Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA IMPACT 03/03/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1 Match

TNA World Tag Team Title Match

Beer Money Inc. (James Storm i Robert Roode) © pokonali Gunner'a i Murphy'ego

2 Match

Velvet Sky pokonała Saritę

3 Match

Scott Steiner pokonał Roba Terry'ego

4 Match

Matt Morgan pokonał Hernandeza via DQ

5 Match

TNA World Heavyweight Title Match

Sting pokonał Jeffa Hardy'ego ©
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• Droopi

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

A więc największa niespodzianka roku to jak już pewnie wiecie nie kto inny jak the Icon - STING. Tak, ten sam Sting o którym przez dobre kilka tygodni plotkowano, że podpisał lub już za chwilkę podpisze kontrakt z WWE. Z federacją dla której nigdy nie pracował i zawsze twierdził, że nie będzie robił intresów z Vincem McMahonem. Sting został zbesztany na wielu forach za przejście do WWE mimo, że jak widać prawdopodobnie nawet się z tą federacją nie kontaktował.

Ok, TNA ma z powrotem Stinga i co robi? Wykorzystuje promo Undertakera i przerabia je na zapowiedź Stinga. Ktoś powie "Dobry motyw, zaśmiali się WWE w twarz". Może i tak. Wielu przecież widziało w tym filmiku zamiast Undertakera, Stinga. Ba, ustawiano już nawet walkę na WrestleManię między Takerem a Stingiem. Przyznam, że byłby to wielki hit jak dla mnie. Wracając do promo to odniosłem wrażenie jakby TNA chciało powiedzieć WWE - "Ha! To my go mamy!". "Mało tego, damy mu od razu pas WHC!". "I co teraz cwaniaczki z WWE"?

I tu przechodzimy do sedna. Wczorajszy iMPACT odbył się poza iMPACT zone. Szczerze przyznam, że ładnie to wyglądało i chciałbym, żeby w takich halach iMPACT odbywał się zawsze. Publika trochę niemrawa, ale lepsze to niż sławny "kurnik". Otóż, ten iMPACT nagrywany był tydzień temu. Od razu pojawiły się rezultaty walk i info o powrocie Stinga i zdobyciu przez niego WHC. Sam powrót szokujący może zbytnio nie jest. Szczególnie po tym jak okazało się, że na filmiku WWE był tylko Undertaker. Szokujące wg mnie jest wygranie najważniejszego pasa na tym iMPACT po krótkiej walce z Jeffem Hardym. Ja rozumiem, że chciano zrobić rozgłos, szum itd. co na pewno się udało, ale trochę mnie to wkurza. Dlaczego? A no po raz kolejny w dość krótkim okresie zmienia się właściciel pasa co zawsze wpływa na jego prestiż. To, że Jeff traci pas w krótkiej walce i to całkowicie czysto wpływa na odbiór jego postaci. Nie ma co ukrywać Jeff na tym najwięcej stracił. Skoro stary piernik Sting może ot tak wpaść na ring i sklepać go w parę minut no to co z niego za czempion? Na boga dlaczego Sting dostaje pas zaraz po powrocie? Naprawdę jest taki pazerny na złoto? Czy po prostu takiego ładnego fioletowego pasa nie miał jeszcze w kolekcji i jak najszybciej chciał go zdobyć. Mam też wrażenie, że to Spike TV maczało w tym palce. Widać, ilość wykupień PPV robi swoje..

Przyznam, że iMPACT był całkiem dobry i miło się oglądało. Jestem zadowolony szczególnie, że ostatnio nie było zbyt różowo. Ciekaw jestem ratingu i tego co bedzie dalej. Może nie będzie tak źle...

P.S. Przy okazji - skłąd Immortal to jakaś kpina. Powinni czym szybciej się wzmocnić, albo zmnienić nazwę na jobberzy.

16476371734edf391100c30.jpg