Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ciąże Div! Wysoki rating Smackdown! I średni impactu. Powrót

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Candice_Michelle.jpg

:arrow: Była WWE Women Champion Candice Michelle, ogłosiła w walentynki, że spodziewa się drugiego dziecka. We wtorek wieczorem na jej koncie w serwisie Facebook ukazała się informacja, że poroniła w niedzielę.

:arrow: Była WWE Diva Jillian Hall ogłosiła wczoraj wieczorem na Twitterze, że jest w ciąży. "nadszedł czas, aby ogłosić, to o co byłam proszona od dawna. Jestem w ciąży!''

:arrow: Rating ostatniego Smackdown: (2,07) czyli przed telewizorami zasiadło  3.253.000 widzów.

:arrow: Goldust był za kulisami wczorajszego taping RAW we Fresno w Kalifornii. Był także za kulisami, podczas PPV WWE Elimination Chamber w niedzielę.

tumblr_l82tqfb1VZ1qzwf2mo1_400.jpg

:arrow::arrow: Diva Isis the Amazon bardziej znana jako Aloisa z NXT za pomocą Twittera poinformowała że jej nowym chłopakiem jest zawodnik FCW Marcus Owens.

:arrow: Hacksaw Jim Duggan. Na ostatnim raw został Wprowadzony do tego rocznego HOF i znalazł się obok HBK Shawna Michaelsa. Duggana do HOF wprowadzi Ted DiBiase Senior.

:arrow: WWE umieściło na swojej stronie wywiad z Christianem. Oto co miał do powiedzenia na temat swojej kontuzji. "nie mam jeszcze ostatecznej daty powrotu, ale mam nadzieję, że będzie to w ciągu najbliższych tygodni. I nie zamierzam nie pojawić się na Wrestlemani. 

:arrow: Już wczoraj na półki sklepowe powędrował film trzy płytowy dotyczący Big Showa. Nazywa się

on ,,The Big Show: Giant World''

:arrow: Rating ostatniego Impactu przyciągnął 1.544.000 widzów co daje nam Rating 1,13

:arrow: Hulk Hogan był za kulisami kulisami IMPACT'u w zeszłym tygodniu. Podobno zjawił się bo prawdopodobnie miał sesje zdjęciową. Hogan ostatnio mocno zaangażował się w Reklamowanie Impactu.

:arrow: Michelle McCool za pośrednictwem Twitter'a napisała że musi nosić przez pewien czas specjalny but na nodze. Jak wszyscy wiemy Tekerówna doznała kontuzji i przez najbliższy czas nie pojawi się w ringu.

:arrow: Angelina Love dała na licytacje strój noszony w Genesis 2007 oraz przez parę odcinków iMPACT'a!.Aukcja jest dostępna w serwisie eBay pod nazwą "angeltwilliams.

PS: Sorki za takie krótkie newsy. Może jeszcze kiedyś będą lepsze o ile jeszcze je napisze. Newsy pisane za periego za pozwoleniem Prototypa. Jeszcze raz przepraszam jeśli komuś się nie podoba.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CenationKid

1

• kacper987

1

• Turej

1

• Windover

1

Top użytkownicy w tym temacie

:(:(:( O Boże... Na początku już chciałem gratulować dziecka... No przykra sprawa, ale takie jest życie i trzeba iść dalej. Nawet nie chce sobie wyobrażać co ona czuje... Ale można pogratulować jak najbardziej Jillian Hall. Gratulacje i mam nadzieję że przejdziesz spokojnie przez te 9 miesięcy :) Hahaha... Współczuje chłopakowi od Isis the Amazon xD Nie chciałbym być na jego miejscu gdy zdenerwuje Isis :D No miałem nadzieje że Christian już na dobre wrócił do WWE, a tutaj jedna coś nie do końca, ale najważniejsze że zobaczymy go na WM, ale w jakiej roli? Oby coś większego niż MitB match o ile się odbędzie :) Dzięki za newsy i Karling mogły być gorsze :) Aaaa bym zapomniał - Oby do kolejnych :D

Trochę nie fajnie, ale myślę, że Candice będzie miała jeszcze jedno dziecko :) Gratulacje dla Jillian. Nie chciałbym być chłopakiem Aloisy... Fajnie, że Hacksaw Jim Duggan dojdzie do HoF. Zawsze go lubiłem. Szkoda, że Christian tak szybko nie powróci. Myślałem, że może zrobi jakiś program z Alberto albo z Edge'm. Raing iMPACT'u trochę niski aż się niepokoję, że coś nisko jest w ostatnich czasach. Dzięki Karling za newsy... Myślę, że to nie pierwsze i nie ostatnie :D

Szczerze mówiąc nie interesują mnie dzieci gwiazd wwe,tna itp ,potem wymyślają tylko głupie imiona dla swoich ''pociech'' McCool niby kontuzjowana a przecież na PPV się pojawiła.. Kopiąc nawet nogą o ile dobrze pamiętam. Nic ciekawego niestety dziś jedyną przydatną informacją jest ''njus'' o CC ,gdzie i tak wcześniej go gdzieś już czytałem :shock:

To strasznie zła wiadomość, nie wyobrażam sobie co ona czyje... Można by powiedzieć "serdeczne Kondolencje" . Ale jak napisał Turek, "takie jest życie i trzeba iść dalej". Gratuluje Jillian Hall, niech dziecko będzie zdrowe :) . Nie zazdroszczę chłopakowi The Amazon, Powodzenia Marcus :waving: . Jim Duggan jak najbardziej zasłużył na miejsce w HoF. Christian mam nadzieje że niedługo powróci do WWE, a o występie na Wrestlemani nawet nie wspomnę. Rating Impactu niezły , ale i tak nie dorównuje WWE :5 . Dobre newsy Karling, Życzę wielu newsów :thumb:

1.jpg

Iluzja.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...