Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hugh Morrus trenerem, Tarver, Nash na 5 lat?, 3.3.2011, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Na ostatnim Raw został pobity pewien rekord! John Cena & The Miz trzymali pasy zaledwie około 10-12 minut i najpewniej zostali najkrócej panującymi mistrzami Tag Team w historii.

:arrow: Mówi się o tym, że na za dwa tygodnie na Raw możemy zobaczyć walkę HHH vs Sheamus! Może w jakiejś ciekawej stypulacji?!

:arrow: Znamy juz 2 osoby, ktore w tym roku przystąpią do HOF! Są nimi HBK, którego wprowadzi HHH oraz Jim Duggan, który wprowadzany będzie przez Teda DiBiase Sr.

hugh.gif

:arrow: Znamy kolejnego trenera w Tough Enough! Hugh Morrus z WCW dołączył do zaszczytnego grona trenerów. Występował on w tej samej funkcji w trzeciej odslonie tego show!

:arrow: House Show Raw, który miał odbyc się 23 kwietnia 2011r. w Stambule został przeniesiony do Ankary.

:arrow: The Corre, DH Smith, Tyson Kidd, The Usos, Primo, Chris Masters, Rosa Mendes i Kaitlyn będą rozdawac autografy i pozowac do zdjęć z fanami podczas tegorocznego HOF w ramach promocji Wrestlemanii.

:arrow: Na oficjalnej stronie FCW pojawił się profil Michaela Tavera. To może oznaczać, że na Raw nie ma juz dla niego miejsca ani pomysłu.

:arrow: Christian powrócił na EC, jednak mówi się, że w pełni zdrów będzie dopiero za jakieś 3-4 tygodnie i wtedy będzie mógł w pełni powrócić do wrestlingu.

2cib5tx.jpg

:arrow: Za to kolejne DVD TNA pt. „Mick Foley: Hardcore Legend” ma ujrzeć światło dzienne 19 kwietnia.

:arrow: Kevin Nash na Twitter’ze napisał ciekawą rzecz, a mianowicie, że ma podpisany kontrakt z WWE na 5 lat! I, że fani przez ten okres usłyszą jeszcze silnik Diesla!

:arrow: Gala TNA Genesis ukarze się 15 marca na DVD.

:arrow: Spoiler z Impacta, Next Impacta oraz sytuacja pewnego osobnika!

wszyscy widzieli ten filmik TNA, który jest prawie identyczny ten zapowiadający 21.2.2011, tylko z data 3.3.2011. Będzie to Sting, więc te pogłoski co do przejścia do WWE to chyb a były tylko wymysły ludzi. Więcej co do Stinga to jeśli ktoś chce poznać jego losy na next Impakcie niech wbija do spoilera nizej, bo tam bardzo ważne zdjecie! A pod następnym spoilerem, kolejny spoiler z Impacta, a mianowicie ten filmik.

:arrow: SPOILER Z NEXT IMPACTA!!! DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH!!! LEPIEJ NIE WCHODZIĆ!!

Zdjęcie new WHC – Stinga!

1.jpg

:arrow: No I filmik promujący date 3.3.2011. Widać, że jest to prawie identyczny filmik co zapowiedz 21.02.2011 i chodzi tu też o pewien powrót. Jeżeli ktos czytał spoilery wyżej to wie o kogo chodzi.

:arrow: MVP ma pojawić się na gali NJPW 6 Marca w pojedynku pierwszej rundy turnieju.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

2

• mateusz199670

1

• TadziuU

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

No to Jasiu z Mizem mają się czym chwalić... Więc co mi pozostało... Gratulacje pobicia rekordu :lol No mam nadzieję że to co napisałeś że za dwa tygodnie możemy zobaczyć walkę HHH vs Sheamus wyda się prawdą i może Street Fight? Według mnie pasuje stypulacja do oby dwóch panów. No wiedziałem że się tak stanie. Jednak trzeba podziękować że WWE dało taką szansę Triple H aby wprowadził HBK do HoF. No czekam, ciekawe jak to wypadnie. No nie ma to jak Jobberów wykorzystać do dawania autografów. W końcu po coś się przydadzą. No szkoda że WWE nie ma pomysłu na Michaela Tavera i zesłali go z powrotem do rozwojówki. Może by coś WWE jednak wymyśliło do Michaela? No zobaczymy. Zdaje mi się że WWE boi się że jakby zawitał do WWE to miałby gimmick FIghtera MMA, co może być z galówką od TNA. Może dlatego? No ciekawe. No mam nadzieję że jak Christian mówił 3 - 4 tygodnie to nie zapomniał o Wrestlemanii! Dziwnie byłoby obecnie WM bez Christiana. Ale on na 100% pojawi, a jak inaczej. Ooooo... Teraz to mnie zszokowałeś... Diesel podpisał kontrakt na 5 lat?! Nie wydaje się to wam pierdołami? Bo mi się to jakoś nie widzi, ale zobaczymy... No dzięki za newsy i to zdjęcie o mocnych nerwach... Prawie z krzesła spadłem xD Nie no oby do kolejnych Newsów :D

No, widzę że Cena bije kolejne rekordy, a i Miz będzie miał coś w swoim dorobku. A tak na serio to marny pomysł z tym wszystkim. Może i jest to jakieś rozkręcenie feudu, ale nie lepiej dać im walkę lub wymyślić jakiś segment ? Hmmm... jeśli dojdzie do walki HHH vs Sheamus to na 99% wmiesza się do niej Taker. Może doszłoby do Triple Threat Match'u na WM'ce ? Ale szanse na to są bliskie zeru więc to mało prawdopodobne Mam nadzieję, że Christian będzie walczył na WM'ce, ale ni w MiTB Match'u (jeśłi się odbędzie) tylko stworzą mu z kimś fajne story. Może wmiesza się w walkę o pas WHC ? Diesel podpisał kontrakt na 5 lat !? Nie wydaje mi się żeby to była prawda, bo młody nie jest, a co on tu będzie robił 5 lat ? Chyba, że to on jest tajemniczym GM'em Raw ? Co do spoilera z Impacta to no coment. Dzięki za newsy :t_up:

ksgj.png

No Miz & Cena gratulację za najkrócej panującymi mistrzami Tag Team w historii :) .No walka zapowiada się być bardzo dobra no i morze wkroczył by do walki pod koniec Taker i to by zaowocowało walki na WM pomiędzy Takerem a HHH ale to jest mój 1 ze 100 pomysłów na feud pomiędzy Takerem a Triple H ale wolałbym żeby to się inaczej zaczęło niż wkroczeniem do walki Takera a wracając do walki to może walka odbyła by się w stypulacji Street Fight albo coś podobnego.No bardzo się ciesze że HHH wprowadzi do HoF HBK bo to jest świetny pomysł dla tego że byli przez tyle lat TT partnerami DX no i do tego przyjaciele.Co do Jim Duggana to nie wiem skąd pomysł że by Ted DiBiase Sr. go wprowadzał ale dobrze że JD będzie już w HoF bo długo czeka a oddawana mu się należy miejsce w Hali Sław.No widać że coraz więcej już trenerów jest na Tough Enough.Szkoda że nie mają najprawdopodobniej pomysłu na Michaela Tavera i znowu będzie występował chyba w FCW bo ma on umiętości i potencjał.Szkoda że Christian może dopiero wystąpić za 3-4 tygodnie bo ja już bym go teraz pooglądał w ringu.Diese lpodpisał kontrakt na 5 lat ale niespodzianka ale co on by robił w WWE przez te 5 lat to jest zagadka xD.

Dzięki za newsy :)

Cena jak zwykle nabija sobie licznik zdobytych pasów.....Szczerze to dla mnie ta szopka z pasami była żenująca jaki teraz te tytuły mają prestiż? Eh dywizja TT w WWE już dawno zginała..... Co do pojedynku HHH vs Sheamus to jest to trochę dziwne posunięcie, bo przecież 3 H ma mieć feud z grabarzem ale co tam przecież może mieć dwa feudy na raz :roll:

Co do spoilera z ostatniego Impacta....

To co zrobiło TNA było po prostu żenujące. Co oni chcieli udowodnić tym filmikiem? Że są za głupi żeby wymyślić coś oryginalnego? Eh to po prostu poniżej poziomu. Rozumiem jakby takie coś zrobiła jakoś mała federacja o której nikt nie słyszał ale jeśli TNA chce być konkurentem dla WWE to tak właściwie sami sobie strzelili w stopę....

Teraz przejdę do spoilera z następnego impacta.....

Sting mistrzem? Ja pierdo..... po prostu. Bardziej żenującej sytuacji chyba już nie mogło być...... Jak facet która na karku ma grubo ponad 50 lat i wraca do TNA po raz 8 podajże może zdobyć główny pas federacji przy tym pokonując mistrza który pas trzyma 2 tygodnie....Wogle jaki sens było dawanie pasu chudszemu z braci? Eh TNA już dawno nie zrobiło aż tak głupiej rzeczy.....

Dzięki za newsy Fan ;)

• Styl:  Jasny

Skomentuję newsy bo jest co!!! Więc lecimy!! Spoilery zostawię na koniec!

1 W sumie nie ma za bardzo co komentować, oprócz spoilerów, wieć jadę:

Spoiler no. 1

Filmik z proma Sting'a to tylko autentyczna podróba tego , co zrobiło WWE na temat powrotu Taker'a. No to "wypalanie" cyfr to po prostu szczyt :8 Czy TNA nie stać na nic więcej?? Jednak Joey Styles mówił prawdę o TNA - obecnie jest to Oldschool'owe WWE!!!

Spoiler no.2

NO RZESZ k***a W h***jA ZAJEBANA W PIZDĘ MAĆ!!! Nie no aż brak słów!! Możecie dać warna, ostrzeżenie czy coś - mam to w dupie!!! Takiego GÓWNA I ............. nie nawet nie wiem co powiedzieć. TNA samo się dobija!!!!

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Walka HHH z Sheamusem to moim zdaniem dobre posunięcie. Zarówno HHH jak i Taker maja niepozałatwiane sprawy obok których nie mogą przejś obojętnie. I jak dla mnie najlepszym rozwiązeniem jest żeby raz na jakiś czas zrobili razem jakiś segment a po za tym żeby w tym samym czasie Triplak załatwił feud z Sheamusem z Taker z Kanem. I w sumie chyba nie ma innego wyjścia. Nie rozumiem po co drugi raz WWE robi powrót zawodnika który nie jest w stanie jeszcze walczyć... To samo było z Beth. Chociaż z drugiej strony jakby Christian miał byc gotowy na WMke to do tego czasu może robić tylko segmenty które będa imo słabe. Coooo?! Nash ma kontrakt na 5 lat?! :/ No chyba żart... Mam nadzieje że to jedna wielka plotka albo kłamstwo no chyba że dostał jakąś fuche na backu... Nie chce już oglądać tego drewna w żadnym ringu. No i niestety nie powstrzymałem się i otworzyłem drugi spoiler czego teraz bardzo żałuje... Tak więc:

Spoiler 1

Nie wiem czemu tak bardzo się czepiliście tego filmiku... Owszem jest on totalnie zgapiony ale przecież to jest celowe działanie. TNA w ten sposób daje WWE pstryczka w nos. Jak WWE puszczało ten filmik to wszyscy się podniecali że to Sting, że przeszedł do WWE, że będzie walczyć z Takerem i inne wymysły. Teraz TNA z totalną premedytacją walneło taki sam filmik tyle że tym razem to będzie Sting i powiedzieli tym samym że nigdy nie pojawi on się u konkurencji więc mogą sobie marzyć i rozświewać plotki. Moim zdaniem ten filmik całkiem dobrym posunięciem, i tak on nie ma żadnego większego znaczenia i trochę utarli nosa Vincowi.

Spoiler2...

No ale tu to już się z Wami musze zgodzić w 100%... Dawanie Stingowi pasa w tym momencie nie ma żadnego sensu... Nie rozumiem w ogóle w takim razie po ch... oddawali pas Jeff'owi na miesiąc, przecież równie dobrze mogli zrobić jakieś fatal 4 czy coś. No chyba że Jeff zawalczy z Andersonem, wygra, na to wejdzie Dixie która odzyska władze i powie że musi rozegrać kolejny mecz. Tak czy siak Sting jako mistrz to kretyński pomysł. Ten pomysł jeż aż tak durny że aż nie chce mi się wierzyć że TNA tak po prostu postanowiło to zrobić. Nie wykluczone że Sting postawił taki warunek swojego powrotu co bardzo źle o nim by świadczyło... No ale poczekajmy no więcej info na ten temat.

• Styl:  Jasny

Walka HHH z Sheamusem to moim zdaniem dobre posunięcie. Zarówno HHH jak i Taker maja niepozałatwiane sprawy obok których nie mogą przejś obojętnie. I jak dla mnie najlepszym rozwiązeniem jest żeby raz na jakiś czas zrobili razem jakiś segment a po za tym żeby w tym samym czasie Triplak załatwił feud z Sheamusem z Taker z Kanem

Interwencja Taker'a w walce HHH'a z Shemusem - jestem jak najbardziej na tak - dodało by to tylko smaczku temu feudowi. Natomiast reaktywacja mini-feudu Taker-Kane dała by całkowicie ciała - chyba, że HHH miałby przejść heel turn, ale na jedną noc by się to nie opłacało. Chociaż ingerencje w mini-feudach, żeby podbudować ogólny feud na WM-kę - czemu nie :thinking: strasznie byłoby to ciekawe!!!

A tak nawiasem mówiąc - mija 10 LAT od ich ostatniej walki na WM-nii. Więc jest okazja na podbudowę feudu!!!!

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...