Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mini dyskusje Indy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

roh-ring-of-honor-logo.jpg

Temat pod patrzony od Brema ;) Będzie tu można podyskutować o wsztkim co nie jest TNA albo WWE. Zasady takie jak w tamych tematach. Ale przypomne żeby nie było.

Stwierdziłem ostatnio że jest sporo tematów które są ciekawe i warte obgadania ale za mało istotne i złożone lub zbyt krótkotrwałe by tworzyć o nich całe dyskusje. Wymysliłem więc system mini dyskusji które będą powstwać w tym temacie. Mini dyskusje nie muszą być jakoś bardzo długie co może zachęci do udzielania się osóby które "nie mają czasu" na dyskusje normalne. Każdy kto ma ochote pogadac na jakis temat z bierzących lub nie bierzących wydarzeń a nie ma gdzie może napisać tutaj i napawne ktoś odpowie (no przynajmniej ja). Jest to mój eksperyment no i zobaczymy czy pomysł się przyjmie. Odpowiadając na jakiś temat prosze o kopiowanie tematu dyskusji. Dobra na początek ja rzuce pare tematów.

Mistico kto go zastąpi?

Jak wiemy niedawno najbardziej znana obecnie gwizada lucha podpisała kontrakt z WWE. Był to szok dla CMLL ale życie toczy się dalej i ktoś musi zastąpic pustke po Mistico. I tu właśnie pytanie kto to może być? Zaraz po Mistico największymi Technico są Mascara Dorada i Sombra więc sądzie że to któryś z nich przjmie role Mistico. A wy co o tym sądzicie? Czy wogle można zapełnić taką luke? Czy Dorada lub Sombra mają na tyle umiejętności żeby zastąpić Mistico?

Eddi Edwards jaka będzie jego przyszłość?

Ostatnimi czasy dotarły do nas informacje że Eddi Edwards ma wykorzystać title shota(ma walczyć o pas 19 marca.) którego uzyskał, wygrywając Survival of the Fittest 2010. Ale czy nie jest jeszcze za wcześnie dla Eddiego? Edwards to młody utalętowany wrestler. Niestety jego wadą jest to że nie jest zbyt chryzmatyczny co niestety bardzo mu utrudnia bycie gówną twarzą federacji. Generalnie to uważam że złą decyzją jest to że Eddi będzie próbował zdobyć pas już 19 marca ponieważ nie ma szans na jego wygranie ponieważ gówny pas federacji wygrywa się zwykle na PPV a on ma walczyc o pas na house shole. Generalnie to Eddi mógby jeszcze troche poczekać i dopiero potem wykorzystać swojego title shota. A wy co o tym myślicie?

ok to narazie tyle, wypowiadać się i też tworzyć własne dyskusje :)

ps. dalem logo RoH bo to najbardziej znana federacja indy ;)

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• mateusz199670

1

• Hayabusa1674326013

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

RoH to nie federacja indy bo ma kontrakt z TV.Independent jak sama nazwa wskazuje oznacza niezależność a jak wiemy RoH jest zależne od TV więc ja bym RoH ,,szufladkował'' już jako Main Stream.

Czy wogle można zapełnić taką luke? Czy Dorada lub Sombra mają na tyle umiejętności żeby zastąpić Mistico?

Chcesz oberwać kamieniem czy mnie zdenerwować tylko ? Oni są co najmniej dwa razy lepsi od byłego Pana Mistycznego. Jako ,,następce'' Mistico jako stawiałbym Mascara Dorade, rozpoczął niedawno feud z Averno, a myślę że Sombra skupi się bardziej na Japonii.

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mistico kto go zastąpi?

Osobiście wątpię w to żeby Dorada miał zastąpić Mistico.Co prawda rozpoczął dobry feud z Averno i to na pewno wyjdzie mu na dobre,jednak wydaje mi się że on pójdzie swoją ścieżką i nie będzie musiał nikogo zastępować Mistico.Moim zdaniem na zastępce Mistico nadawał by się Angel de Oro który ma dosyć podobny styl i dobrze radzi sobie w ringu.Jednak to jeszcze nie jego czas by wzbić się na Main Event i zastąpić Mistico,jednak w przyszłości może być on równie wysoko jak Mistico.Na myśl przychodzi mi Volador który teraz chyba jest Rudos jednak wydaje mi się że gdyby dostał jakiś dobry feud i stał się technico to mógłby w stanie zastąpić tą lukę po Mistico,jednak ja osobiście wolę oglądać Voladora jako Rudo.Ewentualnie może być jeszcze Dragon Rojo Jr. jednak ten znowu nie ma za dużego Pushu jednak wydaje mi się że byłby w stanie zastąpić Mistico.No i jest jeszcze kuzyn Mistica,Magnus który nie wiadomo skąd się wziął akurat po odejść Mistico,z początku myślałem że może to zbiego okoliczności a podobna maska to nic nowego w lucha.Jednak jak przekonacie się w moich czwartkowych newsach federacja naprawdę chce chyba nim zastąpić Mistico gdyż Magnus został zbookowany na dwie walki gdzie wcześniej miał wystąpić Mistico a nie wystąpi.Jednak jak wiemy publika podobno za nim nie przepada a taki szybki push może okazać się wielką porażką.Jak będzie zobaczymy.

RoH to nie federacja indy bo ma kontrakt z TV.

Z tego co wiem nie długo to ma się skończyć ten cały kontrakt z HDnet.

#SmartFanZone