie pierwszy plagiat tej federacji... Siuru weź mnie na Raw, przecież mnie tak lubisz :lol . No właśnie WWE zawitało do Turcji (chyba jednak nie po raz pierwszy), ale widać w jakiej sytuacji jest Polska. Nasz kraj jest naprawdę dziwny. Jesteśmy zacofani pod względem pro-wrestlingu jak nie wiem. Wrestlemanie już w Rumunii na żywo lecą, a u nas gale z miesięcznym opóźnieniem. Niektórzy mogą się z tego śmiać, ale według mnie nie jest to zabawne... Christian i tak w jakiś sposób prędzej czy później zacznie program z Christianem. Moim zdaniem stanie się to po Wrestlemanii bo przed największą galą roku nie ma już na to czasu. Okładka gry WWE All Stars jest równie beznadziejna jak sama gra. Kurczę to jest gorsze od Raw Ultimate Impact na kompa :shock: .

Dzięki za newsy :).

No i jeszcze przytocze Ci kawałek wypowiedzi na temat 21.01, zgadnij kogo:-"Ja mam nadzieję tutaj tylko i wyłącznie na Stinga, w pozostałym wypaku będe niezadowolony"- "Takerowi przenigdny nie robiono prom, które zwiastowały by jego powrót - on za każdym razem wracał z zaskoczenia."- "Cholera, jeżeli to prawda z tym kontraktem(dziś żadnych informacji, wszystko nagle ucichło), to jest to Sting na 90%."- "Oddałbym wiele, by chociaż raz zobaczyć, jak dwie legendy pro-wrestlingu stają na przeciwko siebie"-"Tutaj jeszcze promo Starrcade 97, przypominające to poniedziałkowe"- "Dlatego też mogą wmawiać wszystkim że to wszysko związane ze Stingiem nie jest prawdą, a Borden pojawi się z zaskoczenia. Może jest też tak, że Vince po tym co zobaczył w internecie próbuje teraz z wszystkich sił ściągnąć Bordena do siebie, wiedząc, iż na Triple H'a/Undertkara/inną legende po prostu nie zareaguje i zmieni kanał." - i tutaj odpowiedziałeś czemu uważam że te powroty były słabe-"Wiem, że to wszystko może nie być prawdą, a Sting jak się pojawi to wejdzie jedynie do HoF, ale mi się po prostu wierzyć nie chce, że Vince zmarnuje taką okazje "

I tutaj znów nie do końca mnie zrozumiałeś. Nigdzie nie wspomniałem, że te powroty mi się jakoś szczególnie podobały - po prostu wtedy gdy to pisałem, sam wciągnąłem się w tą plotę o Stingu i wiadomo, że byłem totalnie podjarany. Tydzień przed samą galą byłem na 90% pewny, iż to nie jest Sting, więc tutaj znów mogłem 'przeżucić' się na kogoś 'mniej ważnego'. Z TNA jest inaczej - oni do samego końća próbują ci wmówić jak to wszystko będzie zajebiste, by na końcu okazało się kupą. Tutaj znów uruchamia się geniusz Vinca. Żeby dać wszystkim do zrozumienia, że to nie jest Sting, w trzecim promie pokazał twarz Undertakera i wtedy nie musisz czekać na to jak idiota, by potem się zawieść.

Rated-R Superstar !

I tutaj znów nie do końca mnie zrozumiałeś. Nigdzie nie wspomniałem, że te powroty mi się jakoś szczególnie podobały

I cytat z wyników raw:

Mi się te powroty strasznie podobały. To niesamowite, że panowie bez słów potrafili wywołać tak przeogromną reakcje publiczności. Na samą myśl o ich walce banan mi się na twarzy robi.

Ale na ten temat nie chcę mi się już rozpisywać :P Wspomnę tylko że ja odniosłem wręcz przeciwne wrażenie co do reakcji publiczności, pewnie że był entuzjazm, w końcu to Taker i HHH, obojętnie co by zrobili by był ale jak na takie powroty to żadnego wielkiego szału nie było jak dla mnie i reakcja była powiedzmy że przeciętna. Ale to nie istotne w sumie w tej dyskusji.

Z TNA jest inaczej - oni do samego końća próbują ci wmówić jak to wszystko będzie zajebiste, by na końcu okazało się kupą.

No tu już przyznałem Ci rację że największym błędem TNA jest to nagłaśnianie. Bo gdyby tego nie nagłaśniali to taki faceturn Fortune byłby mega super pozytywnym wydarzeniem no i zaskoczeniem a przez to całe They2 wyszło to mega słabo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...