Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Lutego

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głosowanie na Wrestlera Miesiąca BGZ Wrestling

Wasz własny pomysł na Wrestlera Miesiąca,więc każdy z was wypisuje kolejność wrestlerów od 1 do 6 Od 1 do 3 należy bardziej uzasadnić niż pozostałe.Głosowanie Potrwa 2 Tygodnie a po nim zrobie punktacje waszych głosów.

Punktacja:

1 Miejsce-20 pkt

2 Miejsce-10 pkt

3 Miejsce 5 pkt

4 Miejsce 4 pkt

5 Miejsce 3 pkt

6 Miejsce 1 pkt
  • Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

2

• SweetChinMusic

1

• undertaker124

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Albeto Del Rio - Albercik odkąd wygrał Royal Rumble match cały czas na topie. Pojawia się na Raw, Smackdown, od tamtego momentu chyba nie przegrał jeszcze walki. Jest coraz bliżej World title i bardzo dobrze.

2. John Cena - Musi być. Nadal nie ma pasa, zwycięstwo w Elmination Chamber matchu, nieziemski spicz na ostatnim RAW - czego chcieć więcej?

3. Cm Punk - On bedzie na mojej liście nawet jak zostanie w tej firmie sprzątaczką. Bardzo dobre speeche, niezłe walki, bardzo ciekawy feud z Ortonem i liderowanie tą lepszą stajnią.

4. Edge - Obronił pas na Elimination Chamber, a to chyba najważniejsze jest. Dość ciekawy feud z Dolphem, zakończony wylaniem tego drugiego, bardzo przyzwoite walki.

5. AJ Styles - Za samo wytrzymawnie w tym gównie należy mu się szacunek, a jeżeli dodać do tego długo oczekiwany face-turn - na piąte miejsce zasłużył.

6. Drew McIntyre - Jego postać coraz bardziej mi się podoba, poprawił się w ringu, a co najwieżniejsze - był ważną postacią w ostatnim EC matchu.

Za dużo WWE być może, ale sceny niezależnej nie oglądam, a TNA to gówno a nie federacja i nikt nie zasłużył by znalesć się na tej liście (no poza Stylesem).

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1. Alberto Del Rio! - Tu się zgodzę z Sebu, odkąd wygrał RR to zanotował chyba 3 wygrane na SD i wygrana z Kofim na EC. Odpowiednia osoba na nowego mistrza Wagi ciężkiej i może unfikującego pasy?

2. Edge - Bardzo dobrze zaprezentował się na EC, feud troche zagmatwany z Dolphem ale to dobrze. Odbanowanie Spear'a i przed nim teraz WrestleMania!

3. John Morrison - Bardzo fajne akcje w EC Matchu. Zaslugiwał napewno na dużo więcej, ale jego skoczność i inne bardzo mi sie spodobały i nie wiem czemu nie dadza mu czegoś więcej.

4. Jeff Hardy - Po zawirowaniach z pasem znów wrócił do niego. Udany miesiąc mimo kilku niezrozumiałych decyzji i kończy miesiac z pasem.

5. John Cena - świetny rekord, znowu mistrz i dodatkowe poniżenie tych pasów na które widac nie ma lepszego pomysłu niz dawanie ich na 10 minut Jasiowi! Oczywiscie wygranie EC Matchu, bo Jasiu musi zdobyć pas WWE, bo przecież dzieci by sie popłakały. Żenua, tylko Biebera brakuje w tej sielance Jaśka.

6. The Rock - mam gdzieś, że nie walczył, wrócił, zrobił swoje najeżdżając na Jasia i niech mu ostro wpierd :censored: li nawet nie na WM'ce, ale czekam na to. ta gala będzie jego i coś czuję, że wykombinuje nie lada dla nas walkę z jego udziałem.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

1. Alberto Del Rio - No oczywiście że ten miesiąc należał do niego. Pojawiał się zarówno jak na Raw jak i na SmackDown i kręciło się większość rzeczy w okół niego. Potrafi pobudzić publikę no i widać że coraz lepiej czuje się w WWE

2. John Cena - No jak wiemy zwyciężył w EC Mathcu brandu Raw i zawalczy z The Miz'em na Wrestlemanii o pas WWE. To właśnie mi się nie podoba, ale jakoś ujdzie. Na ostatnich dwóch Raw działo się coś ciekawego. The Rock najechał na Cene, a Cena na Rock'a i właśnie głównie dzięki temu ten miesiąc także powinien należeć do niego. I trzeba przyznać ze John robi postępy w ringu.

3. Edge - Obronił pas na Elimination Chamber no i pokazał na ostatnim SD! że Edge jeszcze pokaże swoje pazury. Szykuje nam się ładny pojedynek z Albertem na WM o pas i mam nadzieję że walka będzie taka sama jak i jej przedsmak.

4. AJ Style - No i powrócił na Face AJ, co według mnie jest dobrym rozwiązaniem zarówno jak i dla zawodnika i jak dla ssącej strasznie federacji. Ogólnie coś czuję ze TNA bardzo szybko upada i TNA ratuje się jak może wiec tutaj ten Faceturn

5. CM Punk - No nie ukrywajmy ale ostatnim czasem ucichło coś o nim. Ale przez cały miesiąc był na topie i maił duży wpływ na Raw. Trochę pomysł z liderem Nexus upada i nie wiadomo co z tego będzie, ale za luty można go chwalić.

6. Kelly Kelly - Ostatnim czasem ma coraz większe wpływy na SD! i odgrywa o wiele większą rolę niż kiedykolwiek. Jest najważniejszą Divą na SD! i to właśnie dlatego umieściłem ją na tym miejscu.

1. Edge - story z Zigglerem i wygrana EC, a jak wiemy od wielu lat nikt kto wszedł do komory eliminacji z pasem nie wyszedl z nim.

2. John Cena - wygrał EC Raw co daje mu drugie miejsce. Poza tym speech na Raw i ogólnie ostatnio ładnie sprząta w ringu.

3. John Morrison - najlepszy występ na EC, ogolnie dobre walki na Raw

4. Alberto Del Rio - Alberto wygrał feud z Kingstonem, pokazuje swoją wyższośc oraz coraz częściej znęca sie nad Edgem. Jego pozycja rośnie

5. CM Punk - przywódca Nexusa radzi sobie dużo lepiej na Raw nież Corre na SmackDown! Świetnie prowadzi feud z Ortonem, jest na każdym Raw i robi dobre walki.

6. The Miz - Świetna walka z Lawlerem na EC, na każdym Raw wykręca całkeim niezłą walkę i robi mały speech, ogolnie dobrze sprzedaje swoją postać.

1. Wrestling’s Greatest Tag Team - Bardzo się cieszę, że na dobre występują w ROH. Tym bardziej, iż po ostatnich walkach widać że zależy im na istotnej roli w organizacji. Mam nadzieję, że zdobędą w najbliższych miesiącach pasy tag team i nadal będą kręcili znakomite walki.

2. Homicide - Gdy pokazał się w ROH od razu było widać, że zarząd ma do niego pewne plany. Ostatnio w nie byle jakim stylu wygrywa walkę za walką, ma dobry program z Strongiem, dostaje wolną rękę i co najważniejsze title shot na główny pas federacji.

3. John Cena - W tym miesiącu zdecydowanie wzrósły jego morale w moich oczach. Po powrocie The Rocka widać, że się stara. Jego speeche wyszły ponownie na plus, wygrał na Elimination Chamber i co więcej myślę, że nie przegra walki z Mizem na Wrestlemanii, jednak mam przeczucie że ta walka nie najlepiej prześwituje i Rock odegra tutaj pewną rolę.

4. Mike Bannett - Po debiucie w ROH widać pewien push wykonywany w jego stronę. Może nie tyle co wygrywa wszystkie walki na tygodniówkach, ale mimo małego rosteru dostał się do openeru następnej gali.

5. Alberto Del Rio - Widać, że wygrana na Royal Rumble dobrze mu zrobiła. Może i przegrał na EC, ale po powrocie Christiana myślę że nie obejdzie się bez jakiegoś drobnego story. Poza tym ma zagwarantowane mocne miejsce na Wrestlemanii i to się liczy.

6. Christopher Daniels - Zdobycie pasa TV jednak dobrze pokazało, że wraca na top w ROH. Cały czas pokazuje znakomity poziom, mam nadzieję że Suicide nie zrobi nic złego jego pozycji w ROH.

1.Alberto del Rio- jego postać od czasu wygrania RR tylko się polepsza.Pokazuje się świetnie na Raw i na SD!.Ma bardzo dobre speeche .W ringu też świetnie,a szczególnie podobała mi się jego walka z Kofim na EC.Coś czuję ,że pas zawita do niego na WMce.

2.Edge-wytrwał cały EC mecz i obronił pas.Miał piękną końcówkę walki z Reyem.Na SD! cały czas świetnie pokazuje ,że zasłużył na tytuł.Przygotowania do jego walki na WMce trwają i już nie mogę się doczekać.

3.John Cena-oczywiście on na Raw rządzi cały czas .Kurde świetny speech do Rock'a ,najlepszy jaki od niego słyszałem.Udało mu się nawet zdobyć pasy TT.Na EC wygrał i pokazał się nawet z dobrej strony.Teraz ma walkę na WMce ,a do niej liczę,że pociągnie dobrze wojnę z Rockiem i Mizem.

4.John Morrison- jego walka z Punkiem na Raw naprawdę mi się spodobała.Ogólnie jego wali na tygodniówkach są na wysokim poziomie ,zresztą jak on sam.Występ na EC po prostu świetny ,pokazał tam najwięcej,aż dzi ,że nie wygrał.

5.CM Punk- jego zabraknąć tu nie mogło.Walki są dobre ,często nawet bardzo.Pokazuje ,jak zawsze świetny styl w ringu.Mikrofon też na wysokim poziomie.Władanie Nexus idzie mu bardzo dobrze.

6.Rock-za sam fakt ,że wrócił ,dał świetne promo i pojechał po Cenie i Mizie.Mam nadzieję ,ze zostanie na dłużej ,albo jeszcze pozgniata jajka fanów przynajmniej do WMki.

1. Edge- w ciagu jednego miesiąca obronił pas 4 razy, 2 razy w stypulacjach którę skazywały go na porażke i raz przeciw 5 rywalom. Przetrwał elimination chamber od początku do końca, pierwszy od 5 lat wszedł i wyszedł z klatki z pasem. Wali fajne speache i dalej dobrze sie prezentuje w roli mistrza. No i pozbył się z federacji Vickie.

2. Fortune- Nię będe się tu rozdrabniał bo brak miejsca a cała 4ka zasługuje na wyróznienie. Przeszli faceturn i świetnie się od tego czasu prezentują, wszyscy poza Stormem dawali świetne speach'e, obronili swoje pasy na AAO i mają się teraz lepiej niż kiedykolwiek.

3. The Rock- Wielki powrót w takim stylu musi znaleść się na tej liście. Walnął genialny speach, zjechał Cenę od góry do dołu. John próbował się odszczekać ale wypadł mega blado przy konkurencji. No i został Guest Hostem WM'ki.

4. Jeff Jarrett- Świetnie ciągnie feud z Kurtem i Karen, wygrał walkę na AAO doprowadzając Kurta do płaczu no i robiąc najlepszą walkę gali.

5. John Morrison- Za to co pokazał na Elimination Chamber i ogólnie co pokazuje co tydzień.

6. Hernandez- Mega się ucieszyłem na jego powrót, dominuje od kąd się pojawił, zniszczył Morgana na AAO, pokonał szybko i łatwo Williams'a, pomógł Flairowi z AJ'em, prezentuje się z jak najlepszej strony.

Z Alberto jak dla mnie przeginają dlatego nie znalazł miejsca na mojej liście, dwa razy w tygodniu mniej więcej to samo to zo dużo i jak nie nadadzą temu jakiegoś sensownego przebiegu zrobi on się niestety nudny.

1. John Morrison - No moim zdaniem należy mu się pierwsze miejsce w tym miesiącu za to co wyprawiał na EC no i za dobre walki na tygodniówkach.

2. Alberto del Rio - Od wygrania RR pokazuje klasę.Jeśli się nie mylę to w lutym na żadnej tygodniówce a ni na Raw a ni na SD nie przegrał żadnej walki.Wygrał walkę z Kofim na EC.No i coraz bliżej walki o pas WHC.

3. Edge - Obronił pas na EC przeciwko 5 zawodnikom.Bardzo dobre walki na SD świetnie zakończony feud z Dolphem jaki i cały feud.No i pokazał że jest godny mieć WHC teraz tylko czekać na walkę z Alberto na WM.

4. John Cena Wygrał walkę Elimination Chamber Raw z 5 werstlerami o pas WWE na WM przeciwko Mizowi.Świetny speech do Rocka.No i oczywiście zdobył pas TT z The mizem a do tego został najkrótszym posiadaczem pasa TT.

5. Jeff Hardy - - Najpierw stracił pas a w lutym go odzyskał co było wielkim zaskoczeniem .No i stworzył ciekawą walkę z Andersonem na Agains All Odds.

6. The Rock - Znakomity powrót po 7 latach do WWE.Genialny speech w którym zjechał Cene ale ale tydzień później tym samym się odwdzięczył Cena.No i oczywiscie THE ROCK IS BAAAACK!!! :) .

1. A.J. Styles

Może za wysoko go umieściłem jak na taki jak wy to mówicie shit by TNA ale on jest w tym big bullshicie od początku i jakoś daje rade. xD Poza tym przeszedł face turn, dla mnie bomba i ogólnie prezentował dobry poziom na tygodniówkach. Dzięki niemu jeszcze bardziej polubiłem Fortune. :)

2. Alberto Del Rio

Wszędzie go pełno, do tego wygrywa walki oraz pokazuje, że zasługuje na to aby być World Heavyweight champem. Po wygraniu RR, nie opuszcza go forma i nadal króluje. Do tego zakłada wszystkim te armbarr'y. :D

3. Jeff Hardy

Trzeba go tutaj umieśić, przynajmniej za to, że jako jedyny z Immortals posiada pas. Wreszcie udało mu się go zdobyć, choć szkoda mi go, że straci go już na drugim czy trzecim Impackie po PPV ale ogólnie w lutym prezentował sie dobrze.

4. Christopher Daniels

Po zdobyciu ROH TV Championship nadal pokazuje dobre walki. Choć temu się nie dziwię, lecz spodobała mi się jego walka z Edwards'em na 9th Anniversary Show, co z tego, że nie wygrał tej walki ale pokazał sie z dobrej strony. Szkoda, że nie został wrestlerem stycznia ale trudno się mówi. :/

5. John Morrison

Brawa dla niego za świetny występ na Elimination Chamber, pokazał się w tym pojedynku z dobrej strony, ogólnie dobrze zastąpił Jeff'a Hardy'ego. Lecz nie podoba mi sie, że ma przydomek "King of Hardcore" czy coś w tym stylu, według mnie nie zasługuje na takie miano.

6. Wrestling’s Greatest Tag Team

Za to, że wreszcie mogę ich zobaczyć znowu we wrestlingu i to do tego w ROH. Może imo tam nie ma zbyt dobrej dywizji tagów ale oni na pewno ją podwyższyli i dają nam niezły popis swoich umiejętności.

ahfo.png

luba_049.png

1. Alberto Del Rio - Jego osoba jest z tygodnia na tydzień coraz lepsza i ciekawsza. Świetnie pokazuje się na Raw i SD.

2. Edge - Obronił pas na EC. Przeprowadził ciekawy feud z Zigglerem i przede wszystkim pozbył się Vicki'e.

3. John Morrisson - Na EC pokazał klasę i to co potrafi. Tak ogólnie należy mu się push.

4. The Rock - Powrót w wielkim stylu i oto chodzi, pocisnął na speach'u Janka i chwała mu za to.

5. CM Punk - Ostatnio pokazuje się z dobrej strony i dobrze włada Nexus'em.

6. Kelly Kelly - Ostatnio było wokół niej trochę zamieszania i to dobrze, wywiera wpływ na SD nie zbyt duży ale zawsze jakiś.

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

1.Alberto Del Rio- Zdecydowanie zasługuje na miano zawodnika miesiąca. Świetnie pnie się do góry i już ma walkę o WHC. Jak najbardziej numer 1.

2.Edge- Fajny feud z Zigglerem, teraz z Alberto, obronił pas na EC.

3.CM Punk- Moim zdaniem zasługuje on na jakiś większy push, ciągle jest o nim głośno, ładnie pokazał się w EC (po przywróceniu go do walki).

4.John Morrisson- No i tutaj nie ma wątpliwości. Bardzo dobry okres w jego karierze. Licze na push dla tego zawodnika.

5.Jeff Hardy- Piąte z racji tego że ma pas. Ale już niedługo. No to tyle.

6. Dolph Ziggler- Moim zdaniem miniony miesiąc był przełomem w jego karierze. Mam nadzieje że będzie coraz więcej pojedynków z jego udziałem. I coraz więcej dobrych feudów.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

1. Edge - w tym miesiącu nie było jakiegoś wrestlera, który znacznie by się wybił, dlatego na pierwszym miejscu umieszczam Rated-R Superstar'a z racji, że kilka razy obronił pas WHC - w tym wygrał najlepszą walkę na Elimination Chamber PPV - o ile podczas feudu z Kane'em nie podobał mi się za bardzo jako mistrz, jednak teraz jest już jak najbardziej przyzwoicie

2. AJ Styles - wrócił stary, dobry AJ. Jednak jego przeznaczeniem jest bycie face'em. Jedna z niewielu pozytywnych postaci w całym TNA. Styles 4 life

3. The Rock - Finally....The Rock has come back home!!! I tyle według mnie wystarczy.

4. Undertaker & HHH - znakomity pomysł z wypuszczeniem tych filmików, które tak bardzo poruszyły internautów. Okazało się, że nie jest to żaden Sting, tylko dwa najbardziej elektryzujące powroty w WWE. Tych dwóch panów umieszczam na 4. miejscu, gdyż strasznie spodobał się ich segment na RAW 21 lutego. Bez słów porwali publikę i skradli całe show. Szykuję nam się naprawdę dobry feud zakończony epicką walką na WM.

5. Alberto DelRio - od wygrania RR Matchu jego postać coraz bardziej pnie się w górę. Na EC pokonał w całkiem przyzwoitym meczu Kofiego. Ciekawe jak dalej potoczy się jego feud z Edgem

6. Jeff Hardy - w zasadzie to sam nie wiem czemu go tu umieszczam. Chyba za to, że w dobrym (ale bez rewelacji) ladder matchu odzyskał swój pas, po to, aby ...... ach szkoda gadać

DEAD MAN WALKING