Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Yao&Kazek prezentują "One More Time"-Info,Karty,Newsy i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

One More Time

Witam serdecznie wszystkich którzy postanowili odwiedzić naszą promocję.Jak wiadomo dziś zostały podane wyniki Turnieju OvO w bookingu.Przegrałem go z Kazkiem aż o 0.1 i tak się zastanawiałem kto z nas jest lepszy.Doszedłem do wniosku że obaj jesteśmy zaje :censored: ci i teraz będziecie mogli się o tym przekonać.One More Time to nowa federacja stworzona przez nas w celu...Jaki tam był cel...Aha nie mamy żadnego celu porostu robimy to 4fan.Nasza federacja będzie głównie skupiała się na wrestlerach którzy reprezentują styl Highflying oraz Lucha Libre.Mamy zamiar zabrać się na poważnie za to wypracować sobie poważną reputację w ważych oczach.Jednak gale nie będą lepsze jeżeli nie będzie komentarzy.Możliwe nawet że jeżeli pierwsza gala nie będzie budziła zainteresowania to druga się nie ukaże bo po co.Federacja skupia się głównie w polityce Lucha/Sports Entertainment czyli to co prawie każy user BGZ lubi.One More Time będzie co dwa tygodnie wydawać swoją tygodniówkę pod tytułem "Gran Fiesta Noche" czyli "Noc wielkiej fiesty".Tygodniówka będzie głównie opierać się na segmentach które będą dominować podczas programu.System tygodniówek jest jak w WCE czyli co dwa tygodnie w niedziele.W tym temacie zobaczycie karty na PPV,Newsy i inne gówienka.Jeżeli ktoś zna się na bookerce w minimalnym stopniu i chciałby nam pomóc to zapraszam.

Roster

1. Extreme Tiger

2.Mistico

3.Dos Caras Jr

4.Ophidian

5. Tyler Black

6.El Generico

7.Percy Watson

8.Christopher Daniels

9. Alex Koslov

10.Angel de Oro

11. Jimmy Uso

12. Jey Uso

13.Jay Briscoe

14.Mark Briscoe

15. Bryan Danielson

16.Aerostar

17. Low Ki

18.AJ Styles

19.Justin Gabriel

20.Evan Bourne

21.Sexy Star

22.Kelly Kelly

23.Sarita

24.Winter

25.AJ Lee

26.Lowrider

27.Amazing Red

Wywiady-Jeremy Borash

Komentarz- Mike Tenay i William Regal

Zapowiedzi-Lilian Garcia

GM-????.

Tytuły:

One More Time Chempion-??

Karta na przyszłą galę:

One More Time "Gran Fiesta Noche" 6 marzec 2011 roku

4 way divas match:

AJ Lee vs Winter vs Kelly Kelly vs Sexy Star

Walka o pretendenta o One More Time Chempionship

Mistico vs El Generico vs ???

Walka o drugiego pretendenta o One More Time Chempionship

AJ Styles vs Low Ki vs Don Caras Jr.

Prosiłbym o komentarze na temat projektu!

Newsy #1

mistico112608.jpg

:arrow: Główny warunkiem kontraktu Mistico z One More Time była zgoda na występy w Japonii oraz Meksyku.Podobno luchador bardzo długo negocjował ten punkt kontraktu a zarząd nie był zbytnio zachwycony tą propozycją.Oprócz tego mówi się że Mistico jest drugim najdroższym wrestlerem w One More Time(Zaraz po AJ Stylesie) podobno luchador za występ dostaje ponad $30000.

michael-cole-laptop.jpg

:arrow: Do tej pory nie wiadomo kto będzie General Menagerm One More Time.Krążą plotki że federacja chce wykorzystać pomysł WWE i nie ujawniać przez długi czas kto nim jest.General Menager miałby podobno wpisywać swoje poglądy i rozkazy na facebooku.Ciekawe czy to się uda.

Wagner%20624.jpg

:arrow: W wywiadzie dla Superluchas Dr Wagner powiedział że nowa federacja to najgorszy produkt od czasów WWC.Dodał że ani Mistico ani Low Ki nie dadzą jej się wybić.Nie trzeba było czekać na odpowiedz od federacji która na facebooku powiedziała że Wagner starał się o posadę jednak federacja nie chce starych wrestlerów,lecz młodych luchadorów którzy staną się nie długo gwiazdami ich firmy.Czy to wszystko jest normalne??

c524545e85.png

:arrow: Federacja One More Time poimformowała nas że ich pierwsza gala "Gran Fiesta Noche" zostanie wyemitowana wyjątkowo w sobotę z powodu,gali WCE No Rules.Federacja One More Time chce mieć z dobre relacje z konkurencją i nie robić zbędnych konfliktów.

1397119697_676518d594.jpg

:arrow: Pierwsza gala One More Time ma odbyć się w Arena Mexico by oddać widzą klimat gali.Następne gale będą odbywać się już w USA.

:arrow: Produkt One More Time jest promowany jako najlepsza federacja od czsów WWE.Czy nie jest w tym trochę przesady??Zobaczymy??

2141424690089075537wMAYXr_ph.jpg

:arrow: W ostatniej chwili do rostru został dodany Amazing Red.Podobno nie chciał odchodzić z TNA jednak federacja zapewniała go że dostanie odpowiedni push.

e510a8100816DI_WRESTLING_SEXY_p.jpg

:arrow: Crative Team myśli nad stworzeniem programu pomiędzy Sexy Star a Rositą jednak nie jest co do tego 100% pewne.Gdyż w rosterze są jeszcze 3 dobre divy które nie mogą się zmarnować.

71aa2aaa07.jpg

:arrow: Oto co AJ Styles napisał na twitterze:

"Powitajcie nowego mistrza One More Time!Tak to on AJ Styles!"

Czyżby to była prawda.Bardzo prawdopodobne.

1208569835_f.jpg

:arrow: Federacja próbuj ściągnąć Jacka Evansa do federacji.Jednak on nie jest zbyt chętny do opuszczenia Meksyku.

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

2

• mateusz199670

1

• Luks

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Zastanawia mnie to, że sa zapowiedziane 3 walki. Macie 2 tygodnie i mam nadzieję, że wiecej walk bedzie na gali, ktore wynikna z zajsc na backu i bedzie ich wiecej. Podoba mi się to połączenie troche Lucha i zrobienie super rosteru! Zawodnicy typowi pod wasz zamysł i bardzo isę cieszę, że chyba chcecie zrobic ze Stylesa twarz tej fedki i bardzo dobrze bo spokojnie to samo moga robic teraz w TNA! Newsy ciekawe, zdradzające trochę szczegółów. Oby się wam szybko nie odechciało, ale znając was obu to trochę pociągniecie i oby tak było jak piszę! czekam na pierwsza galę i gdyby nie ja to pod pierwsza gala byście mieli garstkę komentów, bo z No Rules się lepiej nie mierzyć!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No bardzo się to ciekawie zapowiada. Widać, że bierzecie to na poważnie. Mam nadzieję, że szybko nie zrezygnujecie. Roster bardzo fajny. Podoba mi się to połączenie Lucha z amerykańskimi fedkami. Walk faktycznie trochę mało, ale mam nadzieję, że zostaną dodane podczas gali. Macie dużo czasu więc możecie stworzyć coś naprawde bardzo dobrego. Powodzenia :t_up:

ksgj.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Co do zapowiedzianych walk to trzeba podkreślić słowo zapowiedzianych.Czyli te które na pewno się odbędą a wiadomo że są jeszcze niespodzianki.Walk będzie wiele jak i segmentów.Scenariusz na galę jest jutro ruszamy z pisaniem.Mam nadzieje że się nie zawiedziecie ;).Dzięki wam za komentarze i liczę na jeszcze jakieś bo to zawsze motywacja ;).Pozdro

#SmartFanZone

Roster wygląda bardzo ciekawie, nisusy są też fajnie zrobione i przemyślane. Karta na najbliższą gale wygląda ciekawie i jeszcze wspomnialiście o nie spodziankch więc wogle może być zaje :censored: . Ja osobiście wolałbym żebyście bardziej skupili się na Segmętach itp niż na walkach. No cóż życze żeby wam nie zabrakło chęci i żebyście pisali fajnce ciekawe gale :)