Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Transfery TNA?, WWE w Brazylii, MVP i jego sytuacja, DG USA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Vroom-Vroom-Tiffany-wwe-divas-4060707-312-390.jpg

:arrow: TNA Wrestling ostatnio myśli o ponownym wkroczeniu na 'rynek' z wrestlerami i zakupu kolejnej gwiazdy. Dixie Carter podobno ponownie zaczęła się kontaktować ze zwolnioną z WWE Tiffany. Jak wiemy na ich linii układa się raczej dobrze, więc być może Knockouts wzocnią się o jedną z zawodniczek.

:arrow: Kolejnymi wrestlerami są Luke Gallows oraz Vance Archer. Ten drugi był już parokrotnie wspominany i nadal jest na językach paru promotorów od TNA. Podobno jeden z writerów myślał nad włączeniem go do programu Immortals - Fortune. Co do Gallowsa, ten jeszcze nie zyskał sobie takich wypowiedzi, jednak istnieje możliwość tryoutu wrestlera.

:arrow: Istnieje również małe prawdopodobnieństwo zatrudnienia Shada. Dlaczego małe? Jak dobrze pamiętacie Gaspard postawił sobie nowy cel - kariera fightera MMA. Podobno Beast ciężko trenuje, lecz mówił niedawno że jego przygoda w Japonii nie dobiegła jeszcze końca. Pro wrestling nadal odgrywa w jego życiu istotną rolę.

:arrow: Po zwolnieniu Tiffany z WWE może ktoś spamiętał jak zareagowała na wywalenie Jillian z FCW. Podobno wrestlerki zyskały dobry kontakt i być może gdyby Tiffany wkręciła się do TNA to i Hall załawiłaby jakąś posadkę... kto wie.

evan-21.jpg

:arrow: Po kolejnych promocjach WWE w Meksyku, Ameryce Środkowej i północnej części Ameryki Południowej, czas na kolejny przystanek. Przystanek Brazylia! Co ciekawę w projekt najbardziej zaangażowany zdaje się być Evan Borune. Evan sam wyraził swoją opinię na temat tej promocji. Ma on na myśli nie tylko pokazywanie czym jest pro wrestling i że WWE rządzi, ale sam chce zaimponować zarządowi. Miałoby to mu dać miejsce w karcie na tegoroczną Wrestlamanię.

:arrow: NJPW wystosunkowało następną walkę dla MVP'ego. Po ostatnim debiucie Montel ma walczył z Nosawą Rongai, który ostatnio został aresztowany. Zarząd organizacji ostatnio oznajmił jednak, że walka stoi pod znakiem zapytania, jednak MVP i tak dostatnie jakiś pojedynek. Sam Montel czuł się znakomicie po debiucie w tejże federacji i jest gotów na następne starcia.

:arrow: Dragon Gate USA zaktualizowało na swojej stronie kartę na marcową galę 'Open The Southern Gate', prezentuję ową poniżej:

Dream Partner Tag Team Match

PAC & Ricochet vs Chuck Taylor & Akira Tozawa

Blood Warriors vs. Ronin One-On-One

CIMA vs Johnny Gargano

Ronin Picks Doi's Opponent

Naruki Doi vs Jon Moxley

Blood Warriors Pick Swann's Opponent

Sami Callihan vs Rich Swann

Poza tym zapowiedziano jeszcze dwie gale, których karty nie są jeszcze w pełni potwierdzone. Całość będzie odbywała się podczas ceremonii związanych z końcowym zaproszeniem na Wrestlemanię XXVII, samej gali oraz celebracji Hall Of Fame 2011.

2q34oxs.jpg

:arrow: Chris Jericho dostał niedawno ofertę udziału w amerykańskiej 'Tańca z Gwiazdami'. Jak mówią mi wszelkie domysły kolejna edycja ma mieć początek w marcu, więc najprawdopodobniej może to pokrzyżować wszelkie plany Y2Ja związane z pro wrestlingiem. Sam Christ nie wypowiedział się jeszcze na ten temat. Sam umieścił tylko małą notkę na Twitterze śmiejąc się z własnych umiejętności tanecznych.

:arrow: Podczas Dark Matchu gali PPV WWE Elimination Chamber, Ted DiBiase uległ Danielowi Bryanowi. Na szali tejże walki nie było pasa USA, sama walka trwała nieco ponad dziesięć minut i odbywała się na standardowych regułach.

Nie miałem ochoty nastawiać się na spoilery, gdyż nie obejrzałem jeszcze Raw.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaqu7

1

• mateusz199670

1

• Turej

1

• Zaq123

1

Top użytkownicy w tym temacie

No ciekawy jestem co TNA zrobi z Tiffany... Ja bym ja widział jak najbardziej w TNA, bo do WWE nie ma co się przywiązywać. Więc chyba dobrze obstawiałem który z wrestlerów wzbudzi zainteresowanie ze strony TNA. Ja jak najbardziej widział bym Vance Archera, ale Luke? Tutaj bym się zastanawiał. No Shad... Ja od początku nie widziałem go jako wrestlera, nie wiem jakoś nie ma chyba do tego powołania i niech spróbuje swoich sił w MMA. Spróbować można. No Evan na pewno będzie w karcie na WM, ale MitB meczu?! Mam nadzieję że WWE w pląta go w jakąś inną walkę gdzie będzie miał bardziej znaczącą rolę. No ciekawe jak Chris wypadnie w "Tańcu z Gwiazdami" xD Beatka w Stanach da mu 10? =)) Nie no jeżeli Chris zdecyduje się na występ w Tańcu z gwiazdami to powodzenia :D Dzięki za newsy i oby do kolejnych.

Pro... To złap chęci i zobacz Roł bo warto :lol

dop Prototype: To rzecz niemal obowiązkowa, nie zaprzeczałem jakobym miał je obejrzeć ;)

Karta na marcowe DGUSA wygląda znakomicie. PAC razem z Ricochetem- MIAZGA . Chciałbym by to doprowadziło do ich feudu(eh dwóch najlepszych high flyerów na świecie... :roll: ), ale by podczas walki współpracowali jednak. Tag Taylor i Tozawa również wygląda spoko. Ważny news!

Wolałbym by TNA nie sprowadzało już nowych zawodników tylko zaczęła wykorzystywać to co mają.

Daniel Bryan w dark matchu :P:P:P

Karta na Dragon Gate USA zapowiada się naprawde ciekawie, szczególnie ME wygląda ciekawie. Co do zgraji wyrzutków z WWE to myśle że na kontrakt z TNA zasługuje jedynie Archer który jako jedyny z zwolnionych coś soba prezentuje. Szkoda że Y2J na zamiar wziąść udział w tancu z gwiazdami dla mnie programy tego typu są po niżej poziomu i dla Chrisa wystąpienie w takim programie to tylko strata czasu....(chociaz pewnie zarobi dużo kasy jakby wziął udział w takim "programie"). Co do Evana to nie moge się doczakac aż wreście wróci do WWE. To chyba wszystko, dzięki za newsy :t_up:

Było juz o tych transferach chyba wczoraj ale niech będzie że napisze jeszcze raz, zresztą bardziej to rozbudowałeś zdecydowanie. Więc może po kolei, jeśli chodzi o Tiffany to jak najbardziej jestem na tak, brakuje mi jej jako że jest moją ulubiona divą a wyobrażając ją sobie w Beautiful People, przy ich wejściu to już w ogóle cód miód idealnie. Natomiast jeśli chodzi o Jillian to mam nadzieje że to tylko taka luźna plota typu "a one się znają więc pewnie Tiff weźmie koleżanke ze sobą"... Hall nigdy jakiegoś specjalnego poziomu nie reprezentowała a wyglądem tez nie nadrabiała więc bez sensu. Dalej, Archer jak najbardziej tak bo był w TNA trochę lat więc to byłby bardziej powrót niż kolejny odpadek z WWE. No i pasowałby do story immortals i ogólnie go klimatu TNA. Gallows i Shad to by były kolejne nic nie warte odpadki z WWE więc nieeeee. Bourne widać że się chce podlizać, no w sumie jakoś musi punktować u Vinca który kocha olbrzymów. Ale nie widzę dla niego roli na WM'ce, no chyba że by było MitB lub miałaby się odbyć walka o US chociaż o ten pas to już się walczy tylko w darkmachach więc wątpie. Yhhh Chris się rozmienia na drobne widzę...

Taa, o transferach czytałem wczoraj, dzisiaj tylko parę nowych info, co do Tiffany to jestem na tak, młoda, ładna, na pewno trzeba dać jej szansę. Natomiast reszta, czyli Gallows i Archer jest mi tak na prawdę obojętna, pamiętam tylko Luke'a z występów z CM Punkiem. Shad Gaspard szykuje się do MMA? ciekawe, ale jest to chyba dobra decyzja, bo w WWE szło mu słabo. Bourne zaczyna się podlizywać, a co tam, niech robi co chce, czekam na jego powrót a i zobaczyłbym go na MiTB i WM'ce. No, no MVP sobie bardzo dobrze radzi, powodzenia w dalszych walkach. Eee :D Na co Jericho w "Tańcu z Gwiazdami", nie ma nic innego do roboty ;d? Dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

Fajnie by było jakby Tiffany przeszła do TNA, ale bez Jillian. Broń Boże ! Archer dołączył by do programu Immortal - Fortune... Hmmm... Ciekawe tylko po jakiej byłby stronie. Gallows ? Może dojdzie, ale będzie jobbował... Niech Evan tam promuje WWE, a potem może jakaś walka o pas na WM ? Może US ? Dobrze by było, bo Bourne nie dostał pushu od dawien dawna jeszcze przed kontuzją. Chris Jericho w "Tańcu z Gwiazdami" ? =)) Uśmiałem się... Może i niech wystąpi, ale nie wiem czy umie dobrze tańczyć i pewnie odpadnie w pierwszej eliminacji. M.V.P po odejściu z WWE trudno znaleźć dobrą posadkę, ale w końcu złapał to NJPW i myślę, że tam trochę powalczy.

Dzięki za newsy Pro.

Tiffany, Gallows i Archer - Oni mogą zasilić roster TNA? Powiem tak, nie oglądam już TNA, więc Tiffany może "zasilić" dywizję kobiet a Gallows też może się tam gdzieś pojawić. Oby tylko Vance nie miał tam ochoty iść bo uważam że tam Go zmarnują. Mówił że jeszcze pewnie powróci do WWE, więc to trzyma mnie w niewielkiej nadziei że nie pojawi się u Dixie, ale niestety może być różnie. Mówi się jeszcze o Jillian... w sumie Ona miała iść już na emeryturę, choć nie pamiętam właśnie czy to była prawda czy też plotki. Tak czy inaczej niech sobie tam idzie. Jeśli któryś/któraś z nich pojawi się w TNA, to potwierdzi się to, że Dixie chyba nie posiada mózgu. Oj pas US nadal traci na wartości. Nawet w Dark Matchach się o niego nie walczy :P.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...