Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak Oceniacie Elimination Chamber 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kolejna Ankieta Tego Typu, dziś będziemy oceniać Elimination Chamber 2011

-Wspaniała

-Bardzo Dobra

-Dobra

-Przeciętna

-Słaba

-Beznadziejna

Prosze uzasadnić swoj głos, ankieta potrwa 10 Dni.
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaqu7

1

• FIZ

1

• witcher98

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Może przesadzam, ale mi ta gala serio urwała jajca. Bo poza walką Miza i Lawlera (która wcale nie była taka zła jak się spodziewałem), było naprawde bardzo dobrze. Opener przyzwoity, kilka fajnych akcji z jednej i drugiej strony. Świetnie zabookowany Kofi, który walczy jak równy z równym ze zwycięzcą Royal Rumble Matchu i...prawie wygrywa. Dwa elimination Chamber matche również niczego sobie, bo i w jednym i drugim wypadku było trochę emocji i nawet raz uwierzyłem, że Mysterio wyjdzie z tej gali z pasem. Wraca zapałka, ale ja się jakoś tym faktem nie podjarałem. Fakt, Triple Threat na WM (spodziewam się że dojdzie Krycha) zapowiada się bardzo dobrze, ale nie ma bata żeby Del Rio nie wyszedł z tej potyczki zwycięsko. Raw Elimination Chamber według mnie naprawde dobre, wiele emocji, wyleciała najbardziej znienawidzona przeze mnie trójka i potem już trzeba było jedynie czekać na to, jak Jan odlicza Punka (wszystko w typerze trafione :)). Morrison to mistrz i jak nie dostanie w najbliższym czasie pushu to się załamie. Tak czy siak, galę oceniam na 'bardzo dobre', bo jak pisałem - wszystkie walki dało się oglądac bez przewijania. Trish wraca, czyżby szykowany był feud między właśnie Trish&Kelly Kelly, a LayCool? Oby, bo nawet na walkę div będe czekał.

PS: Cena wykonujący z uśmiechem 'you can't see me' po walce - mistrzostwo świata, o płatkach już nie wspomne :).

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Moja ocena - Dobra. Bo rzeczywscie gala utrzymala poziom. swietna walka Kofi Kingston vs Del Rio, Elimination Chamber Match bardzo trzymający w napięciu, szał Kane'a oraz końcową potyczkę między Reyem a Edgem zapamietam na długo. To co Morrison wyprawial w komorze eliminacji Raw przechodzi ludzkie pojęcie. To naprawdę niewyobrażalne żeby człowiek był zdolny do takich akrobacji. Martwią mnie tylko wyniki. Dla mnie hańbą dla profesjonalnego wrestlingu jest to, że Cena wygrał to EC, a nie Morrison. Nie widzę w Cenie tego superbohatera ani nie kupuję jego postaci. Dlatego właśnie jestem troche zawiedziony tym EC. Poza tym spoko. ;p Podoba mi się to że wrócił Christian.

Nie było wspaniale ale było też beznadziejnie. Myślę, że najsprawiedliwsza będzie ocena Dobra. Walki były na bardzo dobrym poziomie poza walką o pas WWE. Na plus można też zaliczyć udane i mniej lub bardziej spodziewane powroty oraz popisy w "komorach", zwłaszcza Johna Morrisona. Do minusów gali należy duża przewidywalność wyników(sam wszystkie zgadłem ;p) oraz umieszczenie w walce o najważniejszy pas federacji Jerryego "The Kinga" Lawlera, sromotna pomyłka :(

W moim odczuciu gala zdecydowanie na plus.

Mój głos poleciał na dobra. Obie walki EC były bardzo dobre, w SD były emocje, w Raw był JoMo. Dużo fajnych akcji z wykorzystaniem klatki, z 3-4 razy poleciały szyby, JoMo spadł z dachu, w SD miliardy finisherów, Drew pierwszy raz skoczył z 3 liny, Punk zaklinowany w klatce, Orton szybko poleciał i to całkowicie czysto i tak po prostu, fajny powrót Christiana. Jednak reszta walk nie zachwycała. Alberto vs Kofi owszem panowie zrobili bardzo dobrą walkę ale raz że zwycięsca był pewny przynajmniej dla mnie a dwa że już to widzieliśmy dwa razy przez ostatnie parę tygodni więc nic ciekawego. WWE Championship żenada ale to było oczywiste, dobrze chociaż że Miz wygrał generalnie czysto i sam. Tag Team tez nic ciekawego i też pewny zwycięzcy, znaczy ogólnie wyniki wszystkich walk nie zaskoczyły, wszystko trafiłem w typerze jak wielu innych. Troche chyba za dużo segmentów, Trish jakoś została przyjęta bez entuzjazmu publiki, potem skopała akcję z narożnika i Layla cudem uratowała to ale i tak wyszło mega nienaturalnie. No i myśle że mogli sobie darować gadanie Vickie albo zrobić to krócej. Koljenym wielkim minusem jest Big Show, nie dość że zmarnowali świetną okazję na jakąś niespodzianke to Big Show miał takie same prawo znaleśc się tam jak każdy inny kto poległ w eliminacji. Tak więc to co najwazniejsze wypadło bardzo dobrze, reszta słabiej, ogólnie dobrze.

Zagłosowałem na Dobra, ponieważ WWE mogło nam zrobić więcej niespodzianek, a tutaj tylko dwie... Spodziewaliśmy się że za Dolpha będzie walczył ktoś, kto powraca lub zadebiutuje w WWE, a okazało się że to tylko Big Show. No szkoda bo na prawdę mogli zrobić coś lepszego i bardziej zaskakującego. Pierwsza walka była taka sobie lecz Alberto i Kofi mogli stworzyć coś lepszego, ale niektóre akcje wyglądały na prawdę ładnie. Powrócił jak wiemy na EC Christian i "obronił" Edga co może dać nieźle do myślenia. Później powrót Trish, w tym segmencie z Kelly i LayCool była jedna wielka wpadka, ale przynajmniej można było się pośmiać. Walka o pasy TT według mnie ssała, ale dobrze że w końcu Santino i Vladimir stracili pasy bo one tylko traciły swoją wartość. Później walka Jerry i Miz ... Spodziewałem się czegoś o wiele gorszego, a tutaj nawet stworzyli coś ciekawego i emocji nam też nie zabrakło. No i walka wieczoru czyli EC match brandu Raw. Walka była ciekawa i już się bałem że GM w ogóle się nie odezwie na tym PPV co byłoby bardzo dziwne. No akcja z Punkiem wprowadziła coś do walki no i zobaczyliśmy to co zobaczyliśmy. No gala jednak z mojej strony oceniam na Dobrą bo uważam że WWE mogło bardziej się postarać i trochę więcej obsypać niespodziankami, ale na pewno była lepsza od zeszłego PPV TNA AAO xD

Ja zagłosowałem na "Dobra". Zagłosoałbym na bardzo dobra ale zabraklo mi niespodzianki podczas tej gali. Spodziewałem się że na miejsce Zgilera zajmie ktoś kto powróci a tu takie rozczarowanie jak usłyszałem theme Big Showa. Lecz wiekszość walk była dobra. W openerze i walce Lawera z Mizem zabrakło mi emocji bo zwycięzcy tych walk byli oczywiści. Musze jeszcze dodać że powrót Christiana byłbardzo glupi. To on mógł zając miejsce za Ziglera a tu po walce ni z tąd ni z owąt sobie wbiega i ratuje Edga przed Del Rio. Podsumowójąc te wszystkie plusy i minusy wychodzi na to że gala była dobra.

Zaglosowalem na bardzo dobra. Prawie pewne bylo to , ze wygra Cena , bo Rock chce sie z nim zmierzyc na WM'ce . Gala nie zachwycala niczym specjalnym, ale dalo sie ogladac. Tak jak juz kolega Sebu powiedzial, Morisson powinien dostac push! Czekam na kolejna gale

Zagłosowałem na Bardzo Dobrą. I rzeczywiście w moim przekonaniu taka naprawdę była. Genialne Elmination Chamber Matche - RAW i SD, mnóstwo zwrotów akcji, finisherów, genialna końcówka Edge i Mysterio i późniejsze wkroczenia Christiana, który skopał dupę Del Ryłowi, natomiast na RAW Morrison i jego HF moveset, coś niesamowitego, no i jeszcze zaklinowany Punk. Walka Kofiego z Del Ryło też IMO była dobra, choć wolałbym żeby Kingston wreszcie wygrał, Miz i King dosyć słabo, ale dało się oglądać, Tag Team Match też takie przeciętny, stracili pasy, można rzec w końcu. Fakt zawiodła "niespodzianka" z SD, Biiiig Show?! dlaczego nie Christian? No ale cóż, tak czy siak nie zawiodłem się.

akerdrugi.png

Mój głos otrzymmujeeeeeeee opcjaaaa: Dobra!:D .Głównie dlatego ,że zamiast Big Showa spodziewałam sie kogoś innego ,mogli to inaczej rozegrać.Innym argumentem jest kolejna walka o TT po co to tam wciskali + mega nudna walka totalnie do przewidzenia kto wygra.Na plus idzie powrót Christiana ,większość spekulowała czy to on będzie tym w komorze czy ktoś inny a on powrócił nie będąc wogóle w żadnym meczu myślę ,że to napewno większość zaskoczyło.Walka Miza z Lawlerem ,wg mnie miała być totalną katastrofą a nie wyszło tak źle więc myślę ,że plus ,szkoda Lawlera.Tak czy owak cóż on by z tym pasem począł...Moim zdaniem dużo działo się na smackdown chamber ,dzięki Kane w pewnym momencie wszystko się tam tak szybko zaczęło dziać ,że głowa mała ;].Podsumowując ,gala warta obejrzenia nikt nie powinien sie zbytnio zawieść chyba ,że naprawde wybredny człowiek ,w moim przypadku to tylko raw chamber trochę mnie zniesmaczyło przez zwycięstwo Ceny.

Muszę przyznać, że zaskoczył mnie poziom obu walk Elimination Chamber. Obie trzymały w napięciu i panowie pokazali ile mogli w obecnych warunkach :P. Co mnie zdenerwowało to wynik Raw i Bryan w dark matchu. Jeszcze jakoś mogę zrozumieć eliminację Morrisona, chociaż pokazał w tej jednej walce więcej niż Cena przez ostatni rok. Ale czemu szansy nie dostał Punk?! Wiem że Jaś nie dostaje wielu title shotów i na Wmce też rzadko się pojawia, tym niemniej tam powinni występować też inni(w walkach o stawkę mam na myśli). Lepiej zaprezentowała się walka o WHC, wreszcie dobrze wykorzystana postać Kane'a. Sporo emocji również wynikło gdy w klatce zostali tylko Edge i Mysterio. Poza tym cieszy powrót Christiana. O innych walka nie chcę pisać coby się bardziej nie denerwować. Moja ocena: PRZECIĘTNA

Pozdrowienia dla osób wystawiających najwyższe noty :D:D:D:D:D